Interwens.NL - Linkbuilding en website promotie

09-05-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tandarts in Voorburg
Er zijn situaties waarin u eigenlijk dezelfde dag nog een tandarts in Voorburg of regio nodig heeft. Zo kan het zijn dat u van het ene op het andere moment enorme pijnklachten in een tand of kies ervaart. Het kan ook zijn dat u, bijvoorbeeld door een ongeval, een (stukje) tand kwijt bent geraakt.

Bijlagen:
https://tcfrederikstraat.nl/tandarts-voorburg/   

09-05-2022 om 07:53 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-04-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtboren kopen

Houtboren kopen maar ook een lange houtboor kopen of houtboortjes doet u in onze winkel of webshop.

Wanneer u houtboren gaat kopen dient u zich af te vragen in welk soort hout u wilt boren en de diepte van het te boren gat.
De ene houtsoort is immers de andere niet , vandaar dat er veel verschillende houtboren bestaan die hier allemaal te koop zijn. Maar hoe kunt u een houtboor herkennen?

Bijlagen:
https://www.boorkopen.nl/houtboren/   

28-04-2022 om 08:44 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oplaadbare batterijen bewaren

batterijenstunter Oplaadbare batterijen kunnen bewaard worden maar dit dient wel droog en koel te gebeuren. Dit wilt in de praktijk zeggen dat u deze bewaard bij kamertemperatuur in een droge ruimte , op deze manier zorgt u ervoor dat de oplaadbare batterijen in optimale conditie blijven. Het verdient altijd aanbeveling om oplaadbare batterijen af en toe een keer te laden , ook wanneer u ze niet gebruikt , dit verlengt de levensduur van de batterijen.


Bijlagen:
https://www.batterijenstunter.be/oplaadbare-batterijen/   

28-04-2022 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slotenmaker Westland
Een goede slotenmaker in Westland vinden is nu heel simpel. U neemt contact op met Slotenmaker NK als u een probleem heeft met uw sloten of als u nieuwe sloten wilt laten plaatsen. Wij helpen u direct als u zichzelf heeft buitengesloten of als er een ander spoedeisend probleem is. Onze spoedservice is 24/7 bereikbaar, u staat dus nooit lang voor een dichte deur. Maar ook als u nieuwe sloten wilt laten plaatsen of als er bij u is ingebroken kunt u rekenen op uitstekende service van één van onze slotenmakers of slotenspecialisten. 

Bijlagen:
https://slotenmaker-nk.nl/slotenmaker-westland/   

13-02-2022 om 13:22 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-02-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Letselschade Advocaat Amsterdam

Hoewel persoonlijk letsel een ongewenste gebeurtenis is, kan het soms door derden worden uitgevoerd. Vooral de laatste tijd, met de stijging van de criminaliteitscijfers, zijn er enkele behoeften ontstaan. De eerste hiervan is de behoefte aan letselschadeadvocaten. Bent u in Amsterdam gewond geraakt door derden, dan kunt u zich laten bijstaan door Letselschade Advocaat Amsterdam.


Bijlagen:
https://haya.nl/letselschade-advocaat-amsterdam/   

02-02-2022 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
18-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is linkbuilding?

Linkbuilding: zo doe je dat succesvol!

Er zijn ontzettend veel factoren die de zoekresultaten van Google beïnvloeden. Van al deze SEO-aspecten is linkbuilding misschien wel de meest controversiële. Linkbuilding wordt namelijk omgeven door een aantal hardnekkige misverstanden.

Veel ondernemers denken dat méér links naar hun website automatisch een hogere positie in Google betekent. Anderen denken dat linkbuilding zinloos is en alleen maar tegen je kan werken. Beide stellingen zijn niet helemaal waar. We vertellen je dan ook graag hoe jij linkbuilding inzet om je website beter vindbaar te maken.

Wat is linkbuilding?

Voordat we ingaan op hoe je een succes kunt maken van jouw linkbuildingstrategie, willen we je eerst vertellen wat linkbuilding nu eigenlijk is. Wikipedia hanteert de volgende omschrijving:

Link building (linkopbouw) is het (doen laten) genereren van links vanaf externe webpagina's (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website, met het doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google te behalen op voor die webpagina relevante trefwoorden.

Dat is nogal een wollige omschrijving, vind je niet?

Wij vertellen onze klanten daarom altijd dit: linkbuilding betekent dat andere websites die een link opnemen naar hun webpagina gezien worden als een soort stem op de inhoud van die pagina. Met andere woorden: de website-eigenaar van website A is het eens met de inhoud van website B, of raadt lezers in elk geval aan deze ook te lezen.

Dit is belangrijk voor SEO, of zoekmachineoptimalisatie, omdat Google het aantal stemmen op een website telt en deze meeneemt in de beoordeling van de relevantie van jouw pagina. Door meer websites naar jouw website te laten linken, kun je jouw website beter vindbaar maken. Toch draagt niet iedere stem of backlink écht bij aan een betere vindbaarheid, maar daar gaan we later in dit artikel dieper op in. Op dit moment is het belangrijkste dat je begrijpt wat linkbuilding volgens ons is:

Linkbuilding is het actief zorgen voor meer relevante verwijzingen naar pagina's op jouw website.

Werkt linkbuilding tegenwoordig nog?

Er is geen enkele SEO-strategie die zo vaak is doodverklaard als linkbuilding. Toch is het nog steeds een belangrijk aspect van je totale SEO-strategie. Want Google wil gebruikers van hun zoekmachine zo goed mogelijk aan relevante content helpen. En één van de manieren om te bepalen welke content de moeite waard is, is het tellen van het aantal links naar een website.

Daarbij is het belangrijk dat je je realiseert dat Google steeds beter wordt in het herkennen van links die alleen maar geplaatst zijn voor SEO-doeleinden. Het is daarom belangrijk om aan een goed gebalanceerd backlink-profiel te bouwen. Wanneer er te veel spam-achtige links naar jouw website verwijzen, bereik je namelijk precies het tegenovergestelde van wat je wilt: de positie van jouw website in de zoekresultaten wordt dan lager in plaats van hoger!

Vragen over linkbuilding? Bekijk onze linkbuilding pagina.

Bijlagen:
https://www.arkdesign.nl/   

18-11-2021 om 16:23 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
11-03-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozel opleidingen
Özel Opleidingen & Advies B.V. heeft als missie de veiligheid te verbeteren . Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis. 

Bijlagen:
https://www.ozelopleidingen.nl/   

11-03-2021 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-02-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woningontruiming de Ster
Een woningontruiming na overlijden nemen wij graag uit uw handen. Wij komen langs bij de woning om met u te overleggen wat er weg moet en wanneer de woning moet worden opgeleverd. Vervolgens gaan onze medewerkers aan de slag om de inboedel af te voeren. Wij ontruimen de woning zoveel mogelijk circulair. Dit wil zeggen dat bruikbare spullen worden verkocht, bijvoorbeeld door een kringloopwinkel. Woningontruiming de Ster

Bijlagen:
https://woningontruimingdester.nl/woningontruiming-den-haag/   

03-02-2021 om 16:31 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
29-12-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Maxima Kitchen Equipment helpt je op alle denkbare manieren met het serveren van gekoelde producten. Om drankjes gemakkelijk op de juiste lage temperatuur te brengen, kan je bij ons een Maxima ijsblokjesmachine voor catering- en horecadoeleinden bestellen.
ijsblokjes machine kopen bij Maxima Kitchen Equipment

Bijlagen:
https://www.maximakitchenequipment.com/nl/koeling/ijsblokjesmachine/   

29-12-2020 om 16:30 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verlovingsring van Baunat
Met een verlovingsring van BAUNAT kiest u voor handgemaakte kwaliteit aan een unieke prijs. Voor uw aanzoek kan u kiezen tussen verlovingsringen in witgoud, platina, geelgoud en roodgoud bij uw favoriete design.

Bijlagen:
https://www.baunat.com/nl/verlovingsringen   

29-12-2020 om 16:29 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-12-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ISO 9001
De internationaal erkende norm ISO 9001:2015 is vernieuwd, mede door een wending in kwaliteitsgericht denken. Tegenwoordig staan procesmatige benadering en de beheersing van bedrijfs- activiteiten in het teken van continue verbeteren, klanttevredenheid, efficiëntie en risicomanagement.

Bijlagen:
https://www.bureauveritas.be/certificering-kwaliteits-management-systeem-iso-9001   

17-12-2020 om 07:06 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verwijderen cementsluier
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Methodes voor het verwijderen van cementsluier

Cementsluiers kunnen op meerdere manieren worden verwijderd. Wanneer we ter plaatse zijn zullen we de situatie analyseren en advies geven over de beste methode. Wij kijken altijd naar het resultaat op de lange termijn, zodat u optimaal kunt genieten na de schoonmaakbeurt. Voor het beste resultaat raden we het af zelf aan de slag te gaan. Dit om kleurverschil en aantasting van het oppervlak te voorkomen.

Bijlagen:
https://dcadienstverlening.nl/cementsluier-verwijderen/   

25-11-2020 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-09-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanningshoofdpijn
Een zeer vervelende vorm van spierpijn is spanningshoofdpijn. Hoofdpijn in z’n algemeenheid heeft een zeer negatief effect op het levensgeluk van mensen. Mensen die ernstige spanningshoofdpijn ervaren, slikken daarom vaak grote hoeveelheden pijnstillers.

Bijlagen:
https://njip.nl/spanningshoofdpijn/   

09-09-2020 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
21-08-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrukte mondkapjes
Bedrukte mondkapjes zijn in deze periode erg gewild, het is dan ook zeer verstandig om er meerdere in huis te hebben en ervoor te zorgen dat u er altijd één bij zich heeft. Voor een ruim assortiment aan verschillende soorten mondkapjes kunt u terecht bij de Pennenboer. 

Bijlagen:
https://www.goedkooppennenbedrukken.be/mondkapjes-bedrukken.html   

21-08-2020 om 15:37 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkkleding bedrukken voor een representatief karakter
Klik op de afbeelding om de link te volgen Werkkleding bedrukken is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het aanbieden van werkkleding aan de medewerkers is een onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Bovendien is het direct ook een mogelijkheid voor u als ondernemer om er net iets meer mee te doen. Wie het slim aanpakt haalt namelijk allerlei voordelen uit het gebruik van bedrukte kleding. Het is dus zeker ook slim om hier eens de nodige aandacht aan te besteden. Er zijn allerlei mogelijkheden hiermee te benutten.

Bijlagen:
https://melitex.nl/bedrijfskleding-werkkleding-bedrukken/   

04-06-2020 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-02-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lip fillers Den Haag bij Maikel Scheer
Na verloop van tijd lijden onze lippen dus aan volumeverlies. Dit houden we helaas niet tegen. Maar wat we wel kunnen doen is lip fillers gebruiken. Dit zijn tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die voor de productie van elastine en collageen in onze huid zorgt. De productie van deze stof neemt echter af naarmate we ouder worden. Dit is dan ook zichtbaar in de lippen. Lip fillers Den Haag bij Maikel Scheer op basis van hyaluronzuur bieden dan de uitkomst. Het resultaat: vollere, mooiere lippen die ook nog eens volledig gehydrateerd zijn

Bijlagen:
https://www.maikelscheer.nl/lip-fillers-den-haag/   

24-02-2020 om 16:59 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevel reinigen
Bedrijven hebben veel profijt aan een reiniging van de gevel. Door een gevel te laten reinigen kan het bedrijf er toch weer een beetje respectabel uitzien, een gevel die vol zit met vuil en troep is nu eenmaal geen mooi aanzicht voor de onderneming. Kijk voor de mogelijkheden op gevel-reiniger.nl

Bijlagen:
https://www.gevel-reiniger.nl/   

22-01-2020 om 17:08 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-01-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fibromyalgie behandeling

Is er bij jou Fibromyalgie geconstateerd? Of heb je klachten die te maken zouden kunnen hebben met dit chronisch pijnsyndroom?

Wil je iets doen aan de pijn die steeds weer ontstaat of constant aanhoudt? Neem dan vrijblijvend contact op met Njip. Tijdens onze unieke fibromyalgie behandeling lokaliseren we eerst de grondoorzaak van de pijn. Daarna zetten we de Njip Methode in om je zo veel mogelijk en zo spoedig mogelijk te verlossen van de pijn.

Bijlagen:
https://njip.nl/fibromyalgie-behandeling/   

17-01-2020 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
17-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijschool Den Haag
Als je rijlessen in Den Haag wilt gaan nemen, dan wil je natuurlijk een rijschool in Den Haag die je goed gaat begeleiden. Rijschool Uno is zo’n rijschool. Na je eerste rijles in Zoetermeer of je eerste rijles in Wassenaar weet de instructeur vaak al een goede inschatting te maken van jouw aanleg om te leren autorijden.

Bijlagen:
https://rijschooluno.nl/   

17-09-2019 om 16:33 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
16-09-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuisbedrijf Rotterdam
Goedkoop verhuizen in Rotterdam of buiten de randstad? Verhuisbedrijf XXL is een ervaren verhuisbedrijf in uw regio: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.

Bijlagen:
https://verhuisbedrijfxxl.nl/   

16-09-2019 om 00:00 geschreven door Interwens  

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


Inhoud blog
 • Tandarts in Voorburg
 • Houtboren kopen
 • Oplaadbare batterijen bewaren
 • Slotenmaker Westland
 • Letselschade Advocaat Amsterdam
 • Wat is linkbuilding?
 • Ozel opleidingen
 • Woningontruiming de Ster
 • verlovingsring van Baunat
 • ISO 9001
 • verwijderen cementsluier
 • Spanningshoofdpijn
 • Bedrukte mondkapjes
 • Werkkleding bedrukken voor een representatief karakter
 • Lip fillers Den Haag bij Maikel Scheer
 • Gevel reinigen
 • Fibromyalgie behandeling
 • Rijschool Den Haag
 • Verhuisbedrijf Rotterdam
 • Wat is lachgas eigenlijk?
 • umbraco specialist
 • Adapter
 • Handymobile | Telefoonhoesjes
 • Op zoek naar professionele website bouwer?
 • Beste Rijschool Rotterdam
 • Taxi Den Haag - Speedtaxi
 • De Psycholoog Haarlem
 • Mus Verpakkingen

  Archief per week
 • 09/05-15/05 2022
 • 25/04-01/05 2022
 • 07/02-13/02 2022
 • 31/01-06/02 2022
 • 15/11-21/11 2021
 • 08/03-14/03 2021
 • 01/02-07/02 2021
 • 28/12-03/01 2021
 • 14/12-20/12 2020
 • 23/11-29/11 2020
 • 07/09-13/09 2020
 • 17/08-23/08 2020
 • 01/06-07/06 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 20/01-26/01 2020
 • 13/01-19/01 2020
 • 16/09-22/09 2019
 • 19/08-25/08 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 29/10-04/11 2018
 • 03/10-09/10 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 02/03-08/03 2015
 • 21/02-27/02 2011

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!