www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
10-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collega's woest op Simon Cowell
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Simon Cowell heeft zich de woede van zowel zijn mede-juryleden van Britain’s Got Talent als van de fans van de show op de hals gehaald.Hij kwam meer dan een uur te laat opdagen voor audities. Volgens Daily Star moesten duizenden boze fans buiten in de kou wachten.Door deze vertraging begonnen de opnames in Birmingham later. Juryleden David Walliams, Amanda Holden en Alesha Dixon waren razend, omdat ze nu tot diep in de nacht moesten jureren."Iedereen was woedend. De show zou om 15.00 uur beginnen. De juryleden waren klaar, duizenden fans wachtten en Simon was nog niet eens uit Londen vertrokken", aldus een bronHet was niet de eerste keer dat Cowell te laat komt. In januari liet de presentator ook iedereen wachten voor een diner op de avond voor de aftrap van audities in Cardiff.De overige juryleden hadden toen genoeg van het wachten en zijn zonder Cowell vertrokken. En ook vorige week was hij te laat, omdat hij hoofdpijn zou hebben.De opnames van de laatste audities van het komende seizoen van Britain’s Got Talent vinden dit weekend plaats. 

10-02-2013 om 12:30 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem werkt aan nieuw album
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse rapper Eminem zal die jaar opnieuw een album uitbrengen. Zijn manager Paul Rosenborg bevestigt in het magazine Bilboard dat de opnames volop aan de gang zijn. Het laatste Eminem-album, 'Recovery', dateert van drie jaar geleden."We verwachten dit jaar een nieuw album", zegt manager Paul Rosenborg. "Sinds kort is Eminem opnieuw aan het werk. Het album zal pas na mei uitkomen, maar een exacte datum is er nog niet. De concertdata voor Europa zijn voorzien voor de maand augustus, dus we zullen zien wanneer het ons het beste past."

10-02-2013 om 12:27 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio slaat weer model aan de haak
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Leonardo DiCaprio heeft een sterke voorkeur wat betreft vrouwen. De acteur heeft namelijk voor de zoveelste keer een model aan de haak geslagen. De nieuwe liefde van Leonardo is het Albanische model Aferdita Dreshaj, weet New York Post.'De laatste weken zijn ze dag in en dag uit bij elkaar', onthult een bron. 'Ze brengen veel tijd door samen, maar het is allemaal nog pril.' Toch moet Aferdita zich niet te veel gaan hechten aan DiCaprio.Volgens de insider is het model 'slechts één van de vele vrouwen waar Leonardo momenteel mee omgaat'. DiCaprio lijkt haast uitsluitend voor modellen te vallen. Zo had hij in het verleden relaties met Gisele Bündchen, Bar Refaeli en Erin Heatherton.

10-02-2013 om 12:26 geschreven door Medialand  


06-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Facebook-applicatie weet altijd waar je bent
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sociaalnetwerksite Facebook ontwikkelt momenteel een smartphone-applicatie die constant de positie van de gebruikers volgt. Dat weet het persbureau Bloomberg.De app zal de locatie van de gebruiker dag en nacht bijhouden. Vrienden die ook van de app gebruikmaken, kunnen op die manier te weten komen waar je op een bepaald moment uithangt.De grootste reden waarom Facebook met dit soort applicatie op de proppen komt, is omdat de sociaalnetwerksite zo ook beter advertenties op maat kan voorschotelen en op die manier extra inkomsten kan genereren.
bron:gva.be

06-02-2013 om 21:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Grammys gaan door, met Whitney als herinnering
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Zondag verandert dat, als de muziekwereld massaal uitloopt voor de uitreiking van de Grammy Awards. Het nabijgelegen Grammy Museum is al weken klaar voor het evenement en vestigt extra aandacht op de zangeres die vorig jaar een schaduw over de Grammys liet vallen: Whitney Houston.'De 55ste editie wordt anders', liet Grammys producer Ken Ehrlich eerder weten. Het overlijden van Whitney Houston kwam vorig jaar als een donderslag bij heldere hemel. De zangeres werd, de avond voor de uitreiking van de Grammys, bewusteloos aangetroffen in het bad van haar hotelkamer. De Grammys ceremonie, elk optreden en elk woord wat werd gezegd was volgens Ehrlich doordrongen.LL Cool J is dit jaar opnieuw opgetrommeld als host en er staan optredens van Bruno Mars, Ed Sheeran, Rihanna, Sting, Kelly Clarkson en Justin Timberlake op het programma. Dat moet de avond minder beladen maken, maar de dood van Whitney is zeker niet vergeten.
Het Grammy Museum kwam op 15 augustus met de expositie 'Whitney!'. In overleg met de familie van Whitney werden spullen verzameld van de diva zelf, die tot 24 februari te zien zijn. Ze willen graag dat Whitney herinnerd wordt.
Op de eerste etage van het museum hangen prachtige jurken, inclusief de witte galajurk die Whitney droeg tijdens de uitreiking van de Grammys in 1994. Scrapboeken van de vroege carrière van de zangeres uit Newark liggen tentoongesteld en er worden oude optredens vertoond. In het winkeltje op dezelfde etage worden souvenirs van Whitney, die zesmaal een Grammy in de wacht sleepte, verkocht. Sparkle, de laatste film waaraan de Amerikaanse meewerkte, is ook beschikbaar.
bron:AD.nl

06-02-2013 om 21:55 geschreven door Medialand  


05-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé op 14 mei in Antwerps Sportpaleis
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Na een afwezigheid van vier jaar, komt Beyoncé opnieuw naar België. De R&B-ster staat op 14 mei in het Antwerpse Sportpaleis    Beyoncé heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten. Begin dit jaar was er de reünie van Destiny’s Child. Daarnaast blikte ze de voorbije maanden ‘In Her Own Words’ in, een openhartige, zelfgemaakte documentaire over haar leven, haar werk en de balans tussen die verschillende rollen.Beyoncé werkte de voorbije maand ook aan een nieuw album met o.a. Justin Timberlake, Pharell en Timbaland. Die plaat zal in april klaar zijn.Op 14 mei strijkt 'The Mrs. Carter Show World Tour Starring BEYONCÉ' neer in ons land. De ticketverkoop begint vrijdag.

05-02-2013 om 20:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avicii ook dit jaar op Tomorrowland
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De organisatie van Tomorrowland heeft dinsdag nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Een van hen is Avicii. De Zweedse dj komt net zoals vorig jaar naar recreatiedomein De Schorre in Boom.De 23-jarige Tim Bergling, zoals zijn echte naam luidt, verwierf grote bekendheid met hits als Bromance en Levels. Vorig jaar stond hij op plaats drie in de top 100 van beste dj's van DJ Magazine en was hij ook een van de grote mannen op de main stage van Tomorrowland.Ook Dj Rush met Mauro Picotto, Joey Beltram, Miss Djax, Huma Noyd en J Fernandes (op zondag) en de Fransman Joachim Garraud (op vrijdag en zondag) zakken af naar de festivalweide. Eerder bevestigde Steve Aoki al zijn komst.De negende editie van het dancefestival loopt van vrijdag 26 tot zondag 28 juli op domein De Schorre in Boom. Liefst 16 podiums staan er dan klaar op het terrein van 75 hectare.De Belgische ticketverkoop start nu zaterdag (9 februari) om 11 uur. Alle informatie vindt u op de Tomorrowland-website.
bron:gva.be

05-02-2013 om 20:44 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekijk de trailer van Crimi Clowns: The movie

Na de populaire tv-reeks Crimi Clowns op 2BE volgt nu de eerste bioscoopadaptatie. De film werd opgenomen in dezelfde draaiperiode als de serie. De film vertelt het verhaal van de ongure praktijken van een clownsfamilie. De film loopt vanaf woensdag 3 april in de bioscoop. In het najaar zal het tweede seizoen van de reeks te zien zijn op 2Be.


05-02-2013 om 20:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KPN strijdt met 'Snow' tegen Belgacom en Telenet
Klik op de afbeelding om de link te volgen
KPN België gaat digitale televisie aanbieden. Onder de naam Snow komt er een pakket op de markt met digitale televisie, internet en vaste telefonie, meldt het bedrijf dat bekend is van gsm-operator Base. In het basispakket voor Vlaanderen zitten maar 32 zenders, maar er kunnen extra zenders bijgekocht worden.KPN België was de enige van de grote telecomspelers in België die nog geen digitale televisie verkocht. Daar komt vanaf donderdag verandering in. Het 'triple play'-pakket Snow -met digitale televisie, internet en vaste telefonie- komt op de markt voor 39 euro per maand. Er is wel nog een eenmalige kost voor de installatie, activering en het gebruik van de 'SNOWbox'. Dat kost bij de lancering 99 euro in plaats van 199 euro.


05-02-2013 om 20:19 geschreven door Medialand  


21-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM schrikt van racisme tegen Filipijnse in ‘The voice'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

VTM heeft tientallen racistische reacties op een Filipijnse kandidate in ‘The voice van Vlaanderen' van Facebook en Twitter geweerd. ‘Mensen mogen best kritisch zijn over een programma, maar er is een grens', klinkt het bij de zender. ‘En racisme kan uiteraard niet.' Haar stem viel duidelijk in de smaak bij Koen Wauters, die het 18-jarige meisje met een druk op de rode knop selecteerde voor de volgende ronde. ‘Dit was een briljante prestatie. En toen ik me omdraaide en dat kleine, schattige meisje zag, kon ik niet geloven dat er zo'n goeie stem in zo'n klein lichaam kon schuilen', zei hij. Ook de andere juryleden waren onder de indruk van de stem van de Maria.Toch was niet iedereen even enthousiast over de deelname van het Filipijnse meisje. Op Facebook en Twitter liepen tientallen racistisch getinte reacties binnen. Die gingen over het feit dat Maria Theresa geen Nederlands maar Engels sprak en over haar Filipijnse afkomst.En de reacties waren blijkbaar zodanig negatief dat een medewerker die betrokken is bij het beheer van die reacties er geschokt een Twitterbericht over stuurde: ‘De racistische reacties op de Filipijnse Maria Theresa uit The Voice . Niet te geloven', klonk het ontzet.VTM censureerde de ongepaste reacties.If I ain't got you van Alicia Keys; met dat prachtige liedje deed de Filipijnse Maria Theresa Moralez uit het Brusselse Sint-Gillis vrijdag auditie in de eerste aflevering van het tweede seizoen van The voice van Vlaanderen , de populaire muzikale talentenjacht op VTM.


21-01-2013 om 16:22 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jennifer Lawrence en Tom Hiddleston zijn het sexyst'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Tom Hiddleston is door de lezers van Total Film uitgeroepen tot meest sexy filmster.Pattinson moet genoegen nemen met een tweede plek, nadat hij in oktober nog de titel Sexiest Man Alive kreeg van Glamour. Ryan Gosling staat op de derde plaats. Ook Michael Fassbender, Robert Downey Jr. en Chris Hemsworth zijn terug te vinden in de top tien.
Hiddleston reageert verbaasd en gevleid. 'Bedankt, dames. Jullie hebben een onberispelijke smaak. Mijn god, jullie weten hoe je een man een goed gevoel geeft.'
Bij de vrouwen ging Jennifer Lawrence ervandoor met de titel, gevolgd door Scarlett Johansson en Kristen Stewart.
Meest sexy actrices van het moment:
1. Jennifer Lawrence
2. Scarlett Johansson
3. Kristen Stewart
4. Emma Stone
5. Mila Kunis
6. Emma Watson
7. Anne Hathaway
8. Zooey Deschanel
9. Natalie Portman
10. Charlize Theron

Meest sexy acteurs van het moment:
1. Tom Hiddleston
2. Robert Pattinson
3. Ryan Gosling
4. Benedict Cumberbatch
5. Richard Armitage
6. Tom Hardy
7. Alan Rickman
8. Michael Fassbender
9. Robert Downey Jr.
10. Chris Hemsworth


21-01-2013 om 16:19 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears vergeet haar beha
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Het is nog maar net uit met Jason Trawick of Britney Spears is alweer gesignaleerd in een iets te bloot jurkje. De zangeres leek zich wat stijlvoller te kleden sinds ze samen was met Trawick maar nu de verloving is verbroken, loopt ze er toch weer wat schaamtelozer bij.
Brit is te zien in een luchtig jurkje met een dun bandje en daaronder draagt ze... niets. Maar zo zonder beha lijkt de zangeres toch ook wat ongemakkelijk te vinden. Ze houdt haar sjaal voor haar zeer aanwezige boezem en probeert haar jurkje een beetje over haar borsten te trekken. Dat Britney haar beha weleens vaker vergeet, is te zien aan de talloze foto's van haar op internet waarop ze zichtbaar geen beha aan heeft.Het is de eerste keer dat de popartiest is gefotografeerd na de bekendmaking van haar breuk met haar voormalig manager, met wie ze drie jaar samen was.

21-01-2013 om 16:14 geschreven door Medialand  


13-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears breekt verloving af
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse popzangeres Britney Spears heeft haar verloving met haar vroegere manager Jason Trawick verbroken. Dat berichten de media in Hollywood zaterdag.Volgens de 31-jarige zangeres gaan het paar in alle vriendschap uiteen. "Ik hou nog steeds veel van hem en we zullen altijd goede vrienden blijven", zei ze in een mededeling die is gepubliceerd op today.com. Ook Trawick putte zich uit in vriendelijke woorden.Spears en Trawick waren sinds 2009 samen. Ze verloofden zich in december 2011, op de dag van de 40ste verjaardag van Trawick.Britney Spears, die bijna vijftien jaar geleden doorbrak met de hit Baby One More Time, was al twee keer getrouwd en heeft twee zonen uit haar huwelijk met Kevin Federline.

13-01-2013 om 17:40 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Kylie Minogue stopt met zingen'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De Australische zangeres is tot dit besluit gekomen na de breuk met manager Terry Blamey, die Kylie op 19-jarige leeftijd hielp beroemd te worden."Terry is altijd de man achter de schermen geweest", vertelt een bron. "Maar Kylie is klaar met de stress die een muziekcarrière met zich meebrengt. Ze wil meer tijd voor zichzelf en zich storten op een acteercarrière."De zangeres zou met haar manager hebben gebroken na spanningen tussen hem en haar vader, die het maar niet eens konden worden over de richting van Kylies carrière.Kylie, die bekend werd door haar rol in de Australische soap Neighbours in 1986, verkocht meer dan 65 miljoen cd's wereldwijd.Ondertussen wordt dit bericht weer tegengesproken:"Ik stop niet", aldus Kylie op Twitter.



13-01-2013 om 17:38 geschreven door Medialand  


05-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret promoot bikinicatalogus met verleidelijk filmpje

Victoria's Secret laat er geen gras over groeien. Het nieuwe jaar is amper 4 dagen oud, maar dat houdt het lingeriemerk niet tegen om deze week haar bikinicatalogus uit te brengen. Het Zuid-Afrikaanse topmodel Candice Swanepoel pronkt voor het derde jaar op een rij op de cover.Ter promotie probeert Victoria's Secret u met een verleidelijk filmpje alvast warm te maken voor de zomer.


05-01-2013 om 14:10 geschreven door Medialand  


04-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Lucas (68) huwt 20 jaar jongere vriendin
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Filmproducer George Lucas (68) gaat trouwen met zijn vriendin Mellody Hobson. Dat maakte Lucas' filmconcern bekend in het blad Hollywood Reporter.Lucas en en Robson, die meer dan twintig jaar verschillen, werden een koppel in 2006. Hoe Lucas' trouwplannen er concreet gaan uitzien, maakte hij nog niet bekend.George Lucas is vooral bekend van de 'Star Wars'- en 'Indiana Jones'-films.

04-01-2013 om 16:21 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens niet in ‘De beste hobbykok'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Peter Goossens geeft forfait voor de derde editie van het VTM-programma De beste hobbykok van Vlaanderen . Hij wil zich concentreren op zijn driesterrenrestaurant. ‘Ik weet uit ervaring dat het een schitterend programma is om te maken, maar dat het ook veel tijd in beslag neemt. De combinatie met Hof van Cleve is op dit moment geen haalbare kaart.' Sergio Herman van Oud Sluis is wel opnieuw van de partij. Goossens wordt vervangen door een andere driesterrenchef, Gert De Mangeleer van restaurant Hertog-Jan in Brugge. ‘Hij is een schitterende chef die zonder twijfel het beste van zichzelf zal geven.'Goossens vervangt vanaf 21 januari wel de zwangere Sofie Dumont een week in De keuken van Sofie .Inschrijven voor De beste hobbykok kan nog altijd via www.vtm.be.

04-01-2013 om 16:19 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over leven Steve Jobs in lente in bioscoop
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De biopic over Steve Jobs, waarin Ashton Kutcher in de huid kruipt van de oud-CEO van Apple, gaat in maart of april wereldwijd in première. Liefhebbers kunnen 'jOBS' deze maand al zien, hij zal tijdens de laatste avond van het Sundance Festival in Utah, op 27 januari, gedraaid worden, zegt filmbaas Tom Ortenberg bij Movieweb.
Naast Ashton Kutcher zijn onder meer Josh Gad als Steve Wozniak, Matthew Modine als John Sculley en Kevin Dunn als Gil Amelio te zien. Het leven van Steve Jobs is na zijn dood al breed uitgemeten in de biografie van het techicoon, dat werd geschreven door Walter Isaacson.Ook op het witte doek is Steve Jobs als personage al vaker te zien. Zo werd in 'Pirates of Silicon Valley' ingezoomd op de strijd tussen Jobs en Bill Gates van Microsoft.

04-01-2013 om 16:18 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgia Jones, de nieuwste pornoster van Charlie Sheen
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Aan de reeks pornosterren die het bed deelden met Charlie Sheen (47) hoort nu ook deze Georgia Jones (24) thuis. Het kersverse stel stapte kussend het nieuwe jaar in in de Mexicaanse badplaats Cabo San Lucas.
De acteur was daar om zijn gloednieuwe bar te openen. En uiteraard lukte hem dat niet zonder bijhorend 'relletje'. Sheen noemde zijn geliefde stamgasten voor de grap 'flikkers' en 'klootzakken', niet veel later volgden er excuses. Op z'n Sheens welteverstaan. 'Het was niet mijn bedoeling om iemand te beledigen. Eigenlijk wilde ik 'maggots' (wormen) in plaats van 'faggots' (homo's) zeggen, maar ik lispel nogal.'
Zijn verleden met dames die maar wat graag hun kleren uittrekken voor de camera voorspelt niet veel goeds. Denk maar aan Christina Walsh twee jaar geleden: zij vreesde zelfs voor haar leven toen hij een lamp naar haar gooide en haar keel vastgreep.
In 2011 volgde de opmerkelijke driehoeksverhouding met pornoster Bree Olson en model Natalie Kenly. 'Maar ik kende haar eigenlijk niet eens', verklaarde de eerste achteraf. 'We zijn twee keer met z'n drieën samengekomen. Zij deden hun ding samen en Charlie en ik deden ons ding. En we hadden twee aparte bedden.'Of zwoele Charlie het nu wel echt meent? Weinig kans, al mag Georgia wel zijn dierbare Patek Philippe-horloge dragen. Lang geleden dat we hem nog zo 'verliefd' zagen..

04-01-2013 om 16:17 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock4u is gestart!
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Vandaag is rock4u gestart...na dance4u onze tweede internetradio waar je 24/24 uur rock-en pophits zal horen!Bezoek de site via www.rock4u.be of luister op deze blog door rechts bovenaan op de player te klikken.


04-01-2013 om 00:00 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs