E-mail mij

Iets vragen? Iets zeggen?

Inhoud blog
  • De studeerwijzer voor de proeven
  • Chirurg van het menselijk lichaam
  • De volgorde van de proefwerken
  • Knutselen met afval
  • Wij en Geronimo
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    5 B van de Sinte Mariaschool Bonheiden
    waar leren leuk is ;-)
    24-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De voorleesweek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdag

    Vandaag kwam de oma van Amber op bezoek. Zij kreeg 'de eer' om de laatste pagina's van ons boek uit te lezen.

    Donderdag


    Vandaag was dan weer de oma van Luna aan de beurt. Het was zo leuk dat we de tijd uit het oog verloren. Maar dat vonden we niet eens zo erg.

    Woensdag

    Vandaag kwam de opa van Eline voor ons lezen. We hingen met z'n allen aan zijn lippen.

    Dinsdag

    Vandaag kwam de opa van Sophie bij ons voorlezen. Het boek en het lezen is blijkbaar best leuk...




    Maandag

    Vandaag is er gestart met de voorleesweek. Er werd vandaag door de zus van juf Lief voorgelezen uit 'het dagboek van zwarte Piet"

                                      
    Morgen is de opa van Sophie aan de beurt.

    24-11-2008 om 00:00 geschreven door meester David  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    21-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speculaas maken met 5B

    Speculaas maken, dat is een hapje...

    Op vrijdag 21 november maakten de jongens en meisjes van het 5e leerjaar zelf speculaas.
    Niets is beter dan een eigen brouwsel bleek nog maar eens...
    Met veel smaak werden de speculaasjes opgegeten, tot er geen kruimeltje meer overbleef

                            

    Dit is ons superlekkere en daarenboven kei-eenvoudige recept.

    Meng 500g bloem met 250g boter, 200g witte kristalsuiker, 200g bruine suiker en 2 eitjes. Doe er dan wat kaneelpoeder bij (zoveel als je zelf wilt maar let wel op, dit is redelijk sterk van smaak  ) Kneden tot het niet meer aan je handen plakt. Op de bakplaat ermee en 30min. in een voorverwarmde oven op 170°C. Let op, de speculaas komt er mals uit maar wanneer hij afkoelt zal hij hard worden.

    Smakelijk en veel plezier in de keuken

    21-11-2008 om 23:10 geschreven door meester David  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoi hoi, 5B heeft een blog

    Kei cool, mega leuk, en ga zo maar verder!

    Vanaf nu kan je op deze blog zowat alles vinden wat er in 5B gebeurd. Tof, niet?
    Ik nodig jullie dus uit om hier geregeld een kijkje te komen nemen.

    Groetjes,

    Meester David

                           



    21-11-2008 om 18:05 geschreven door meester David  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (20 Stemmen)


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    nuttige links
  • Onze school
  • de ploeg waarvoor jullie allemaal moeten supporteren ;-)
  • kabage: goed voor je lessen te oefenen
  • De middeleeuwen


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs