750 g broccoli zout 1 eetlepel bloem 1 theelepel kerriepoeder 2 eetlepels melk 1 1/2 dl yoghurt op kamertemperatuur
Kook de broccoli in ruim kokend water met zout gaar. Maak intussen de saus. Roer de bloem en de kerrie met de melk tot een glad papje en roer er de yoghurt door. Breng het mengsel al roerende aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer er een geraspte appel door. Voeg naar smaak zout toe. Giet de broccoli af en doe hem in een schaal, schenk de saus erover.
Maak een Bouillon van het water, de bouillonblokjes en de peper en zout.
Snij de ingredienten in kleine stukjes
Koop de ingredienten gaar.
Eventueel op smaak brengen met extra peper en zout
Dag 1
Alle fruit, behalve bananen. Soep zoveel je wil. Meloenen en watermeloenen hebben minder calorieën dan de meeste fruitsoorten.
Dag 2 Alle groenten. Samen met de soep. Eet, tot je genoeg hebt, verse of blik groenten. Probeer zoveel mogelijk groene bladgroenten te eten en vermijd gedroogde bonen, erwten en maïs.
Bij het avondmaal mag je één gekookte aardappel (in de schil) of uit de oven met wat boter. Eet geen fruit
Dag 3 Eet zoveel soep, fruit en groenten als je wil. GEEN aardappel!
Dag 4
Bananen en afgeroomde (magere) melk. Samen met de soep. Je mag tot 8 bananen eten. Drink zoveel mogelijk bronwater.
Bananen hebben veel koolhydraten en calorieën, evenals de melk, maar op deze dag heeft uw lichaam dit nodig, vooral de potassium in de bananen, ook de koolhydraten en de calcium zodat u minder zin hebt in zoetigheid.
Dag 5
Rundvlees, kip of vis met tomaat. Je mag 300 à 450 gr. vlees of vis hebben samen met een blik tomaten of 6 verse tomaten. Probeer minsten 6 tot 8 glazen bronwater te drinken om de zuren uit je lichaam te spoelen. Eet minstens 1 x de soep!
Dag 6
Rundvlees en groenten, zoveel je maar wil. Je mag zelfs 2 of 3 steaks eten met groene bladgroenten, maar geen aardappel! Eet minsten l x de soep!
Dag 7
Zilvervliesrijst, ongezoet fruitsap en groenten. Zoveel je wil. Eet minstens 1 x de soep!
voor de gene die het willen uit proberen niet langer dan een week doen
Giet de amaretto bij de koffie en dompel de lange vingers er even in met de niet-gesuikerde kant. Bedek de bodem van een rechthoekige schaal met de lange vingers en leg daarbij de gesuikerde kant naar onder.
Klop de eierdooiers en suiker op tot ze dik en schuimig zijn. Klop de slagroom op en meng daar met een spatel voorzichtig de mascarpone onder. Spatel er dan ook het mengsel van de eierdooiers en suiker onder.
Spreid dit mascarponemengsel over de lange vingers en dek de schaal af met folie. Laat de tiramisu enkele uren stijven in de koelkast en overstrooi hem daarna met cacaopoeder.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.