Het drinken van een goed bier geeft een goed gevoel en een grote kick. Ik gids in het brouwerijmuseum "De Snoek". De bewerkingen om bier te brouwen zijn nog steeds dezelfde: 1.gerst weken en kiemen en de gerstkorrel afdoen. 2.beslaan 3.koken(brouwen en hop erbij doen) 4.afkoelen 5.gisten 6.filteren en koolzuurgas aan toevoegen . Alles gaat alleen veel vlugger nu dan vroeger.
Ik heb 2 kleinkinderen al spreek ik meer van Arthur omdat ik hem meer zie . Het dochtertje van mijn zoon en schoondochter heet Stientje .De moeder van mijn schoondochter Ilse (enig kind) zorgt er veel voor. Hier een foto van Stientje:ze is nu een jaar en twee maanden .
De speculoosvormen zijn unieke stukjes die men nog vindt in het bakkerijmuseum. Doordat ze van hout zijn stralen ze een warmte uit . Ze stellen ook iets voor : personnages of voorwerpen.
Mijn dochter komt ons regelmatig bezoeken met haar zoontje.Ik bereid Vlaamse gewone maar degelijke gerechten . S'woendags ga ik met Arthurtje naar de markt .Hij krijgt dan een lolly en een schelletje van de beenhouwer.
Mijn vader is 4 jaar geleden overleden en een knappe jurist was hij .Hij was erg belezen en zeer kunstminnend. Hij schreef enkele romans die in Nederland uitgegeven werden . Hij zeilde graag met de zeilboot van mijn oom