Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jes' : vanavond de elfde aflevering - 'Ganz toll'.

 De commerciële zender vtm pakt sinds woensdag 25 maart uit met 'Jes', een nieuwe dertiendelige drama-comedyreeks over een jonge vrouw die een nieuw leven begint in Brussel. In 'Jes' volgen we Jes Jacobs, een jonge vrouw van rond de 30, die op het punt staat naar Shanghai te verhuizen. Niet voor zichzelf, maar voor de job van haar vriend Gert.

Op je twintigste ga je feestend door het leven en zoek je je richting. Eens de kaap van de dertig verwacht iedereen dat je je leven hebt uitgestippeld en je definitieve keuzes hebt gemaakt. Je relatie moet op de rails zitten, de kinderen komen er aan (als ze er al niet zijn) en je huidige job moet (eindelijk) ook de juiste zijn.
En dan bekruipt je het gevoel dat je toch iets mist. Dat je leven op het verkeerde spoor zit en je definitieve keuzes misschien niet de juiste keuzes zijn. Dan heb je twee opties.

Berusten en er het beste van maken, want als je nu nog twijfelt zal je altijd wel twijfelen, zeggen je vrienden.
Maar je kan ook al je moed samenrapen om er radicaal mee te kappen, om eindelijk voor jezelf te kiezen, voor wat jij echt wil. Om écht te leven. Om je onder te dompelen in de soms bevreemdende, maar altijd bruisende hoofdstad. Op ontdekking naar jezelf en naar de wereld. En dat doet 'Jes' !

Maar wat is dat eigenlijk ? Echt leven ? Wat wil je eigenlijk echt ? Dat is 'Jes' ! Maar 'Jes' is ook fun, je amuseren met vrienden, samen huilen om een verloren lief, een nieuw restaurantje ontdekken. 'Jes' is dansen op het ritme van Brussel by night. 'Jes' is het leven van dertigers zoals het is, of zoals het voor velen zou mogen zijn.

* De aanzet :

Gert (Axel Daseleire) en Jes (Lotte Heijtenis) zijn al heel lang samen. Op een dag krijgt Gert de job van zijn leven : gaan werken in een groot filiaal in Shanghai. Die job is zijn droom en Jes wil hem daarin volgen. Uiteraard, dat leidt geen twijfel. Jes volgt hem altijd overal. Toch ? Niet dus. De dag van het vertrek besluit ze niet mee te gaan. De anders zo volgzame Jes beslist om één keer in haar leven voor zichzelf te kiezen, in de hoop dat hij voor één keer ook voor haar kiest. Ze dumpt haar vriend en volgt haar eigen weg.

Gert vertrekt naar China, Jes kiest voor een singlebestaan in Brussel. In haar nieuwe leven wordt ze bijgestaan door haar BCBG-zus Michelle (Kadèr Gürbüz), haar macho homovriend John (Johan Heldenbergh), de cynische prodeo-advocaat Luc (Koen De Graeve) en haar nieuwe beste vriendin, kunstenares en flapuit Sofia (Pascale Platel, lid vakjury 'Junior Eurosong 2008'). Haar keuze heeft gevolgen voor iedereen.

Dat is de aanzet van 'Jes', de 13-delige dramedyreeks met Lotte Heijtenis in de titelrol die zich afspeelt in het Brussel van vandaag. De toon van 'Jes' is humoristisch, levenslustig, eigentijds en relativerend. De personages nemen geen blad voor de mond en alle onderwerpen worden besproken. De reeks is een dynamisch raderwerk zoals de hoofdstad zelf. Levens kruisen elkaar en gaan weer uit elkaar. Elk personage in 'Jes' staat op een keerpunt in haar/zijn leven. Ze zijn op zoek naar geluk.

* inhoud elfde aflevering - 'Ganz toll' :

Jes verheugt zich op een weekendje weg met Felix, maar moet onverwacht met Arnaud naar Duitsland voor een immo-project. Het contrast kan niet groter zijn en Jes verveelt zich te pletter. De grootmoeder van John komt onverwacht op bezoek. Eén probleem : ze wil eindelijk zijn vriendin leren kennen. John vraagt Sofia om die rol op zich te nemen. Dit doet ze met verve... Rosita, een knappe sans papiers, vraagt Luc om hulp.

 Zoals we eerder reeds berichtten kozen de makers als begingeneriek voor "Ça plane pour moi", het nummer waarmee Plastic Bertrand in 1977 een internationale hit scoorde. Bertrand is één van de bestverkopende Belgische artiesten ooit met een verkoop van meer dan twintig miljoen albums. In 1987 nam hij in Brussel deel aan het Eurovisie Songfestival en verdedigde hij er de Luxemburgse kleuren met "Amour amour". Met een totaal van vier punten (twee uit Portugal en twee uit het Verenigd Koninkrijk) legde hij beslag op een eenentwintigste en voorlaatste plaats.
   
De reeks is vanavond voor het laatst te zien op vtm rond de klok van 22.00 en dat is na het eerste deel van de finale van 'Op zoek naar Maria' waarin presentator Koen Wauters (Eurosong 1989, ESF 1991) op zoek gaat naar de Vlaamse Julie Andrews. Wie de aflevering op woensdagavond moet missen krijgt op vrijdagavond, na de film, een herhaling voorgeschoteld.
 
Vanaf aanstaande woensdag, 10 juni, verhuist de reeks naar 20.50, na 'Familie'. (bron en foto 'Jes' : vtm)

03-06-2009 om 00:26 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 'Op zoek naar Maria' : vanavond de FINALE.

 'The Sound of Music' is zonder twijfel een van de mooiste muzikale klassiekers. Sinds de première hebben al vele generaties genoten én vooral meegezongen met Julie Andrews. In 'The Sound of Music' geeft zij gestalte aan de levenslustige novice Maria, die in Salzburg als gouvernante aan de slag gaat bij weduwnaar kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen.

De bekende Nederlandse musicalproducent Albert Verlinde brengt samen met Efteling Theaterproducties en Music Hall vanaf augustus 'The Sound of Music' naar Vlaanderen. De hoofdrol wordt sinds woensdag 25 maart jongstleden gecast in 'Op zoek naar Maria', de nieuwe programmareeks die gebaseerd is op het succesvolle BBC-format BBC-format 'How do you solve a problem like Maria ?'.

- de elfde aflevering : de negende liveshow (de FINALE) met drie kandidaten.

 Deborah, Fleur of Liv : één van hen wordt onze Vlaamse Maria en zal vanaf augustus schitteren in de musicalproductie 'The Sound of Music'.

Wie van de drie de hoofdrol wegkaapt, beslissen de kijkers tijdens de grote finale van 'Op zoek naar Maria'. Om de dames en heren thuis te helpen hun keuze te maken, treden onze finalistes verschillende keren op :

* Deborah De Ridder uit Antwerpen zingt "Voor wie gelooft" en "De boer en de boerin".
* Fleur Brusselmans uit Gent zingt "The boy does nothing" en "DoReMi".
* Liv Van Aelst uit Brasschaat zingt "Hij kan niet zonder mij" en "Iets waar ik zielsveel van hou".

Uiteraard zullen Albert Verlinde, Linda Lepomme (ESF 1985), Peter De Smet en Frank Van Laecke hun mening geven over de performances. Maar het laatste woord is voor de kijkers. Zij alleen beslissen wie de Vlaamse Maria wordt en dus de hoofdrol krijgt in 'The Sound of Music'.

We krijgen in deze finale ook fijne reportages geserveerd. Zo trokken onze finalistes naar de Efteling, waar ze een scène speelden in de Nederlandse versie van de musical 'The Sound of Music'. En we overlopen het traject dat Deborah, Fleur en Liv afgelegd hebben vanaf de eerste auditie tot vandaag.

De finale van 'Op zoek naar Maria' wordt één groot feest, waarop de eerder afgevallen kandidates niet ontbreken. Zij openen samen met Deborah, Fleur en Liv de show met "Kunnen we iets beginnen met Maria ?".

 Net voor de onderbreking voor 'Jes' wordt er afscheid genomen van één finaliste. De twee anderen strijden vanaf 22.50 verder voor de felbegeerde hoofdrol. Zij zingen elk een zelfgekozen nummer en brengen samen het duet "Ik kan heel de wereld aan". En daarna valt het verdict van de kijker en kennen we onze Vlaamse Maria.

 
'Op zoek naar Maria', vanavond deel één van de finale tussen 20.50 en 22.00, deel twee tussen 22.50 en 23.20, telkens op vtm. Meer nieuws en informatie krijg je ook op de website van 'Op zoek naar Maria'. (bron en foto's : vtm)

03-06-2009 om 00:12 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Esther Hart.

 Esther Hart, geboren als Esther Katinka Hartkamp (03 juni 1970, Epe), begint al heel vroeg met zingen. Rond haar tiende levensjaar gaat ze zingen bij een koor en op haar achttiende wordt ze toegelaten tot het Conservatorium van Rotterdam alwaar ze in 1994 afstudeert. In eigen beheer komt haar eerste album op de markt en verricht ze heelwat studiowerk, zo zingt ze ook ondermeer heelwat jingles in. In 2003 leert Nederland haar van dichterbij kennen door haar deelname aan het Nationaal Songfestival, de Nederlandse selectie voor het Eurovisie Songfestival. Met "One more night" (tekst en muziek : Tjeerd van Zanen, Alan Michael) weet ze de finale te winnen en mag ze naar de Letse hoofdstad Riga afreizen. Daar eindigt ze tijdens het Eurovisie Songfestival op een teleurstellende dertiende plaats met vijfenveertig punten. Als pleister op de wonde krijgt ze er de 'The Best Artistic Performance Award', een prijs toegekend door oud-festivalwinnaars.

Datzelfde jaar en in 2004 en 2005 is ze de vocalcoach voor de deelnemers aan de nationale selectie voor het Junior Eurovisie Songfestival. Sinds juni 2006 vormt ze samen met Marlayne (ESF 1999) het duo 'The 80's Ladies', waarin ze een ode brengen aan de zangeressen uit de jaren tachtig. Daarnaast treedt ze nog op met 'de Eurostars'. Deze groep bestaat uit Mandy Huydts (Frizzle Sizzle - ESF 1986), Franklin Brown (ESF 1996), Maxine (ESF 1996) en opnieuw Marlayne (ESF 1999). Samen brengt het vijftal nummers van het Eurovisie Songfestival. Vorig jaar, tijdens de finale van de 53e editie van het Eurovisie Songfestival, mocht ze namens Nederland de punten van de televoting kenbaar maken. Het jaar na haar deelname aan het festival, in 2004 dus, mocht ze ook reeds de Nederlandse punten kenbaar maken. Eind juni vorig jaar beviel ze van een tweede kindje, een zoontje Bas. Meer over de zangeres kan je op haar
website vinden.

OOK JARIG VANDAAG :

* Monica Törnell (1954), vijfde plaats samen met Lasse Holm (Zweden - ESF 1986).
*
Peter Van Laet (1967), kandidaat 'De Gouden Zeemeermin' (België - 1996).
* Tooske Breugem
(1974), presentatrice Nederlandse voorronde Junior Eurovisie Songfestival 2005, commentatrice Junior Eurovisie Songfestival 2005.
* Wim Leys (1976), kandidaat 'Eurosong' (België - 2002).

03-06-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


02-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oslo 2010 : Azerbeidzjan start zoektocht inzending Eurovisie Songfestival.

 Azerbeidzjan is het volgende land dat op zoek gaat naar een inzending voor de 55e editie van het Eurovisie Songfestival, dat eind mei volgend jaar zal gehouden worden in de Noorse hoofdstad Oslo.

Veel details zijn er nog niet bekend over de te volgen selectieprocedure maar via Facebook werd al een oproep gelanceerd om inzendingen in te sturen voor de nationale selectie.

Aan kandidaten wordt gevraagd om liefst twee (instrumentale) nummers in te sturen en liefst één uptempo nummer en één ballad. De artiesten dienen bij voorkeur het Russisch en het Engels machtig te zijn en nummers in de eigen landstaal (Azeri) en het Engels genieten de voorkeur.

De nummers mogen ook niet openbaar worden gemaakt vóór 01 oktober 2009 en op het moment dat de selectieprocedure definitief wordt opgestart moeten de nummers worden ingezongen en worden ingezonden.

 Eerder vorige maand wist het duo AySel & Arash voor het land een derde plaats te veroveren tijdens de finale van de 54e editie van het Eurovisie Songfestival. Met "Always" haalde het tweetal een totaal van 207 punten. (bron : Facebook ; foto : foto : Indrek Galetin, EBU)

02-06-2009 om 23:42 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'1000 zonnen' : '1000 zonnen evenement' aanstaande zondag in Meeuwen-Gruitrode met Jelle Cleymans, Sofie Van Moll en Gene Thomas.

 Sinds gisteren, maandag 01 juni, krijg je elke avond rond de klok van 19.40 het zomerse Eén-programma '1000 zonnen'. En zoals de voorgaande jaren komt het programma ook naar je toe !

Kom proeven, dansen, zingen en genieten. Topkok Giovani en twee BV's verrassen je met creaties op basis van streekproducten uit jouw buurt. Natuurlijk kun je ook genieten van de lekkernijen aan de talrijke eetstandjes. Of… je duimen en vingers aflikken bij het horen van de ambiancemuziek van The Expendables met Sofie van Moll (Eurosong 2004) en Gene Thomas (componist "When I look in your eyes" van Tanja Dexters, Eurosong 2002).

't Wordt een zálige zomer !

Aanstaande zondag, 07 juni, komt het programma naar het Limburgse Meeuwen-Gruitrode. Daar zijn Jelle Cleymans (Spring, Eurosong 2004) en zijn moeder Karin Jacobs van de partij.

Vanaf 12.00 : doorlopend markt vol zomerse lekkernijen animatie.
Vanaf 12.30 : opname van 'De koksmuts' en kookdemo's.
Om 16.30 : Optreden van The Expendables met Sofie Van Moll en Gene Thomas.

Intussen zijn ook de plaatsen bekend waar de karavaan later deze maand halt zal houden :

- zondag 14 juni : Berlare.
- zondag 21 juni : Deurne.
- zondag 28 juni : Ichtegem.

Meer nieuws en informatie krijg je op de website van '1000 zonnen'.
(bron : Eén)

02-06-2009 om 20:34 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'K2 zoekt K3' : luxejacht als decor en grote namen waaronder Gerard Joling in de jury ?

 Eerder dit voorjaar raakte bekend dat televisiezender vtm samen met productiepartner Studio 100 op zoek gaat naar een nieuw lid voor de succesvolle meidengroep K3 (Eurosong 1999). In Nederland zal het programma worden uitgezonden door SBS 6. 'K2 zoekt K3' zal dit najaar dus zowel in Vlaanderen als in Nederland te zien zijn op televisie.

Het weekblad Dag allemaal bericht vandaag dat het programma stilaan vorm begint te krijgen. Het luxejacht van Studio 100-baas Gert Verhulst wordt mogelijk de locatie van het programma en intussen doen ook reeds de namen van de juryleden de ronde.

 Heel binnenkort gaan in het Antwerpse Sportpaleis en in Ahoy (Rotterdam) de audities van start want gisteren, maandag 01 juni, werden de inschrijvingen afgesloten. Studio 100-baas Gert Verhulst, muzikant Miguel Wiels en K3-choreografe Axana worden als Vlaamse juryleden genoemd. Axana zong ooit nog bij de meidengroep Def Dames Dope. Omdat ook Nederlandse kandidaten hun kans wagen zou dit drietal versterking krijgen van Gerard Joling (ESF 1988) of Danny de Munk. Karen en Kristel zullen de zoektocht naar een nieuwe muzikale partner in goede banen gaan leiden.

Waar de opnames van het tv-programma 'K2 zoekt K3' zullen plaatsvinden, is nog niet definitief beslist. Maar het gerucht gaat dat de Evanna, het luxejacht dat Gert Verhulst onlangs kost voor 1,5 miljoen euro, het decor wordt. "Over dat voorstel wordt inderdaad gepraat", klinkt het bij Studio 100. "Maar honderd procent zeker is dat nog niet."
(logo : vtm)

02-06-2009 om 11:52 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Laurena.

 Laurena, geboren als Corina Braem (02 juni 1970, Wetteren), start haar zangcarrière op zeer jonge leeftijd en neemt deel aan verschillende wedstrijden. Haar talent wordt opgemerkt door Willy Sommers die haar opneemt in zijn orkest als vaste zangeres. Op dat moment treedt ze steeds op onder haar eigen naam Corina. Samen met Tony Servi heeft ze twee hits, "My love" en "Mijn avontuur". In 1996 neemt ze voor de eerste maal deel aan de Belgische selectie voor het Eurovisie Songfestival. Tijdens de derde voorronde van 'De Gouden Zeemeermin' eindigt ze met "Wereld van muziek" op een vijfde plaats en is daarmee uitgeschakeld voor de finale. Drie jaar later, in 1999, neemt ze deel met "Diamond in heaven" en eindigt ze tijdens de tweede voorronde op een vierde plaats. Beide inzendingen zijn van de hand van Peter Keereman, haar partner.

Daarnaast is Laurena ook een veelgevraagde studiozangeres en zien we haar regelmatig als achtergrondzangeres bij een aantal grootheden. Zo zong ze reeds bij Axelle Red, Laura Lynn, Paul Michiels en Voice Male (Eurosong 1999). Ook tijdens de concerten van Belle Perez (Eurosong 1999-2006) is ze een vaste waarde. Meer over de zangeres kan je alvast
hier vinden (bron en foto : PK Productions)

OOK JARIG VANDAAG :

* Walter Andreas Schwarz (1913), samen met Freddy Quinn de allereerste kandidaat voor West-Duitsland (ESF 1956).

02-06-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


01-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiev 2009 : tien finalisten Wit-Russische selectie voor het JESF zijn bekend.

Eerder op de avond ging in Wit-Rusland de halve finale door van 'Song for Eurovision', de nationale selectie voor de komende editie van het Junior Eurovisie Songfestival. Begin april berichtten we reeds dat de halve finale van die nationale selectie zou doorgaan met zeventien kandidaten. De interne vakjury koos er echter voor, om na afloop van de master class op donderdag 02 april jongstleden, twee kandidaten toe te voegen aan dat lijstje.

Dit bracht het totaal op negentien en dit kan volgens het nationale reglement dat bepaalde dat maximaal twintig nummers voor de halve finale konden worden geselecteerd. De presentatie was in handen van Denis Kurian die eerder dit jaar ook al de presentatie van de halve finale van de nationale finale voor het Eurovisie Songfestival voor zijn rekening nam. Aan het einde van deze halve finale maakte een vakjury de namen van de tien kandidaten bekend die zullen deelnemen aan de finale.

* de tien finalisten :

01. "Only ahead!" door Roki (Roman Voloznev en Kirill Ermakov).
02. "I dream to fly" door Diana Guzino.
03. "Tick-tick" door Magammed Aslanov.
04. "Only love" door Yekaterina Mezhennaya.
05. "Following a star" door Polina Klishkova.
06. "Birthday" door Yekaterina Murashko.
07. "Fiery notes" door Dary Shulgina.
08. "Magic rabit" door Yury Demidovich.
09. "Baba yaga 2009" door Zlata Larchenko.
10. "Hey, boys and girls" door Diana Gromova.

* uitgeschakeld :

01. "White birds" door Kirill Botyanovsky, Timur Mikhalevich, Roman Yatsuk, Kirill Samuilov.
02. "Supermodel" door Polina Kalofati.
03. "About summer" door Lolita Karpovich.
04. "Music of the dawn" door Vladislav Lovgen.
05. "Dreaming" door Alla Naimovich.
06. "School parties" door Maksim Petukhov.
07. "Dancing time" door Angelica Pushnova.
08. "White sail" door Yulia Saldakayaeva.
09. "White-winged dreams" door Victoria Tsvetkovich.

De finale van 'Song for Eurovision' zal in september plaatsvinden tijdens een galaconcert. Een vakjury en de kijkers thuis (door televoting) zullen dan beslissen wie er het land zal mogen vertegenwoordigen in Kiev op zaterdag 21 november eerstkomende. (bron : TVR)

01-06-2009 om 23:38 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

 Deze eerste dag van de maand juni sluiten we af met een nieuwe aflevering van 'Een avondje uit'. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

 Dit jaar viert Belle Perez (Eurosong 1999-2006) haar tienjarige carrière als artiest en dat doet ze onder meer met een mega jubileumconcert in de Ethias Arena op zaterdag 24 oktober. Dit '10 jaar Belle Perez'-concert wordt de apotheose van een geweldig feestjaar, waarin de tienjarige carrière van de zangeres centraal staat.

* Ticketprijzen (exclusief reservatie- en verzendingskosten) :

- Golden Seats : 37,50 €.
- Categorie 1 : 32,50 €.
- Categorie 2 : 27,50 €.
- Categorie 3 : 22,50 €.


Je kan je kaartjes nog steeds reserveren en dat kan via de website van Sherpa en het concert gaat om 20.00 van start.

 Goede tradities zijn er om in ere te houden en zodus zal ook dit jaar Sinterklaas opnieuw zijn opwachting maken in het Antwerpse Sportpaleis. De brave man uit het verre Spanje verwacht op zaterdag 21 en zondag 22 november aanstaande alle kinderen voor een nieuwe editie van 'De Grote Sinterklaasshow'. Het wordt opnieuw een onvergetelijk feest voor alle kinderen, want ook ditmaal zijn vele Studio 100-sterren van de partij. 

Voor de shows kunnen nu reeds kaarten worden aangekocht. Dat kan via de website van Sherpa of telefonisch (070 345 345). De prijs van de kaartjes variëert tussen 13,00 en 30,00 € (exclusief reservatie- en verzendingskosten). Er zijn ook kaartjes te koop voor 8,00 € maar die kunnen enkel telefonisch worden besteld. De shows gaan op zaterdag en zondag door om 14.00.

Logo Schlagerfestival Volgend jaar wordt de vijfde editie van 'Het Schlagerfestival' gevierd en dit op zaterdag 03 en zondag 04 april 2010 in de de Hasseltse Ethias Arena. Fans van het gebeuren kunnen nu reeds kaarten aanschaffen voor het muzikale feest op zaterdagavond 03 april. Dat kan via de website van Sherpa of telefonisch (070 34 50 50). De prijs van de tickets is vastgesteld op 32,00 en 36,00 €.

01-06-2009 om 22:54 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiev 2009 : Wit-Rusland kiest vanavond tien finalisten nationale selectie JESF 2009.

 Begin april berichtten we reeds dat de halve finale van de Wit-Russische selectie voor de komende editie van het Junior Eurovisie Songfestival zou doorgaan met zeventien kandidaten. De interne vakjury koos er echter voor, om na afloop van de master class op donderdag 02 april jongstleden, twee kandidaten toe te voegen aan dat lijstje.

Dit brengt het totaal op negentien en dit kan volgens het nationale reglement dat bepaalde dat maximaal twintig nummers voor de halve finale konden worden geselecteerd.

* de negentien kandidaten voor de halve finale :

01. "Tik-tak" door Magammed Aslanov.
02. "White birds" door Kirill Botyanovsky, Timur Mikhalevich, Roman Yatsuk, Kirill Samuilov.
03. "Hey, boys and girls" door Diana Gromova vs. Anton Zemlyanik.
04. "Only forward!" door Rocky Band (Roman Voloznev en Kirill Ermakov).
05. "Dream to fly" door Diana Guzino.
06. "Fairytales" door Yury Demidovich (toegevoegd).
07. "Supermodel" door Polina Kalofati.
08. "About summer" door Lolita Karpovich.
09. "Following the star" door Polina Klishkova (toegevoegd).
10. "Baba-yaga 2009" door Zlata Larchenko.
11. "Music of dawn" door Vladislav Lovgen.
12. "Only love" door Ekaterina Mezhennaya.
13. "Birthday" door Ekaterina Murashko.
14. "To dream" door Alla Naimovich.
15. "School parties" door Maxim Petukhov.
16. "Time to dance" door Anzhelik Pushnova.
17. "White sail" door Yulia Saldakaeva.
18. "Fire tunes" door Darya Shulgina.
19. "Sweet dreams" door Victoria Tsvetkova.

 Vanavond, om 21.45 plaatselijke tijd (20.45 Belgische tijd) vindt de halve finale van 'Song for Eurovision' plaats en daarin zal bekend worden gemaakt wie er doorstoot naar de finale. In totaal zullen er tussen de zeven en tien kandidaten worden gekozen die in september tijdens de nationale finale (galaconcert) zullen strijden voor het ticket richting Kiev. De winnaar zal dan gekozen worden door een vakjury en door de kijkers thuis (televoting). De presentatie vanavond is in handen van Denis Kurian (foto) die eerder dit jaar ook al de presentatie van de halve finale van de nationale finale voor het Eurovisie Songfestival voor zijn rekening nam. Deze halve finale kan rechtstreeks via het internet worden gevolgd (klik hier). De zevende editie van het Junior Eurovisie Songfestival vindt plaats op zaterdag 21 november in de Oekraïense hoofdstad.
(bron en foto : TVR)

01-06-2009 om 12:27 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'ESC Radio Awards 2009' : stemmen kan tot en met aanstaande zondag.

 Net als in 2006, 2007 en 2008 organiseert ESC Radio ook nu weer de jaarlijkse 'ESC Radio Awards'. De 42 kandidaten die dit jaar deelnamen aan de 54e editie van het Eurovisie Songfestival, gehouden in de Russische hoofdstad Moskou, krijgen een tweede kans. Tussen vandaag (maandag 01 juni) en aanstaande zondag, 07 juni, kunnen de luisteraars van ESC Radio, de grootste webradio voor Songfestivalmuziek, hun stem uitbrengen in vier categorieën.

* Best Song 2009.
* Best Female Entrant 2009.
* Best Male Entrant 2009.
* Best Group 2009.

Wat wordt de top drie in elke categorie ? Wie haalt de overwinning naar zich toe en mag de 'ESC Radio Awards 2009' in ontvangst nemen. Alles kom je te weten op de website van ESC Radio. (bron en logo : ESC Radio)

01-06-2009 om 11:39 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Vanthilt' : kom eens naar een opname van het zomerse praatprogramma met Marcel Vanthilt.

 Op maandag 08 juni opent Marcel Vanthilt (presentator JESF 2005, lid vakjury 'Eurosong') de deuren van 'Villa Vanthilt', zijn eigenste vakantiehuis. Van daaruit presenteert hij negen weken lang een nieuwe zomertalkshow. In het begin van de zomer vestigt hij zich met zijn 'Villa Vanthilt' vier weken lang op het Sint-Pietersplein in Gent. En na de Ronde van Frankrijk duiken het huis en zijn eigenzinnige bewoner op aan het Kolonel Dussartplein in Hasselt.
 
'Villa Vanthilt' is ruim tweehonderd vierkante meter groot en heeft behalve twee verdiepingen ook een terras en een tuin. Het is een architecturale ode aan The Eames House, dat dit jaar zijn zestigste verjaardag viert.

Marcel Vanthilt ontvangt in totaal bijna tweehonderd gasten : nationale en internationale, bekende figuren en onbekende mensen. Steeds met een goed en actueel verhaal. De avond wordt steevast afgesloten met een sterke muzikale act.

'Villa Vanthilt' zet ook op zondag zijn deuren open en het gaat helemaal live. Een hele zomer lang zal de zon ondergaan in en tijdens 'Villa Vanthilt'. Wie erbij wil zijn, kan het schouwspel bekijken van in de voortuin.

Wil jij een opname meemaken ? Wel schrijf je dan snel in via deze link. Je wordt omstreeks 20.00 aan de villa verwacht, het einde van de uitzending is voorzien rond 23.00.
Vermeld ook of je voorkeur uitgaat naar het bijwonen van de muzikale act dan wel naar het bijwonen van de talkshow zelf. Van zodra je reservatie verwerkt is, ontvang je een bevestiging per e-mail.

'Villa Vanthilt', van maandag 08 juni tot en met donderdag 02 juli en van maandag 27 juli tot en met zondag 30 augustus telkens rond de klok van 22.00 op Eén. (bron en logo : Eén)

01-06-2009 om 11:15 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Monica Anghel.

 Monica Anghel (01 juni 1971) is één van de meest populaire artiesten in Roemenië, ook nu nog steeds is ze een graaggeziene gaste. Op veertienjarige leeftijd kaapte ze tijdens één van de belangrijkste festivals in eigen land de eerste prijs weg. In 1993 neemt ze in eigen land voor het eerst deel aan de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival met "Dintr-un vis" en ook een jaar later is ze opnieuw van de partij, nu met "Dà-mi o stea din cerul tàu" en "Dau viata mea pentru-o iubire". In 1995 komt haar eerste album op de markt en in 1996 weet ze de Roemeense nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival te winnen met "Ruga pentru pacea lumii", een nummer dat ze samen brengt met Sincron. Tijdens diezelfde finale eindigt ze met "Sa ramânem o viata împreuna" op een achtste plaats en met "În lipsa ta", een duet met Gabriel Cotabita, op een tiende plaats.

Roemenië raakt dat jaar echter niet door de audiovoorronde voor het festival en zodoende zien we hen in de Noorse hoofdstad Oslo niet aan het werk. In 1997 neemt ze in Australië deel aan het "South Pacific Festival" en daar weet ze de eerste plaats in de wacht te slepen met "Tell me". In 1998 eindigt ze in eigen land tijdens de nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival op een tweede plaats met "O femeie când iubeste" na winnares Malina Olinescu. Twee jaar later, in 2000, waagt ze opnieuw haar kans en met "Let the music come into your soul" eindigt ze samen met Gheorghe Zamfir en Body & Soul op een derde plaats.

Zes jaar na haar eerste overwinning weet ze ook in 2002, samen met Marcel Pavel, de Roemeense nationale finale te winnen. Met "Tell me why" weet het tweetal in Tallinn de negende plaats in de wacht te slepen, op dat ogenblik het beste Roemeense resultaat ooit op het liedjesfestival. Nadien zouden enkel Luminiţa Anghel & Sistem (derde plaats in 2005) en Mihai Trăistariu (vierde plaats in 2006) het beter doen. Meer over de zangeres kan je steeds op haar
website terugvinden.


OOK JARIG VANDAAG :

* Jochem Fluitsma (1958), componist van o.a. "Vrede" (ESF 1993) en "Hemel en aarde" (ESF 1998), beiden inzendingen voor Nederland
.
*
Marjon Keller (1970), lid van Frizzle Sizzle, deelnemer voor Nederland (ESF 1986).
*
Karolien Quintens
 (1979), lid van VandaVanda (Eurosong 2002) en Quatro (Eurosong 2004).

01-06-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


31-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiev 2009 : Ekaterina Ryabova voor Rusland naar het Junior Eurovisie Songfestival.

 De komende maanden richten wij onze pijlen op de Oekraïense hoofdstad Kiev alwaar op zaterdag 21 november eerstkomende de zevende editie van het Junior Eurovisie Songfestival zal plaatsvinden.

Sinds vanavond is de eerste kandidaat voor de jongerenversie van het Eurovisie Songfestival bekend. Begin maart startte de Russische omroep RTR de nationale zoektocht en net als vorig jaar verliep de selectie ook dit jaar in drie fases.

Een eerste fase omvatte regionale voorrondes waarbij elke regionale zender in totaal maximaal vijf kandidaten mocht afvaardigen. Deze selectie ging van start op dinsdag 03 maart jongstleden en duurde tot maandag 20 april. De kandidaten waren tijdens deze voorronde niet verplicht om hun festivalnummer ten gehore te brengen. In totaal kwamen er zo'n negenhonderd kinderen af op die selectieronde.

In een tweede fase, afgelopen maandag 25 mei, werden negenentwintig inzendingen beoordeeld door een vakjury en deze selecteerde de twintig beste kandidaten. Deze twintig mochten eerder op de avond deelnemen aan de nationale finale. De winnaar werd gekozen door televoting (telefoon en sms).
 
 Uiteindelijk ging die overwinning, met iets meer dan twaalf procent van de stemmen, naar de elfjarige Ekaterina (Katya) Ryabova die later dit najaar zal aantreden met "Malenkiy prints". (bron : RTR)

31-05-2009 om 23:20 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Palm Parkies' : ook deze zomer ongeveer negentig gratis concerten in Vlaanderen.

 Ook dit jaar zet Radio 2 de schouders onder 'Palm Parkies', het vroegere 'Zomerfestival Vlaanderen', in samenwerking met de vzw Divers. Radio 2 presenteert tussen maandag 06 juli en donderdag 20 augustus 'Palm Parkies' op twaalf locaties, overal in Vlaanderen, in totaal om en bij de negentig gratis concerten.

Axl Peleman, Sabien Tiels (De Gouden Zeemeermin 1996), Sandrine (Eurosong 2008), Roel Vanderstukken, Guy Swinnen, Mama's Jasje (Peter Van Laet - De Gouden Zeemeermin 1996/Gunther Van Campenhout - Eurosong 2002), Buurman en Lenny & De Wespen zijn de 'Festivalfavorieten' van Radio 2 en zij zijn ook te gast in 'Mooie Dagen', het zomerprogramma tussen 09.00 en 12.00.

Daarnaast vinden er ook in een aantal Nederlandse steden concerten plaats, alles samengesteld 135 concerten en dit op zeventien locaties.

* de twaalf locaties in Vlaanderen :

- Aalst (Stadspark) : 'Parkconcerten' : maandag.
- Blankenberge (Koning Albert I Park) : 'Parkklanken' : woensdag.
- Deinze (Mouterijdreef) : 'Kaandelconcerten' : woensdag.
- Genk (Dieplaan) : 'Muziek in de Stad' : dinsdag.
- Halle (Jeugdcentrum Stroppen) : 'Stroppenconcerten' : maandag.
- Hasselt (Kapermolenpark) : 'Kaperconcerten' : donderdag.
- Kapellen (Gemeentepark) : 'Noten in het Park' : donderdag.
- Lier (Vesten, A. Bergmannlaan)) : 'Vestconcerten' : donderdag.
- Roeselare (Sint-Sebastiaanspark) : 'Roeselaarse Parkconcerten' : dinsdag.
- Sint-Niklaas (Romain de Vidtspark) : 'Walburgconcerten' : dinsdag.
- Waregem (Hof Baron Casier) : 'Kasteelconcerten' : maandag.
- Wevelgem (Gemeentelijke Hovingen) : 'Hofconcerten' : donderdag.

* de vijf locaties in Nederland :

- Breda (Valkenbergpark) : 'Valkenbergconcerten' : dinsdag.
- Bergen op Zoom (Blokstallen) : 'Muziek op 't Wilhelminaveld' : donderdag.
- Dordrecht (Wantijpark) : 'Wantijconcerten' : maandag.
- Roosendaal (Vrouwenhof) : 'Vrouwenhofconcerten' : woensdag.
- Tilburg (Campus van de UvT) : 'Muzenconcerten' : woensdag.

Net als vorig jaar zullen wij ook dit jaar het festival van naderbij volgen tijdens de maanden juli en augustus. Meer nieuws en informatie is vanaf eind juni ook beschikbaar op de website van het festival.
(bron : Palm ParkiesRadio 2)

31-05-2009 om 22:19 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Zomerhit 2009' : de stemming gaat van start op maandag 06 juli eerstkomende.

Logo Radio 2 Begin april meldden we reeds dat op zaterdag 08 augustus de hele Vlaamse muziekscene afspraak heeft aan het strand van Sint-Laureins in Westende voor 'Radio 2 Zomerhit'. Drie uur lang hits, show, spektakel, de uitreiking van Awards in diverse categorieën en helemaal gratis. Vorig jaar kaapten Nicole en Hugo (ESF 1971-1973, Eurosong 2004) de award onverwachts weg. Ook benieuwd wie het dit jaar wordt ? Meer info over de stemming die start op maandag 06 juli verneem je binnenkort.

'Radio 2 Zomerhit', op zaterdag 08 augustus in Middelkerke-Westende en dit vanaf 20.00. (bron : Radio 2)

31-05-2009 om 21:17 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : voor de zomer weten we welke muzikale weg Belle Perez zal inslaan.

 Afgelopen woensdag27 mei, raakte bekend dat, na een succesvolle samenwerking van meer dan tien jaar, de wegen van Belle Perez (Eurosong 1999-2006) en Patrick Renier uit elkaar gaan. Belle is toe aan de volgende stap in haar carrière en kiest voor een nieuwe wind terwijl Patrick, oorspronkelijk muzikant, componist en producer, terug de studio in wil om muziek te maken.

Perez en Renier leerden elkaar kennen in 1997 en zorgden voor een opmerkelijk debuut met "Hello world" (Eurosong 1999). Het vervolg was een lawine aan hits. Het succesduo geeft elkaar na tien jaar de vrijheid om op zoek te gaan naar het volgende succes : Belle als artiest, Patrick als songwriter/producer.

 Het aanstekelijke "Hello world" is de eerste kennismaking en haalt een mooie plaats in de preselecties voor 'Eurosong' in 1999. Het nummer scoort bij het brede publiek, tot ver over de landsgrenzen. Het is het begin van een lange reeks hits als "Honeybee", "Me and you", "Enamorada", "El mundo bailando" (Eurosong 2006), "Dime que tu quieres" … die van Belle Perez een icoon maken. Zowel live als op plaat is zij, onder de vleugels van Patrick Renier, in een mum van tijd een grote dame geworden in de muziekindustrie. Het latin-live-album "Baila Perez" verbreekt tal van records, zorgt voor een megasucces en "Que viva la vida" betekent dé grote doorbraak in Nederland. Maar liefst zeven jaar op rij haalt Belle Perez de begeerde 'Radio 2 Zomerhit' in huis. De eerste twee keer als "beste productie" en vijf opeenvolgende edities als "dé zomerhit".

Belle Perez is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een vaste waarde in het concert- en theatercircuit in de Benelux en staat voor een onvervalste swingende latino-sfeer. "
Ave Maria" was nog zo'n hoogtepunt in haar 10-jarige carrière ('Radio 2 Zomerhit' nummer 5) en Belle zal morgen, maandag 01 juni, dit nummer in duet brengen, in het Koninklijk Circus in Brussel, met niemand minder dan de originele vertolker, de Spaanse hartenbreker David Bisbal (Operación Triunfo 2002, ESF 2002).

Dit zal meteen de ideale gelegenheid zijn om haar in contact te brengen met de entourage van David Bisbal, die misschien wel het begin van een internationale carrière in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse territoria kan betekenen.

Een eerste stap in deze nieuwe ontwikkeling is het feit dat Patrick Renier de management-fakkel overgeeft aan Hugo Foets (onder meer de manager van Frans Bauer in Vlaanderen) die al jarenlang een naaste medewerker is van beiden. Verdere ontwikkelingen wat betreft platenfirma, muziekkeuze, alsook planning en timing voor de nabije toekomst, zullen in de komende weken bekend gemaakt worden door middel van een persbijeenkomst. Deze komt er nog voor de zomer.
(bron : website Belle Perez)

31-05-2009 om 18:25 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro - BIRTHDAY - Visie : Sopho Khalvashi.

Sopho (Georgië) Sopho Khalvashi, geboren op 31 mei 1986 in het Georgische Batumi, zingt al vanaf haar derde levensjaar. In 2004 won ze een wedstrijd voor jong talent en drie jaar geleden won ze haar eerste internationale wedstrijd : ze werd derde tijdens het 'New Wave' festival in het Letse Jurmala.

Midden december 2006 maakte de Georgische nationale omroep (GPB) bekend dat de zangeres als allereerste artiest de Georgische kleuren zou gaan verdedigen tijdens het Eurovisie Songfestival van 2007. Op zaterdag 03 maart 2007 vond de allereerste nationale finale plaats in de Philharmonic Big Hall in de hoofdstad Tbilisi en tussen een aantal gastoptredens door zong Sopho de vijf inzendingen die eerder waren geselecteerd.

Van bij aanvang van het programma was het al snel duidelijk dat "My story" de allereerste Georgische inzending voor het Eurovisie Songfestival zou worden. Met meer dan de helft van de stemmen liet het de vier andere nummers ver achter zich. Tijdens de halve finale van de 52e editie van het jaarlijkse liedjesfestival trad de zangeres als Sopho aan en ook de titel van haar nummer werd gewijzigd in "Visionary dream". Tijdens die halve finale eindigde ze op een achtste plaats en zo was ze meteen zeker van een plaatsje in de finale alwaar ze op een twaalfde plaats strandde.

Haar eerste album, "Visionary dream", werd speciaal ter gelegenheid van haar deelname aan het Eurovisie Songfestival uitgebracht. Meer over de zangeres kan je op haar 
MySpace vinden.

31-05-2009 om 00:00 geschreven door Redactie  


30-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : een aantal Eurosongartiesten komen met een zomersingle op de markt.

 De voorbije dagen kon je al lezen dat een aantal Vlaamse artiesten binnenkort hun nieuwe zomersingle op ons loslaten. Zo is er Kathleen Aerts (ex-K3, Eurosong 1999) die haar eerste single "Zumba yade" op de markt brengt. Jameerah, het kwartet met onder meer ex-Miss België Tanja Dexters (Eurosong 2002-2008) en Elisa Guaracci (Eurosong 2008), brengt op vrijdag 12 juni hun eerste single "All eyes on me" uit.

Eerder deze week berichtten we dat "Fast life" de nieuwe single zal worden van Hadise (ESF 2009). De titeltrack van haar jongste album is meteen ook de opvolger van haar Songfestivalinzending "Düm tek tek". En vanmorgen meldden we dat ook Kate Ryan (ESF 2006) op de proppen komt met nieuw werk. Zij bewerkte "Babacar" van de Franse zangeres France Gall (ESF 1965) en haar single ligt over twee weken in de winkelrekken.

Garry Hagger (De Gouden Zeemeermin 1996, Eurosong 2004) werkte voor zijn nieuwe zomersingle dan weer samen met Merrill Osmond en dat resulteerde in "Pure glory". Milk Inc. heeft ook niet stilgezeten en Regi Penxten (componist "My music", Eurosong 2008) legt momenteel de laatste hand aan "Blackout". Het wordt meteen ook de titel van hun nieuwe concertreeks eind september in het Antwerpse Sportpaleis.

Jo Vally (Eurosong 1981) brengt begin juni zijn nieuwe single "Echte vrouwen" op de markt. Op zijn website lezen we dat "Mijn ster mijn licht" het tweede nummer zal worden op het schijfje. Ook Christoff (Eurosong 1993-2002) zat de voorbije weken en maanden niet stil en als voorbode voor zijn nieuwe album, dat er in juli zit aan te komen, zal er ook een nieuwe zomersingle op het publiek worden losgelaten. Rond zaterdag 20 juni zal ook de nieuwe en volgens velen langverwachte single van Wendy Van Wanten (Eurosong 1993-2002) het levenslicht zien. Volgens haar website mogen we daar binnenkort meer details over verwachten.

 De nieuwe single van Brahim (Eurosong 2006-2008) is "Evolution", de titeltrack van het gelijknamige album dat vorig jaar werd uitgebracht. Verder zijn er de nieuwe singles van Mama's Jasje (Peter Van Laet - De Gouden Zeemeermin 1996/Gunther Van Campenhout - Eurosong 2002) en Nicole en Hugo (ESF 1971-1973, Eurosong 2004). "Regenboog 2009" staat in Vlaanderen deze week in de hitparade en "Hier in mijn hart" van Nicole en Hugo komt deze week de tipparade binnen. Volgens haar website wordt "On the radio" de nieuwe single van Natalia (Eurosong 2004) in Nederland, afwachten of het ook in Vlaanderen de nieuwe zomersingle zal worden na het geflopte "Heartbreaker". (bron : Ultratop)

30-05-2009 om 23:57 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vers van de pers' (30-05-2009).

 De 54e editie van het Eurovisie Songfestival ligt intussen twee weken achter ons maar dat betekent niet dat we op onze lauweren gaan rusten. Ook de komende zomermaanden volgen we alles nauwgezet en blijven onze vertrouwde rubrieken op post. Op zaterdag betekent dit onder meer een nieuwe aflevering van 'Vers van de pers'. Ook deze week hebben hebben we het nieuws op muzikaal vlak voor jou alweer mooi op een rijtje gezet.

 We hebben er een hele tijd moeten op wachten maar sinds afgelopen maandag25 mei, ligt het nieuwste album van zangeres Lara Fabian (ESF 1988) in de winkelrekken. "Toutes les femmes en moi" is haar achtste studioalbum en het zesde dat ze in de Franse taal uitbrengt. Het album bevat in totaal dertien nummers van andere grootheden zoals Nana Mouskouri (ESF 1963), Dalida, Edith Piaf en Céline Dion (ESF 1988). Als digitale download krijg je "Babacar" van France Gall (ESF 1965), het nummer dat ook de nieuwe single zal worden van Kate Ryan (ESF 2006)(lees hier). 

 De Noor Alexander Rybak heeft gisteren, vrijdag 29 mei, zijn album "Fairytales" in een aantal Europese landen uitgebracht. Midden deze maand wist hij met een monsterscore de 54e editie van het Eurovisie Songfestival te winnen met "Fairytales". Zijn festivalinzending staat op het album en daarnaast vinden we er nog acht nummers op terug.

 Afgelopen woensdag, 27 mei, verscheen in Zweden het debuutalbum van zangeres Molly Sandén. Op het album "Samma himmel" staan in totaal twaalf nummers waaronder ook "Så vill stjärnorna", het nummer waarmee ze eerder dit voorjaar een elfde en laatste plaats behaalde tijdens de finale van 'Melodifestivalen 2009'. Drie jaar geleden wist ze voor Zweden een derde plaats te behalen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival met "Det finaste någon kan få".

 Jonathan Fagerlund wist eerder dit voorjaar de eerste voorronde van 'Melodifestivalen', de Zweedse selectie voor het Eurovisie Songfestival, niet te overleven. Met "Welcome to my world" strandde hij toen op een zevende en voorlaatste plaats. Eerder deze maand, op woensdag 20 mei, verscheen zijn tweede album met de gelijknamige titel. Op dat album vinden we zijn festivalbijdrage terug alsook elf andere nummers. Als afsluiter is er een Mac D Remix van "Welcome to my world".

 Tot slot eindigen we zoals steeds met een paar korte berichten. Sinds afgelopen maandag, 25 mei, ligt er een nieuw album van Mad Manousch in de winkelrekken. "Banana republic" is de opvolger van "The gipsy r-evolution" en de bezieler van het vijftal is niemand minder dan Egon Egemann. Hij verdedigde in 1990 de Zwitserse kleuren tijdens het Eurovisie Songfestival met "Musik klingt in die Welt hinaus". Samen met Gunvor Guggisberg is hij ook verantwoordelijk voor de Zwitserse inzending van 1998, "Lass ihn". Eerder deze week berichtten we reeds dat "Fast life", de titeltrack van het jongste album van Hadise (ESF 2009), meteen ook de opvolger wordt van "Düm tek tek", het nummer waarmee ze eerder deze maand een vierde plaats wist te behalen tijdens het Eurovisie Songfestival. De Britse zangeres Sonia (ESF 1993) staat twintig jaar in het vak en ze laat een nieuwe single op ons los. Het was de laatste jaren wat stiller geworden rond de zangeres die zestien jaar geleden een tweede plaats behaalde tijdens het Eurovisie Songfestival met "Better the devil you know". Sinds maandag 25 mei is "Fool for love" beschikbaar.

Een nieuwe afspraak maken we voor aanstaande zaterdag. Ondertussen wensen we je alvast heel veel luisterplezier !

30-05-2009 om 14:28 geschreven door Redactie  




VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.



Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs