WERKWIJZE Verwarm de oven voor op 200°C en schuif het rooster midden in de oven. Vet een bakvorm in met boter. Breek de chocolade in stukjes en smelt die op een heel laag vuur. Geregeld roeren tot alles goed gesmolten is. Voeg dan de boter toe en roer tot die gesmolten en vermengd is met de chocolade. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker. Voeg beetje bij beetje de gezeefde bloem toe. Spatel de warme chocolade door het mengsel. Giet nu het beslag in de bakvorm. Bak de taart 20minuten in de oven. Voor je de taart er uit haalt, zet je een bak met koud water en ijsblokjes klaar. Haal de bakvorm met de taart uit de oven en zet die meteen in de bak koud water. Laat de taart verder afkoelen.
Heel lekker bij de taart is een bolletje vanille-ijs of slagroom.
Niels
Reacties op bericht (1)
13-02-2013
Bedankt Niels!
Hallo Niels,
heel erg bedankt voor het brownierecept! Ik zocht maandag naar een snel receptje want ik had bezoek in de namiddag. Af en toe kom ik ook eens piepen op jullie blog omdat jullie ook zo'n leuke dingen doen in de klas. Ik zag er je overheerlijke brownies en dacht terug aan je verjaardag waar je volgens mij ook met brownies hebt getrakteerd. Ik had alles in huis om het te maken en na een uurtje was het klaar... En complimentjes dat ik heb gekregen over je brownies! Ik heb eerlijk toegegeven dat het recept van jou komt en ze jullie blog getoond. De vasten is dan wel begonnen maar een klein stukje van dat lekkers wordt me wel vergeven hè! ;-) Ik ga zeker en vast jullie andere recepten ook uitproberen!
Nog een dikke merci (dat komt van al die brownies), juf Liesbeth
13-02-2013 om 19:12
geschreven door Juf Liesbeth
E-mail mij
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek