www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
08-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber zegt 'sorry' tegen Seth Rogen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Justin Bieber heeft zijn excuses aangeboden voor zijn arrogante houding naar Seth Rogen. Het is echter nog maar de vraag of de Canadese zanger echt spijt heeft van zijn gedrag.
"Sorry dat ik geen buiging maakte toen ik vroeg of ik je kon ontmoeten", twitterde Bieber, die tevens de naam van Rogen verkeerd spelde, donderdag.Rogen liet maandag niet voor het eerst weten een hekel aan de zanger te hebben. Volgens de acteur deed Bieber de eerste keer dat hij hem ontmoette erg uit de hoogte. "Hij deed heel arrogant, alsof ik had gevraagd of ik hem mocht ontmoeten", omschreef Rogen de ontmoeting, Eerder zei de acteur al de zanger "een stuk stront" te vinden.Hoewel de 20-jarige Bieber sarcastisch lijkt in zijn excuses, zegt hij verlegen te zijn geweest toen hij Rogen ontmoette. "En ik wilde niet overdreven reageren", legt de zanger uit. De Canadees schijnt de acteur zijn negatieve uitlatingen niet kwalijk te nemen. "Ik hou van je films."

08-05-2014 om 18:26 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje viert eerste verjaardag met Kevin Janssens
Klik op de afbeelding om de link te volgen

K3-zangeres Josje Huisman en acteur Kevin Janssens zijn vandaag al een jaar samen. Dat heeft de blondine zelf laten weten via een lieve boodschap op Instagram en Twitter.‘Het is vandaag één jaar geleden dat deze leeuw z’n tandjes d’r in zette en ik ben oh zo blij dat hij dat deed’, laat ze weten. De 28-jarige blondine deelt ook een foto met haar liefste, waarop beiden een gekke bek trekken. Hoe ze hun eerste verjaardag als koppel zullen vieren, maakte Huisman niet bekend.

bron : nieuwsblad

08-05-2014 om 18:22 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Leonardo DiCaprio op punt van burn-out'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Leonardo DiCaprio heeft de afgelopen drie jaar zo hard gewerkt dat het zijn tol begint te eisen. 'Hij is momenteel echt een beetje overspannen', vertelt een bron aan RadarOnline.'Hij heeft last van slapeloosheid', vervolgt de insider. 'Iedereen zegt tegen hem dat hij het rustiger aan moet gaan doen, maar hij wil ten koste van alles heel graag veel geld verdienen in een korte tijd.' Ondanks deze beslissing zou hij volgens de bron wel verlangen naar de tijd waarin hij gewoon één film per jaar maakte. "Hij maakt constant grapjes over zijn leeftijd, zijn verminderde zin in seks en dunner wordend haar. Vrienden denken dat er achter de grapjes een vorm van waarheid schuilt."
Leonardo was de afgelopen jaren te zien in onder meer Django Unchained, The Great Gatsby en The Wolf of Wall Street. Dit waren allemaal enorme hits, daarom is hij momenteel een veelgevraagd acteur. 'Leonardo en zijn manager hebben daarom besloten om nu veel te werken.'Volgens de website kan de acteur zo'n 20 miljoen dollar per film vragen. Voor zijn rol in Inception zou hij zelfs 59 miljoen dollar hebben gekregen.

08-05-2014 om 18:20 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen in het ziekenhuis
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Lily Allen voelt zich niet goed. Ze ligt in het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen. 'Ik voel me wel prima hoor jongens, ik heb gewoon wat vocht nodig, want ik kan niks binnenhouden', twittert ze.Bij dit bericht stuurt ze een foto van zichzelf waarop te zien is dat ze in het ziekenhuis ligt. In haar arm zit een infuus. Haar fans wensen haar veel beterschap.Eerder op de dag liet de zangeres al weten dat ze zich niet lekker voelde. 'Ik kan niet stoppen met overgeven en ik heb ook koorts #poisoned', aldus Lily via Twitter. 

bron: AD.nl

08-05-2014 om 13:54 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe job voor Véronique De Kock
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Ex-Miss België Véronique De Kock heeft een nieuwe job en die is bijzonder glamoureus: de 37-jarige brunette wordt sterrenreporter voor 20th Century Fox België. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.      Showbizzreporter De Kock krijgt een eigen programma ‘Véronique in Sterrenland’, waarin ze wereldsterren zal interviewen. Haar eerste gesprek is inmiddels achter de rug. De Kock mocht niemand minder dan Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton vragen stellen over hun nieuwste film ‘The Other Woman’. De prent speelt vanaf volgende week in de Belgische zalen.Naast De Kock zal ook Jim-gezicht Eline De Munck de kans krijgen om wereldsterren de interviewen voor het showbizzkanaal.

bron : Nieuwsblad

08-05-2014 om 13:52 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland gaat door zoals voorzien
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tomorrowland kan doorgaan zoals gepland. De kortgedingrechter verklaart de vordering van de buurtbewoners ongegrond.Zij hadden klacht ingediend tegen de overlast die het festival op De Schorre in Boom met zich mee zou brengen.Volgens de rechter hebben de bewoners de hoogdringendheid zelf gecreëerd door hun klacht zo laat in te dienen. Hij oordeelde dan ook dat de klacht ongegrond is. Hun vraag om het festival niet te laten doorgaan, overtreft ook de bevoegdheid van de kortgedingrechter, die enkel voorlopige maatregelen kan opleggen.De buurtbewoners kunnen wel nog in beroep gaan, maar dat zal wellicht pas worden behandeld na beide festivalweekends.De rechter wees ook de tegeneis van Tomorrowland af. Die hadden 100.000 euro geëist wegens tergend en roekeloos geding. De rechter legde uit dat iedereen mag opkomen voor zijn individuele rechten.De tiende editie van Tomorrowland vindt dit jaar dus gewoon plaats van 18 tot 20 juli en van 25 tot 27 juli. Alle tickets waren razendsnel de deur uit.

bron : gva

08-05-2014 om 13:50 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Flinstones film in de startblokken
Klik op de afbeelding om de link te volgen

'The Flintstones' komen terug op het witte doek. Warner Bros plant een nieuwe animatiefilm over de prehistorische familie. Momenteel wordt aan het script gewerkt, weet The Hollywood Reporter. De originele animatieserie over Fred en Wilma Flintstone, hun huisdier Dino en hun buren Barney en Betty Rubble kwam begin jaren 60 op televisie en werd in de decennia daarna talloze keren over heel de wereld herhaald.
In 1994 kroop John Goodman in de huid van Fred Flintstone voor de Universal-filmversie met acteurs. Hoe de nieuwe film gaat heten en wanneer hij in de bioscopen moet gaan draaien is nog niet bekend.

bron De Morgen

08-05-2014 om 13:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM vanaf nu via Yelo TV
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Vanaf nu kijk je ook op Yelo TV naar VTM, 2BE, Vitaya, VTMKZOOM en JIM. Dit vloeit voort uit het samenwerkingsakkoord dat gesloten werd met Telenet in maart.Concreet betekent dit dat alle zenders via Yelo TV lineair te bekijken zijn en dat de opnames ervan beheerd kunnen worden op tablet, smartphone en pc. Telenet bekijkt verder nog vanaf wanneer en tegen welke voorwaarden het mogelijk zal zijn om naar opgenomen MEDIALAAN-programma's te zien via de Yelo TV-app en -website.


08-05-2014 om 13:47 geschreven door Medialand  


07-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weekend van Dance4u.be (9 en 10 mei)
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dit weekend kan je weer luisteren naar Dance4u Discotheca.De "discotheek" gaat open om 17 uur en vanaf 21:00 komen Turbo Lucas, DJ Quash en Corey Biggs langs! Enjoy!

www.dance4u.be

07-05-2014 om 15:27 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga verkleed zich on stage
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Lady Gaga is vorige week nog maar net aan haar nieuwe tournee begonnen en ze zorgt nu al voor ophef. Tijdens haar eerste show in Florida besloot de extravagante Gaga van kledij te veranderen en dat deed ze nu eens niet backstage maar gewoon live on stage.

bron: mediabom

07-05-2014 om 15:06 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie-actrice strijdt tegen borstkanker
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Familie-actrice Monika Dumon kreeg in december vorig jaar te horen dat ze aan borstkanker lijdt. Een lang­durige chemokuur moet nu de ziekte voorgoed uit haar lijf bannen. Ondanks een moeilijke periode weigert ze haar carrière aan de kant te schuiven. ‘Mijn collega’s houden me overeind.’‘Chemotherapie is zwaar, dat hoef ik mijn lotgenoten niet te vertellen. Maar chemo is ook tijdelijk. Van zodra dit voorbij is, kan ik weer helemaal mezelf zijn.’ Actrice Monika Dumon (55) heeft het hoofd niet laten hangen na een harde diagnose. In december 2013 stelden dokters borstkanker vast, maar het nieuws raakte nu pas bekend. Ze ging zo snel mogelijk onder het mes en ondergaat momenteel een intensieve chemokuur.

bron:nieuwsblad

07-05-2014 om 15:03 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens begeleidt scheidende echtparen
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Divorce Hotel, het nieuwste programma van Goedele Liekens, ziet u op de Nederlandse commerciële televisiezender RTL 4. In Divorce Hotel helpt Liekens, die van opleiding seksuologe is, verschillende koppels om te scheiden. "Het is de bedoeling dat we echtparen goed begeleiden bij hun echtscheiding", zei Goedele Liekens bij de aankondiging van het programma in februari, "Een goed huwelijk is belangrijk, maar een vlotte afwikkeling van de scheiding eveneens." De koppels die zullen scheiden in het programma krijgen een onderkomen in een luxueus 'echtscheidingshotel'. La Liekens heeft zelf al ervaring met echtscheidingen. In 2006 verliet Goedele haar toenmalige echtgenoot. Samen hadden ze twee dochters, Merel en Celeste.Het idee achter het programma is een bestaand concept, bedacht door ondernemer Jim Halfens die zelf een echtscheidingshotel openhoudt. Programmamaker Erland Gakjaard verklaarde eerder al dat hij blij was met de komst van Goedele, "Goedele is een perfecte combinatie van inhoud, humor en looks. Ze is ook een ervaren presentatrice met persoonlijkheid en bagage." Het is ondertussen al zes jaar geleden dat Liekens nog een tv-show presenteerde. Ondertussen zijn ook de magazine Goedele en opvolger GDL opgedoekt. Divorce Hotel is voor Goedele Liekens een geschikte manier om weer in de mediawereld te komen.

bron:gva

07-05-2014 om 15:02 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram verdwijnt uit 'Thuis'
Klik op de afbeelding om de link te volgen Op woensdag 7 mei is Bram, het personage van acteur Bert Verbeke, voor het laatst te zien in 'Thuis'. Na 936 afleveringen neemt Verbeke afscheid om tijd te maken voor nieuwe uitdagingen.

07-05-2014 om 15:00 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vincent Byloo krijgt verkiezings-programma op Studio Brussel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Nieuwslezer Vincent Byloo krijgt zijn eerste radioprogramma in primetime op Studio Brussel, zij het dan een kortlopend programma.
In de week voor de verkiezingen gidst hij de StuBru-luisteraars door de verkiezingen in 'Met Byloo' naar het stembureau. Tussen 16 en 19 uur staat hij stil bij het grote nieuws en de kleine faits divers van de lopende verkiezingscampagne. Iedere dag zitten er ook twee kopstukken in de studio. Op maandag 19 mei zijn dat Bart De Wever en Bruno Tobback.

bron:de morgen

07-05-2014 om 14:58 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price gaat scheiden: man had affaire met vriendin
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Katie Price en Kieran Hayler trouwden vorig jaar, maar nu gaan de twee al weer uit elkaar. 'Ik vind het heel naar om te zeggen, maar Kieran en ik gaan scheiden. Hij en mijn beste vriendin Jane Pountney Bee hebben al zeven maanden een affaire', aldus Katie via Twitter.Vervolgens gaat Katie helemaal los op haar vriendin. Ze noemt haar een 'hoer'. 'Kieran is een vreselijke en smerige kerel', gaat het rondborstige model verder die ook schrijft dat zij hem heeft betrapt. 'Geen mens verdient dit en helemaal niet als je ruim 6 maanden zwanger bent.'Afgelopen week werd bekend dat Katie in verwachting is van Kieran. Price is al zeven maanden zwanger, maar kwam daar pas onlangs achter. Het is haar vijfde kindje. Price was eerder getrouwd met zanger Peter André en kickbokser Alex Reid.

bron AD.nl


07-05-2014 om 14:55 geschreven door Medialand  


13-02-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney neemt ons al jaren beet
Klik op de afbeelding om de link te volgen George Clooney is dol op koffie, althans dat lijkt zo in de Nespresso-reclames. In het echte leven drinkt hij liever iets anders. Dat zeggen ‘Thuis’-ster Lucas Tavernier en ‘Benidorm Bastard’-acteur Marcel Mol, die samenwerkten met Clooney in ‘The Monuments Men’, in Het Laatste Nieuws.Op de filmset hoorden de twee heren iemand van de productie vertellen dat Clooney geen koffie lust. En dat klopt, want onze landgenoten hebben twee nachten doorgewerkt en zagen de 52-jarige acteur geen enkele keer naar een kop koffie grijpen.Clooney wil trouwens steeds minder gaan acteren. Hij is klaar voor een nieuwe stap in zijn carrière als filmproducer en regisseur.

13-02-2014 om 18:19 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meeste nominaties voor 'Safety First' en 'Eigen Kweek' op Vlaamse Televisie Sterren
Klik op de afbeelding om de link te volgen De Vlaamse Televisie Academie heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de zevende editie van De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren. Die vindt op zaterdag 15 maart plaats in het Ethias Theater in Hasselt. Eén van de grootste kanshebbers dit jaar is de komische serie 'Safety First'. De drie mannelijke hoofdrollen zijn genomineerd in de categorie 'Beste acteur' en de reeks zelf ook nog eens voor het 'Beste humor- en comedyprogramma'. Hieronder een overzicht van alle genomineerden.

Beste Acteur: 3 acteurs van 'Safety First': Ben Segers, Bruno Vanden Broecke en Matteo Simoni naast Wim Willaert van 'Eigen Kweek'.

Beste Actrice: 2 actrices van 'Eigen Kweek': Maaike Cafmeyer en Sien Eggers, naast Clara Cleymans en Nathalie Meskens.

Beste Presentator: Erik Van Looy en Otto-Jan Ham (VIER), Jonas Van Geel en Koen Wauters (VTM).

Beste Presentatrice: An Lemmens en Nathalie Meskens (VTM), Cath Luyten (één) en Kathleen Cools (Canvas).

Beste Drama: 'Connie & Clyde' (VTM), 'Zuidflank' (VTM), 'Eigen Kweek' (één) en 'Met Man en Macht' (VIER).

Beste Realityprogramma: 'Reizen Waes' (één), 'Ten Oorlog' (één), '2013' (VIER) en 'Het Lichaam van Coppens' (VTM).

Beste Entertainmentprogramma: 'Alleen Elvis blijft Bestaan' (Canvas), 'De Slimste Mens Ter Wereld' (VIER), 'Belgium's Got Talent' (VTM) en 'The Voice van Vlaanderen' (VTM).

Beste Lifestyleprogramma: 'Dagelijkse Kost' (één), 'Is't nog Ver?' (VIER), 'Vlaanderen Vakantieland' (één) en 'Zo Man zo Vrouw' (VIJF)

Beste Humor- & Comedyprogramma: 'Geubels en de Belgen' (VIER), 'Safety First' (VTM), 'Scheire en de Schepping' (VIER) en 'Wat Als?' (2BE)

Beste Reportage en documentaireprogramma: 'Alloo Uit De Gevangenis' (VTM), 'Belpop' (Canvas), 'De Kroongetuigen' (VTM) en 'De Rechtbank' (VIER).

Beste Informatieprogramma: 'De Ideale Wereld' (VIER), 'Het Journaal' (één), 'Reyers Laat' (Canvas) en 'VTM Nieuws' (VTM).

13-02-2014 om 18:17 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pieter Loridon en Zoë Van Gastel uit elkaar
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Pieter Loridon (40) en Zoë Van Gastel (30) vormen niet langer een koppel. De atv-presentatrice heeft de breuk bevestigd in het weekblad TV Familie.De geruchten over de breuk deden al een tijdje de ronde. "Wat gezegd wordt over mij en Pieter is waar. Wij hebben al een tijdje geen relatie meer", bevestigt Van Gastel nu. De presentatrice laat ook weten dat ze elk hun eigen weg gaan. Zo is Van Gastel al een tijdje verhuisd.In de zomer van 2010 was er voor het eerst sprake van een relatie tussen de voormalige basketbalspeler en Zoë Van Gastel. Het duurde echter nog tot 2012 vooraleer de twee openlijk als koppel naar buiten kwamen.

13-02-2014 om 18:15 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colin Farrell bijna in boyband
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het had weinig gescheeld of we hadden Colin Farrell niet als acteur gekend maar als zanger in een boyband. 'Ik zat bijna in een boyband', vertelt Farrell over de tijd voordat hij acteerde aan Confidenti@l. 'Althans, dat probeerde ik. Hoe tragisch is dat? Je kunt me er niet eens op afrekenen dat ik in een boyband zat. Je kunt me afrekenen op het proberen om in een boyband te komen en dan te falen.' De acteur, bekend van films als Phone Booth en Alexander vertelt dat hij rondhing in een nachtclub in Ierland, waar hij een soort van werd ontdekt. 'Ik was 17 en had de middelbare school niet afgemaakt. Ik was aan het dansen in de club en Louis Walsh, de Ierse Simon Cowell kwam naar me toe. Hij zei: 'Ik ga een band oprichten, wil je meedoen en zingen?' Ik zei: 'Natuurlijk.' Ik zong twee keer Careless Whisper waarop hij zei, 'Dit wordt niks.''

13-02-2014 om 18:14 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio 1 herstelt zich, Joe FM in de lift
Klik op de afbeelding om de link te volgen Radio 1 heeft zich tijdens de derde golf (26/08/13 - 15/12/13) hersteld van de klap die het tijdens de vorige metingen te verwerken kreeg. De zender klokt opnieuw af op een marktaandeel van 8,4 procent. Radio 2 blijft de grootste radiozender van Vlaanderen. JOE fm rondt voor het eerst de kaap van de 8 procent. Dat blijkt uit de luistercijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) die donderdag werden bekendgemaakt.

13-02-2014 om 18:12 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs