Giet de amaretto bij de koffie en dompel de lange vingers er even in met de niet-gesuikerde kant. Bedek de bodem van een rechthoekige schaal met de lange vingers en leg daarbij de gesuikerde kant naar onder.
Klop de eierdooiers en suiker op tot ze dik en schuimig zijn. Klop de slagroom op en meng daar met een spatel voorzichtig de mascarpone onder. Spatel er dan ook het mengsel van de eierdooiers en suiker onder.
Spreid dit mascarponemengsel over de lange vingers en dek de schaal af met folie. Laat de tiramisu enkele uren stijven in de koelkast en overstrooi hem daarna met cacaopoeder.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.