afvallen met gezonde voeding
gezond afvallen is gezond eten
Inhoud blog
 • tips tegen enorm haaruitval
 • Buikspieroefeningen enkele tips
 • Het zuur in Coca Cola helpt perfect om vlekken te verwijderen!
 • snel afvallen met appelazijn
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Archief per maand
 • 09-2011
  25-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snel afvallen met appelazijn
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Appelazijn is een natuurlijk product dat met recht een wondermiddel kan worden genoemd omdat appelazijn een oplossing biedt voor vele kwaaltjes. Maar wist je dat het ook mogelijk is om snel en moeiteloos af te vallen met appelazijn en dat deze methode, in vergelijking met diëten, niet eens zo heel ongezond is?! Door af te vallen met appelazijn hoef je zelf weinig inzet te tonen maar je vet zal wegsmelten als sneeuw voor de zon!


  Waarom val je snel en moeiteloos af door appelazijn?

  Appelazijn bevordert de stofwisseling; hierdoor verbrand je calorieën zonder enige inspanning!

  Appelazijn werkt urineafdrijvend en ontslakkend.

  Appelazijn bevordert daarnaast de spijsvertering.

  Appelazijn vermindert de vetopname door voeding en bevordert de afbraak van vet. Hierdoor zal het vetweefsel krimpen en zullen overtollige vet ophopingen verdwijnen.

  De stofwisseling verloopt efficiënter en hierdoor neemt de drang naar zoetigheid af.

  Appelazijn 100% natuurlijk en heeft dus geen vervelende bijwerkingen wanneer je er niet te veel van inneemt! 

  Appelazijn werkt ook tegen keelpijn, voor mooie nagels


  DOSERING

  Wanneer je appelazijn als vloeistof drinkt, kun je de appelazijn best verdunnen met appelsap of water. Drink 2 à 3 eetlepels appelazijn per keer en doe dit niet vaker dan 3 keer per dag. Appelazijn kun je gebruiken als kuur gedurende één maand. Gedurende deze maand zal je maximaal 6 kilo afvallen. Wanneer je meer wilt afvallen, dien je ook op je voeding te letten en meer calorieën te verbanden. Zorg er echter voor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, omdat de kilo's er anders na die maand zó weer aan zitten!

  CONCLUSIE

  Afvallen met appelazijn is relatief veilig, gemakkelijk, goedkoop en snel. Het enige wat je hoeft te doen om af te vallen, is driemaal per dag appelazijn drinken. Daarnaast krijg je van appelazijn meer energie, een betere bloeddruk en een verminderde eetlust. Ideaal dus als je het moeilijk vindt om je in te houden aan tafel. Zorg er echter wel voor dat je op een gezonde manier afvalt; doe ook aan sport en let op je voeding. Dit betekent niet perse dat je weinig hoeft te eten, maar wél gezond. Na de appelazijn kuur van één maand kun je best je gezonde gewoonten voortzetten en blijven sporten en gezond eten. Ook al zal je die +/- 6 kilo moeiteloos verliezen, je wilt natuurlijk niet dat je achteraf die 6 kilo weer aankomt! Zal je dus moeiteloos afvallen met appelazijn? Ja en nee! Het afvallen is geen probleem, maar je dient je nieuwe gewicht achteraf wel te onderhouden!   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (20 Stemmen)
  25-09-2011, 00:00 geschreven door isik  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikspieroefeningen enkele tips

  Buikspieroefeningen

  Buik crunch: Dit is een uitstekende manier om buikspieren op te bouwen. Ga op je rug op de grond liggen met gebogen knieën. Plaats je handen achter je hoofd en til langzaam je schouderbladen op.. Til je bovenlichaam steeds verder op door je billen samen te knijpen.

  Houd de hele tijd je onderrug recht. Zodra je je maximale capaciteit hebt bereikt, houd je deze positie voor een tijdje vast voordat je teruggaat naar de uitgangspositie. Herhaal dit 10 tot 15 keer per set en doe 2 tot 3 sets per dag.

  Fiets crunch: Dit is een effectieve oefening voor het verbeteren van de spierkracht in de buik, rug en het bekken. Ga met gestrekte benen op je rug liggen. Plaats je handen achter je hoofd en til je schouderbladen op van de grond.

  Buig de linkerknie en buig het been over de borst richting de rechter elleboog. Houd je been in een positie waarin het een hoek van 45 ˚ met de vloer maakt. Breng het been terug naar de originele positie en herhaal de oefening met de rechterknie en de linker elleboog De beweging van de benen lijkt een beetje op fietsen. Herhaal de hele cyclus 10 tot 15 keer.

  Bal crunch: Een oefenbal nodig is om deze oefeningen uit te kunnen voeren. Ga op de bal zitten en beweeg je lichaam langzaam naar voren totdat je heupen nauwelijks nog de bal raken. De bal moet zowel je schouders als je boven- en onderrug raken. Je voeten houd je stevig op de grond, ongeveer 15 cm uit elkaar.

  Hef je bovenlichaam op door je schouderbladen op te tillen. Zodra je het in je buik begint te voelen stop je en houd je de positie een tijdje vast. Keer terug naar de uitgangspositie en herhaal dit 10 tot 15 keer per set, 2 tot 3 sets per dag.

  De beste buikspieroefeningen zijn simpele oefeningen. Dit stimuleert om ze regelmatig te doen en geen dag over te slaan. Regelmaat is de sleutel tot succes.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  25-09-2011, 23:17 geschreven door isik  
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het zuur in Coca Cola helpt perfect om vlekken te verwijderen!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  • In verschillende staten in de USA nemen wegpatrouilles Coca-Cola mee om het bloed van de weg te krijgen na een ongeval.
  • Als je een beentje (botje) in een glas Coca-Cola legt, is het na 2 dagen zo goed als opgelost.
  • Om de WC te reinigen: giet een blik Coca-Cola in het toilet, laat het een tijdje rusten en spoel door. Alle vlekken zijn weg...
  • Het zuur in Coca-Cola helpt perfect om vlekken te verwijderen van borden, tassen, roestvlekken op chroom (vb. de bumper van je auto) wrijf je weg met een stukje aluminiumfolie dat je overvloedig in Coca-Cola doopt.
  • Corrosievlekken van lekkende autobatterijen kan je oplossen door er een blikje Coca-Cola over te gieten.
  • Om vetvlekken te verwijderen uit kleding volstaat het om een blikje Coca-Cola in de wasmachine te gieten samen met de gevlekte kleding. Vervolgens gewoon wassen. Het zuur in de Coca-Cola helpt het vet oplossen.
  • Coca-Cola is zelfs goed om de voorruit van je auto te reinigen! 
  • Het actief bestanddeel dat hiervoor verantwoordelijk is, is fosforzuur. Het heeft een pH waarde van 2.8 en kan een stukje vingernagel oplossen in ongeveer 4 uur. Fosforzuur steelt bovendien calcium uit onze beenderen en is de belangrijkste oorzaak van het toenemend aantal gevallen van osteoporose. Enkele jaren geleden werd een Duits onderzoek gevoerd naar de oorzaken van osteoporose bij kinderen van 10 jaar (wat op zich al uitzonderlijk is).  Resultaat: overmatige consumptie van Coca-Cola, door gebrek aan controle van de ouders.
  • De vrachtwagens die Coca-Cola vervoeren dragen allemaal het label "gevaarlijke materialen".
  • Verdelers van Coca-Cola gebruiken al 20 jaar Cola-Cola om de motor van hun vrachtwagens te reinigen.
  • Coca-Cola light wordt door artsen en onderzoekers nóg meer beschouwd als een tijdbom door de mengeling van Coca-Cola met aspartaam (kunstmatige zoetstof) en wordt ervan verdacht de oorzaak te zijn van Lupus en degeneratie van het zenuwstelsel.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
  25-09-2011, 22:44 geschreven door isik  
  Archief per week
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !
  Zoeken in blog


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!