Foto
Foto
Trainer: Dirk Snoeys
Afgevaardigde: Peter Van Der Voort

Inhoud blog
 • Lode is 13 jaar geworden
 • Samenvatting april / slotwoord
 • Samenvatting Maart
 • Jarigen!!!
 • Samenvatting Februari
 • Samenvatting maand januari
 • trainingsnieuws
 • Trainingsnieuws
 • Info vorige week
 • Ian is 12 jaar geworden!
 • Training 13 en 15/11/2013
 • Cédric is 11 jaar
 • Training 6 en 8/11/2013
 • Fabrice is 12 jaar!
 • Training 29/10/2013
 • Training 23 en 25/10/2013
 • Training 9/10/2013
 • Training 2 en 4/10/2013
 • Uitslagen en stand
 • Training 25 en 27/09/2013
  agenda

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Nieuws Nieuwsblad
  Nieuws Sporza
 • Materiaalman plakt gat in doelnetten dicht met kinetape
 • Bekijk de enige goal uit Eupen - Antwerp (0-1)
 • Zowel Club Brugge en OHL zien doelpunt afgekeurd worden in het eerste halfuur
 • Alderweireld probeert het vanop zo’n 55 meter, metertje naast de winkelhaak
 • LIVESTREAM: Overleeft Roos Vanotterdijk ook reeksen van 100m rugslag?
 • Carreno Busta boekt in Montréal mooiste ATP-titel na "moeilijke periode"
 • Bekijk de goals uit STVV – Anderlecht (0-3)
 • Bekijk de goals uit Union - KV Kortrijk (2-1)
 • Brüls ontsnapt aan rood na aanslag op Verschaeren, maar haalt achteraf uit naar "belachelijke" ref
 • 3x3 Belgian Lions zwaar teleurgesteld: "Hadden zege voor het grijpen"
  Zoeken in blog

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fietsplezier
  www.bloggen.be/fietspl
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  adverteren
  www.bloggen.be/adverte
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  frankloopt
  www.bloggen.be/franklo
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  lucky007
  www.bloggen.be/lucky00
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  creatievemie
  www.bloggen.be/creatie
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u
  www.bloggen.be/cat4u
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  muntenverzamelen
  www.bloggen.be/muntenv
  Foto
  Foto
  Foto
  Provinciale Miniemen Zwarte Leeuw
  Seizoen 2013-2014
  22-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lode is 13 jaar geworden

  PROFICIAT !!!

  LODE

  MET JE 13de VERJAARDAG !!!

  22-04-2014 om 14:37 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenvatting april / slotwoord

  Het einde van de competitie is in zicht. Nog 2 wedstrijden te spelen. Uit bij Antonia en thuis tegen Vorselaar staan nog op het programma. Omdat we de competitie op een mooie manier willen afsluiten, blijven we nog goed doortrainen. De technische aspecten, het pas- en kaatswerk, veel wedstrijd- en afwerkvormen stonden op het programma. Maar ook de 800 meter looptest stond nog op het menu. Zo bleven we ook fysiek en mentaal scherp! De match in Antonia kondigde zich aan, als niet gemakkelijk. In de heenmatch was het trouwens alle hens aan dek om een gelijkspel uit de brand te slepen. Maar het scherp blijven trainen wierp zijn vruchten af. Vanaf minuut 1 de match in handen nemen, kansen creeren en scoren. Tegen de 0-8 overwinning viel weinig af te dingen. Toch een pluim voor de tegenstander die in balbezit altijd de voetballende oplossing zocht. Een week later, zondag 13 april, stond de laatste competitiematch op het programma. Tegenstander was de nummer 2 uit het klassement, Vorselaar. De heenmatch was, althans volgens mij, onze beste match van het seizoen. Benieuwd of we dit konden herhalen. Dat de jongens uit Vorselaar sterker voor de dag kwamen, als enkele maanden geleden, was duidelijk. Maar onze organisatie was goed, en alle spelers deden hun opdracht prima. Het eerste doelpunt scoren was belangrijk om de match in handen te krijgen. Onze jongens wisten de openingen te vinden en we gingen rusten met een 2-0 voorsprong. Net na de rust kwam Vorselaar terug tot 2-1, maar ook mentaal staan onze leeuwkes sterk en pakten ze het commando direct over. Bij balverlies werd er goed verdedigd en bij balbezit lieten we de bal het werk doen met als eindresultaat een 5-2 overwinning. Na deze wedstrijd werd er nog vrolijk verder gevierd in de kantine, waar zowel spelers als ouders konden genieten van lekkere frietjes... Om ons mooi seizoen af te sluiten zijn we met heel de spelersgroep op woensdag 16/04 gaan lasershooten in Lichtaart. Ook dit was een geslaagde avond!!

  We komen nog tweemaal samen om een uurtje te 'trainen'. Woensdag 23/4 en 7/5 telkens van 18.00u. tot 19.00u.

  Op zaterdag 17/5 ( Turnhout ) en zondag 25/5 ( Zoersel ) spelen we nog een tornooi.

  Bij deze wil ik alle spelers van de PU13: Ian; Jens; Fabrice; Berten; Jasper; Cedric; Dieter; Tom; Nikas; Dries; Toon; Rick; lode en ook onze afgevaardigde Peter, hartelijk bedanken voor dit super tof voetbalseizoen!!!

  Ook aan alle ouders en supporters bedankt voor het enthousiasme, de steun en sportieve ingesteldheid waarmee jullie ons elke week hebben aangemoedigd!!!

  MERCI!!!

  Trainer Dirk

  22-04-2014 om 14:29 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  10-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenvatting Maart

  We begonnen deze maand met een verplaatsing naar Dessel. Zonder de nog steeds geblesseerde Tom. Voor de andere jongens was het afwachten hoe ze zouden reageren na een maand met vele afgelastingen. Maar de jongens hadden er zin in ( zoals meestal! ) We lieten Dessel niet in de match komen en werkten onze kansen netjes af met een logische overwinning tot gevolg ( 1 - 6). Door de vele verschuivingen in de kalender moesten we veel wedstrijden op korte tijd afhaspelen. Zo stond er op woensdag, vrijdag en zondag een wedstrijd op het programma. Vanaf nu terug met de voltallige kern! Eerst kwam Dessel op bezoek. Blijkbaar in een heel andere gedaante als enkele dagen eerder. Gretiger, feller en agressiever. We moesten onze meerdere erkennen en Dessel ging verdiend met de 1 - 3 overwinning lopen. 2 dagen later ontvingen we de PU13 van Nijlen. De heenmatch verliep toen gelijkopgaand, maar we botsten toen tegen een goede doelman, die ons van de overwinning hield. Nu precies hetzelfde spelbeeld. In de tweede helft constant druk gezet op de helft van de tegenstander. Na een 0 - 3 achterstand kwamen we nog terug tot 2 - 3, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit. ( eindstand 2 - 3 ). Nog eens 2 dagen later kwam de leider op bezoek. De jongens van Retie waren super gemotiveerd, want de heenmatch hadden we gewonnen met 0 - 2. De leider startte aan een hoog tempo, maar we hielden goed stand en kwamen beter en beter in de wedstrijd. Het kon alle kanten op, wie scoorde won. Maar er werd niet gescoord en beide ploegen waren tevreden met een puntje. De laatste wedstrijd van de maand maart gaven we Lentezon partij. Gemakkelijk was het zeker niet, maar we probeerden goed te combineren. Er kwamen voldoende kansen om te scoren en dat hebben we dan ook 4 keer gedaan. Eindstand 4 - 0. Tussendoor speelden we ook nog een wedstrijd tegen de Provinciale selectie in Wommelgem. We speelden 3x25min. en onze jongens gaven het beste van zichzelf. Het was een toffe en leerrijke ervaring tegen geselecteerde spelers. De 5 - 5 eindstand was dan ook indrukwekkend.

  10-04-2014 om 10:41 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  13-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarigen!!!

  Door de drukte heb ik de jarigen van de afgelopen maanden niet kunnen vermelden, dit wil ik bij deze goed maken!!

  TOON 24/12 ( 12 jaar )

  JASPER 13/01 ( 13 jaar )

  RICK 3/02 ( 12 jaar )

  BERTEN 9/03 ( 12 jaar )

  TOM 12/03 ( 13 jaar )

  PROFICIAT MET JULLIE VERJAARDAG!!!

  13-03-2014 om 22:31 geschreven door Dirk  


  Categorie:Spelers
  27-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenvatting Februari

  Nog even terug naar de laatste wedstrijd van januari. Op woensdag 29/01, speelden we voor de jeugdcup ' Het Nieuwsblad' in en tegen Mariaburg. Tom speelde toen zijn laatste wedstrijd voor zijn fietsongeval. Jasper en Lode waren niet van de partij. Ruben en Rik waren de vervangers van dienst, waarvoor dank. Op het kunstgrasveld lieten we zien dat we in balbezit aardig kunnen combineren, voor echt doelgevaar konden we jammer genoeg niet zorgen. De tegenstander was ook nu weer fysiek sterker. De grote en snelle jongens maakten het verschil, vooral in de omschakeling. De 6-0 nederlaag was dan ook wat overdreven. We zijn dan ook met opgeheven hoofd van het veld kunnen stappen. In de maand februari werden er meer wedstrijden afgelast dan gespeeld. Toch zijn we steeds blijven doortrainen. Soms in zaal en soms op het veld waar de spelers weer en wind hebben moeten trotseren. Zonder dat het de bedoeling was werd het steeds een training op weerstand, een dikke pluim voor alle spelers!! Vorige zondag werd er dan toch nog eens een competitiewedstrijd gespeeld. Een verplaatsing naar Verbroedering Arendonk is nooit een lachertje! De heenmatch hadden we volledig onder controle en we zijn goed blijven trainen. We waren er klaar voor, al moesten we onze motor Tom nog steeds missen. Alec kwam onze ploeg versterken, waarvoor dank.1 Detail waar we al een hele tijd mee moeten rekening houden is de staat van de velden. Dat de bezoekende trainer zijn excuus voor de match komt aanbieden ivm. het slechte veld, zegt genoeg. 50% van het terrein was volgens mij onbespeelbaar, maar goed iedereen voetbalt graag en dus speelden onze jongens voor wat ze waard zijn. Nadat we 1-0 achter kwamen bracht Lode ons , na een knappe inspanning terug gelijk. De thuisploeg kwam voor rust nog op voorsprong. In de tweede helft probeerden we het initiatief te nemen maar het was Arendonk dat het doelpunt scoorde 3-1. Dat onze ploeg ook mentale veerkracht heeft, hebben we bewezen door uit een verloren positie toch nog op gelijke hoogte te komen. Lode en Toon waren de doelpuntenmakers van dienst 3-3. Jammer dat we deze stand niet konden vasthouden. Inde laatste 5 minuten werden 2 foutjes genadeloos afgestraft met als eindstand 5-3. Ook nu was het weer een wedstrijd op duelkracht op het zware veld en tegen jongens die groter en fysiek sterker zijn. Het ontbreekt onze ploeg nog wat aan duelkracht en maturiteit. Maar dat is helemaal niet erg, we proberen in alle omstandigheden zo goed mogelijk te voetballen en verder aan de weg te timmeren. En dat we kunnen voetballen, bewezen de spelers gisteren tijdens de terugmatch van de jeugdcup. Zelf was ik wegens werkomstandigheden niet aanwezig, maar ondanks het 3-4 verlies tegen Mariaburg heb ze, volgens betrouwbare bron, zeer sterk gespeeld. Of heeft de vervangende coach Benny daar iets mee te maken Bedankt Benny, om de jongens te begeleiden!!

  Volgende zondag is er geen wedstrijd voorzien! We trainen op zaterdag 1/03 van 10 tot 11 uur en op maandag 3/03 van 15.30u. tot 16.30u.

  27-02-2014 om 11:21 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  13-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samenvatting maand januari
  Wegens de drukte van afgelopen weken, is het bijhouden van de blog er een beetje overgeschoten. Daarom bij deze een kort overzicht van de afgelopen maand. Tijdens de kerstvakantie zijn we in zaal blijven doortrainen om onze technische bagage te onderhouden. Op 2 januari stond het zaalvoetbaltornooi in Malle weer op het programma. In de voormiddag speelden onze 2de jaars, in de namiddag de 1e jaars. De meeste ploegen waren van een hoger en groter kaliber, waardoor onze jongens tot het uiterste moesten gaan. Dit hebben ze dan ook gedan met enkele knappe combinaties en resultaten tot gevolg. Het was voor zowel spelers, begeleiders en supporters weer een amusante en leerrijke dag, daar in Malle! Op vrijdag 2/01 was het onze eerste veldtraining van het nieuwe jaar. We waren dus klaar voor het vervolg van het voetbalseizoen. Op zondag 5/01 moesten onze jongens op verplaatsing naar Lille. Met veldoverwicht en enkele kansjes, moesten we toch gaan rusten met een 1-0 achterstand. De stugge verdediging en een zeer goede keeper van Lille hielden knap stand. Het was Toon die dan toch de verdiende gelijkmaker kon scoren. Jammer genoeg niet voldoende om een puntje mee naar Rijkevorsel te nemen, want in de slotfase kon Lille nog een strafschop benutten. Eindstand 2-1. In de week werd er weer enthousiast getraind. Met de komst van Westerlo was ook iedereen super gemotiveerd. De wedstrijd moesten we zonder Dries aanpakken. Dries had de dag voordien hevige hoofdpijn, evenwichtsstoornissen en zelfs het praten ging niet meer vlot. Dries werd enkele dagen ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Ik had de spelers dan ook gevraagd een extra tandje bij te steken, speciaal voor Dries. En het was te merken! Vanaf de eerste minuut namen we de match in handen en na 5 minuten was het bingo. 1-0 via Toon! We bleven de wet dicteren, maar scoren deden we niet meer in tegenstelling tot de Westelse jongens. Zij scoorden net na de rust de gelijkmaker zodat de wedstrijd eindigde op een 1-1 stand. In de week werd enkel op woensdag getraind. De wedstrijd tegen De Kempen werd vervroegd naar zaterdag 18/01. Op deze dag stond ook al de zaalwedstrijd tegen de papa's gepland. Weer een serieuze voetbaldag dus voor onze boys. 's Namiddags tegen De Kempen was de eerste helft er eentje om vlug te vergeten, De tweede helft konden we onze kansen wel afmaken met een logische en verdiende 6-0 overwinning. 's Avonds werd dan de topper in zaal gespeeld PU13 - Papa's. Voor Dries werd dit zijn eerste test na zijn ziekenhuisopname, Dieter die in de namiddag enkele stuts in zijn knie had gekregen was er niet bij. Ook Fabrice en Ian waren door omstandigheden niet van de partij. Dat de papa's, Wilfried, Luc, Guido, Erwin, Gert, Jan (en Stef Rombouts als keeper) nog uit de voeten kunnen met de bal was wel duidelijk, al zal dat 's anderendaags waarschijnlijk wel een pak minder geweest zijn. Het was vooral weer een leuke en toffe bedoening voor spelers en ouders. Nadien hebben we dan ook genoten van een hapje en een drankje. In de laatste week liep Lode een kneuzing in de voet op, de wedstrijd tegen en in Merksplas kwam voor hem te vroeg. Ook Jens meldde in laatste instantie af. We moesten dus een beetje gehavend richting Merksplas. Dat Merksplas enkele grote en snelle spelers in de ploeg heeft staan,wisten we van de heenmatch. Toen konden we vlot afstand nemen, Dat was nu zeker niet het geval. Op het grote en zware veld vonden we geen antwoord om de fris en sterk spelende spetsers te domineren. We kwamen wel 0-1 voor door en knap schot van Nikas. Meestal is onze trein dan vertrokken, maar tegen dit Merksplas kwamen fysiek en duelkracht tekort. Ze scoorden dan ook verdiend de gelijkmaker. Eindstand 1-1. Toch weer een match waar we veel uit hebben geleerd. We blijven dan ook hard werken en trainen op onze minpuntjes. De vorige weken werd er door de slechte weersomstandigheden al enkele wedstrijden en trainingen uitgesteld. Toch blijven we zo goed mogelijk door trainen, al dan niet in zaal! Dat we blijkbaar een beetje in de hoek zitten waar de klappen vallen, bewijst ook het fietsongeval van Tom. Bij het BMXen, kwam Tom slecht neer en brak zijn sleutelbeen. We zullen Tom dus een hele tijd moeten missen. Hopelijk kan hij op het einde van het seizoen toch nog enkele wedstrijden meedoen. Bij deze wensen we Tom een spoedig herstel toe!!

  13-02-2014 om 10:52 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  16-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trainingsnieuws
  Wegens de examen konden we deze week niet met de voltallige spelersgroep trainen. Op woensdag waren Ian, Fabrice, Nikas en Jens ( gekwetst ) niet aanwezig. Op vrijdag kwam Nikas terug bij de groep. Controle op de lage pass en een portie wedstrijdjes kregen onze jongens voorgeschoteld. In het weekend stond er geen wedstrijd geprogrammeerd. Volgende woensdag is onze laatste veldtraining van dit kalenderjaar. We trainen per uitzondering een beetje vroeger, van 16.30u. tot18.00u. Ter afsluiting gaan we frieten eten in het jeugdlokaal.

  16-12-2013 om 10:00 geschreven door Dirk  


  Categorie:Training
  07-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsnieuws

  Op de woensdagtraining ontbraken er 3 spelers. Toon, Tom en Nikas waren wegens Provinciale selectie verplichtingen in Wommelgem een wedstrijd gaan spelen. De andere spelers kregen een portie korte passing te verwerken. De vrijdagtraining was eigenlijk een vervolg van de vorige training, met veel wedstrijdvormen. Alle 13 spelers waren present!

  Zondag spelen we onze laatste wedstrijd van dit kalenderjaar: PU13 - SKS Heist  Aftrap: 10.00u.    Aanw: 9.00u in de kleedkamer

  ALLE SUPPORTERS OP POST!!!

  07-12-2013 om 11:34 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  03-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info vorige week

  Op de vrijdagtraining was Cédric wegens ziekte de enige afwezige. De vrijdagtraining werd geleid door trainer Arthur. Arthur kwam onze jongens een dik uur techniektraining geven. Zo hebben onze spelers op technisch vlak toch weer het één en ander bijgeleerd. Ze waren allemaal enthousiast en gedreven, het was dus een geslaagde training. Dries en Fabrice konden er niet bij zijn.

  Zondag speelden we om 10.00u. in het nieuwe en knappe voetbalcomplex van St. Dimpna. Dat het niet gemakkelijk zou worden wisten we vooraf al. De Geelse jongens speelden vorige week trouwens gelijk tegen Westerlo. Maar onze leeuwen waren gemotiveerd en speelden de beste kansen bij elkaar. Het was nochtans wachten tot minuut 20 toen Toon, na een geharrewar in het strafschopgebied, de bal kon binnen schieten. Ruststand 0-1. In de tweede helft ongeveer hetzelfde spelbeeld, toch moesten we geconcentreerd blijven op enkele tegenaanvallen en vrije trappen rond de 16 meter. Maar het was de pas ingevallen Dieter, die na een prachtige dieptepas van Tom, de uitgekomen doelman verschalkte. We hadden de match in handen en de 0-2 stand bleef tot het einde op het scorebord. Toch weer een knappe collectieve prestatie van onze jongens, proficiat!!

  Nadat we iets gedronken hadden in de kantine, reden we met de spelersgroep bijgestaan door enkele papa's ( 26 personen!! ) richting Lier. Eerst een hapje gaan eten in de "lunchgarden" en daarna met z'n allen naar de wedstrijd Lierse - Standard gaan kijken. Zo was het een geslaagde daguitstap en kunnen we de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar voorbereiden. Hopelijk kunnen we onze trouwe supporters zondag thuis tegen Heist weer op een aangenaam kijkstuk trakteren!

  03-12-2013 om 11:27 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden
  02-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian is 12 jaar geworden!

  PROFICIAT!!

  IAN

  MET JE 12de VERJAARDAG!!

  02-12-2013 om 10:05 geschreven door Dirk  


  Categorie:Wedstrijden


  Klik hier voor meer gratis plaatjes  Uitslagen en standen Zwarte Leeuw
 • Prov U17
 • Gew U17
 • Prov U15
 • U15 A
 • U15 B
 • Prov U13
 • U13 A
 • U13 B

 • Categorieën
 • Activiteiten (59)
 • Afspraken (1)
 • Intermezzo (46)
 • Interview (1)
 • Kalender (4)
 • Ploeg in de kijker (8)
 • Pronostiek (72)
 • Spelers (123)
 • Training (246)
 • Wedstrijden (375)
 • Ziekenboeg (21)


 • BEKIJK AL DE FILMPJES OP ONDERSTAANDE LINK
  Mijn filmpjes
 • you tube

 • Voor de 14-daagse weersverwachting.
  Klik op Rijkevorsel en selecteer 14 daagse.


  Het weer in Rijkevorsel
  Archief per maand
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010

  Gastenboek
 • Klop klop een bezoekje Wilfried
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • goede morgen
 • leuke blog
 • sudoku

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Laatste commentaren
 • oyFK (christian louboutin canada)
      op Interview met Gert Martens
 • NWEV (discount air max)
      op Zwarte Leeuw - Retie 18/11/2012
 • U13 leeuwen (kurt)
      op Samenvatting maand januari
 • spoedig herstel! (walter)
      op Training 2/11/2012
 • verjaardag (matthias)
      op Jasper Jochems wordt 12jaar
 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn favorieten
 • Afgelastingen
 • U13 Hoogstraten VV
 • Club Brugge
 • KFC Zwarte Leeuw
 • E-card
 • voetbaltraining
 • Lokale tijd per land

  Over mijzelf
  Ik ben Wilfried Rombouts
  Ik ben een man en woon in Rijkevorsel (België) en mijn beroep is Bediende bij Acros Organics in Geel.
  Ik ben geboren op 01/04/1971 en ben nu dus 51 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Jeugdcoördinator en Secretaris bij KFC Zwarte Leeuw..
  Iedereen wint graag. Maar het plezier en een goede sfeer tussen de jongens en tussen de ouders primeert.
  AANTAL BEZOEKERS TEGELIJK ONLINE:  Een interessant adres?

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!