Het is natuurlijk bijna vakantie, en je moet alvast in de stemming van je land komen. Hoe kun je dat beter doen, dan door te koken? Trek je schort aan en maak alvast een paar gerechten op te wennen aan deze cultuur!
Franse Crepes Dunne pannekoekjes
Nodig: - 100 gram bloem - 250 ml melk - 50 gram boter - 2 eieren - poedersuiker - fruit om te versieren
En nu aan de slag: Stap 1 smelt te boter in een pannetje. Gooi alvast bloem, melk & eieren in een kom en gooi de gesmolten boter erbij, en mix dit tot een beslag Stap 2 pak een klein stukje boter en gooi dit in de pan zodat het gaat bubbelen, wanneer de boter goed over de hele pan is verspreid kun je er beslag in laten lopen Stap 3 keer dit kleine pannekoekje om, en wacht totdat de andere kant OOK goudbruin is Stap 4 vervolg stap 2 & 3 totdat je beslag op is Stap 5 nu kun je zelf de crepes versieren