Goedenavond,
Op zondag 08 januari heb ik mijn soep klaar gemaakt, mijn keuze ging uit voor de eerste 2 dagen, witloof en preisoep met appel.
D-day maandag 09 januari, ben ik iets vroeger opgestaan, gezien ik mijn ontbijt, lunch, fruit en al de rest moest meenemen.
Vroeger nam ik 2 boterhammen, een sandwish voor de lunch klaar was kees. 's morgens ontbijt ik op het werk.
Ontbijt : vandaag was het Soya Yoghurt met appelstrüdel en een handvol Granola ( Gluten en lactose vrij, gezien ik nog steeds de resultaten niet heb van de dokter). Een halve beker zwarte koffie en een beker water.
Tien uurtje : 1 kiwi + 2 passie vruchten en een beker water.
Lunch : was 6 glutenvrije zweedse broodjes met lastose vrije philadelphia kaas en 2 tassen soep.
Er tussen door nog eens 2 bekers water.
4-uurtje : 1 tas koffie met 1 mignonet noir de noir. en een beker water.
Voor mijn vertrek nog een beker water.
Diner : Scampi in de oven + bordje mix sla ( veldsla en rucola, een paar kers tomaten, wat olijfolie en balsamico azijn).
Een extraatje : 1 soya vanille dessert.
Mijn eerste dag is voorbij gevlogen zoals alle andere dagen, ik heb af en toe eens honger gehad maar dan was het tijd voor mijn tussendoortjes, Dus eigenlijk niets aan de hand en alles onder controle.
Na de afwas ( momenteel verbouwingen aan de gang en heb geen vaatwasser meer, wat een ellende) besliste ik mijn eten voor de volgende dag al klaar te maken om tijd te winnen. Vroeger zou ik in mijn zetel gekropen zijn en honger hebben, chips knabbelen, maar niet vandaag. Vandaag had ik een voldaan gevoel en was ik tevreden.
Dinsdag zouden het peterselie gehaktballetjes worden met frietjes van Pastinaak. Toen ik mijn boodshappenlijst aan het opstellen was, wist ik nog niet eens wat een pastinaak was laat staan hoe die eruit zag. Ik heb al enkele keren vruchten of groenten moeten opzoeken. Steeds van gehoord maar nooit gegeten en nooit gezien.
Ziezo alles stond klaar om met dag 2 van start te gaan. Mijn doel voor morgen 1 Liter water drinken!
Groetjes,
Vanessa
|