www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
04-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock4u is gestart!
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Vandaag is rock4u gestart...na dance4u onze tweede internetradio waar je 24/24 uur rock-en pophits zal horen!Bezoek de site via www.rock4u.be of luister op deze blog door rechts bovenaan op de player te klikken.


04-01-2013 om 00:00 geschreven door Medialand  


03-01-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes aan de haal met Jake Gyllenhaal
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Actrice Katie Holmes (34), die onlangs een punt zette achter haar relatie met Tom Cruise, lijkt te zijn gevallen voor acteur Jake Gyllenhaal (32), bekend uit films als Brokeback Mountain (2005) en End of Watch (2012). Ze zouden al flink wat dates achter de rug hebben.
Holmes en Gyllenhaal zijn volgens The Sun de afgelopen weken meerdere malen gespot tijdens romantische afspraakjes in New York City. The Sun meldt dat Holmes zelfs al bij Gyllenhaal thuis is geweest.Ze zouden door Joshua Jackson, een ex van Holmes, aan elkaar gekoppeld zijn. "Josh is het meesterbrein achter deze opbloeiende romance", aldus een bron de tabloit. Gyllenhaal heeft relaties gehad met Taylor Swift, Reese Witherspoon en Kirsten Dunst.

03-01-2013 om 10:03 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker Madonna krijgt voorwaardelijk
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Een man die twee keer werd gearresteerd voor het stalken van Madonna, heeft een voorwaardelijke straf gekregen.Hij zou de zangeres in 2010 hebben lastiggevallen.De 61-jarige gepensioneerde brandweerman ging in 2010 tegenover het appartement van Madonna in New York zitten.Hij schreef teksten op borden, waarmee hij Madonna zijn liefde verklaarde. Madonna's beveiliging belde de politie en de man werd gearresteerd. Toen hij een paar dagen later terug kwam, mét tekstborden, werd hij opnieuw gearresteerd.Volgens New York Daily News werd hij uiteindelijk alleen veroordeeld voor verzet tegen zijn arrestatie. Hij kreeg van de rechter drie jaar voorwaardelijk en moet een therapie volgen om zijn woede beter te beheersen, omdat hij indertijd tegen de agenten schreeuwde.De liefde voor de zangeres is inmiddels bekoeld. "Ze komt op voor vrijheid van meningsuiting in Rusland maar stuurt haar beveiliging op me af om mij het zwijgen op te leggen", aldus de brandweerman.

03-01-2013 om 10:02 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.35 bloopers in Skyfall
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De nieuwe James Bond-film Skyfall kostte 85 miljoen euro, maar toch zitten er 35 bloopers in. De website moviemistakes.com berekende dat Skyfall daarmee op de tweede plaats staat in de lijst van films met de meeste fouten. Men in Black III staat op nummer één met 65 bloopers. In de eerste achtervolgingsscène vliegt een vrouwelijke agente door de voorruit van een jeep. In het volgende beeld rijdt de jeep alweer met intacte voorruit (foto).James Bond begint het fameuze gevecht op het dak van de trein met klassieke schoenen aan, maar eindigt het gevecht met enkellaarzen aan zijn voeten.In een bepaalde scène zet M haar handtas op de grond, maar in het volgende beeld is de handtas mysterieus verdwenen.


03-01-2013 om 09:59 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde VRT-net vindt zijn publiek niet
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Terwijl Eén en Canvas prima scoren, is OP12 een zorgenkindje voor de VRT. ’s Avonds kijkt er haast geen kat. Het net kost de VRT vier miljoen euro per jaar.OP12 is het derde VRT-net. Het werd opgestart, op 14 mei, om de Ketnetprogramma’s een plaatsje te garanderen. Voordien werden die vaak onderbroken voor sport of nieuws. Dat Ketnetgedeelte van de zender doet het goed, maar na 20 uur zit OP12 met een probleem. De zender heeft twee procent marktaandeel. Daarmee is het het kneusje van de klas.Vooral de eigen programma’s scoren niet. Volgens de beheersovereenkomst met de Vlaamse regering moet OP12 ook nieuwe doelgroepen trachten te bereiken. Blikvangers daarbij zijn 'Fans of Flanders' en 'Magazinski'. Dat wordt gemaakt door AlaskaTV, het productiehuis van Stijn en Bart Peeters, en is een programma voor en door jongeren. Zowel 'Magazinski' als 'Fans of Flanders' circuleren tussen 15.000 en 35.000 kijkers.Toch slaat de VRT geen alarm. “Ze zijn kwalitatief zeer goed”, zegt Björn Verdoodt. “Ook het bereik valt mee.”OP12 kost de VRT jaarlijks wel vier miljoen euro, toevallig ook het bedrag dat de openbare omroep moet besparen. “Maar we voeren de beheersovereenkomst perfect uit”, aldus Verdoodt.

03-01-2013 om 09:57 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Vaarts gaan scheiden
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Voetballer Rafael van der Vaart (29) en zijn vrouw model Sylvie van der Vaart (34) gaan na tien jaar uit elkaar. Dat wist het Duitse boulevardblad Bild gisteren te melden. ‘Het is een geleidelijk proces geweest dat nog maar moeilijk te stoppen was', zegt Sylvie zelf in het blad. Op oudejaarsavond zou de bom gebarsten zijn, weet Bild . Van der Vaart zou zijn vrouw tegen de grond geslagen hebben in het bijzijn van tien gasten. Van der Vaart speelt momenteel bij Hamburg SV. Hij zegt zelf over oudejaar dat ‘het dom was en nooit had mogen gebeuren'. Het Duitse blad weet ook te vertellen dat Sylvie met hun zesjarige zoon Damian in hun appartement zal blijven wonen. Het echtpaar heeft het in Duitsland tot het hoogste sterrenechelon geschopt. Sylvie is er uitgegroeid tot een tv-ster en stijlicoon.


 

03-01-2013 om 09:55 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Jazeera neemt tv-zender van Al Gore over
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De in Qatar gevestigde tv-zender Al Jazeera heeft de Amerikaanse zender Current TV overgenomen. Dat lieten voormalig vicepresident van de Verenigde Staten Al Gore en directeur Joel Hyatt, de eigenaren van Current, weten. Gore en Hyatt deden hun zender naar verluidt voor ongeveer 500 miljoen dollar (380 miljoen euro) van de hand.
Door de overname krijgt Al Jazeera de mogelijkheid om 60 miljoen huishoudens in Amerika meer te bereiken dan nu. De Arabische zender kan momenteel haar programmering op negen betaalde zenders in de VS aanbieden. Wereldwijd heeft Al Jazeera een bereik van 250 miljoen huishoudens in 130 landen.



03-01-2013 om 09:54 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Brangelina in alle stilte getrouwd'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Zou het dan toch waar zijn? Het gerucht doet de ronde dat Brad Pitt en Angelina Jolie op kerstdag in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het koppel zou hun jawoord gegeven hebben op de Turks- en Caicoseilanden. Dat melden The Telegraph en The Daily Mail.The Telegraph zegt te weten dat het Hollywoodstel tijdens een intieme ceremonie op de Turks- en Caicoseilanden trouwde. Pitt (39) en Jolie (37) kondigden acht maanden geleden hun verloving aan. De twee zijn intussen acht jaar samen.
Brangelina bracht de kerstvakantie en Nieuwjaar door op het luxueuze 'Parrot Cay', privé-eigendom van modeontwerpster Donna Karan. Het koppel werd vergezeld door hun zes kinderen, Brads ouders Jane en William, zijn broer Doug en zus Julie.


03-01-2013 om 09:53 geschreven door Medialand  


17-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Leonardo DiCaprio en Margot Robbie zijn verliefd'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het liefdesvuur tussen Leonardo DiCaprio en de Australische Neighbours-actrice Margot Robbie (22) wakkert aan.   
Nadat de twee acteurs uit de film The Wolf Of Wall Street vorige maand al samen werden gesignaleerd op een feest in Las Vegas, blijft de Hollywoodacteur volgens The New York Post nu ook slapen in het appartement van zijn vriendin in New York.De twee acteurs leerden elkaar kennen op de filmset van The Wolf Of Wall Street. Volgens een bron van de krant is er sprake van een sterke chemie tussen de twee en brengen ze veel tijd met elkaar door. Zo was Margot vorige maand ook te gast op de 38e verjaardag van DiCaprio.DiCaprio had hiervoor een relatie met het 23-jarige Victoria's Secret-model Erin Heatherton. Ze gingen in oktober uit elkaar nadat ze 10 maanden samen waren geweest.

17-12-2012 om 19:14 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw onderzoek naar dood Amy Winehouse
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Er komt een nieuw onderzoek naar de dood van Amy Winehouse. Dat berichten de Britse autoriteiten. Suzanne Greenway, de lijkschouwer die het onderzoek deed, zou volgens de gemeenteraad van Camden niet de juiste bevoegdheden hebben gehad. Het nieuwe onderzoek gaat van start op 8 januari. Resultaten worden in februari verwacht.Amy Winehouse overleed in juli 2011 op 27-jarige leeftijd. Na het eerste onderzoek bleek dat de vrouw aan de gevolgen van een alcoholvergiftiging was overleden.

17-12-2012 om 19:13 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-zenders bannen te lawaaierige reclamespots
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Irritaties over te luide reclamespots op televisie behoren vanaf 9 januari tot het verleden. De grote omroepen - VRT, SBS en VMMa - hebben een akkoord klaar dat de luidheid van reclameblokken beknot. Dat schrijft De Morgen.De zenders scharen zich daarmee achter de Europese luidheidsnorm van de European Broadcasting Union (EBU). Concreet beëindigt die norm de luidheidsverschillen tussen programma's en reclamespots, maar ook tussen de verschillende zenders onderling. Een betere klank en verstaanbaarheid zijn het gevolg.Voorlopig blijft de Belgische implementering - ook de Franstalige openbare omroep RTBF werkt mee - van de Europese luidheidsnorm wel beperkt tot de televisiezenders. Voor radio zijn er immers technische beperkingen. "In tegenstelling tot tv zenden radiozenders namelijk nog steeds analoog uit", zegt geluidsingenieur Tom Logghe in de krant. "En dan geldt simpel gezegd de regel "hoe luider je kan uitzenden hoe meer bereik je hebt". Al hopen we dat tv nu het goede voorbeeld kan geven en radio snel volgt."

17-12-2012 om 19:12 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaneigens wordt opnieuw vaste afsluiter van 'Man bijt hond'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het blijft dan toch niet bij een eenmalige comeback: de prettig gestoorde familie Vaneigens, met Frank Focketyn als Pappie en Tania Van der Sanden als Mammie en Pappie, komt officieel terug als afsluiter van het Woestijnvis-magazine ‘Man bijt hond’.      Vanavond wordt de eerste sketch op Vier uitgezonden. Daarmee blaast Woestijnvis de legendarische rubriek, die van 1997 tot 2000 Man bijt hond afsloot op Eén, nieuw leven in.Vorige week maakten de Mammie en Pappie al een comeback in een promofilmpje om de verhuizing van Man bijt hond van donderdag naar maandag aan te kondigen. Toen solliciteerde de familie Vaneigens nog zonder succes naar een vaste plek in het programma.

17-12-2012 om 19:10 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Hobbit' lokt 185.000 bezoekers in openingsweekend
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'The Hobbit: An Unexpected Journey' wist in het Belgische openingsweekend 185.000 bezoekers naar de bioscoopzalen te lokken. Dat is goed voor een box office van 1.535.308 euro, verspreid over 150 schermen.
Ook in de rest van de wereld is de eerste film van de nieuwe 'The Hobbit'-trilogie van regisseur Peter Jackson een succes. Wereldwijd bracht de film al 223 miljoen dollar in het laatje. De VS neemt daarvan 85 miljoen voor haar rekening. Daarmee is het record van 'grootste decemberopening ooit' verbroken. De opening van de eerste Hobbit doet het ook beter dan die van grote broer 'The Lord of The Rings'-trilogie. Beide filmreeksen zijn gebaseerd op het werk van J.R.R. Tolkien.

17-12-2012 om 19:09 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Papa wil verdienen aan dood Jessica Simpson'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In het diepste geheim heeft de vader van Jessica Simpson jaren geleden een levensverzekering afgesloten voor de zangeres. Joe Simpson zou omgerekend zo'n 3,3 miljoen dollar vangen als zijn dochter komt te overlijden.Acht jaar terug liet Joe het leven van zijn dochter verzekeren, maar hij vertelde het niet aan de blondine zelf en haar moeder. Vorige week kwamen de twee er dan toch achter en nu is vooral moederlief woedend. 'Tina heeft nog een van Joe's geheimen ontdekt. Ze kon haar oren niet geloven', vertelt een ingewijde aan RadarOnline.Onlangs kwam pa Simpson ook al in het nieuws omdat hij in het geheim homoseksueel zou zijn. Verder zou hij een mannelijke escort hebben ingehuurd. Door de affaire liep zijn huwelijk met Tina op de klippen. 'Joe's daden zorgen voor veel stress binnen de familie en dat wordt alleen maar erger', stelt de bron.


17-12-2012 om 19:07 geschreven door Medialand  


16-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaans televisiestation wil serie over Justin Bieber
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het Amerikaanse televisiekanaal ABC wil een serie maken over Justin Bieber. Het netwerk is geïnteresseerd in een sitcom die gebaseerd is op de jonge jaren van het tieneridool,zegt entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.In de serie moet onder meer Biebers ongewone opvoeding aan bod komen. De zanger werd grootgebracht door zijn moeder en grootouders.De achttienjarige Bieber en zijn manager Scooter Braun zouden zelf als uitvoerend producenten meewerken aan de sitcom.Justin Bieber is geen onbekende in de tv-wereld. Zo speelde hij gastrollen in de serie CSI en was hij te zien in Punk'd.

16-12-2012 om 18:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen zingen vals in Victoria's Secrets kerstcommercial

Het bekende lingeriemerk Victoria's Secret pakt uit met een gloednieuwe kerstcommercial. Het is er eentje waarin onder meer Doutzen Kroes en Miranda Kerr in miniscule kerstoutfitjes rondparaderen. Maar helaas blijft het daar niet bij: terwijl ze de kerstboom versieren doen de bloedmooie dames ook hun uiterste best om het nummer 'Deck The Halls' te zingen. Conclusie? Een plek op de catwalk gaat hen veel beter af dan eentje achter de microfoon.



16-12-2012 om 18:18 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx neemt Hollywood op de korrel na schietpartij
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Acteur en stand-upcomedian Jamie Foxx neemt Hollywood op de korrel na het bloedbad op de school in de Amerikaanse staat Connecticut. Acteurs mogen het feit dat gewelddadige films mensen kunnen beïnvloeden niet negeren, meent Foxx.Foxx, die nota bene promotie voert voor de gewelddadige film 'Django Unchained' van Quentin Tarantino, vindt dat de entertainmentindustrie een beetje verantwoordelijkheid op zich moet nemen voor dergelijk geweld. "We mogen dit niet de rug toekeren en zeggen dat geweld in films en eender wat we doen geen vorm van invloed heeft", luidt het. "Dat is wel zo."

Tarantino
'Django Unchained' is een erg gewelddadige spaghettiwesternachtige film over slavernij waarin het bloed in het rond spat. Ondanks de schietpartij gingen de interviews ervoor in New York gisteren gewoon door zoals gepland. Tarantino zelf zei dat hij het beu is zijn films steeds te moeten verdedigen elke keer het land geschokt is door vuurwapengeweld. Hij stelt dat "tragedies gebeuren" en dat de schuld ervoor moet gezocht worden bij de daders van de misdrijven.

Belangrijke rol
Het expliciete geweld in de film heeft trouwens een belangrijke rol, meent acteur Kerry Washington, om het publiek bewust te maken van de gruweldaden van de slavernij. "Ik denk dat het belangrijk is om geweld niet enkel te gebruiken als entertainment, maar het te tonen in relatie tot de negatieve kanten, het onrecht en de sociale wantoestanden," luidt het.

Premières uitgesteld
In de nasleep van de schietpartij op de school in Newtown zijn enkele filmpremières uitgesteld, zoals die van Tom Cruises actiefilm 'Jack Reacher' in Pittsburgh en de familiekomedie 'Parental Guidance' in Los Angeles. Tv-zender Fox heeft ook enkele uitzendingen van 'Family Guy', American Dad' en 'The Cleveland Show' vervangen door herhalingen.
bron:De Morgen


16-12-2012 om 18:15 geschreven door Medialand  


11-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' in top 10 best bekeken Vlaamse films
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'The Broken Circle Breakdown', de emotionele rollercoaster van regisseur Felix van Groeningen, heeft zich met 317.351 bezoekers in de top 10 van de meest bekeken Vlaamse films sinds 2000 genesteld. Dat meldt Kinepolis dinsdag.Sinds zijn start op 10 oktober draait de film nog steeds in 33 zalen en blijft de film een top 5 positie behouden in de nationale bezoekersaantallen. Op 1 staat nog steeds 'Loft' van regisseur Erik Van Looy (1.194.434 bezoekers).

De Vlaamse Top-10 sinds 2000:
1. Loft (2008) van Erik Van Looy (1.194.434 bezoekers)
2. De Zaak Alzheimer (2003) van Erik Van Looy (755.559)
3. Rundskop
 (2011) van Michaël R. Roskam (468.335)
4. De Helaasheid der Dingen (2009) van Felix van Groeningen (454.435)
5. Zot van A. (2010) van Jan Verheyen (447.026)
6. Frits en Freddy (2010) van Guy Goossens (440.009)
7. Dossier K. (2009) van Jan Verheyen (414.826)
8. Team Spirit 2 (2003) van Jan Verheyen (354.920)
9. Team Spirit 1 (2000) van Jan Verheyen (337.033)
10. The Broken Circle Breakdown (2012) van Felix van Groeningen (317.351).

bron:gva


11-12-2012 om 20:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Triggerfinger scheldt baas 'Story' uit op Facebook
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Dat Paul Van Bruystegem op Facebook geen blad voor de mond neemt, mag onderhand duidelijk zijn. De bassist van Triggerfinger, grote triomfator op de uitreiking van de MIA's, vond maandag een doelwit in de persoon van Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef. Die krijgt er om onduidelijke redenen van langs in niet mis te verstane bewoordingen. "Wat een oetlul is me dat toch. Sluit die kwal op, doe hem voor mijn ogen weg. Uit zijn mond komt niets anders dan stront en pis", luiden de minst grove verwensingen van de muzikant."Er wordt mij gezegd dat ik moet oppassen met mijn frank bakkes want dat het zich op een dag tegen mij zal keren", vervolgt Monsieur Paul. "De dag dat ik bang moet krijgen van zo'n platgetrapte vijg, valt Kerstmis op Pasen

11-12-2012 om 20:20 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaneigens wil comeback maken
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het actualiteitenprogramma Man bijt hond wordt voortaan elke maandag om 21.15 uur uitgezonden op Vier. De acteurs van het legendarische sketchprogramma Vaneigens grepen die gelegenheid aan om te solliciteren naar een comeback in het programma.

11-12-2012 om 20:19 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs