Gisteren tekende het BBQ-team opnieuw present in de gebouwen van Ultimi in Deinze. Een verslag!
Tijdens de wedstrijd zal gewerkt worden met varken- en rundsvlees (wit-blauw ras), kip, vis en voor het dessert: Jules Destroopere producten. Alle basisingrediënten worden aangereikt uit handen van de organisatie, maar daar houdt iedere gelijkenis tussen de strijdende teams op. Vanaf dan is alles in handen van de chefs.
Trots stelde chef Koen dan ook het menu voor! Voor de fine-tuning kunnen we trouwens rekenen op de meesterlijke kookkunsten van kok @ home Steven De Bisschop. Neem gerust eens een kijkje op zijn site om te ontdekken hoe food tot kunst kan worden verheven (zie link onderaan).
Al onze creativiteit heeft natuurlijk een keerzijde: er is harde valuta nodig! But have no fear: Team- is here. Een presentabel en overzichtelijk sponsordossier heeft zijn definitieve vorm gekregen, met dank aan Thijs. We rekenen op sympathisanten en bedrijven die graag hun duit in het zakje doen. Natuurlijk staat hier van onze kant wat tegenover. Vraag gerust naar onze voorwaarden: alle info op info@makemybbq.be.
Onze volgende afspraak is er alvast eentje om naar uit te kijken: op 10 maart worden de grillen verhit! Tot dan voor een volgende update!
Vele BBQ-groeten!
Het Make My BBQ team
Bijlagen: http://kokathome.eu/ http://www.makemybbq.be
23-02-2012, 00:00 geschreven door Make My BBQ 
|