5 eieren 200 g suiker 200 g zelfrijzende bloem (Imperial) Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de eieren met de suiker tot een schuimige massa gedurende minstens 10 minuten. Zeef de bloem zodat je geen klonters krijgt. Meng de bloem voorzichtig door de geklopte eieren. Beboter en bebloem de bakvorm zodat de biscuit straks mooi uit de vorm kan vallen. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 40 à 45 minuten.
Basiscake Benodigdheden voor 1 cake 4 eieren 250 g suiker 250 g gesmolten boter 250 g zelfrijzende bloem (Imperial) Werkwijze
Verwarm de oven voor op 170°C. Klop de eieren stevig. Meng de gesmolten boter door de massa en voeg de bloem toe. Giet het beslag in een beboterde en bebloemde bakvorm. Bak ongeveer 30 à 40 minuten in de voorverwarmde oven.