Lasagne 350 tot 400g. lasagne, olie,1 ui, 1 knoflookteentje,500g. gehakt, 2 doosjes gepelde tomaten, peper, zout en laulier, 12 sneden ham, 200g. gemalen kaas 250g. champignions
Pel de ui en de look. Snipper ze fijn. verhit olie in een bakpan en fruit er de ui en de look in. Voeg het gehakt toe en maak het los met een vork. Kruid met peper zout en laulier. Voeg de tomaten toe en indien nodig wat water. Laat deze saus zachtjes stoven gedurende een 30 tal minutjes. Laat water koken voor de lasagne. Voeg er een eetlepel olie en een weinig zout aan toe. Kook er de lasagne in gedurende 7 tot 8 minuten. Roer voorzichtig om. Giet de lasagne af en verfris met koud water. Laat ze uitlekken op een handdoek of keukenpapier. Breng in een vuurvaste schotel een laag lasagne aan, daarop ham, dan gehakt met saus, gemalen kaas, weer lasagne en vul de schotel zo verder. Bestrooi het geheel met gemalen kaas en laat gratineren in een hete oven. smakelijk