Wat heb je nodig?
3 eieren,
170 g suiker,
100 g chocolade,
100 g boter + iets extra voor de bakvorm,
50 g gezeefde bloem,
een snufje zout,
en bloemsuiker of iets anders om te versieren.
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 180°C.
Breek de eieren in een kom.Voeg de suiker en het zout toe.
Roer er daarna de bloem doorheen.
Smelt de chocolade op een zacht vuurtje.
Haal de pan van het vuur zodra de chocolade gesmolten is
en er lekker uitziet.
Giet dan de chocolade bij het deeg en roer goed.
Neem een ronde of lange bakvorm.Vet de bakvorm in
en giet het deeg erin.Plaats de bakvorm in de oven en bak
de taart in 20 minuten.
Je kan je taart nog versieren met bloemsuiker of iets anders.
Nu is je taart klaar en kun je hem opeten.
Eet smakelijk!!!
Dit is de lievelingstaart van Marthe Algoed. 
|