Inhoud blog
  • Biscuitdeeg
  • Basiscake
  • 1 BOUILLON
  • standaard maatgrammen
  • Wat je weten moet
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    maaltijdenbds

    17-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biscuitdeeg
    Biscuitdeeg

    Benodigdheden voor 1 taart

    5 eieren
    200 g suiker
    200 g zelfrijzende bloem (Imperial)

    Werkwijze:

    Verwarm de oven voor op 180°C.
    Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa gedurende minstens 10 minuten.
    Zeef de bloem zodat je geen klonters krijgt. Meng de bloem
    voorzichtig door de geklopte eieren.
    Beboter en bebloem de bakvorm zodat de biscuit straks mooi uit de vorm kan vallen.
    Bak in de voorverwarmde oven gedurende 40 à 45 minuten.


    17-04-2012 om 18:53 geschreven door maaltijden  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basiscake
    Basiscake

    Benodigdheden voor 1 cake
    4 eieren
    250 g suiker
    250 g gesmolten boter
    250 g zelfrijzende bloem (Imperial)

    Werkwijze

    Verwarm de oven voor op 170°C.
    Klop de eieren stevig.
    Meng de gesmolten boter door de massa en voeg de bloem toe.
    Giet het beslag in een beboterde en bebloemde bakvorm.
    Bak ongeveer 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.

    17-04-2012 om 18:42 geschreven door maaltijden  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Archief per week
  • 16/04-22/04 2012
  • 16/05-22/05 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs