DIT IS ALLES OVER NINTENDO
Foto

Begeef je in de strijd van de premiejagers! Help Samus Aran terwijl ze het op moet nemen tegen zes dodelijke rivalen in een race om oude artefacten, die de ondergang van het heelal zouden kunnen inluiden. Metroid Prime Hunters brengt de pure actie van first-person shooters van het console-broertje naar de Nintendo DS, met bijzonder nauwkeurige schermbesturing en verbazingwekkende 3D-graphics.

In solomodus gebruik je de high-techwapens en bliksemsnelle reflexen van Samus om de relikwieën in een serie intense solomissies terug te vinden. Maar je kunt ook draadloos met drie vrienden spelen om het gevecht aan te gaan in Deathmatch- en 'King of the Hill'-stijl.

Meer niews voor dit spel ga nar de link op mijn blog en klik op nintendo.be

toffe site's
  • Bloggen.be
  • spelletjes.nl
  • miniclip.com
  • leukespelletjes.nl
  • nintendo.be
  • spel ECHT DOEN
  • Foto
    Met fantastische 3D graphics en stapels innovatieve kenmerken biedt de Nintendo DS het allernieuwste op het gebied van draagbaar gamen. Het gestroomlijnde, stijlvolle uiterlijk is indrukwekkend en de waanzinnige nieuwe games plus de compatibiliteit met de volledige catalogus aan Game Boy Advance games zorgen voor een aanbod van meesterlijke games dat zijn gelijke niet kent.

    De Nintendo DS combineert actie op twee schermen met interactie door middel van een touchscreen voor een unieke gameplay ervaring. De console is ook voorzien van de allernieuwste draadloze communicatietechnologie, waardoor spelers samen met hun vrienden multiplayer-games kunnen spelen of met de in de console ingebouwde software PictoChat berichtjes en tekeningen naar elkaar kunnen sturen. De Nintendo DS is het begin in de revolutie van het draagbare gamen.
    Het onderste scherm van de DS maakt gebruik van touchscreen technologie - en da's voor het eerst dat een draagbare console van een dergelijke functie is voorzien.

    Je kunt de actie besturen met je vinger of de DS stylus die bij elke console wordt meegeleverd. Maak tekeningen of schrijf tekstjes en stuur ze naar je vrienden, bestuur de actie op het scherm met meer precisie dan ooit of navigeer met een simpele vingerbeweging door een menu. Of je nou Samus Aran bestuurt in de nieuwste Metroid-game of een hond over z'n buik aait in het nieuwste meesterwerk van Miyamoto, dankzij touchscreen-technologie speel je games op gloednieuwe wijze!

    De stylus bewaar je achterin het toestel. Het touchscreen is voorzien van een duurzaam laagje.


    Foto

    De unieke, draadloze Revolution controller verlost je van lastige snoertjes en ingewikkelde knoppencombinaties, maar maakt bovendien compleet nieuwe vormen van gameplay mogelijk.
    Nintendo breekt met 20 jaar aan videogame geschiedenis door afstand te doen van de traditionele, met twee handen vastgehouden controller, en introduceert een gloednieuw bedieningssysteem vanuit de losse hand. Deze intuïtieve, baanbrekende interface laat spelers rennen, springen, ronddraaien, glijden, schieten, sturen, gas geven, in de bocht hangen, duiken, trappen, werpen en scoren op een manier die nog nooit eerder in de geschiedenis van videogames is beleefd.

    Wanneer de ter hand genomen controller op het scherm wordt gericht ontstaat er een bliksemsnel moment van interactie waarbij beweging, diepte, positionering en richting direct door de beweging van de controller worden bepaald. De controller biedt bovendien plaats aan verschillende uitbreidingen, zoals de “Nunchuk”-achtige analoge uitbreiding die de geavanceerde spelbesturing die hardcore gamers vereisen mogelijk maakt.

    Ultrastrak vormgegeven en voorzien van een unieke stadaard om de Revolution zowel horizontaal als verticaal te kunnen positioneren.

    Dit zijn de games dat ik heb voor de ds
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

     

    Bezoek nog vele keren mijn blog

     
    Rondvraag / Poll
    welke (hand)console heb jij
    PS2
    XBOX360
    GAME CUBE
    NINTENDO REVOLUTION
    PSP
    NINTENDO DS
    Bekijk resultaat

     
     
    {TITEL_VRIJE_ZONE}




    Ja ik als een echte nintendo fanaat heb natuurlijk ook een wii met wii sports en the legend of zelda twilight princess
    Ik kan het nog steeds niet geloven hoe fantastisch een wii is.


    Besturing:

    een intuïtieve besturing voor iedereen door middel van fysieke bewegingen met de Wii-afstandsbediening, die nog het meest lijkt op de afstandsbediening van een tv. Via draadloze Bluetooth-technologie kun je maximaal vier Wii-afstandsbedieningen aansluiten. Het draadloze signaal kan binnen een straal van 10 meter rond het systeem worden waargenomen. Zowel de Wii-afstandsbediening als de Nunchuk-controller bevatten een drieassige bewegingssensor. De Wii-afstandsbediening bevat tevens een luidspreker, trilfunctie en uitbreidingspoort. Daarnaast kun je de Wii-afstandsbediening binnen 5 meter van het scherm als aanwijzer gebruiken. De Wii-afstandsbediening is voorzien van een aan/uit-knop, richtingsknop, A-, B-, Min-, HOME-, 1- en 2-knoppen. De Nunchuk-controller is voorzien van een analoge Control-stick en C- en Z-knoppen.


    Het ontwerp:

    de Wii heeft een compact ontwerp dat bij elke televisieset past. Je kunt de Wii rechtop zetten of plat leggen.

     

    Media:

    de automatisch ladende diskdrive kan optische disks (12 centimeter) met één/twee lagen voor de Wii evenals Nintendo GameCube-disks (8 centimeter) afspelen.

     

     

    Communicatie:

    de Wii kan altijd via het internet communiceren, zelfs als het systeem niet gebruikt wordt. Deze WiiConnect24-dienst zorgt voor nieuwe verrassingen of spelupdates, zelfs als de gebruikers niet op de Wii aan het spelen zijn. Gebruikers kunnen draadloos verbinding maken via IEEE 802.11b/g of een USB 2.0 LAN-adapter. De Wii kan tevens draadloos communiceren met de Nintendo DS.


    Virtual Console:

    de Wii biedt downloadtoegang tot 20 jaar aan populaire titels die oorspronkelijk zijn uitgebracht voor de Nintendo 64, het Super Nintendo Entertainment System (SNES) en zelfs het Nintendo Entertainment System (NES). De Virtual Console biedt tevens een selectie van de beste titels voor de Sega Mega Drive en de TurboGrafx-console (een systeem dat is ontwikkeld door NEC en Hudson). De Virtual Console biedt ten slotte toegang tot games van onafhankelijke spelontwikkelaars die over meer creativiteit dan geld beschikken.

     

     

    De specificaties:

    de Wii beschikt over maar liefst 512 megabyte intern flash-geheugen, twee USB 2.0-poorten en ingebouwde Wi-Fi-mogelijkheden. Via een opening voor SD-geheugenkaarten kunnen spelers het interne flash-geheugen uitbreiden. Het ontwerp is geoptimaliseerd met geavanceerde verwerkingstechnologieën die het stroomverbruik minimaliseren, het systeem compact houden en de 'slapeloze' WiiConnect24-stand mogelijk maken.


    CPU:

    PowerPC CPU (codenaam 'Broadway'). Gemaakt volgens een 90 nm SOI CMOS-proces, ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met IBM.


    Grafische verwerkingseenheid:

    wordt ontwikkeld met ATI.


    Andere eigenschappen: 

    vier poorten voor klassieke Nintendo GameCube-controllers. Twee openingen voor Nintendo GameCube-geheugenkaarten. Een AV-poort voor component, composiet of S-video.

    Beslluit een aanrader voor de nintendo fans of voor de beginende Gammers

     
    Het weer
    (Tuning) auto's en nintendo
    Lévy Deknock 3EE VTI Ieper onderwerp: Nintendo en tuning
    Voor de nintendo fans zeker aanmelden of regristreren Merci
    22-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamborghini



    De Lamborghini concept S zal toch uitkomen !!!

    22-04-2006 om 00:00 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (338 Stemmen)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2006 Fifa World Cup Germany voor de GC
    Loods je land naar een historische overwinning in het grootste voetbaltoernooi aller tijden! Of je nou met een van de favorieten speelt of hoopt met een underdog wereldkampioen te worden, 2006 FIFA World Cup brengt de spanning van het WK voetbal in veel detail naar je console. 's Werelds meest getalenteerde spelers zijn van de partij, dus leef je uit als bijvoorbeeld Rooney, Henry of Ronaldinho! De spelers zijn op weergaloze wijze digitaal nagebootst, al biedt FIFA je natuurlijk veel meer dan alleen een grafische gelijkenis. Alle vaardigheden, flair en individuele speelstijlen van de supersterren zijn gevat in de zinderende gameplay van 2006 FIFA World Cup Germany.

    De game laat je spelen in de 12 officiële stadions waarin tijdens het WK 2006 gespeeld wordt, met 125 nationale teams (inclusief de 32 teams die dit jaar meedoen). Dit is je kans om elk moment van het toernooi zelf te beleven, van de kwalificatieronde tot de finale. Neem het op tegen de nietsontziende computer, of versla je vrienden in een toernooi voor maximaal acht spelers.

    Hoe meer je speelt, hoe groter je beloning in de vorm van legendarische spelers en andere extra's om vrij te spelen. De gameplay is overigens niet beperkt tot het WK van 2006. Dankzij de spelstand Global Challenge kun je WK-klassiekers van het verleden opnieuw beleven. Zal de Hand van God Maradona opnieuw helpen? Jij speelt, dus jij bepaalt...

    · Beleef 40 klassieke momenten uit de geschiedenis van de FIFA World Cup opnieuw in de spelstand Global Challenge.

    · Gebruik bij de strafschoppen nieuwe moves om de keeper af te leiden of de speler die de strafschop neemt af te schrikken

    · Speel met je favoriete nationale teams in multiplayersessies voor maximaal acht spelers

    · Bezoek de steden en stadions van het WK 2006 in Duitsland via video's in de game

    21-04-2006 om 14:08 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillende covers van de DS Games
                                                                   
    Resident evil                                                    Snowbord kids                                   TOP SPIN 2
    Deadly Silence                                                         SBK

    21-04-2006 om 14:06 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuws over Chibi-Robo
    Met Chibi-Robo behoren stofzuigers en plumeaus tot het verleden. Als je je huis echt spik en span wilt houden, neem je een robo-reiniger! Chibi-Robo is een cadeau van mijnheer Sanderson aan zijn dochter. Hij patrouilleert door het huis van de Sandersons, schrobt, maakt schoon en kookt zelfs voor het gezin. Maar naast rommel en vuil kent het huis van de Sandersons ook ongewone problemen, zoals robotspinnen en zelfs buitenaardse wezens! Als je het huis brandschoon houdt en afrekent met gevaar, zal de kibbelende familie Sanderson al snel blij worden. Daarmee kun je happy points verdienen en misschien zelfs wel op de eerste plek in het robotklassement komen!

    Je leidt Chibi-Robo door de 3d-omgeving van het huis van de Sandersons. In elke kamer vind je een ander avontuur voor de miniatuurrobot, die slechts 8 cm hoog is. Terwijl je op zoek gaat naar huishoudelijke artikelen die Chibi bij zijn werk kunnen helpen, kun je naar eigen perspectief schakelen om de wereld vanuit een andere hoek te bekijken. Gebruik lepels om gaten te graven in de tuin, of verstop je onder een kopje om ongemerkt door een bepaald gebied te komen. Als je Moolah-munten vindt, kun je je Chibi-Robo opwaarderen en uitrusten met een Chibi-Blaster (om lastige tegenstanders uit te schakelen) of de Chibi-Copter (waarmee je over openingen kunt vliegen die je normaliter zouden stoppen).

    Je moet je niet alleen zorgen maken om de Sandersons. Als het gezin zich 's nachts terugtrekt om te slapen, komt het speelgoed in huis tot leven. Natuurlijk moet je ervoor zorgen dat ook het speelgoed gelukkig blijft. En houd je 'Robo goed in de gaten. Je moet hem regelmatig opnieuw opladen. Als Chibi zonder stroom komt te zitten, heb je kans dat de oude Sanderson uit zijn stoel moet komen om het huis zelf schoon te maken...

    · Verken een enorm huis vanuit het perspectief van een kleine robot! Bezoek slaapkamers, de kelder en begeef je in de tuin - als je durft!

    · Verken het huis overdag of 's nachts om verschillende resultaten te krijgen.

    · Schiet op Spydorz en gebruik hun schroot om Utilibots te bouwen, die ladders, bruggen en zelfs wormgaten kunnen maken.

    · Vind kostuums die Chibi-Robo nog meer vaardigheden geven, zodat hij bijvoorbeeld met de hond des huizes kan praten!

    · Breid je robot uit met nieuwe accessoires die je helpen tijdens missies, zoals de Chibi-Copter en de Chibi Blaster.
     

    21-04-2006 om 13:21 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tetris ds
    Tetris is een van de beroemdsate games aller tijden en de onbetwiste koning onder de puzzelgames. Iedereen die begint te spelen snapt het concept direct en toch blijft de game op de een of andere manier eindeloos speelbaar. Voor wie de game nog nooit gespeeld heeft: in de standaard spelstand vallen er blokken in verschillende vormen naar beneden en de speler moet ze roteren en in elkaar passen zodat ze lijnen vormen. Deze verdwijnen vervolgens en het tempo wordt verhoogd. Bereiken de blokken de bovenkant van het scherm dan is het Game Over... Nu maakt Tetris een keiharde comeback op de Nintendo DS.

    Er zijn vijf nieuwe spelstanden, elk met een bekend Nintendo thema (zoals Mario, Zelda en Metroid) en unieke gameplay. Zo biedt de spelstand 'Push' een soort omgekeerd touwtjetrekken, waarbij beide spelers ljinen naar het scherm van de andere speler toe duwen. 'Touch' geeft je meer tijd om te puzzelen, zodat je met de stylus de blokken op de juiste plek kunt plaatsen. Met zoveel verschillende mogelijkheden is Tetris DS met afstand de meest complete Tetris game ooit. Voeg daar ongekende multiplayermogelijkheden (spelen met z'n tienen!), Wi-Fi Connection en een uitgebreid ranglijstsysteem aan toe en je hebt een van de allerbeste handheld games aller tijden te pakken!

    · Zes verschillende spelstanden die Tetris van gloednieuwe gameplay voorzien

    · Speel met 10 spelers dankzij DS Download Play, waarvoor slechts één Game Card vereist is

    · Speel met maximaal vier personen via Nintendo Wi-Fi Connection

    · Retro-animaties dragen bij aan unieke Nintendo-sfeer

    · Spelstand 'Puzzle' met meer dan 200 kant-en-klare puzzels

    21-04-2006 om 13:17 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuw spel
    In Mega Man Battle Network 5: Double Team DS bestuur je de jonge Lan en zijn Navi-maatje Mega Man in een poging Lans vader uit de klauwen van de geheimzinnige organisatie Nebula te bevrijden - en om Cyberspace te redden!

    Een geheimizinnig Navi-kracht heeft de controle over het internet in handen gekregen. Aan Mega Man, Lan en hun bondgenoten de taak om in te loggen en de snode plannen van Nebula te dwarsbomen.

    Double Team DS bestaat in feite uit twee games: Team Protoman en Team Colonel. Beide games werden vorig jaar afzonderlijk uitgebracht voor de Game Boy Advance. Verken Cyberspace, versla virussen en ander vijandig gespuis. Los puzzels op en ga op zoek naar belangrijke gegevens, waarbij je hulp krijgt van vriendelijke Navi's - bijzonder geavanceerde kuntstmatige intelligentie in mensachtige vorm.

    Naast de twee eerdergenoemde games biedt Double Team DS ook interactie via het Touch Screen, waardoor het veel eenvoudiger is om door de verschillende menu's te navigeren. Helemaal mooi zijn de draadloze multiplayer-toernooien voor maximaal acht spelers!

    20-04-2006 om 00:00 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (34 Stemmen)
    28-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Releases van de Game Cube

    Naam                     Release             Genre
    Odama                   31/03/06             Flipperen
    Viewtiful Joe:        10/03/06             Beat-'em-up
    Red hot Rumble
    Fifa street 2           03/03/06             Football
    Mario Party 7        27/01/06             Party Game
    The Legend of Zelda   2006             Action/ Adventure
    Twilight Princess

    Voor meer nieuws ga naar www.nintendo.be
    Kies dan u taal en ga dan naar games
        

    28-02-2006 om 11:15 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    27-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peugeot 206 cc

    206 CC

    Boksen achter de zetels. Nieuwe zetelbedeking. Chromen velgen . Extreem bodykit met spoiler en gewoone deuren.
    Nieuwe moterkap. Groene voorlichten.

    27-02-2006 om 20:25 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (63 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mario Kart DS
    Tijd om te racen... zonder snoertjes! De wereldberoemde Mario Kart-serie gaat helemaal los, waarbij spelers draadloos met z'n achten tegelijk in karts kunnen racen en aan battles kunnen deelnemen, ongeacht of iedereen over een Game Card beschikt. Plus: speel tegen maximaal drie anderen tegelijk, waar ook ter wereld, via Nintendo Wi-Fi Connection!

    De complete sterrencast van Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Wario, Bowser en Toad verschijnt weer aan de startlijn voor een waanzinnig aantal races op de meer dan 30 banen, waaronder gloednieuwe, voor de DS ontworpen circuits, en klassiekers uit alle voorgaande Mario Kart games!

    Met alle maffe wapens en de hoge snelheden die spelers van de serie mogen verwachten is deze game een droom die uitkomt voor fans van Mario Kart. Een extra dimensie van speelplezier wordt toegevoegd door het feit dat spelers het over de hele wereld tegen elkaar op kunnen nemen door zich in verbinding te stellen met Nintendo's nieuwe, draadlooze gamedienst, Nintendo Wi-Fi Connection, via Wi-Fi.
     

    27-02-2006 om 20:05 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    25-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwd

    mijn weblog is vernieuwd er staat nu al veel meer informatie op over auto's en nintendo maar ik ben nog volop bezig


    Men at work

    25-02-2006 om 14:29 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    24-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELANGRIJK

    Vele van jullie kijken gewoon eventjes maar lees eerst altijd alles wat je aanstaat bv toffe sites want onderaan staan er ook altijd leuke en plezante dingen

    24-02-2006 om 20:46 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog nieuws
    mijn blog zal vooral over tuning en auto's gaan en elke week zal ik proberen foto's toe te voegen er zal ook altijd nieuws over nintendo er op staan groetjes van Lévy

    24-02-2006 om 17:41 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste bericht
    Hoy ik ben lévy en ik heb een blog gemaakt voor to hopelijk vinden jullie het een goede blog maar er moet nog veel aan gewerkt worden

    24-02-2006 om 17:20 geschreven door blindboylevy  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)


    ALLES OVER TUNING AUTO'S
    Foto

    Een foto van een Citroen  C2


    Foto

    Inhoud blog
  • VW concepts
  • Nintendo vrienden
  • lol
  • Pimp my ride
  • Nieuwe audi
  • Opel Concept M
  • Nissan Skyline
  • Cadillac Sixteen
  • DS GAMES + GROOT NIEUWS
  • Lachen
  • Excite Truck
  • Tuning Beurs in Gent + Trailer van de Fast and the furious
  • Filmpkes
  • Alfa Romeo
  • Interview van de E3
  • Seat Leon
  • Toyota
  • Lexus
  • Citroen C4
  • De renault Mégane 5 Deurs
  • Feest bij peugeot
  • Nieuws bericht
  • Prijzen van games en Consoles
  • nieuwe games uit
  • Nintendo revolution
  • Meer TUNING
  • De E3 beurs
  • tuning porsche
  • toffe auto's
  • the real stuff
  • iets proberen
  • Nog coole auto's
  • Bugatti Veyron
  • Pokemon link Release 05/05/06
  • Das pas tuning
  • Lamborghini
  • 2006 Fifa World Cup Germany voor de GC
  • Verschillende covers van de DS Games
  • nieuws over Chibi-Robo
  • tetris ds
  • nieuw spel
  • Releases van de Game Cube
  • Peugeot 206 cc
  • Mario Kart DS
  • Vernieuwd
  • BELANGRIJK
  • nog nieuws
  • eerste bericht

    Deze auto heb ik in het echt gezien niet te doen echt waar. de kofferdeur schoof automatisch open en als hij heel open stond zag je twee draaiplaten. in alle ramen zat er een LCD scherm behalve vooraan. in de deuren overal autoboxen zoals je kan zien. Hij stond in het autosalon van brussel
    Archief per maand
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 02-2006

    Gastenboek
  • Barbour Blencarn Quilted Jacket Black
  • Akenside Quilted Jacket Barbour Black
  • Barbour Tweed Gamefair Jacket Olive
  • Barbour Nortilus Jacket Grey Marl
  • !!

    laat hier iets na dat er iets moet veranderd worden of dat je het tof vindt


    Foto

    Aston Martin DBR9
    Toffe auto maar heel veel geld er voor als je naar het auto salon in brussel bent geweest kon je hem zijn in de gewoone versie

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wat vind je van de info over nintendo en auto's
    Massa's goed
    Hééééél goed
    Goed
    Kan beter
    Slecht
    Saai
    Bekijk resultaat


    Foto


    Foto

    Foto

    Een opel astra met chromen velgen. Metaalkleur oranje van kleur. Medium bumberkit. Vleugeldeuren. Dus kort gezegd een auto om in de garage te hebben
    Foto

    Foto

    Foto

    http://www.winterrowd.com/maze.swf

     


    Kom nog vele keren op mijn blog
    Rondvraag / Poll
    Welk auto merk vind je het tofst, coolst, mooist. Stem hier !!!!! (1)
    Volkswagen
    Ferrari
    Bugatti
    Fiat
    Toyota
    Citroen
    Porsche
    Audi
    Honda
    Dodge
    Mercedes
    Alfa Romeo
    Peugot
    Renault
    Opel
    Mazda
    Suzuki
    Smart
    Volvo
    BMW
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Welke automerk vind je het ... (2)
    Subaru
    Daewoo
    Rover
    Cadillac
    Hummer
    Chrysler
    Acura
    Aston Martin
    Bently
    Buick
    Chevrolet
    Daihatsu
    Hyundai
    Jaguar
    Jeep
    KIA
    Lamborghini
    Land Rover
    Lexus
    Lotus
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Welke ... (3)
    Lancia
    Maserati
    Mercury
    Mini
    Nissan
    MG
    Mitsubishi
    Pontiac
    Saab
    Rolls Royce
    Seat
    TVR
    Skoda
    Bekijk resultaat
















    Proto types

    Peugeot Moovie




    Peugeot hoggar



    Peugeot 607





    Peugeot RC



    Proto types
    Ford GT40





    Ford Synergy



    Ford Indigo









    Proto types

    Dodge Tomahawk



    Dodge Super 8


     
    Rondvraag / Poll
    Pimp my ride goes Belgium ???
    Ja
    Nee
    Misschien
    Ken het niet
    Bekijk resultaat


    Dit bent u

    Powered by IP2Location.com


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs