jASSper
Foto



Blog als favoriet !

Vrije tijd voor en door kinderen met ASS
03-04-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze kampbubbel
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De kampbubbel mag, door de huidige coronamaatregelen, uit maximum 10 jongeren bestaan (begeleiders niet inbegrepen).

De 10 j@SSpers zijn: Lars V, Remi, Mayté, Seppe, Samuel, Felice, Rune, Kjell, Mare en Jasper.

Het monitorenteam bestaat uit: Jimmy, Rani B, Rani D en Marine. We stellen ons later nog even aan jullie voor. 

Ook Ann, Hilde en K-J komen mogelijks een dagje op bezoek.

03-04-2021, 12:51 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.j@SSperkamp 2021 komt eraan !
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In 2020 moesten we onze traditionele j@SSpervierdaagse in Bohan omtoveren in een "j@SSper vanuit ons kot". Het werd een fijne week, maar kon toch niet tippen aan de échte live-kampactiviteiten. Ook dit jaar is het overwegen wat mogelijk en veilig is om te organiseren voor onze jASSpers. 

Dit jaar organiseren we 3 kampdagen. Dit met dezelfde principes (regels, soort activiteiten ...) als gewoonlijk op j@SSperkamp, maar dan zonder overnachting. Deelnemers brengen hun eigen lunchpakket mee.

* Wanneer? do 8 - vr 9 - za 10 april '21
* Waar? campus De Passer (Brugge)
* kampdagen starten om 8u45 en eindigen om 16u30
* mogelijkheid tot opvang vanaf 7u45 en tot 17u30
* j@SSpers die met het openbaar vervoer komen tot in (station) Brugge, kunnen vanaf daar meestappen met een moni tot aan De Passer. Het is een kleine 15 minuten stappen. 


03-04-2021, 08:37 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstelling monitoren: Marine
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Naam: Marine Diwisch

Leeftijd: 26 jaar

Werk: opvoedster

Woonplaats: Rollegem

Hobby’s: kickboksen, skeeleren, wakesurfen

Favoriete film/ serie: Outer Banks

Favoriet gerecht: Paul’s Boutique

Favoriet kampspel: dropping

Favoriet Gezelschapsspel: Uno

03-04-2021, 00:00 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstelling monitoren: Rani B
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Naam: Rani Baes

Leeftijd: 22 jaar

Studie: Laatste jaar Bachelor Verpleegkunde

Woonplaats: Oostkamp

Hobby's: Wandelen met of zonder mijn hond, sporten

Favoriete film/ serie: Grey's Anatomy

Favoriet gerecht: Quich met zalm en broccoli

Favoriet kampspel: ETEN!

Favoriet Gezelschapsspel: Jungle speed

03-04-2021, 00:00 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat liep lekker vlot!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers,
het is alweer zaterdagmorgen! Het jASSperkamp in Coronavorm is bijna afgelopen. En zoals met alle goede dingen: veel te snel! Maar we kunnen zeer tevreden terugblikken want het liep als een goed geoliede trein!
De online sessies hadden hier en daar een technisch mankementje, maar onze monitoren hadden algauw alles weer op het goed spoor met coördinator Lynn  en Sammyleider Elien en Franklinleider Celine aan het stuur! Het hele team verdient trouwens een heel dikke pluim!!!
We schrokken echt van alle prachtige creaties die op de Facebookpagina verschenen! Nooit gedacht dat we zulke creatieve talenten hadden binnen de groepen! 
We zagen prachtige T-shirts, pixelbordjes, puzzels, tekeningen, enz.... en met alle spellen werd goed meegespeeld! De moord werd opgelost, de grond werd lava, de peuterfoto's werden aan de volwassen moni's gelinkt en nog zoveel meer!
Gisteren hadden we dan onze tweede en laatste uitstapdag naar de Zonnegloed. Na een wat bewolkt begin van de dag trok de hemel helemaal open en konden we genieten van de dieren, het gezelschap en ons grote "Ei van Columbus"spel. Dat er daar nog een lekker chocomelk en een versgebakken pannenkoek van Helena bij kwam was superbonus! Moni Tonny had zelfs een heuse schatkoffer mee die de Franklins goed konden openen via de code die ze door hun zoektocht in het park ontcijferden! 
Om 16u50 konden we de ingepakte eieren lanceren van boven op de trap! 3 van de 4 overleefden de klap doordat ze zo goed ingepakt zaten in  het verdiende materiaal! Knap gedaan van de twee Franklingroepjes en van de Sammygroepjes!  Zo goed meewerken!!!
De dag werd afgesloten met onze beloningskaarten die vervolledigd werden en de beloning die in ontvangst mocht genomen worden. Iedere jASSper heeft er een nieuwe jASSper tandpasta en -bostelhouder bij en een mooie beker om te spoelen!
Vanavond gaan we online afscheid nemen van dit jASSper CoronASSperkamp, maar het betekent niet het einde! Er komen in de volgende weken dagelijks nog filmpjes online voor de bake off, de beweging, de dans, de verhaaltjes en de techniek! En misschien doen jullie ook nog mee met rent-a-moni! Dus het is een afsluiter, maar geen definitief einde!
Voor ons was het de eerste keer online, net als voor jullie! Wil je ons laten weten hoe het was? Daar zouden we heel erg blij mee zijn en daar kunnen we uit leren!
Jullie krijgen een evaluatieformulier via de mail. Het zou ons veel plezier doen als jullie het invullen!
Tot vanavond, lieve jASSpers van dat heel bijzondere kamp!
jASSper en Ann

11-07-2020, 12:31 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk eens een jarige op kamp! Leve BAS!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers en familie,
Voor het eerst in ons bestaan hebben we een jASSper die jarig is tijdens het zomerkamp! En deze eer valt te beurt aan onze Bas, een heerlijke kerel!
Met zijn allen hebben we gezongen, balonnen geblazen en vuurwerkjes ontstoken voor onze jarige!
En natuurlijk werd hij de ster van de dag in zijn groep!
Nog eens van harte gefeliciteerd, lieve Bas!

09-07-2020, 09:54 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We zijn goed bezig!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers,

Zondag gingen we met zijn allen online van start. Het was een heel nieuwe manier van werken zo via de computer, maar het viel best mee! Jullie gezichten waren goud waard toen de dozen open mochten! En de opmerking "het lijkt wel Kerstmis of Sinterklaas" deed ons veel deugd!
Jullie waren met zijn allen bereid om met ons een nieuwe weg in te slaan: eentje van samen zoeken en proberen en er hopelijk heel veel uit leren!
Lynn heeft met de twee groepen een expertenprogramma in elkaar gestoken en het zal jullie zeker goed bezig houden! We hopen dat je er veel plezier aan beleeft!
Laat ons aub zoveel mogelijk mee genieten via filmpjes, foto's, verhalen of nog veel meer!
Het Fazantenhof was in ieder geval weer een voltreffer maandag! 
Bij aankomst kregen we eerst een plaatsje voor onze bubbel en maakten we kennis met elkaar.  Toen kwam de boerin en ze leidde ons rond over de hele boerderij en toonde waar we wel en niet mochten komen. 
Ondertussen had iedereen ferm honger gekregen en konden we genieten van onze picknick in de grote zaal. Velen keken uit naar het moment dat ze aan de slag konden bij de diertjes! Ze hadden immers al een voorsmaakje gehad bij de pauwen en de geitjes!
De bubbel van de Sammy's ging diertjes voederen: kippen, hoenderen, enz.... en ze hielden goed vol! De Franklins gingen ondertussen met de boerin Hilde verse chocomousse maken en een hele emmer pannenkoekenbeslag. Proeven kwam er natuurlijk ook wel bij, dat was zichtbaar aan Tonny zijn trui!
Na al dat inspannen kwam de ontspanning in een pauze met een heerlijk ijsje van de hoeve en een chocomelkje van de Belgische Melkunie die ons bezoek ook ondersteunde, waarvoor dank! Om beurten mochten ze met hun zorgmoni in het winkeltje hun eigen ijsje gaan kiezen. De moni's waren er ook heel blij mee!
Na nog even vrij spelen, startte deel twee: de Sammy's gingen yoghurt maken, fruit toevoegen en potjes labelen en de Franklins gingen de koeienstal in om de voeding te regelen, de bedjes klaar te maken voor de koeien die nog op de wei stonden en alles proper te maken. Ze deden dat fantastisch met borstel en schop en er werden vele emmertjes gedragen! We hadden ook een heel goeie emmervuller! Hij ging er echt voor en was onvermoeibaar!
Af en toe kwam er eentje naar het toilet of een pleister halen of een koekje mee pikken en wat water, maar we zagen ze heel weinig binnen! Het speelplein en de dieren hadden een grote aantrekkingskracht! Het weer was dan ook ideaal! Wel zon maar niet te heet!
Ze kwamen goed overeen en we zagen opnieuw mooie vriendschappen ontstaan en veel enthousiasme voor jASSper en elkaar. De moni's zorgden met toewijding voor hun zorgkind en alles liep op rolletjes.
We hadden een topdag, mede dankzij alle goede voorbereiding en toewijding van iedereen! Bedankt ouders, voor het vertrouwen! Bedankt, Lynn en team Elien en Team Celine en alle monitoren, bedankt boerin Hilde, dochter Frieke en allen op de hoeve! Bedankt aan degene die een lift gaven zodat alle kinderen er geraakten en ook weer veilig thuis kwamen.
Boven alles nog dit: BEDANKT, topjASSpers! Jullie maakten er een feestdag van!
Tot morgen online,
Ann en jASSper

08-07-2020, 16:54 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen is het zover!
Liefste jASSpervriendjes,

morgen is het zover!
om 18u30 spreken we af en na een korte babbel doen we samen de box openVery Happy
Ik stuur de link via Facebook en via e-mail.
Om al een beetje in de sfeer te komen heb ik een liedje die ik jullie wil laten horen van schildpad Sammy.
Beluister je het eens?

https://www.youtube.com/watch?v=Pd6Ds-2Vn7o

Dit wordt ons themaliedje!

Groetjes en slaap lekker!

Tot morgen,

Lynn en jASSper

 

04-07-2020, 19:06 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 1 dag te gaan!!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo jASSpers,

nog 1 dagje...
Vandaag kregen jullie mama's en papa's het draaiboek van de ganse week in hun mailbox.
Vraag hen maar om het eens samen te overlopen Very Happy zodat je weet wat er jou allemaal te wachten staat!
Voor diegene die het al gelezen hebben... wat vinden jullie ervan?? Zien jullie het een beetje zitten?
Als je nog vragen hebt, laat het gerust weten!
Ondertussen blijf ik het weer opvolgen voor maandag en het ziet er nog altijd goed uit.Cool

Slaap lekker!

Tot morgen!
Lynn en jASSper

03-07-2020, 21:57 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannend aftellen
Lieve jASSpers, 

nu komt het echt wel dichterbij! Very Happy
Vandaag zijn we bezig geweest om een draaiboek te maken voor jullie
waar je alles zal kunnen lezen wat er tijdens de week gaat gebeuren!
Die krijgen jullie morgen in de mailbox!
De moni's beginnen nu echt wel te popelen om eraan te beginnen!Very Happy

Groetjes,
Lynn en jASSper

02-07-2020, 22:57 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
01-07-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 3 dagen...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallookes,

Hoe verliep de eerste vakantiedag?
Nog geen gemis terug naar school? Laughing

Ik lees hier al van vele mama's en papa's dat de dozen hun weg vinden naar jullie huis.
Lukt het een beetje om er niet aan te komen?

Nog 3 dagen en het is zover...
Spannend toch!!!

Ik heb vandaag een laatste moni om aan jullie voor te stellen.
Dan ken je al onze 15 moni's van het jASSper coronASSperkamp 2020!
Vandaag is het als afsluiter de beurt aan Els.
Zij ging vorig jaar al eens mee op kamp.

Groetjes en tot morgen!

Lynn en jASSper

01-07-2020, 22:19 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
30-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.spannend!!!
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo jASSpers,

Hoe was jullie laatste schooldag? Ik had het er toch een beetje moeilijk mee om afscheid te nemen.Crying or Very sad
Maar dit wil ook zeggen dat we weeral dichter zijn bij onze super toffe week!Very Happy

Wie van jullie heeft de box al ontvangen?Very Happy
Ik weet dat het lastig zal zijn maar niet aankomen tot zondagavond 18u30, oké?
Ik ben er zeker van dat dit zal lukken!
We zouden graag samen jullie stralende gezichtjes zien als je ziet wat er allemaal in zit.
Hou dus zeker zondagavond vrij om 18u30 om online te komen met de moni's en andere jASSpers!

Vandaag stel ik nog een moni aan jullie voor namelijk Hilde! Voor jullie zeker niet onbekend!

Groetjes en tot morgen!

Lynn en jASSper

30-06-2020, 21:23 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Hallo lieve JASSpers,

Jullie denken nu waarschijnlijk... eindelijk is Lynn daar terug...! En wij maar wachten...
Ik was jullie zeker niet vergeten hoor gisteren, integendeel... Ik heb nog heel veel zaken gedaan om de week verder voor te bereiden en onvergetelijk te maken.Wink
Maar dit was niet te zien op de blog. Embarassed Sorry hoor! 
Vandaag maak ik het zeker en vast goed Very Happy Dubbele portie info...

De boxen gaan vandaag op de post. Geven jullie mij een seintje wanneer ze bij jullie toekomen?
Ik weet dat het lastig zal zijn, maar probeer de box nog eventjes dicht te houden...

Zoals het er nu naar uitziet zal het op onze uitstap naar het Fazantenhof heel mooi weer worden.
Hebben jullie al eens een kijkje genomen op de website?
Zeker eens doen hoor!  

Vanaf volgende week maandag beginnen ook de filmpjes voor de rest van de vakantie. Die worden op vaste dagen op de Facebookpagina geplaatst door moni Thomas.
Dit is de dagindeling die elke week zal gevolgd worden:
- elke maandag: Voorleesmomenten door moni Vero en moni Annick
- elke dinsdag: Techniek door moni Thomas
- elke woensdag: Bake off @ home door moni Elien 
- elke donderdag: Beweging door moni Alex
- elke vrijdag: Dansinitiatie door moni Helena
Ik heb al eens mogen piepen naar sommige filmpjes. Dat wordt plezant! Ik doe zeker en vast mee! Jullie toch ook he?

Ondertussen heb ik ook alle mama's en papa's toegevoegd op onze Facebookpagina JASSper CoronASSper. 
Daar zullen alle filmpjes en foto's te zien zijn van de volledige week. 

Ik wil ook eens een dikke merci zeggen aan de mama's en de papa's om hun vele huiswerk in orde te maken!Very Happy
Ik ga ook aan de slag met de aanvragen voor Rent à Moni. Dank je wel voor jullie enthousiasme alvast!

Ik vroeg me af of er al kinderen zijn die al ideetjes hebben voor hun talentenjacht? Weet je nog voor diegene die al zijn mee geweest op kamp?
Je kan dan iets voorbereiden om te tonen aan de anderen. Dit kan vanalles zijn. Van een goocheltruc, tot een dansje en van een liedje tot een mopje vertellen.
Je kan er misschien al samen eens met jouw mama of papa over nadenken wat je kan/wil doen... De moni's zijn alvast ook aan het brainstormen Very Happy
Vandaag stel ik nog een moni aan jullie voor, namelijk moni Annick. 

Hopelijk hebben jullie ervan genoten!

Groetjes en tot gauw!

Lynn en JASSper


29-06-2020, 14:41 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JASSperboxen vullen!!!
Hallo JASSpers, 

vandaag gingen we met een groepje moni's aan de slag om de boxen vullen!
Dit was reuzefijn om te doen!
Jullie zullen het super vinden! Ik zou jullie gezichtjes wel willen zien als je de boxen openmaakt Very Happy
Maandag gaan ze op de post!  Let wel: pas zondag 5 juli mogen ze worden opengemaakt! Dus nog eventjes geduld!
De doos is verdeeld in 2 delen: 1 deel met alle gadgets en 1 deel met het materiaal voor de opdrachtjes.

Vandaag stel ik moni Tonny aan jullie voor. Hij is de man van moni Helena.

Veel leesplezier!

Groetjes,
Lynn en JASSper





27-06-2020, 15:25 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
26-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo JASSpers, 

vandaag heb ik met mijn klas een daguitstap gedaan. Wat deden jullie vandaag? Hopelijk niet te veel last gehad van het onweer?
Verlang toch wel tot het morgen wat frisser is. 
Klaar voor de afsluit van het schooljaar? 
Hier opnieuw een nieuwe moni om aan jullie voor te stellen namelijk moni Helena.Very Happy

Groetjes,

Lynn en JASSper

26-06-2020, 21:17 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-06-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakken en braden
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo JASSpers, 

alles nog oké met jullie in deze hitte? Hebben jullie zich ergens een beetje kunnen verfrissen?Cool

Zeg jongens en meisjes, amai, wat ik vandaag heb gezien, die bij jullie in de box zal zitten Surprised...
Het zal gewoonweg SUPER zijn!
Ik ben al stik jaloers en wil ook zo een box Laughing

Vandaag stel ik moni Vero aan jullie voor. Dit is de mama van Jolien. Jolien is ook al mee geweest op JASSperkamp.
We zijn heel blij dat Vero ook dit jaar weer wil meehelpen om ons team te versterken!

Groetjes en tot morgen!

Lynn en JASSper

25-06-2020, 19:47 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heet...heter...heetst
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve JASSpers, 

wat was dit vandaag een hete dag zeg! Hebben jullie het ook zo warm gehad?
De komende dagen zal het er niet beter op worden blijkbaar Cool
De voorbereidingen gaan ondertussen heel vlot verder!
Zaterdag gaan we jullie boxen vullen !!! Spannend!
Ik heb al veel leuke en mooie dingen zien passeren...

Hierbij stel ik graag nog een lieve moni aan jullie voor namelijk Elien.
Voor diegene die al mee geweest zijn op kamp is dit geen onbekende!

Veel leesplezier!

Groetjes,
Lynn en JASSper


25-06-2020, 09:13 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen, 

vandaag wil ik jullie opnieuw aan iemand voorstellen.
Dit keer is het iemand die nieuw is in onze JASSperfamilie.
We heten haar van harte welkom!
Ze is een erg enthousiaste, lieve moni!
En ze staat te popelen om met jullie leuke dingen te gaan doen!

Veel leesplezier met Kyara!

Groetjes,

Lynn en JASSper

25-06-2020, 09:10 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze groepsnamen
Hallo JASSpers, 

vandaag kan ik nog een tipje van de sluier oplichten, iets meer vertellen dus Laughing
De twee groepen hebben namelijk een naam gekregen!
Omdat het thema van de week JASSper is, hebben we uiteraard voor 2 schildpadjes gekozen!

Groep 1 krijgt de naam Sammy
Groep 2 krijgt de naam Franklin

Beide schildpadjes spelen mee in filmpjes. Zoek ze gerust een op op internet.
Sammy is een waterschildpad en Franklin is een landschildpad.

Beiden beleven ze super avonturen, net zoals wij binnenkort zullen doen!

Hierbij stel ik opnieuw een moni aan jullie voor namelijk moni Thomas!


Groetjes en tot morgen!


Lynn en JASSper 







25-06-2020, 09:07 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo lieve JASSpers, 

deze week gaat de laatste volle week school van start. 
Het einde is nu snel aan het naderen!
Deze week geven ze hele hoge temperaturen en zal het dus bakken en braden zijn Cool
Hopelijk gaan jullie allemaal een super week tegemoet!

De moni van vandaag is moni Alexandra. Ze is de dochter van Klaas-Jan.Very Happy

Groetjes en tot morgen!

Lynn en JASSper


25-06-2020, 09:03 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


E-mail jASSper!

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per week
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 27/10-02/11 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 27/02-04/03 2012


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs