jASSper
Foto



Blog als favoriet !

Vrije tijd voor en door kinderen met ASS
19-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Namiddagactiviteiten en kampvuur!

Terwijl ze bij de A-groep nog even tot rust kwamen op hun kamer, vertrok de B-groep richting Bohan City voor een stadsfotozoektocht. De jASSpers kregen detail-foto's voorgeschoteld van in de stad. Hun opdracht: op zoek gaan naar waar die foto getrokken was en die foto zo goed mogelijk nadoen. Bij thuiskomst was het tijd voor een vieruurtje en daarna vrij spel of een partijtje kubb-spel. Iedereen keek uit naar het kampvuur voor 's avonds, dus waren de vrijwilligers om hout te gaan sprokkelen snel gevonden! De B-groep was ondertussen gestart met hun schattentocht. Geen schat zonder schatkaart, dus kregen onze jongsten een puzzelstukje van de schatkaart per gespeeld spelletje. Twister, schoenenpetanque, woordjes maken met nicnackjes (en ze natuurlijk ook opeten), 3 op een rij met hoepels...voor ieder wat wils!

Na de lekkere pizza's en het multimediamoment zochten beide groepen nog wat gezellige rust op... groep B met een film, groep A met het verhaal van de gelaarsde kat. We sloten deze prachtige dag af met het langverwachte kampvuur. Daar konden de marshmallows en "vrolijke vrienden" natuurlijk niet bij ontbreken! Ondertussen ligt iedereen in z'n bedje. Deze week is opnieuw voorbij gevlogen, dankzij jullie jASSpers! Bedankt jASSpers! Bedankt voor het vertrouwen!

Slaapwel en tot morgen!

Jimmy en jASSper

19-08-2016, 23:26 geschreven door jASSper

Reageer (1)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voormiddagactiviteiten vielen in de smaak !

De A-groep splitste zich op voor 2 verschillende activiteiten in kleine groep. Zo is het lekker rustig en komt iedereen veel aan de beurt. De ene groep speelde Cluedo. Vorige nacht was een dier ontvoerd door één van ons en de jASSpers moesten uitzoeken wie het gedaan had en welk dier waar verstopt zat. Vol enthousiasme gingen ze op zoek naar aanwijzingen. Mooi te zien hoe onze jongste jASSpers samenwerken en er samen voor gaan! Al snel hadden ze door dat moni Sofie een geit verstopt had in haar douche! De andere groep maakte zich op voor het smokkelspel. De moni's waren dealer of politieagent van dienst. De jASSpers moesten hun 'wit poeder' en 'blaadjes' van de dealer naar hun schuilplaats brengen, zonder gepakt te worden door de agent. Het ging er heel strategisch aan toe!

Voor de B-groep hadden de moni's een eigen versie van Monopoly gemaakt. De traditionele steden werden vervangen door steden uit de omgeving zoals Bohan, Bouillon, Namen... Ook de stations, geldbiljetten en speciale kaarten kregen een jASSperkamp-tintje. Er kwam daarvoor veel voorbereidingswerk aan te pas, maar als je weet dat onze jASSpers daar dan meer dan 2 uren aan een stuk mee gespeeld en gelachen hebben, was het zeker de moeite waard! Mooi werk van de moni's en chapeau aan onze jASSpers!!

Nu zit iedereen op zijn kamer wat te rusten of multimedia te spelen. Deze namiddag volgen nieuwe activiteiten. Hopelijk opnieuw zo'n voltreffers zoals deze voormiddag!

Groetjes!

Jimmy en de jASSpers

19-08-2016, 13:54 geschreven door jASSper

Reageer (2)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen vrijdagmorgen!
Dag iedereen in het verre Vlaanderen,

Na de marathonprestaties van Jimmy om gisteren de foto's op onze pagina te krijgen, kwam de blog er niet meer van..... Maar in ieder geval was het paardrijden weer een voltreffer! Iedereen was tevreden en moe.
Daarna kwam er nog een kubbspel, maar de allerjongsten waren te moe en hadden liever een verhaaltje en dan bedtime, wat met plezier opgevolgd werd.
Voor het eerst deze week waren ook de B-groepers vroeg boven: iedereen eens een beetje meer slapen zou welkom zijn, want we krijgen ze 's morgens niet meer op tijd wakker en dan zijn ze een beetje grumpy, de meesten toch.... Enkele vroege vogels niet meegerekend. Maar zelfs daarvan zijn er enkele verbaasd dat ze het kunnen!
Nu gaan we ons lekker ontbijt verorberen om daarna onze laatste volle dag maximaal te benutten! Er staat voor beide groepen een leuke activiteit op het programma op het vertrouwde domein dat ze ondertussen kennen als hun broekzak!
Straks meer hierover! Ondertussen wens ik jullie allen ook een fijne dag toe!
Tot later!
Ann en jASSper

19-08-2016, 08:40 geschreven door jASSper

Reageer (2)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
17-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ridders en prinsessen zijn vertrokken!
Hallo lieve vrienden, 

Het middagmaal is binnen en de A-groep is vertrokken naar Bouillon! Nee, niet de soepblokjes, maar het kasteel! Eén van de weinige nog volledig intacte burchten uit het verre verleden. Natuurlijk krijgen ze daar geen saaie geschiedenisles, maar mogen ze als leerlingridders en -prinsessen allerlei opdrachten doen met een gids tot ze de grote schat van het kasteel vinden. Als dat lukt worden ze rond 17u tot ridders en jonkvrouwen geslagen en krijgen ze hun medaille of oorkonde. Gegarandeerd plezier en avontuur! Na het lekkere zintuigenspel van deze morgen zal dat weer een welkome afwisseling zijn. Ze speelden goed mee en de één is al wat sportiever, avontuurlijker, rapper of directer dan de ander, wat het voor ons heel prettig maakt en uitdagend!

De B-groep zit verspreid over het hele gebouw rustig met multimedia of boek. Toch wel gek voor mijn generatie hoe ze op drie verschillende plaatsen in het gebouw toch met elkaar zitten te spelen via dat bakje! 

Je merkt dat het woensdag is! Elk jaar opnieuw is dat de dag dat er een soort "landing" is, een "gewenning" en dan ontstaan er soms wel eens wat onderhuidse strubbelingen. Om dat tegen te gaan hebben we dit soort spel nu even opgezet en het werkt! Sommigen zijn zo een hecht duo dat ze samen rustig en in peis en vree op hun kamer iets doen. De meest vindingrijke zijn van alles aan het uitvinden om de regels te omzeilen, Voor ons heel leerzaam en plezant. Maar eigenlijk kan ik alleen maar zeggen dat wij enorm trots zijn op jullie kroost! 

De eerste post is vandaag toegekomen en het is meteen een hoop! Dankjewel! De A-groep was net vertrokken, dus ze krijgen de post bij het avondeten. We merkten dat het een betaalde feestdag was. Normaal komt het op dinsdag al, maar nu vroegen de kids er wel naar. Ze zullen er heel blij mee zijn. Ondertussen hebben degene die via dit kanaal al "post" kregen, genoten van jullie berichtjes! Zo weten we ondertussen dat "appelmoes" niet alleen om op te eten is.....

Kortom, het gaat hier helemaal naar wens en tevredenheid! Dus daar ga ik nu nog even mee van gaan genieten!

Doei en tot later!
Ann en de jASSpers
PS: Als er nog mensen zijn die de foto's erg missen, stuur gerust een mailtje. Dan voegen wij je toe op onze groep!

17-08-2016, 14:04 geschreven door jASSper

Reageer (4)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeiemorgen, woensdag is goed gestart!
Goeiemorgen lieve jASSpervolgers! 

Het kajakken was opnieuw een groot succes! Bij de een ging het wat vlotter en met minder omwegen dan bij de ander, maar iedereen is goed en wel terug aan de Knapzak geraakt. Bij aankomst hadden sommigen nog niet genoeg van het water, dus zetten ze hun kajak aan de kant om meteen opnieuw het water op te zoeken. De anderen genoten van het zonnetje of kozen voor vrij spel. Na al die actie kozen we 's avonds voor een gezellige filmavond met "Horton" op het groot scherm en een drankje en wafel in de hand. 

Na een rustige nacht en een stevig ontbijt, zijn beide groepen gestart met hun activiteit.  Groep A speelt het Grote Chaosspel. In kleine groepjes vervullen ze allerlei opdrachten waar ze hun zintuigen voor nodig hebben. Wat voel ik daar? Wat ruik ik hier? Wat heeft mijn vriend getekend? We maken ook lekkere fruitbrochettes! Maar eerst alles eens goed losmaken met een stevige portie ochtendgymnastiek. Daarna doen we het wat rustiger aan en zullen we een brief schrijven, want deze namiddag wacht het kasteel van Bouillon op ons! 

Bij groep B dagen onze jASSpers mekaar uit in het piramidespel. Iedere jASSper heeft zijn eigen piramideblok en probeert daarmee hogerop te geraken. Maar dat gaat niet zomaar! Als je een uitdaging wint van iemand die boven jouw staat, mag je zijn plaats innemen in de piramide. Dat levert leuke en grappige duels op zoals om ter langst op één been staan, het beste excuus uitvinden en nog veel meer. 

Het is prachtig te zien hoe iedereen (ook onze nieuwe jASSpers) ondertussen zijn plaatsje gevonden heeft...zich rustig bezighoudt in afwachting van de volgende activiteit...hoe ze elkaar opzoeken en er nieuwe vriendschappen ontstaan.. :)

Ondertussen krijgen de fruitbrochettes hier achter mij vorm...het ideale moment om wat dichter te gaan kijken. :) 

Tot later! 
Jimmy  

17-08-2016, 11:07 geschreven door jASSper

Reageer (5)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
16-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdagmorgen, goeiemorgen!
Dag lieve thuisblijvers,

Na onze tweede, schitterende nacht is iedereen vol leven en het buikje lekker gevuld met verse croissantjes. De kids staan klaar voor de morgenactiviteit en zien het helemaal zitten!
Met de foto's is Jimmy gisteren het gevecht aangegaan en hij heeft IETS gevonden. Zo heeft hij van zondag al enkele foto's kunnen opladen, maar het vlot helemaal niet.... :(
We zullen wel alle foto's bewaren en dan op een schijfje zetten voor iedere deelnemer! Ter ere van ons eerste lustrum zullen we zelfs de foto's van elk jaar dat de jASSpers hebben deelgenomen proberen te branden!
Voor de A-groep staat er muzikale pak op het programma nu. De B-groep gaat aan de slag met puzzelstukken die overal rondgezaaid zijn en het woord jASSper vormen. Ze krijgen die stukken natuurlijk niet zomaar!
Ik hoop dat het lukt met deze links om wat fotomateriaal te zien. Geniet ervan! Er komt meer als dit goed gaat!
Ik ga meespelen nu! Veel plezier iedereen!
Grtjs
Ann en de nachtelijke doorzetter Jimmy

16-08-2016, 10:38 geschreven door jASSper

Reageer (1)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
15-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's
Omdat de kids veel belangrijker zijn dan de prentjes, gaan we het een beetje opgeven voorlopig om de foto's te plaatsen. Vanavond laat zoeken we verder naar een oplossing. Het spijt ons zeer, maar alles gaat goed, de kids zijn aan het zwemmen en er zijn foto's genoeg om achteraf van te smullen, net zoals wij van de lekkere pannenkoeken van Els straks!!!!
Bedankt voor jullie begrip!
Ann en JKimmy

15-08-2016, 15:32 geschreven door jASSper

Reageer (1)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote problemen met foto's opladen!
Sorry, lieve thuisblijvers,
maar terwijl techniek steeds ingewikkelder wordt, kampen wij met grote problemen om onze foto's opgeladen te krijgen! We zoeken verder, maar de weg die we tot op heden volgden met veel wachten, werkt nu zelfs ook niet meer....
We blijven proberen!
Sorry, :(
Ann en Jimmy

15-08-2016, 12:20 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeiemorgen lieve thuisblijvers! Lekker geslapen?
Hallo, hallo,

Wij hebben genoten van een toch wel heel fijne eerste nacht! Buiten verwachting hebben wij allen behoorlijk geslapen. Soms was het een beetje moeilijk om in te slapen, maar iedereen heeft toch wat uurtjes slaap gepakt!
Nu is het nog vrij rustig. Ze zijn nog bijna allemaal boven. De eersten komen binnen druppelen aan het ontbijt.
De sandwiches liggen op ons te wachten! Smakelijk eten!
Tot later!
Ann en de jASSpers

15-08-2016, 08:34 geschreven door jASSper

Reageer (6)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
14-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed begonnen is half gewonnen!
Dag jASSpervrienden allemaal,

Eindelijk is het zo ver! In een heel aangenaam tempo kwamen dit jaar onze jASSpers binnengedruppeld. Sommige aarzelend en met wat heimwee, anderen alsof ze hier echt thuis zijn. En het mooie er aan is dat de 'anciens' direct de nieuwe onder de vleugels nemen! En als er al nog een traantje blonk,, was dat op het springkasteel gauw over! Het laatste beetje reserve werd weggewerkt bij de frietjes met appelmoes en vol au vent!
Ondertussen is de A-groep een heel uitdagend en leuk fotospel aan het spelen en zitten de B-groepers lekker in de zeteltjes naar "Streep gaat racen" te kijken. Zelfs de kousen van sommigen waren "assortie" met de film! Dat zal je zien op de foto's!
Foto's volgen!
Groetjes,
Ann en alle jASSpers

14-08-2016, 21:46 geschreven door jASSper

Reageer (3)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
13-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen is het zo ver!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

13-08-2016, 18:18 geschreven door jASSper

Reageer (1)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
10-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons vakantiemenu een beetje aangepast
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dag lieve jASSpers en familie en vrienden,
Terwijl de aftelkalender nog op 4 keer slapen staat, beginnen wij stilletjes aan aan ons valiesje. De waterschoentjes staan al klaar en het vele spelmateriaal zit al in de dozen om vrijdag al ingeladen te worden in de camionette. 
In het menu zijn er enkele kleine dingetjes veranderd en we hebben onze eigen versie gemaakt die wat overzichtelijker is. Je vindt hem hierbij!
Blijf maar regelmatig hier eens op bezoek komen deze week. Er volgt wel nog wat leuke info!
Tot zondag! 
Ann en jASSper

10-08-2016, 15:03 geschreven door jASSper

Reageer (1)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
08-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste twee monitoren stellen zich voor!
Dag iedereen, 
Ondertussen zijn de moni's al bijna allemaal voorgesteld. Jullie hadden er nog twee tegoed: Hilde en mezelf. Dus gaan we daar ook iets aan doen! Hier zijn onze voorstellingen! In ieder geval, we zitten allemaal te popelen om te vertrekken!
Tot zondag allemaal! Voor de thuisblijvers zal de blog weer een bron van info zijn! Als je je jASSper een bericht wilt nalaten, doe dat gerust via het gastenboek van deze blog! Elke morgen na het ontbijt halen we jullie jASSper erbij om jullie berichtjes te lezen! Dat vinden ze heel fijn, iets van het thuisfront te horen!
Nog onze valies maken, alle materiaal in de camionette stoppen en onszelf klaarmaken....
We zijn er bijna!
Groetjes
Ann en jASSper




08-08-2016, 14:14 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nog 6!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

08-08-2016, 13:28 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen!
Klik op de afbeelding om de link te volgen

06-08-2016, 12:10 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
05-08-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog meer moni's!
Hoi allemaal,
met nog dik een week op de aftelkalender volgen hier nog twee monitoren die zichzelf voorstellen: Jimmy en Simon. 
In de mail zal iedereen ondertussen waarschijnlijk al het menu gevonden hebben! We zullen weer niet verhongeren!
Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen van wat ons vijfde, weerom heel mooie kamp zal worden. We zijn er bijna!
Vele jASSpergroetjes,
Ann en jASSper




05-08-2016, 11:44 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
13-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog enkele monitoren die zich voorstellen!
Hallo allemaal,

Nog enkele monitoren die zich graag (opnieuw) aan je voorstellen! Gezien dat we vandaag de 13e zijn? Volgende maand die tijd zal het kamp bijna zover zijn! De valies zal dan waarschijnlijk al klaar zijn?! De mijne zeker wel!
Geniet van de voorstellingen en van de vakantie!
Groetjes,
Ann en jASSper










13-07-2016, 22:21 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
12-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij wensen Celine heel veel succes
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo jASSpers en familie en vrienden,
Celine had het gemeld in haar voorstelling dat ze als student mogelijk herexamens moest doen tijdens het kamp. En het is waarheid geworden.... Dus Celine zal er niet bij zijn dit jaar.
We vinden het met zijn allen heel jammer, maar we weten ook dat haar studies nu even voorgaan! Dus als we met zijn allen duimen voor ons Celine dat ze met succes de herexamens kan doen, is ze er met j@SSper volgend jaar misschien wel al weer bij!
Doe dat goed, Celine! Wij duimen voor jou en ook voor onze Kevin, die hopelijk ferm bezig is met de tweede keer afstuderen!
Verder wensen we iedereen een heel fijne vakantie! Sommigen zijn zelfs al op kamp geweest, hoorden we!  Zelf geniet ik met volle teugen van de onderwijsvakantie, maar we zitten niet stil! jASSper nummer 5 wordt een leuke bedoening!
Later komen nog de voorstellingen van de andere monitoren!
Veel vakantiegenot!
Ann en jASSper

12-07-2016, 12:08 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
01-07-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste voorstelling van enkele kampmoni's voor deze zomer!!!
Dag vakantiejASSpers,

Ik kan me voorstellen dat jullie ondertussen al heel nieuwsgierig zijn naar de monitoren voor deze zomervakantie! Hier zijn er al drie die graag zichzelf voorstellen: Celine, Elien en Sofie!
Dit jaar wordt het een klein beetje moeilijk.... We hebben namelijk een Elien en een Eline en een Sara en een Sarah..... Maar aangezien de Eline en Sarah van vorig jaar hele leuke madammen zijn, zal het nu dubbel leuk zijn! We vinden wel een goede oplossing om ze uit elkaar te houden!
Ik laat het woord en beeld aan hen!
Groetjes en veel plezier ermee
Ann en jASSper







01-07-2016, 19:15 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familiedag morgen!
Hallo allemaal,

Morgen is het zo ver! We zien ons terug op de familiedag in Houthulst! Ondertussen hebben jullie een mail gekregen dat je best andere kledij, kousen en schoenen meedoet, want op een boerderij is het (zeker nu met al die regen) bijna altijd een beetje "natuurlijker".

Er is een programma voorzien van 15 tot en met 18 uur. Tussen 14u en 15u zijn er lekkere pannenkoeken voorzien met koffie of chocomelk. De kinderen kunnen verschillende workshops volgen onder begeleiding en mogen ook op de boerderij bij de dieren en op het speelplein. De groene bordjes duiden de plaatsen aan waar ze welkom zijn. De rode bordjes zijn de plaatsen waar we niet binnen gaan omdat het privé is of omdat we enkel onder begeleiding naar binnen mogen tijdens de workshops. 

Tussendoor is er voor de ouders een stellingenspel voorzien om elkaar wat beter te leren kennen en blijft er natuurlijk gelegenheid om iets te drinken in de grote zaal.

In de zuivelwinkel is er ook mogelijkheid om allerlei verse producten van de boerderij aan te schaffen! Een extra lekkere tip!

We gaan in ieder geval veel plezier maken en genieten! 

Tot morgen,
jASSper en Ann


01-07-2016, 18:50 geschreven door jASSper

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


E-mail jASSper!

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per week
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 27/10-02/11 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 03/12-09/12 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 27/02-04/03 2012


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs