Kippefilet:Heel gemakkelijk voor iemand die niet kan
koken. Je neemt een vuurvaste schotel -per pers 1kippewit Je leg het vlees
naast elkaar ,doe er p+z op giet een glas witte porto over,dan doe je een doos
championsoep erop dat alles goed bedekt is .Bestrooi met gemalen kaas . En leg
hier en daar wat boter.Zet het in de oven 1uur op 180gr of iets lager het kan
geen kwaad smakelijk
zuiderse soep 3 ajuinen 1 rode +1 groene paprika- zout
-cayennepeper -2 l bouillon +1 doos aspergeroomsoep,Laat de fijngesneden ajuin
en groenten stoven in boter,voeg er de bouillon erbij en breng het op kookpunt
.doe er 1 koffielepel cayenp .aan toe en mix de soep. Afwerken met een doos
aspergesroomsoep.(maar niet meer laten koken) smakelijk
Aardappelbolletjes Per kg aardappelen 2 a' 3 soeplepels
maïszetmeel .De aardappelen gewoon
koken,doordoen kruiden met peper +muskaatnoot alles goed mengen en bolletjes
van maken terwijl het nog warm is. bakken in frituurvet. Ge kunt ze ook
invriezen (leg ze naast elkaar en als ze vervrozen zijn kunt ge ze in een zak
steken. smakelijk
Benodigheden:1 kg paling-champions-room- 1glas witte wijn-1glas water- P+Z +een teentje look +1/2 citroen Was de paling droog het met keukenpapier, doe de paling in een plastiekzak en strooi er bloem in. Doe in een pan boter en bak de paling aan niet te bruin, giet er 1 glas wijn + 1glas water +sap van de citroen en laat het zacht stoven, een1/2u dan doe je de champions en de look en de room erbij en laat het indikken .afwerken met wat peterselie.Smakelijk Mariette