Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag pronostiek ( 7 )

2) Westerlo - Bergen    1
    3) AA Gent - Racing Genk   1
    4) Antwerp - Charleroi   1
    5) Hoogstraten - Turnhout   2

Voor de eerste keer is er 1 speler in geslaagd alle vijf wedstrijden juist te pronostikeren.
    Proficiat aan ...... (ra, ra, ra, wie is het ?? )

Dirk

28-11-2011 om 11:22 geschreven door Walter

Categorie:Pronostiek
    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen speeldag 12
    Zwaneven - Zwarte Leeuw   0 - 10
    Oostmalle - Flandria   5 - 3
    Wechelderzande - Lentezon   10 - 2
    Gierle - Poppel   2 - 4

vrij: Meerle, Hoogstraten, Oud Turnhout

27-11-2011 om 18:11 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/11/2011 Zwaneven - Zwarte Leeuw 0-10
    s'Morgensvroeg om 7.50 uur vertrokken we met een voltallige spelersgroep richting Zwaneven. Goed op tijd zou je denken, maar we moeten er rekening mee houden dat Dirk in en om Turnhout wel eens wil genieten van de bosrijke omgeving en daarvoor z'n spelers wel eens een tiental minuten op hem laat wachten (remember Oud Turnhout) . Wim, de pa van Simon, wist dat Dirk van de Turnhoutse bossen kan genieten en heeft daarom de andere kant van Turnhout eens laten zien aan Dirk en z'n spelers . Desondanks waren we weer netjes op tijd om aan de voorbereiding van de wedstrijd te kunnen beginnen.
    De strakke wind die vandaag over het veld blies zou wel eens een beslissende factor kunnen zijn dacht onze doelman Stef, en vroeg bij het tossen aan Geoffrey om eerst wind opwaarts te spelen. Blijkbaar een goede ingeving van Stef want in de eerste minuut was er reeds een doelkans voor Tuur, maar hij stuitte op de doelman. Na twee minuten spelen konden de handen wel een eerste keer de lucht in doordat Daan M een actie over de rechterflank wist af te ronde (0-1). Even later kon Zwaneven een eerste keer dreigen via een vrije trap, maar onze jongens bleven de wedstrijd domineren. We dwongen ook verscheidene kansen af , maar Zwaneven kon een beroep doen op een attente doelman. Maar na een kwartier spelen moest hij zich toch een tweede keer gewonnen geven op een schuin schot, of was het een voorzet?, dat in doel verdween (0-2). Al snel viel het derde doelpunt. Bij een actie over rechts werd het spel verlegd naar de linkerflank waar Jolan op doel kon trappen. De doelman lostte de bal en Lennert was er als de kippen bij om de bal over de doellijn te duwen (0-3). De ruststand werd door Jolan tegen de netten getrapt (0-4), zodat we na een meer dan degelijke eerste helft konden gaan rusten.
    De tweede helft gingen we dus van start met de wind in de zeilen. Dit bracht al direct resultaat teweeg doordat Lennert goed afwerkte op een afvallende bal (0-5). Hopelijk zaten er geen scouts van Racing Genk in de tribunes, want daar kunnen ze zulke spitsen zeker gebruiken . Het volgende doelpunt werd door Thibaut gescoord, nadat hij werd aangespeeld controleerde hij de bal en schoot in de draai de bal voorbij een kansloze doelman (0-6). Mede dankzij onze opkomende backs Matthias en Remko plus het prima uitvoetballen van Daan M, Sebastiaan en Jitse konden we Zwaneven onder druk blijven zetten. We dwongen halfweg de tweede helft kansen af via Tuur-Geoffrey-Simon, maar het was wachten tot de twintigste minuut vooraleer de netten nog eens trilden. Deze keer was het Simon, ik ben er honderd procent zeker van, die de auteur van het doelpunt was (0-7). Een moedig en strijdvaardig Zwaneven moest de kelk echter tot op de bodem ledigen, want in de laatste zeven minuten moesten ze nog drie doelpunten toestaan.. De 0-8 werd gescoord door Lennert (waarschijnlijk goed naar de spitsen van Valencia gekeken), nadat hij niet de gemakkelijkste weg naar de goal vond op een assist van de hardwerkende Daan S. De 0-9 werd gescoord door Geoffrey na samenspel met de onvermoeibare Jolan. De eer voor het scoren van het tiende doelpunt was deze keer weggelegd voor Thibaut (0-10).
    Verdiende overwinningvoor onze jongens na een alweer goede wedstrijd. Hierdoor geven ze de titel van herfstkampioen toch extra glans, daar ze in alle wedstrijden van de heenronde geen enkel puntenverlies hebben geleden.Zeker ook positief is dat onze verdediging de nul heeft gehouden (dat kunnen zelfs de scholieren van den Bart deze week niet zeggen ) en dat onze doelman Stef samen met z'n verdedigers een betrouwbaar compartiment vormen bij het uitvoetballen. Dat geeft alvast veel vertrouwen voor de volgende wedstrijden!
    Proficiat jongens!!

Doelpunten: Lennert (3X), Jolan (2X), Thibaut (2X), Daan M, Simon, Geoffrey

Verslag: Walter

27-11-2011 om 17:57 geschreven door Walter

Categorie:Wedstrijden
    26-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 25/11/2011
    Na een intensieve opwarming bestond de training vandaag vooral uit wedstrijdvormen.
    De volgende tien spelers waren hierbij aanwezig: Stef, Daan M, Remko, Matthias, Jolan, Geoffrey, Daan S, Jitse, Lennert, Tuur.
    Afwezig: Thibaut, Simon, Sebastiaan.

Dirk

26-11-2011 om 13:56 geschreven door Walter

Categorie:Training
    25-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtzetting verslag Zwarte leeuw - Verbr. Arendonk

Stef heeft deze avond na de training terecht zijn beklag ten opzichte van mij gedaan omwille van een passage in het verslag. Het was namelijk niet Simon die de bal van de doelijn haalde, maar onze doelman Stef. Stef hopelijk kan je mijn vergissing een beetje begrijpen? Jullie zijn beide ongeveer even groot en van haarkleur verschillen jullie ook al niet teveel. Natuurlijk had ik het moeten zien aan je keeperstrui, maar met een bos van spelers ervoor en vanop 75 meter viel dat niet mee! Ere wie ere toekomt!, sorry Stef!!

walter

25-11-2011 om 20:13 geschreven door Walter

24-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - Verbroedering Arendonk
    Knappe match, jongens!!!! Proficiat

Wilfried

24-11-2011 om 21:07 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23/11/2011: Zwarte leeuw - Verbr. Arendonk 2 - 3
    Net als alle andere toppers zijn we momenteel met onze miniemen A toe aan een druk programma. Om onze spelers ook eens te laten proeven van bekerwedstrijden hebben we vanuit het (jeugd)bestuur de kans gekregen om deel te nemen aan de jeugdcup van het nieuwsblad. Met Verbroedering Arendonk troffen we direct een te duchten tegenstrever van provinciaal niveau ( derde plaats in klassement). Dirk kon over gans z'n spelerskern beschikken om de strijd aan te gaan.
    In het wedstrijdbegin werden we door Arendonk in het defensief gedrukt, zonder dat er echte doelkansen genoteerd konden worden. De steriele druk hield echter geruime tijd aan en het was dan ook verdiend dat na acht minuten spelen Arendonk de openingstreffer scoorde via een listig opwippertje over onze doelman Stef (0-1). Vanaf dit moment kwamen we beter in de wedstrijd en begonnen zelf ook kansen af te dwingen via Simon en Jolan, maar mochten ook van geluk spreken toen Simon een bal van de lijn kon keren. De resterende tijd van de eerste helft bleef het spel goed op en neer gaan zonder enig doelgevaar. Het was dan voor onze jongens ook welgekomen dat ze na een half uur spelen, na enorm veel inzet, de kleedkamers mochten opzoeken om te gaan rusten met deze 0-1 tussenstand. Hier werd aan hen verteld dat ze moesten blijven geloven in hun kunnen en nog eens dertig minuten alles uit de kast moesten halen. Met Thibaut en Lennert kwamen er ook twee verse krachten tussen de lijnen.
    De spelers hadden de boodschap van Dirk blijkbaar goed in hun oren geknoopt. Nadat eerst Jolan geen succes kende bij de eerste doelpoging was het even later Lennert die de weg naar de netten vond (1-1). Deze gelijkmaker deed het vertrouwen van de spelers zienderogen groeien. Het is dan ook bijzonder spijtig dat we enkele minuten later terug op achtervolgen werden aangewezen doordat de bal bij een vrije trap onhoudbaar, via de onderkant van de deklat, voorbij Stef in doel verdween (1-2). Terug aftrappen dus! Het fluitsignaal van de scheidsrechter galmde in het stadion nog na toen Thibaut een open doelkans kreeg om de bordjes onmiddelijk terug gelijk te zetten, maar de bal ging aan de verkeerde kant van de paal buiten. Er werd door de spelers niet op een inspanning meer of minder gekeken en  we werden zeker niet door Arendonk van het kastje naar de muur gespeeld. Halweg de tweede helft verhoogde Dirk de druk op de defensie van Arendonk door met Tuur een extra aanvaller vooraan te posteren. Deze aanvalslust werd ook beloond. Nadat er eerst een schot van Thibaut op mirakuleuze wijze uit het doel werd gehouden , was het even later onze rechtsback Matthias die de netten bol zette via een afstandschot (2-2). Het is dan ook bijzonder jammer dat we in de laatste minuut een doelpunt moesten incasseren (2-3), en alzo een zeker verdiend gelijkspel verloren zagen gaan
    Na een spannende, leerrijke en genietbare wedstrijd moesten we dus nipt de duimen leggen voor Verbr. Arendonk. We gaan de moed echter niet laten zakken en gaan er volgende week terug volop tegenaan om alzo te proberen de strijd in ons voordeel  te beslechten. Met de inzet en overgave, plus de kwaliteiten ,die jullie vandaag lieten bewonderen,zowel offensief als defensief, zijn er zeker mogelijkheden. Met geloof in eigen kunnen en de steun van onze supporters kan dit lukken. Veel succes jongens,maar eerst de wedstrijd tegen Zwaneven nog tot een goed einde brengen.

Spelers: Stef, Sebastiaan, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Geoffrey,Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur

Doelpunten: Lennert, Matthias

Scheidsrechter: Braspenning E

24-11-2011 om 19:19 geschreven door Walter

21-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag pronostiek (6) en klassement

6. Thibaut   5 punten

Na zes speeldagen behouden Stef en Matthias nog steeds hun leidersplaats, ze worden op de hielen gezeten door een groep van vijf spelers.
    Simon en Thibaut moeten de rol even lossen, geen paniek jongens, het seizoen is nog lang.

Dirk

21-11-2011 om 14:08 geschreven door Walter

20-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - Gierle
    .

20-11-2011 om 20:51 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen speeldag 11
    Zwarte Leeuw - Gierle   8 - 1
    Lentezon - Meerle   0 - 10
    Poppel - Oud Turnhout   2 - 4
    Hoogstraten - Zwaneven   6 - 3

vrij: Flandria, Oostmalle

20-11-2011 om 18:39 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20/11/2011 Zwarte leeuw - Gierle: 8 - 1
    Wanneer we de voorbije dagen een blik wierpen op onze kalender zagen we dat we vandaag gastheer waren voor Gierle. Daar Dirk, tot tegenstelling van Bart (trainer scholieren), geen last heeft van een zekere mazzel met natte neus en flaporen in z'n slaapkamer, kon hij relax opstaan en onmiddelijk de focus op de voetbal leggen. Over de motivatie van zijn spelersgroep moest hij zich alvast geen zorgen maken, dat hadden ze afgelopen week op training laten zien. Dus gingen we als fiere leider, zonder puntenverlies,de strijd aan.
    Vanaf de aftrap werd Gierle in een defensieve rol terug gedrongen. Het was dan ook niet lang wachten vooralleer we het eerste doelpunt konden noteren. Dit kwam op naam van Simon doordat hij de juiste opening vond tussen een bos van spelers bij onze eerste hoekschop (1-0). Wanneer onze jongens een vijftal minuten later een collectieve aanval opvoerden was het wederom Simon die de bal net naast de rechterpaal in doel schoot (2-0). Gierle geraakte niet onder de aanvallende druk van onze spelers uit en moesten in de tiende minuut een derde doelpunt incasseren van Tuur op strafschop, nadat de erg bedrijvige Simon foutief afgestopt werd in het strafschopgebied (3-0). Enkele minuten later werd het zelfs al 4-0 via.....inderdaad Simon als afwerker. Volgens betrouwbare bron zou de appelvlaai  wel eens de oorzaak van kunnen zijn van het hoge rendement! De forfaitscore verscheen na een kwartier spelen op het bord via Daan S die vanuit een scherpe hoek naar doel trapte en de bal tegen de touwen  zag verdwijnen (5-0). Even later moesten we toch een doelpunt incasseren doordat Gierle bij een counter onze doelman Stef kansloos liet in een één tegen één situatie (5-1). Onze spelers namen meteen de wedstrijd terug in handen en legden mooie combinaties op de mat. Eén van deze acties werd door Lennert afgewerkt na assist van Jolan (6-1). Met deze stand gingen we ook de rust in, na een meer dan degelijke eerste helft.
    Met een verschil van vijf doelpunten vond Dirk, met het oog voor de wedstrijd tegen Arendonk, het moment daar om al eens een ander systeem te hanteren in de tweede helft.
    Bij de start hiervan was er onmiddelijk een reuzekans voor Jolan, maar de doelman beschikte in deze situatie over de beste papieren. Onze verdedigers Jitse, Remko, Daan M, Sebastiaan en Matthias riepen elke poging tot aanvallen van Gierle tot ver buiten het strafschopgebied van Stef een halt toe. Hierdoor konden onze aanvallend ingestelde spelers hoog druk zetten op onze tegenstander, waardoor wij het wedstrijdbeeld bleven bepalen. Toch moesten we tot de zeventiende minuut wachten op een volgend doelpunt. Via ééntijdsvoetbal van Sebastiaan-Geofrey en Jolan was het wederom Lennert, a la Jelle Vossen , die de weg naar de netten vond (7-1). Onze jongens voetbalden nog verscheidene doelkansen bijeen (Geoffrey-Lennert-Tuur-Jolan), maar het was wachten op Thibaut die de 8 - 1 eindstand op het bord trapte door een actie over de linkerflank genadeloos in doel te verlengen.
     Meteen het einde van een wedstrijd met veel éénrichtingsvoetbal, maar waarin onze jongens wel een dikke streep getrokken hebben onder hun mindere prestatie van vorige week. Hopelijk hebben onze spelers iets opgestoken van de tacktiek die Dirk hen opdroeg in de tweede helft met het oog voor de wedstrijd tegen Verbroedring Arendonk. Natuurlijk gaan we eerst uit van onze eigen sterkte en rekenen terug op de steun van onze supporters. Tot dan en alvast veel succes jongens!!

Doelpunten: Simon (3X), Lennert (2X), Tuur, Daan S, Thibaut

Scheidsrechter: Driesen Ingrid

20-11-2011 om 18:23 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker van het Nieuwsblad
    WOENSDAG 23 NOVEMBER: 2 TOPWEDSTRIJDEN VOOR DE BEKER VAN HET NIEUWSBLAD!!!!

18.00 UUR: ZWARTE LEEUW (U13) - VERBROEDERING ARENDONK
    19.15 UUR: ZWARTE LEEUW (U15) - VLIMMEREN

SUPPORTERS OP POST!!!!

20-11-2011 om 00:00 geschreven door wilfried

18-11-2011
    Op de woensdagtraining hadden we een nieuwe oefening uitgeprobeerd, het lukte ons niet al te best, om eerlijk te zijn liep het een beetje in
    de soep. Na een nachtje slapen en de oefening nog eens goed gebestudeerd te hebben had ik de fout in het doorschuifsysteem gevonden.
    Ik was blijkbaar niet de enige die er van wakker had gelegen. Geoffrey, onze kapitein, had de oefening al op het bord getekend en de uitleg die hij erbij had geschreven klopte nog ook!! De andere spelers waren dus al op de hoogte van hoe het wel moest.
    Benieuwd wat dit op het veld zou geven,voor alle zekerheid het schema nog eens op het veld uitgezet, en ja hoor het systeem werkte perfect!
    ( of toch bijna ). Volhouden, niet opgeven en samen als ploeg blijven werken dan lukt het allemaal wel.
    Knap gedaan van de voltallige spelerskern die vandaag aanwezig was!!
    Stef, Sebastiaan, Remko, Matthias, Daan M, Geoffrey, Jolan, Thibaut, Tuur, Simon, Lennert, Daan S, Jitse.

Dirk

18-11-2011 om 23:00 geschreven door Walter

17-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wedstrijdoverzicht 20/11 tem 4/12

Er staat een druk programma voor de deur.
    Onze spelers zullen de komende twee weken niet minder dan zes matchen moeten afwerken.
    Een overzicht met de bijhorende uren:
    Zo. 20/11 Min. A - Gierle ( comp. ) aftrap 10.00u. aanw. 9.00u.
    Wo. 23/11 Min. A - Verbr. Arendonk ( jeugdcup Het Nieuwsblad ) aftrap 18.00u. aanw. 17.00u.
    Zo. 27/11 Zwaneven - Min. A ( comp. ) aftrap 9.30u. aanw. 7.50u.
    Wo. 30/11 Verbr. Arendonk - Min. A ( Jeugdcup Het Nieuwsblad ) aftrap 18.00u. aanw. 16.15u.
    Vr. 02/12 Oostmalle - Min. A ( vriendschappelijk ) aftrap 19.00u. aanw. 17.45u.
    Zo. 04/12 Prov. Min. KFC Duffel - Min. A ( vriendschappelijk ) aftrap 9.30u. aanw. 7.35u.

Op zondag 11/12 beginnen onze jongens aan de terugronde met de topmatch Zwarte Leeuw - Hoogstraten

Dirk

17-11-2011 om 17:36 geschreven door Walter

Aanwezig: Stef, Sebastiaan, Matthias, Remko, Daan M, Geoffrey, Simon, Daan S, Lennert, Tuur, Jolan, Thibaut.
    Afwezig: Jitse ( ziek )

Dirk

17-11-2011 om 13:16 geschreven door Walter

14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag pronostiek (5)

13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Oud Turnhout - Zwarte Leeuw

13-11-2011 om 18:08 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13/11/2011: Oud Turnhout - Zwarte leeuw 1 - 5
    Op deze frisse herfstdag maakten we met een voltallige spelerskern de verplaatsing naar Oud Turnhout. Op papier zeker niet de moeilijkste opdracht voor onze jongens, dus was het een zaak voor Dirk om hen gemotiveerd aan de aftrap te laten verschijnen zodat er van onderschatting  geen sprake mocht zijn! Dirk had de statistieken van onze tegenstander bestudeerd en waarschuwde z'n spelers ervoor dat Oud Turnhout in elke wedstrijd al minimaal éénmaal scoorde, Remko kende die van ons ook goed en antwoorde gepast met " wij toch ook!!"
    De wedstrijd zelf begonnen we door Oud Turnhout direkt terug te dringen op hun eigen speelhelft. In de eerste minuut was er al een doelkans voor Lennert, maar zijn schot hobbelde net aan de verkeerde kant van de doelpaal naast. Uitstel was echter geen afstel want na een zestal minuten spelen scoorden we het openingsdoelpunt. Doordat onze verdediging bij het uitvoetballen de vrijstaande Geoffrey wist te bereiken trapte deze een lange bal richting Thibaut. Deze verscheen hierdoor oog in oog met de doelman, bleef ijzig kalm en deed de netten trillen (0 - 1)  Na een tiental minuten werd de score verdubbeld. Remko zette zich achter een vrije trap en schilderde deze op de blonde haren van Simon (0 - 2).  Ondanks deze dubbele voorsprong stond het voetballendvermogen van onze ploeg vandaag op een laag niveau doordat ze zich lieten meeslepen in het "pottekestamp" van Oud Turnhout. We moesten dan ook de schuld in eigen rangen zoeken wanneer Oud Turnhout uit hun eerste doelkans,in de 28 min., de aansluitingstreffer kon scoren (1 - 2) Met deze score gingen we ook de kleedkamers in waar Dirk aan z'n spelers vroeg waar het enthousiasme tijdens de wedstrijd gebleven was, daar het voor de wedstrijd wel aanwezig was. Hij gaf ze ook de opdracht mee om de organisatie terug op punt te zetten daar we onvoldoende gebruik maakten van de geboden ruimtes.
    Met deze opgave begonnen we aan de tweede helft. Na een viertal minuten was het Tuur die de weg naar de netten vond en alzo een 1-3 tussenstand op het bord zette. Hierdoor zakte bij onze tegenstrever de moed op een goede afloop. Een weinig sportief Oud Turnhout hanteerde allerlei middelen om onze jongens het voetballen te beletten en het is dan ook een positief gegeven dat zij niet gereageerd hebben op de intimidatiepogingen vanwege onze tegenstander. Halfweg de tweede helft verscheen de geruststellende 1-4 tussenstand nadat Jolan perfect afwerkte op een afvallende bal na een vrije trap. Onze jongens bleven het spel dicteren maar mooie combinaties waren er vandaag niet te bewonderen. Doordat Jolan foutief in het strafschopgebied werd gestuit, kon Tuur vanop de stip de 1-5 eindstand in doel trappen.
    Na een mindere wedstrijd mochten we toch verdiend de drie punten mee naar Rijkevorsel nemen. We gaan trachten om de volgende wedstrijden terug het voetballendvermogen van voorheen te etaleren. Positief is zeker ook dat defensief, op de ene tegentreffer na, alle rangen goed gesloten werden gehouden. Hopelijk zien we tegen Gierle terug de voetballende ploeg aan het werk.
    Alvast veel succes jongens!!

P.S. Terwijl onze spelers konden rekenen op de steun van hun supporters om de drie punten mee naar Rijkevorsel te nemen misten wij toch minstens één iemand van de vaste supportersclub,nl de Luc. Hij vond het deze keer blijkbaar belangrijker, of was het een verplichting?, om mee te gaan jagen.Wij wensen hem ook proficiat met het behaalde resultaat van 8 geschoten hazen, of was dit een tussenstand Luc?

Spelers: Stef, Sebastiaan, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Geoffrey, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur.

Doelpunten: Thibaut, Simon, Jolan, Tuur (2X)

Scheidsrechter: Oprins Ellen

13-11-2011 om 17:18 geschreven door Walter

12-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VACLA - tornooi te Loenhout
    Op 11 november stond in Loenhout het vacla-tornooi op het programma voor de gewesten Turnhout, Noorderkempen, Zuiderkempen en Geel/Mol. Bij de U12 droegen Stef, Sebastiaan en Daan S hun steentje bij  in de duidelijke overwinningen van beide wedstrijden. Later op de dag was het de beurt aan Jolan en Geoffrey om de kleuren van het gewest Turnhout te verdedigen bij de U13. Ook zij mochten tweemaal als winnaar het speelveld verlaten.
    Door deze prestaties kwalificeerden zowel de U12 als de U13 zich voor de finale die gespeeld zal worden in de maand mei 2012.
    Proficiat Jongens!!

P.S. Ook de U14 van het gewest Turnhout, met Joeri, kwalificeerde zich voor de finale.
           Enkel de U16 kende in hun eerste wedstrijd pech bij de afwerking en moesten uiteindelijk tevreden zijn met een derde plaats.

12-11-2011 om 11:24 geschreven door Walter