hallo ,
eindje geleden maar ondertussen is de gastric bypass achter de rug .maar even nog wat tips voor het streng dieet.
Op den duur was ik al die rauwkost heel beu! nu nog denk ik niet dat ik het eerste jaar nog ergens een slaatje ga eten
ik ben na een tijdje creatief aan de slag gegaan met mijn eten anders was dit onuithoudbaar ik heb nooit vlees of aardappelen of pasta ,rijst gegeten dus enkel groenten.
warm maakte ik vaak ovenschotel met hele fijne plakjes tomaat gedrapeerd met daarboven courgette gedrapeerd en dit enkele laagjes met als laatste tomaat daar deed ik dan wat look ,en provenciaalse kruiden over,was best heel lekker
ook deed ik vaak in wokpan stukjes courgettes heel laag vuur dat vocht eruit komt (mag geen vetstof gebruiken) daar champignons ,sojaschuiten erbij en fijne sliertjes witloof.heel traag garen dat vocht eruitkomt .
ook een een gegrilde asperges met oesterzwammmen gemaakt was ook lekker .tip heel veel kruiden aanschaffen want daar moet je het echt mee doen!!.
ook heb ik soort provenciaalse saus gemaakt voor op mijn beschuiten best lekker (tomaat in blokjes , courgettes, wortelen, uien, augbergines,look en vele kruiden!)
je moet echt creatief zijn anders is de verleiding te groot om een misstap te begaan.
|