www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
16-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen zingen vals in Victoria's Secrets kerstcommercial

Het bekende lingeriemerk Victoria's Secret pakt uit met een gloednieuwe kerstcommercial. Het is er eentje waarin onder meer Doutzen Kroes en Miranda Kerr in miniscule kerstoutfitjes rondparaderen. Maar helaas blijft het daar niet bij: terwijl ze de kerstboom versieren doen de bloedmooie dames ook hun uiterste best om het nummer 'Deck The Halls' te zingen. Conclusie? Een plek op de catwalk gaat hen veel beter af dan eentje achter de microfoon.



16-12-2012 om 18:18 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Foxx neemt Hollywood op de korrel na schietpartij
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Acteur en stand-upcomedian Jamie Foxx neemt Hollywood op de korrel na het bloedbad op de school in de Amerikaanse staat Connecticut. Acteurs mogen het feit dat gewelddadige films mensen kunnen beïnvloeden niet negeren, meent Foxx.Foxx, die nota bene promotie voert voor de gewelddadige film 'Django Unchained' van Quentin Tarantino, vindt dat de entertainmentindustrie een beetje verantwoordelijkheid op zich moet nemen voor dergelijk geweld. "We mogen dit niet de rug toekeren en zeggen dat geweld in films en eender wat we doen geen vorm van invloed heeft", luidt het. "Dat is wel zo."

Tarantino
'Django Unchained' is een erg gewelddadige spaghettiwesternachtige film over slavernij waarin het bloed in het rond spat. Ondanks de schietpartij gingen de interviews ervoor in New York gisteren gewoon door zoals gepland. Tarantino zelf zei dat hij het beu is zijn films steeds te moeten verdedigen elke keer het land geschokt is door vuurwapengeweld. Hij stelt dat "tragedies gebeuren" en dat de schuld ervoor moet gezocht worden bij de daders van de misdrijven.

Belangrijke rol
Het expliciete geweld in de film heeft trouwens een belangrijke rol, meent acteur Kerry Washington, om het publiek bewust te maken van de gruweldaden van de slavernij. "Ik denk dat het belangrijk is om geweld niet enkel te gebruiken als entertainment, maar het te tonen in relatie tot de negatieve kanten, het onrecht en de sociale wantoestanden," luidt het.

Premières uitgesteld
In de nasleep van de schietpartij op de school in Newtown zijn enkele filmpremières uitgesteld, zoals die van Tom Cruises actiefilm 'Jack Reacher' in Pittsburgh en de familiekomedie 'Parental Guidance' in Los Angeles. Tv-zender Fox heeft ook enkele uitzendingen van 'Family Guy', American Dad' en 'The Cleveland Show' vervangen door herhalingen.
bron:De Morgen


16-12-2012 om 18:15 geschreven door Medialand  


11-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Broken Circle Breakdown' in top 10 best bekeken Vlaamse films
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'The Broken Circle Breakdown', de emotionele rollercoaster van regisseur Felix van Groeningen, heeft zich met 317.351 bezoekers in de top 10 van de meest bekeken Vlaamse films sinds 2000 genesteld. Dat meldt Kinepolis dinsdag.Sinds zijn start op 10 oktober draait de film nog steeds in 33 zalen en blijft de film een top 5 positie behouden in de nationale bezoekersaantallen. Op 1 staat nog steeds 'Loft' van regisseur Erik Van Looy (1.194.434 bezoekers).

De Vlaamse Top-10 sinds 2000:
1. Loft (2008) van Erik Van Looy (1.194.434 bezoekers)
2. De Zaak Alzheimer (2003) van Erik Van Looy (755.559)
3. Rundskop
 (2011) van Michaël R. Roskam (468.335)
4. De Helaasheid der Dingen (2009) van Felix van Groeningen (454.435)
5. Zot van A. (2010) van Jan Verheyen (447.026)
6. Frits en Freddy (2010) van Guy Goossens (440.009)
7. Dossier K. (2009) van Jan Verheyen (414.826)
8. Team Spirit 2 (2003) van Jan Verheyen (354.920)
9. Team Spirit 1 (2000) van Jan Verheyen (337.033)
10. The Broken Circle Breakdown (2012) van Felix van Groeningen (317.351).

bron:gva


11-12-2012 om 20:23 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bassist Triggerfinger scheldt baas 'Story' uit op Facebook
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Dat Paul Van Bruystegem op Facebook geen blad voor de mond neemt, mag onderhand duidelijk zijn. De bassist van Triggerfinger, grote triomfator op de uitreiking van de MIA's, vond maandag een doelwit in de persoon van Story-hoofdredacteur Frederik De Swaef. Die krijgt er om onduidelijke redenen van langs in niet mis te verstane bewoordingen. "Wat een oetlul is me dat toch. Sluit die kwal op, doe hem voor mijn ogen weg. Uit zijn mond komt niets anders dan stront en pis", luiden de minst grove verwensingen van de muzikant."Er wordt mij gezegd dat ik moet oppassen met mijn frank bakkes want dat het zich op een dag tegen mij zal keren", vervolgt Monsieur Paul. "De dag dat ik bang moet krijgen van zo'n platgetrapte vijg, valt Kerstmis op Pasen

11-12-2012 om 20:20 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaneigens wil comeback maken
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het actualiteitenprogramma Man bijt hond wordt voortaan elke maandag om 21.15 uur uitgezonden op Vier. De acteurs van het legendarische sketchprogramma Vaneigens grepen die gelegenheid aan om te solliciteren naar een comeback in het programma.

11-12-2012 om 20:19 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Goossens plant comeback bij vtm
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Vtm wil graag een nieuw seizoen van 'De beste hobbykok van Vlaanderen' brengen. Voor Peter Goossens betekent dat zijn terugkeer bij vtm."We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat we heel graag een nieuwe reeks wilden", stelt vtm-woordvoerster Sara Vercauteren. "Al zal het zeker niet in het voorjaar zijn. We overleggen met Peter Goossens en Sergio Herman. Zij leggen hun agenda's naast elkaar om te zien in welke periode de opnames zouden kunnen plaatsgrijpen. Dat is nog niet beslist".
De kans bestaat ook dat er een nieuw seizoen van 'Mijn Restaurant' komt. "Dat zijn we inderdaad aan het bekijken", zegt de woordvoerster in Story. "Maar die knoop is nog niet doorgehakt. Als we beslissen om een nieuw seizoen te maken, dan zal dat ook niet voor volgend voorjaar zijn".


11-12-2012 om 20:17 geschreven door Medialand  


09-12-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga 'kijkt nooit in spiegel'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Lady Gaga heeft geen idee hoe ze eruit ziet. De excentrieke zangeres beweert dat ze nooit in de spiegel kijkt.
Foto: Getty Images"Ik weet niet hoe ik eruit zie", twitterde Gaga zondag. Fans van de zangeres vroegen zich af waarom Gaga er altijd zo bijzonder uit ziet."Ik denk dat het komt doordat ik mezelf nog nooit in de spiegel heb gezien", antwoordt de 26-jarige, die onder meer in een vleesjurk en robe van knuffels in het openbaar verscheen.

09-12-2012 om 18:37 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Victoria Beckham is stiekem een wilde tante'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Victoria Beckham lijkt nogal braaf en een tikkeltje saai, maar dat beeld klopt van geen kant. Een haarstylist van de socialite verklapt aan New! dat Victoria stiekem juist een behoorlijk wilde tante is.Ken Paves werkt al jaren samen met Victoria en haar man David en hij kent de twee dan ook aardig goed. 'Victoria heeft een geheime wilde kant', weet de haarspecialist zeker. 'Ze heeft een soort vibe waardoor iedereen om haar heen moet lachen en ze is heel spontaan.' Het is volgens Paves dan ook een genot om met de 39-jarige oud-Spice Girl op te trekken. 'Ze neemt zichzelf niet zo serieus. Je weet met haar nooit wat er nu weer gaat gebeuren!', zegt hij. 'Victoria is zo goed in zichzelf zijn. Het is altijd lachen met haar en dat weten veel mensen niet.'


09-12-2012 om 18:34 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatjana Simic (49) laatste keer in Playboy
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Playboy deed voor de cover van het huidige kerstnummer beroep op een ouwe getrouwe in het betere borstenmilieu. Niemand minder dan Tatjana Simic ging voor het alom gekende naaktblad nog één keer uit de kleren.

De intussen 49-jarige Simic - die als Kees Flodder ooit de legendarische woorden ‘buurman wat doet u nu’ sprak - voelt zich naar eigen zeggen slanker dan ooit.In oktober kondigde Simic aan dat ze dan ook nog één keer gaat schitteren in Playboy.



09-12-2012 om 18:32 geschreven door Medialand  


06-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The new website is online!

check out:


http://www.dance4U.be

06-09-2012 om 10:11 geschreven door Medialand  


19-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dance4U Discoteca
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Voortaan hoor je iedere vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 02:00 Dance4U Discoteca...the best dance music!
                                                               www.dance4u.be

19-12-2011 om 18:15 geschreven door Medialand  


20-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dance4u.be 100% dance!

Dance4U.be,onze internetradio waar je 24 op 24 uur dansmuziek zal horen is gestart op 4/9/2011.
Dance4U brengt de betere dance-music tussen 1990 en nu .Luisteren kan via Medialand of je gaat rechtstreeks naar de website van dance4u. Véél luister- en dansplezier gewenst!
                                                        www.dance4u.be

20-11-2011 om 00:00 geschreven door Medialand  


16-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher en Demi Moore zoeken steun bij Bruce Willis
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Ashton Kutcher en Demi Moore hebben een aantal dagen gelogeerd in het vakantiehuis van Bruce Willis.Er lijkt dus nog hoop te zijn voor het huwelijk van Ashton en Demi. Het Hollywood-koppel zocht afgelopen weekend hun toevlucht in het vakantiehuisje van Demi's ex-man Bruce Willis om daar wat 'quality time' door te brengen, onthult een bron aan Us Weekly. "Ze moesten er echt even tussenuit. Ashton en Demi zijn erg gespannen de laatste tijd maar ze proberen er echt uit te komen."


16-11-2011 om 19:37 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz terug aan de rol met P. Diddy
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Cameron Diaz, die onlangs brak met honkbalspeler Alex Rodriguez, is naar verluidt opnieuw bij rapper P. Diddy. Drie jaar geleden beleefden de twee al een romance. Vrienden van Diddy en Cameron benadrukken dat het hen niet ernstig is, maar dat ze zich wel amuseren samen.
"Al sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten, geeft Cameron Diddy een 'booty call' telkens ze single is. Maar nu mag iedereen het weten en flirten ze openlijk, zoals onlangs nog in restaurant Scarpetta in Beverly Hills", aldus een bron op UsMagazine.com.
Cameron (39) brak de voorbije zomer met Alex na anderhalf jaar samen. Diddy, die zes kinderen heeft, was eerder met onder meer Jennifer Lopez en Cassie Ventura.

16-11-2011 om 19:35 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JIM beboet voor uitzending erotische en gewelddadige film
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Jongerenzender JIM moet een boete van 12.500 euro betalen voor het vroegtijdig en ongecodeerd uitzenden van de film "Ken Park", die seksuele handelingen en indringende gewelddadige scènes toont.De Kamer voor onpartijdigheid en bescherming van minderjarigen van de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) oordeelt dat een inbreuk op het Mediadecreet gepleegd werd. Dat heeft de VRM woensdag bekendgemaakt.De beslissing is het gevolg van een klacht van een kijker. In de film komen vaak seksuele handelingen voor waarbij erogene zones langdurig in beeld gebracht worden. Ook de in de film getoonde geweldscènes zijn zeer indringend en nadrukkelijk aanwezig, aldus de VRM.Aangezien het op de dag van de uitzending (3 juli) zomervakantie was, kon de film om 20.30 uur door een breed publiek bekeken worden. De VRM oordeelt dat de jongerenzender de nodige voorzorgen had moeten nemen om geen beelden uit te zenden die schade kunnen toebrengen aan de lichamelijke, geestelijke of zedelijke ontwikkeling van minderjarigen. De zender had via technische maatregelen moeten voorkomen dat jongeren de expliciete beelden te zien kregen.De mediawaakhond deelde ook mee dat het niet de eerste keer is dat de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa), waarvan JIM een onderdeel is, inbreuken begaat op die bepaling van het Mediadecreet, en legt daarom een boete van 12.500 euro op.

16-11-2011 om 19:32 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcske van De Kampioenen presenteert op Q-music
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Donderdagochtend presenteert Marcske van FC De Kampioenen samen met Sven Ornelis de ochtendshow op Q-music.
Marcske vervangt éénmalig Kürt Rogiers die er onverwacht niet bij kan zijn omdat hij ochtendopnames heeft voor de tv-serie Danni Lowinski. Ornelis kwam op het idee om Marcske te bellen omdat hij al met Radio Hallo de nodige radio-ervaring heeft. 
Acteur Herman Verbruggen, die de rol van Marcske vertolkte in de drukbekeken Eén-serie, was meteen enthousiast. Nadat hij opvang voor de kinderen geregeld had, bevestigde hij dat hij graag voor één keer de plaats inneemt van Kürt Rogiers.



16-11-2011 om 19:29 geschreven door Medialand  


13-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson wil niet te veel in de spotlights staan
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Twilight-acteur Robert Pattinson doet er alles aan om uit de media te blijven. "Ik blijf zoveel mogelijk uit de spotlights, anders vindt iedereen je een mediahoer", zegt de 25-jarige acteur. Ook voor zijn beroep vindt de Brit het belangrijk niet dagelijks in de krant te staan. "Als je vaak gezien en gehoord wordt, verlies je je geloofwaardigheid."Pattinson vindt acteurs wier hele privéleven op straat ligt minder geloofwaardig. "Je moet proberen een beetje mysterieus te blijven. Als mensen het gevoel hebben dat ze je te goed kennen, dan zijn ze niet meer geïnteresseerd in je."De acteur is vanaf woensdag te zien in The Twilight Sage: Breaking Dawn - Part 1. Het laatste boek uit de reeks over de liefde tussen een vampier en een tienermeisje is in twee delen verfilmd. Het laatste deel van de filmreeks verschijnt eind volgend jaar. Pattinson kijkt uit naar de nieuwe fase in zijn carrière.De acteur verwacht interessantere personages in films te kunnen spelen. "Als het allemaal achter de rug is ben ik 27 en van 21 tot 27 jaar is een lastige leeftijd voor acteurs om rollen te krijgen, want dan ben je nog niet echt een man." De acteur vertelt graag figuren te spelen die anders zijn dan hij gewend is.De acteur verwacht interessantere personages in films te kunnen spelen. "Als het allemaal achter de rug is ben ik 27 en van 21 tot 27 jaar is een lastige leeftijd voor acteurs om rollen te krijgen, want dan ben je nog niet echt een man."Pattinson heeft de opnamen voor het drama Bel Ami net afgerond, waarin hij de hoofdrol speelt. Het drama, gebaseerd op het gelijknamige boek van Guy de Maupassant, gaat over een jonge man die door te manipuleren een van de machtigste mannen van Parijs wordt.De acteur vertelt graag figuren te spelen die anders zijn dan hij gewend is. "Ik probeer nu energieke rollen te krijgen, want ik heb veel stille personages gespeeld."


13-11-2011 om 18:48 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sven Ornelis en Wim Oosterlinck vieren tien jaar Q-music
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Radio zal plezant zijn of zal niet zijn, lijkt het credo van Sven Ornelis en Wim Oosterlinck. De vrolijke gabbers laten zich niet betrappen op een stoute uitspraak. Ze houden van hun stiel en van de zender die ze de afgelopen tien jaar mee groot hebben gemaakt.
Lees hier het artikel via De Standaard.

13-11-2011 om 18:46 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jennifer Lopez verliefd op danser'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Jennifer Lopez is sinds een paar weken verliefd op Casper Smart, een danser uit Californië. De danser zou voor de 42 jarige actrice/zangeres werken. 'Ze daten slechts een paar weken, het is nog niet serieus', vertelt een bron aan het Amerikaanse blad Us Weekly.
Jennifer Lopez maakten in juli bekend na een huwelijk van zeven jaar bij Marc Anthony  weg te gaan. Met hem heeft Lopez twee kinderen, de 3-jarige tweeling Max en Emme. Na de breuk met Anthony zou Lopez korte tijd iets hebben gehad met acteur Bradley Cooper.


13-11-2011 om 18:43 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey krijgt ere-Oscar
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse tv-presentatrice Oprah Winfrey heeft zaterdagavond tijdens de derde Governors Awards in Hollywood een ere-Oscar gekregen voor haar liefdadigheidswerk.De 57-jarige Winfrey kreeg de "Jean Hersholt Humanitarian Award" uit handen van één van de duizenden studentes die hoger onderwijs konden genieten dankzij een door de presentatrice gefinancierde beurs.Zeer ontroerd zei de 'koningin van de talkshow' "nooit te hebben gedacht een Oscar te krijgen".Oprah Winfrey is één van de rijkste Amerikaanse vrouwen, met een geschat fortuin van 2,4 miljard dollar.


13-11-2011 om 18:42 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs