Kookles voor mannen 13 oktober 2008xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Menu: Luikse Sla (warme versie)
Vislasagne
1. Luikse Sla
Benodigdheden voor 4 personen: 400 gr. fijne boontjes
1 rode ui
400 gr. aardappelen
pezo
200 gr. spekreepjes
2 el balsamicoazijn
2 el olijfolie
Bereiding:
Kook de boontjes knapperend gaar.
Snijd de rode ui in ringen.
Bak de spekreepjes en de aardappelen in olijfolie en voeg de uiringen toe.
Meng alle ingrediënten en warm het geheel nog even op.
Besprenkel het gerecht met balsamicoazijn en dien warm op.
2. Vislasagne
Benodigdheden 4 personen: lasagnebladeren
300 gr. vis naar keuze
pezo
vissaus
2 tomaten
1 courgette
150 gr. gemalen kaas
enkele scampi
Bereiding:
Giet in een ovenvaste schotel een bodem vissaus en schik daarop stukjes rauwe vis met tomaat en courgetteschijfjes
Herhaal deze bewerking 2 à 3 maal en beëindig uw kunstwerk met gemalen kaas.
Warm op in de oven op 170 ° en gratineer om af te werken.
Smakelijk!
|