Provinciale Miniemen Zwarte Leeuw
    Seizoen 2013-2014
    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Vosselaar - Zwarte Leeuw
    Op de laatste foto's zie je Walter actief als scheidsrechter bij de wedstrijd van de U15, waar de officiële scheidsrechter niet was komen opdagen.

10-04-2011 om 16:39 geschreven door wilfried

Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10/04: Vosselaar - Zwarte Leeuw: 1-3

In de voorbereiding op deze wedstrijd konden we rekenen op Glenn Marynissen om onze jongens fit aan de aftrap te krijgen. We konden niet rekenen op de diensten van Yani (kwetsuur) en Tuur (vakantie). Hun plaatsen werden ingenomen door Remko en Stef R. (beide pre-miniemen) waarvoor dank.

De eerste tien minuten was een rommelige vertoning op het veld met veel slechte passen. In het begin was er een schot op doel van Joeri, maar even later moest Stef H. een schot afblokken om een doelpunt te vermijden. Dit doelpunt moesten we later wel incasseren nadat Vosselaar via een hoekschop de score opende (1-0). Het vervolg was dat we de slechtste eerste helft van het seizoen aan het spelen waren, zonder samenspel en een gebrek aan opbouw vanuit de verdediging.

In de tweede helft werd Stef R. onze doelman en Jari onze tweede spits.

Dit bracht een ommekeer in het spelbeeld teweeg, want nu kwamen er wel kansen. Eerst voor Jari, maar de keeper ging goed plat. Maar even later hingen de bordjes wel gelijk wanneer Joeri opende op rechts en Thibaut z’n spitsbroeder Jolan wist te bereiken (1-1). Onze jongens bleven goed voetballen. Ook Stef R. deed z’n duit in het zakje met een goede tussenkomst in de achtste minuut. Dit gaf z’n ploegmakkers vertrouwen en de tussenstand veranderde in 1-2, wanneer Thibaut de rechterflank afspurtte en een speler van Vosselaar zijn eigen doelman verschalkte op diens voorzet. Deze score werd nog opgedreven tot 1-3 nadat Daan een strafschop mocht nemen wegens een duwfout op Geoffrey . Onze jongens hielden deze stand op het bord, zodat er drie belangrijke punten mee naar Rijkevorsel verhuisde.

Ondanks de mindere eerste helft, een verdiende overwinning voor onze jongens!

Hopelijk kunnen ze in de laatste wedstrijd van het seizoen de drie punten thuis houden zodat we een mooie afsluiter hebben van een geslaagd seizoen.

Veel succes jongens!!

Spelers: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef H., Stijn, Niels, Stef R., Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Remko.

Gekwetst: Yani,      Vakantie: Tuur

Doelpunten: Jolan, Daan, Own-goal

Scheidsrechter: Bastiaens G.

Verslag: Walter

10-04-2011 om 15:45 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen 10/04 en stand
    De uitslag van Turnhout -  Oud Turnhout is nog niet binnen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Turnhout gewonnen en blijven wij op plaats 6 staan.

08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 08/04
    Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.
    Yani is gekwetst en zal zondag vervangen worden door Remko.

08-04-2011 om 00:00 geschreven door wilfried

Categorie:Training
    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing Vosselaar - Zwarte Leeuw
    Op zondag 10/04 om 09.30 uur spelen we in Vosselaar. Vertrek te Zwarte Leeuw om 08.10 uur.
    Tuur is op verlof. De heenwedstrijd eindigde op 1-5 voor Vosselaar.

06-04-2011
    Aanwezig: Jarno, Erwin, Stef, Stijn, Niels, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut.
    Met dank aan Glenn voor het overnemen van de training.

06-04-2011 om 21:34 geschreven door wilfried

03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pronostiek
    Vermits een aantal jongens tactisch aan het spelen zijn, PRONOSTIEK DOORSTUREN VIA MAIL!!!
    Niet meer via reageer.

Onze spelers kunnen hun pronostiek invullen voor 5 wedstrijden. 1 bij winst thuisclub, 2 bij winst bezoekers, x bij gelijkspel.
    Bekijk de nieuwe tussenstand in de rechterkolom.
    Pronostiek moet binnen zijn voor vrijdag 20.00 uur.

Categorie:Pronostiek
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Sint Lenaarts - Zwarte Leeuw
    .

03-04-2011 om 14:45 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.03/04/2011: Sint Lenaarts - Zwarte Leeuw: 3-1

Vandaag maakten we de verplaatsing naar de kampioen van de reeks, Sint Lenaarts. Jarno moest in laatste instantie afhaken wegens een blessure. Omwille van de examens was de voorbereiding op deze wedstrijd misschien niet ideaal verlopen, maar we rekenden erop dat de honger naar de bal des te groter zou zijn.

In het begin van de eerste helft drukten we de thuisploeg tegen hun eigen strafschopgebied. We hadden voortdurend balbezit maar de thuisdefensie vertoonde geen enkele barst. Deze druk hielden we een tiental minuten aan, voordat de thuisploeg een eerste keer kwam dreigen. Even later dwongen we een hoekschop af. Deze werd door Stef getrapt en door Joeri  in het doel gewerkt. Hierdoor verscheen de oververdiende voorsprong (0-1) op het bord. Maar even later was alles te herdoen wanneer de geel-groenen onze defensie te kijken zette en genadeloos de gelijkmaker scoorden (1-1). We lieten ons echter niet uit ons lood slaan en bleven Sint Lenaarts onder druk zetten. Ondanks het merendeel aan balbezit en het meeste gewonnen duels moesten we met deze gelijke stand de kleedkamer in.

Onze jongens gingen in de tweede helft met dezelfde gedrevenheid van start, maar moesten even later lichte druk van Sint Lenaarts ondergaan. Maar ze namen al snel het commando terug over, helaas zonder echt gevaarlijk te zijn voor doel. Na een twintigtal minuten in de tweede helft begon de scheidsrechter een hoofdrol op te eisen. Eerst liet ze een fout op de doorgebroken Jolan, in het strafschopgebied, onbestraft. Daarna kende ze Sint Lenaarts een onterechte vrije trap toe, waaruit ze scoorden (2-1). Zoveel onrecht hadden onze spelers zeker niet verdiend! Wanneer net voor affluiten de overdreven 3-1 eindstand op het bord verscheen, was het over en uit voor onze spelers.

Spijtig dat we zulke wedstrijden verliezend moeten afsluiten. Op basis van inzet en balbezit had een gelijkspel zeker verdiend geweest. Het is natuurlijk ook een verdienste van Sint Lenaarts dat ze drie keer scoorden uit een handvol mogelijkheden. Met dezelfde ingesteldheid moet het zeker mogelijk zijn om uit de laatste twee wedstrijden de nodige punten te verzamelen om een plaats in de top-5 van het klassement te bewerkstelligen. Veel succes jongens in de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Vosselaar V.V.

Spelers: Jari, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

Gekwetst: Jarno

Doelpunt: Joeri

Scheidsrechter: Fierens Inge

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden 03/04 en stand

01-04-2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Aanwezig: Jari, Jarno, Daan, Erwin, Jolan, Stef, Stijn, Niels, Yani, Joeri, Geoffrey, Glenn, Thibaut, Tuur.

Thibaut is gisteren 12 jaar geworden. Een dikke proficiat Thibaut!!!

01-04-2011 om 22:07 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.halfvasten
    In de Wegwijzer en de Sint-Luciaschool werd er naar jaarlijkse traditie halfvasten gevierd.
    Op de foto's herkennen we spelers van Zwarte Leeuw, alsook 2 speelsters van de damesploeg van Zwarte Leeuw.

01-04-2011 om 14:54 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedankt
    Bedankt voor de mooie versiering. Van die eerste foto kan ik me echt niets meer herinneren.

01-04-2011 om 10:03 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag Wilfried

Wilfried,proficiat met je 40 ste verjaardag!!

01-04-2011 om 08:40 geschreven door wilfried

31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbeschouwing St. Lenaarts - Zwarte Leeuw
    Vandaag is de grootvader van Jari gestorven. Wij wensen hem en zijn familie veel sterkte.

Zondag 03 april spelen we om 09.30 uur in St. Lenaarts. Vertrek te Zwarte Leeuw om 08.20 uur.

30-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd Nat U12 Turnhout - VACLA
    3 van onze spelers zijn vandaag gaan voetballen tegen de Nat U12 van Turnhout. Uitslag 3-2.
    Jolan, Geoffrey en Yani speelden mee met de VACLA. Yani scoorde de beide doelpunten.

27-03-2011 om 19:09 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - Mariaburg
    .

27-03-2011 om 18:52 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man van de match
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag speelde Erwin zijn beste wedstrijd van het seizoen. Zowel in verdedigend als in opbouwend opzicht. Vooral in 1 tegen 1 situaties verdedigde hij vandaag zeer sterk en was hij zo goed als niet te passeren. Hij gaf ook de voorzet vanop de flank waarna Joeri de bal kon binnentrappen.
    Onze volgende man van de match is dan ook ERWIN. PROFICIAT!!!

27-03-2011 om 15:27 geschreven door wilfried

Merksplas - 's Gravenwezel 0 - 3
    Lentezon - St.Lenaarts 1 - 7
    Antonia - Oud-Turnhout 2 - 2
    Ver.Arendonk - Antwerp 2 - 2
    Vosselaar - Loenhout 0 - 1
    Zw.-Leeuw - Mariaburg 3 - 0
    KV Turnhout - St.Job 3 - 2