www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
12-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rihanna en Drake hebben relatieproblemen'
Klik op de afbeelding om de link te volgen Rihanna en Drake zouden ruzie hebben. De zangeres vraagt te veel aandacht van de rapper, wat voor problemen zorgt in de relatie.Drake zou tegen zijn vriendin gezegd hebben dat ze wat minder behoeftig moet zijn en dat heeft Rihanna woedend gemaakt, zo vertellen bronnen.Ze is ontzettend kwaad op hem. Hij heeft tegen haar gezegd dat hij zich wil concentreren op zijn werk en niet zoveel tijd voor haar heeft als zij zou willen."Hoewel de rapper het volgens bronnen niet slecht bedoelde is Rihanna toch boos en heeft ze de laatste tijd maar weinig van zich laten horen. Toch zijn de twee nog steeds wel een koppel.Rihanna en Drake zijn sinds begin 2014 samen. In de eerste maanden van het jaar werden de twee regelmatig samen gezien. Sinds enkele weken is het koppel niet meer samen gefotografeerd.

12-05-2014 om 17:35 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beelen gestart met recordpoging
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Nederlandse Radio-Jock Giel Beelen is maandagochtend om 6 uur gestart met zijn recordpoging ‘radio maken’. De 3FM-dj wil meer dan 190 uur non-stop uitzenden ter ere van het 10-jarig jubileum van zijn ochtendshow Giel bij BNNVARA. De hele week moet hij bijna continu wakker blijven om een plek te bemachtigen in het Guinness Book of Records.De radio-dj wordt al twee weken lang onderworpen aan medische en psychologische testen. Een diëtist maakte een strak voedingsschema. In de studio is een lichtkoepel geplaatst in het kader van ‘lichttherapie’. Ook is er een douchecabine neergezet.In het AD meldt Beelen hoe hij de zendtijd gaat vullen: “Ik doe alles wat normaal ook op 3FM te horen is. In de middag speel ik het spelletje van Paul Rabbering en op zaterdag presenteer ik de Mega Top 50. Ik zal lekker veel muziek draaien. Mensen hoeven niet bang te zijn dat ik ellenlang ga lullen. En ik ga luisteraars vragen hun eigen persoonlijke record te verbreken, bijvoorbeeld door af te vallen of te stoppen met blowen. Er zijn medische mensen aanwezig die op een gegeven moment misschien zeggen dat het niet meer gaat, maar dan zullen ze me echt de studio uit moeten trékken. Het niet halen is geen optie. Als ik het haal, ga ik het vieren door te slapen. Dat is het grootste cadeau dat me te wachten staat.”

Bron: AD/Broadcast Magazine

12-05-2014 om 17:32 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber uitgejoeld op tribune bij Clippers
Klik op de afbeelding om de link te volgen Justin Bieber werd niet erg hartelijk onthaald toen hij met zijn moeder een wedstrijd van de Los Angeles Clippers bezocht. Toen de stadioncamera's moeder en zoon ontdekten en ze op de grote schermen projecteerden, klonk er massaal boegeroep van de basketbalfans, zo meldt E! News.Desondanks bleven Bieber (20) en zijn jonge moeder Patti Mallette (38) vrolijk tijdens de wedstrijd waarin het team uit Los Angeles het opnam tegen Oklahoma City Thunder in de NBA play-offs.
Op Justin's Twitter verscheen een selfie waarop zijn moeder een hotdog eet. 'Met m'n moeder naar de wedstrijd. Ze is meer gericht op het eten', grapte de zanger. Mallette beleefde dankzij het uitje met haar zoon een mooie Moederdag: 'Geniet van de Clipperswedstrijd met mijn favoriete man. Hou van je', zo liet Mallette zelf op Twitter weten.

12-05-2014 om 17:29 geschreven door Medialand  


10-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT denkt na over afvoeren Terzake
Klik op de afbeelding om de link te volgen Canvas vernieuwt dit najaar zijn programmatie, en daarbij kunnen heilige huisjes sneuvelen. Zelfs het duidingsprogramma Terzake wordt in vraag gesteld door tegenvallende kijkcijfers.

10-05-2014 om 10:25 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenet biedt voorlopig niet meer mee op voetbalcontract
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Telenet laat weten dat het niet zal meebieden op het voetbalcontract voor de uitzendrechten van de Jupiler Pro League. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De deadline voor tv-zenders om een bod in te dienen op de voetbalrechten voor de komende drie seizoenen ligt donderdag. Maar Telenet springt dus niet in de dans. Het telecombedrijf neemt die beslissing omdat de matchen niet ­volledig 'niet-exclusief' worden verkocht.
Slecht nieuws voor onze voetbalteams, maar ook voor het Italiaanse rechtenbedrijf MP&Silva. Dat sloot een deal met de Pro League, die de eersteklassers tot 2017 70 miljoen per jaar zou opleveren, en tot 2020 80 miljoen per jaar. De vraag is nu of de Italianen die belofte hard kunnen maken.MP&Silva-topman Andrea Radrizzani reageert evenwel gerust. "'We zitten in een goede positie", verklaart hij in Het Laatste Nieuws. "Er zijn ook nog drie internationale bedrijven die geïnteresseerd zijn."


10-05-2014 om 10:24 geschreven door Medialand  


09-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blogger publiceert naaktfoto's Lady Gaga uit protest
Klik op de afbeelding om de link te volgen Er  zijn naaktfoto's van Lady Gaga opgedoken. De blogger heeft de foto's deels gepost 'om meisjes eraan te herinneren dat uit de kleren gaan je geen fans oplevert maar er wel voor zorgt dat mensen naar je kijken'.De zangeres ziet er op deze foto's anders uit dan op het eindresultaat, dat na flink wat fotoshoppen in een blad is gepubliceerd. De beelden zijn afkomstig uit een fotosessie voor V Magazine in 2009. Hoewel Gaga op de originele beelden al erg slank is, is ze op de geretoucheerde beelden nog een slagje dunner. 

09-05-2014 om 17:58 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader Piet Pienter en Bert Bibber overleden
Klik op de afbeelding om de link te volgen Striptekenaar Jozef Van Hove, beter bekend als Pom, is vorige week vrijdag op 94-jarige leeftijd overleden. Dat heeft De Morgen van zijn familie vernomen. Pom was vooral bekend van de stripreeks Piet Pienter en Bert Bibber.Van Hove wordt vandaag in intieme kring begraven, in een kist versierd met de helden die hij heeft bedacht. Hij laat twee zonen, twee dochters, veertien kleinkinderen en tien achterkleinkinderen na.

09-05-2014 om 17:56 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinezen mogen bijbeldrama 'Noah' niet bekijken
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Chinese overheid heeft beslist dat Darren Aronofsky's nieuwste film 'Noah', met Russell Crowe in de hoofdrol, niet vertoond zal worden in China. De film werd eerder ook al verboden in sommige moslimlanden wegens religieuze redenen, stellen gespecialiseerde Amerikaanse media. Het verbod zou grotendeels ingegeven zijn door de argwaan die het communistische regime koestert tegenover de religieuze onderwerpen die aan bod komen in de film. Dat valt te horen bij Hollywood Reporter. Peking heeft geen officiële reden gegeven voor het verbannen van de film uit de Chinese zalen.
Volgens de Los Angeles Times moet de reden van het verbod ergens anders gezocht worden. Het blad haalt zijn eigen -anonieme- bronnen aan, waar te horen zou vallen dat het puur om commerciële redenen gaat.
Het klopt dat China jaarlijks slechts een beperkt aantal films van vreemde origine toelaat, en vooral dan Amerikaanse kaskrakers. In het verleden kregen onder meer 'Godzilla', 'The Amazing Spider-Man 2' en 'Captain America' groen licht.
In de Verenigde Staten scoorde de film de voorbije weken sterk. Er werden al honderden miljoenen dollar aan verdiend. 'Noah' vertelt het bijbelse verhaal van de Ark van Noah, hoewel er ook een sterke ecologische dimensie in verweven is. Zo eten Noah en zijn entourage bijvoorbeeld vegetarisch. In de Verenigde Staten was er ook al kritiek van christelijke organisaties op de manier waarop Noah neergezet wordt door Crowe. In bepaalde moslimlanden werd de film verbannen omdat de islam de weergave van profeten verbiedt.

09-05-2014 om 17:55 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton en Mila hebben al babynaam bedacht
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ashton Kutcher en de zwangere Mila Kunis hebben al een naam voor hun kindje bedacht. Wanneer de actrice precies is uitgerekend, wil ze echter niet kwijt. 'Ergens dit jaar', vertelde ze geheimzinnig in de Ellen DeGeneres Show. Ook over het geslacht van de kleine laat ze niets los.Voordat de spruit zich aandient, zal de actrice nog behoorlijk wat zuurkool en augurken naar binnen werken. Daar kan ze namelijk niet genoeg van krijgen. 'Ashton verwachtte al een beetje dat ik gekke eetbuien zou krijgen', aldus Mila. 'Daarom heeft hij onze extra koelkast volgestopt met raar eten, zoals augurken, zuurkool, ansjovis en ijs, juist voor als ik op een bepaald moment in mijn zwangerschap zou denken: dit heb ik echt nodig.' En dat gebeurt regelmatig. Wanneer presentatrice Ellen de brunette een bakje zuurkool aanbiedt, hapt Mila de inhoud gretig weg.
De Black Swan-ster zet het kindje straks het liefst op de natuurlijke wijze ter wereld, niet via een keizersnede. Haar verloofde Ashton leert momenteel Russisch zodat hij straks begrijpt wat de van origine Oekraïense Mila tegen het kindje in het Russisch zal zeggen.

09-05-2014 om 17:53 geschreven door Medialand  


08-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meimaand is feestmaand bij Eurosport
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Voor de Europese sportzender Eurosport is de maand mei een feestmaand. Op 26 mei bestaat Eurosport 25 jaar. De hele maand viert men het verjaardagsfeest met de kijkers.In Nederland en België viert Eurosport Benelux het feest onder het motto We Live For Live. Een onderdeel hiervan is een commentatorwedstrijd voor kijkers. Ook kruipen vijf bekende stand op comedians in de rol van co-commentator bij verslaggeving van live sportevenementen. Eurosport wil haar kijkers op deze manier op sport met een schaterlach trakteren.Hoogtepunt is zonder twijfel Howard Komproe vanaf 26 mei elke dag de laatste wedstrijd van de dag tijdens het tennistoernooi Roland Garros samen met Kristie Boogert van commentaar voorziet. Het eerste stand up-commentaar is al eerder op donderdag 8 mei te beluisteren. Dan geeft Peter Pannekoek samen met vaste Eurosport-commentator Ronald Wüstenberg vanaf 19.30 uur live commentaar bij Fight Club. Op 19 mei volgt Rauw Spul bij het live verslag WWE Vintage. Lex de Wit schuift een dag later als co-commentator aan bij een tenniswedstrijd uit Düsseldorf aan. Eurosport is met nog andere stand up comedians in overleg voor een gastoptreden tijdens de Eurosport feestmaand. 

bron: totaal TV

08-05-2014 om 18:33 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Geen KitKat voor Galaxy S III'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Slecht nieuws voor bezitters van Samsungs Galaxy S III. Het heeft er alle schijn van dat de Samsungs Galaxy S III geen update krijgt naar Android 4.4, oftewel KitKat. Dat blijkt uit een lijstje dat Sanmobile in handen heeft.
Op het schemaatje is te zien welke toestellen van Samsung Android 4.4 wel krijgen en of de update al is uitgerold. Een aantal modellen, zoals de Galaxy Note 3 Neo, heeft ‘m al. Voor een aantal toestellen wordt de update momenteel getest.Bezitters van de Note II kunnen hun update binnenkort verwachten. De status voor dat toestel is 'available'. Bij de Galaxy S III staat 'N/A' en dat betekent dat voor dat toestel geen update komt. Alleen de LTE-versie krijgt KitKat. De update moet echter nog een laatste test ondergaan.Dat de Galaxy S III geen update krijgt, lijkt vreemd. Dat vindt Sanmobile ook. Het model is immers nog geen anderhalf jaar oud en dat zou betekenen dat het toestel nog binnen de termijn valt waarvan fabrikanten hebben toegezegd dat modellen de laatste updates krijgen.


08-05-2014 om 18:31 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zegt 'sorry' tegen Seth Rogen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Justin Bieber heeft zijn excuses aangeboden voor zijn arrogante houding naar Seth Rogen. Het is echter nog maar de vraag of de Canadese zanger echt spijt heeft van zijn gedrag.
"Sorry dat ik geen buiging maakte toen ik vroeg of ik je kon ontmoeten", twitterde Bieber, die tevens de naam van Rogen verkeerd spelde, donderdag.Rogen liet maandag niet voor het eerst weten een hekel aan de zanger te hebben. Volgens de acteur deed Bieber de eerste keer dat hij hem ontmoette erg uit de hoogte. "Hij deed heel arrogant, alsof ik had gevraagd of ik hem mocht ontmoeten", omschreef Rogen de ontmoeting, Eerder zei de acteur al de zanger "een stuk stront" te vinden.Hoewel de 20-jarige Bieber sarcastisch lijkt in zijn excuses, zegt hij verlegen te zijn geweest toen hij Rogen ontmoette. "En ik wilde niet overdreven reageren", legt de zanger uit. De Canadees schijnt de acteur zijn negatieve uitlatingen niet kwalijk te nemen. "Ik hou van je films."

08-05-2014 om 18:26 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje viert eerste verjaardag met Kevin Janssens
Klik op de afbeelding om de link te volgen

K3-zangeres Josje Huisman en acteur Kevin Janssens zijn vandaag al een jaar samen. Dat heeft de blondine zelf laten weten via een lieve boodschap op Instagram en Twitter.‘Het is vandaag één jaar geleden dat deze leeuw z’n tandjes d’r in zette en ik ben oh zo blij dat hij dat deed’, laat ze weten. De 28-jarige blondine deelt ook een foto met haar liefste, waarop beiden een gekke bek trekken. Hoe ze hun eerste verjaardag als koppel zullen vieren, maakte Huisman niet bekend.

bron : nieuwsblad

08-05-2014 om 18:22 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Leonardo DiCaprio op punt van burn-out'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Leonardo DiCaprio heeft de afgelopen drie jaar zo hard gewerkt dat het zijn tol begint te eisen. 'Hij is momenteel echt een beetje overspannen', vertelt een bron aan RadarOnline.'Hij heeft last van slapeloosheid', vervolgt de insider. 'Iedereen zegt tegen hem dat hij het rustiger aan moet gaan doen, maar hij wil ten koste van alles heel graag veel geld verdienen in een korte tijd.' Ondanks deze beslissing zou hij volgens de bron wel verlangen naar de tijd waarin hij gewoon één film per jaar maakte. "Hij maakt constant grapjes over zijn leeftijd, zijn verminderde zin in seks en dunner wordend haar. Vrienden denken dat er achter de grapjes een vorm van waarheid schuilt."
Leonardo was de afgelopen jaren te zien in onder meer Django Unchained, The Great Gatsby en The Wolf of Wall Street. Dit waren allemaal enorme hits, daarom is hij momenteel een veelgevraagd acteur. 'Leonardo en zijn manager hebben daarom besloten om nu veel te werken.'Volgens de website kan de acteur zo'n 20 miljoen dollar per film vragen. Voor zijn rol in Inception zou hij zelfs 59 miljoen dollar hebben gekregen.

08-05-2014 om 18:20 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen in het ziekenhuis
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Lily Allen voelt zich niet goed. Ze ligt in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. 'Ik voel me wel prima hoor jongens, ik heb gewoon wat vocht nodig, want ik kan niks binnenhouden', twittert ze.Bij dit bericht stuurt ze een foto van zichzelf waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis ligt. In haar arm zit een infuus. Haar fans wensen haar veel beterschap.Eerder op de dag liet de zangeres al weten dat ze zich niet lekker voelde. 'Ik kan niet stoppen met overgeven en ik heb ook koorts #poisoned', aldus Lily via Twitter. 

bron: AD.nl

08-05-2014 om 13:54 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe job voor Véronique De Kock
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ex-Miss België Véronique De Kock heeft een nieuwe job en die is bijzonder glamoureus: de 37-jarige brunette wordt sterrenreporter voor 20th Century Fox België. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.      Showbizzreporter De Kock krijgt een eigen programma ‘Véronique in Sterrenland’, waarin ze wereldsterren zal interviewen. Haar eerste gesprek is inmiddels achter de rug. De Kock mocht niemand minder dan Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton vragen stellen over hun nieuwste film ‘The Other Woman’. De prent speelt vanaf volgende week in de Belgische zalen.Naast De Kock zal ook Jim-gezicht Eline De Munck de kans krijgen om wereldsterren de interviewen voor het showbizzkanaal.

bron : Nieuwsblad

08-05-2014 om 13:52 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland gaat door zoals voorzien
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tomorrowland kan doorgaan zoals gepland. De kortgedingrechter verklaart de vordering van de buurtbewoners ongegrond.Zij hadden klacht ingediend tegen de overlast die het festival op De Schorre in Boom met zich mee zou brengen.Volgens de rechter hebben de bewoners de hoogdringendheid zelf gecreëerd door hun klacht zo laat in te dienen. Hij oordeelde dan ook dat de klacht ongegrond is. Hun vraag om het festival niet te laten doorgaan, overtreft ook de bevoegdheid van de kortgedingrechter, die enkel voorlopige maatregelen kan opleggen.De buurtbewoners kunnen wel nog in beroep gaan, maar dat zal wellicht pas worden behandeld na beide festivalweekends.De rechter wees ook de tegeneis van Tomorrowland af. Die hadden 100.000 euro geëist wegens tergend en roekeloos geding. De rechter legde uit dat iedereen mag opkomen voor zijn individuele rechten.De tiende editie van Tomorrowland vindt dit jaar dus gewoon plaats van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. Alle tickets waren razendsnel de deur uit.

bron : gva

08-05-2014 om 13:50 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Flinstones film in de startblokken
Klik op de afbeelding om de link te volgen

'The Flintstones' komen terug op het witte doek. Warner Bros plant een nieuwe animatiefilm over de prehistorische familie. Momenteel wordt aan het script gewerkt, weet The Hollywood Reporter. De originele animatieserie over Fred en Wilma Flintstone, hun huisdier Dino en hun buren Barney en Betty Rubble kwam begin jaren 60 op televisie en werd in de decennia daarna talloze keren over heel de wereld herhaald.
In 1994 kroop John Goodman in de huid van Fred Flintstone voor de Universal-filmversie met acteurs. Hoe de nieuwe film gaat heten en wanneer hij in de bioscopen moet gaan draaien is nog niet bekend.

bron De Morgen

08-05-2014 om 13:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM vanaf nu via Yelo TV
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vanaf nu kijk je ook op Yelo TV naar VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM. Dit vloeit voort uit het samenwerkingsakkoord dat gesloten werd met Telenet in maart.Concreet betekent dit dat alle zenders via Yelo TV lineair te bekijken zijn en dat de opnames ervan beheerd kunnen worden op tablet, smartphone en pc. Telenet bekijkt verder nog vanaf wanneer en tegen welke voorwaarden het mogelijk zal zijn om naar opgenomen MEDIALAAN-programma's te zien via de Yelo TV-app en -website.


08-05-2014 om 13:47 geschreven door Medialand  


07-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weekend van Dance4u.be (9 en 10 mei)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dit weekend kan je weer luisteren naar Dance4u Discotheca.De "discotheek" gaat open om 17 uur en vanaf 21:00 komen Turbo Lucas, DJ Quash en Corey Biggs langs! Enjoy!

www.dance4u.be

07-05-2014 om 15:27 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs