Recept: gevulde champignons! Benodigdheden: - een beetje zout - 6 lente-uitjes - 3 teentjes look - een beetje broodkruimels - 1/2 eetlepel oregano - 2 eetlepels fijngehakte (wilde) peterselie - 50 g geraspte parmezaan - 1 ei licht geklopt - olijfolie - 40 g boter
Werkwijze: 1. verwarm de oven voor op 200 graden 2. snij de steeltjes van de champignons en doe met keukenrol de hoedjes mooi schoon. 3. Stoof de lente-uitjes aan in boter. Voeg eeen beetje look toe en laat dat meestoven. 4. Meng de lente-ui en lookmengsel met de kruiden, parmezaan en het ei. Kruid een beetje met peper en zout. 5. Vet een bakplaat in. 6. Verdeel het mengsel in de champignons, zet de op de bakplaat 7. Doe er een beetje olijfolie op en gaar ze 15 min. in de oven.
SMAKELIJK!
27-02-2013 om 17:03
geschreven door dierenvriend
Categorie:koken
|