Het beslag Pak een grote kom en voeg de suiker, boter en eieren. Kneed het goed door elkaar tot een glad geheel en voeg dan vanille extract toe.
Gekleurd beslag Verdeel het gladde beslag in vijf even grote stukken en een iets kleiner stukje en maak er ballen van. Het kleinste stukje maak je zwart, de andere stukken kleur je in de kleuren die jij het mooist vindt.
Wachten Dek het bakje met het deeg af en laat het minstens vier uur in de ijskast staan. of een hele nacht.
Koekjes bakken Haal het deeg uit het bakje en zorg dat al het folie eraf is. Snij vervolgens hele dunne plakjes (zie foto) en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Bak de plakjes twaalf minuten lang op 175 graden.
Koekjes uitsnijden Als de koekjes uit de oven komen, kun je ze uitsnijden met het vormpje. Een koekje heeft drie uitgesneden vormpjes nodig, een voorkant, eentje voor het geheime vakje en een achterkant.
Het geheime vakje Het middelste stukje in het koekje heeft geen oren en poten dus deze mag je eraf knippen. Zorg ook dat je het middenstuk eruit snijdt. Zorg dat je alles snel uitsnijdt want hoe kouder, hoe sneller ze breken. Als je alles verwijdert hebt, laat je de koekjes liggen totdat ze helemaal zijn afgekoeld.
Finishing touch Nu gaan we alles op elkaar plakken. Leg het eerste koekje met de gebakken kant naar boven. Smeer het koekje in met glazuur zoals op het plaatje en plak het middenstuk (het stukje zonder oren en voeten) erop. Vul het lege gat met M&M's en plak het derde koekje er bovenop. Laat ze even goed drogen (kan in de ijskast) en tadaa!! Je koekjes zijn klaar!Het eerste koekje met het tweede koekje erop geplakt.
je kan deze koekjes in gelijk welke vorm maken zolang het maar in deze volgorde is!!!