ik start steeds met mijn basis marinade - olie -look -ui -peper -zout daaraan voeg ik toe naar keuze of zin - paprika kruiden - curry - muskaatnoot -witte wijn
wat ze nu zo heerlijk van smaak maken is dat ze of de dag ervoor reeds liggen te zwemmen in de marinade of ten minste de ochtend voor de bbq reeds aan het marineren zijn.
en ze natuurlijk de nodige tijd geven op de bbq op een lager temp zodat ze wat rookerig zijn ipv gewoon gegrild;
-een kippenfilet halveren in horizontale wijze. -een blokje rochefort van 0.5cm dik en de gehele lengte van de kaas ertussen leggen. -de filet oprollen.
een marinade van room dille en tym maken en de rolletje er 30min inleggen. af laten druipen op een stukje keukenrol.
deze rustig laten gril/roken boven het zachte vuur van een hout bbq.
serveren met uitgeholde kerstomaatjes met een garnaalmousje erin enkel reepjes wortel en wat bloemkoolroosjes.