Twee weken terug was het zover! De gerech(t)jes waarvan het publiek in Torhout zal kunnen smullen werden aan een eerste test onderworpen! Het bakkersdecor was al even à l improviste als origineel. Vergezeld van een bakje frisse pinten, de warmte van de grill, goede compagnie en nieuwsgierigen maakt dat toch de sfeer van de BBQ, niet?
Speenvarken, oester en kip waren de drie prijsbeesten die als basis dienden om de verhitte rooster te trotseren
en de Grandhall BBQ deed wat van hem werd verwacht! Het malse varkensvlees werd vergezeld van een combinaties van geitekaas, Jonagold, honing en een eigen kruiding. Ook de oesters met huiseigen vinaigrette vonden vlot de weg naar nieuwsgierige monden. Verschillende oliën werden in allerlei varianten in combinatie met kip naar voor gebracht. Ongelooflijk wat voor een vernieuwende smaken vandaag terug te vinden zijn op de markt (met dank voor het advies aan de mensen van Vom Fass)! Aan de reacties te horen, zitten we op zn zachts uitgedrukt op het juiste spoor
en de trein komt op kruissnelheid. De basissmaken zitten snor, nu de presentatie aanpakken. Wordt ongetwijfeld vervolgd!
Vele BBQ-groeten!
Het Make My BBQ team
Bijlagen: http://www.facebook.be/makemybbq http://www.makemybbq.be http://www.vomfass.be
25-03-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ 
|