Inhoud blog
 • 11. Waar ben je
 • 10. Het afscheid
 • 9. Wanneer zie ik je terug?
 • 8. Tijd om afscheid te nemen
 • 7. En ondertussen.....
  Zoeken in blog

  Wat begon als een vlekje...

  Uitgezaaid melanoom, en nu? Hoe moet het nu verder? Omdat niet alleen wij maar ook jullie vele vragen hebben over hoe het nu allemaal verder gaat en hoe we dit beleven, hebben we deze blog aangemaakt zodat ieder vrijwillig ons verhaal kan volgen
  06-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11. Waar ben je

  Ik ben boos en verdrietig, gefrustreerd omdat ik niet weet hoe ik om je moet rouwen.

  Ik voel me eenzaam en verloren.....het verdriet lijkt alleen maar groter te worden!
  Ik weet niet waar je bent, ik zoek je maar kan je niet vinden, ben je echt weg of ben je daar nog ergens?

  Ik heb al zo vaak de telefoon in mijn handen gehad op zoek naar jouw nummer om je te bellen, om je te zeggen dat ik je mis in de hoop dat je me zou kunnen troosten en iedere keer opnieuw besef ik dat het niet kan.
  Ik zal nooit nog jouw naam zien verschijnen op mijn telefoon, nooit meer een berichtje krijgen van je met de vraag ‘wat eten we vanavond?’ of ‘wie gaat de kids halen?’

  Ik was deze week bij je ouders gaan eten en bij het afruimen maakte mijn hart een vreugdesprongetje want ik dacht dat ik je in de keuken zag…maar het was je vader.

  Steven belde me op deze week om te vragen hoe het met me ging en nadien was mijn eerste reactie ‘oh, moet ik straks aan Gerjan vertellen….’ en dan weer die koude douche…ik kan het maar niet afleren.

  Ik denk zo vaak aan je laatste momenten en dan voel ik me schuldig, heb ik je nog wel gezegd dat ik van je hou?  Had ik meer bij je moeten zitten, bij je komen liggen?  Ik weet dat je me nog kon horen, ik zag het aan je wanneer ik je waste, je reageerde nog op mijn stem.

  Die handdoek waarmee ik je nog verzorgd heb, heb ik elke dag op vakantie gebruikt als ik aan het zwembad lag.  Het gemis was nog groter toen we in Frankrijk waren…de kids dobberden maar wat in het water want je was er niet bij om hen in de lucht te gooien, je was er niet om zoals altijd ’s morgens naar de bakker te gaan met hen, het vaste ritueel.
  Zou het helpen als ik heel hard zou schreeuwen?  Zou je me dan horen?  Zou je me dan een teken geven dat je er nog bent en over ons waakt?

  Waar ben je?

  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (0)  Archief per week
 • 03/08-09/08 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Klik hier
  om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!