Inhoud blog
  • soorten geesten
  • verschnijningen
  • amuletten, orbs en andere voorwerpen
  • welkom
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    geesten
    ervaring met geesten
    21-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soorten geesten
    je hebt verschillende geesten goede en kwade daarom moet je altijd naar zijn naam vragen als het iets met cijfers is is het waarschijnlijk een kwade geesten (  DUS LET OP!!! )j e weet nooit als geesten liegen soms doen ze dat om gewoon je aandacht te houde ofzo

    Klopgeesten ( kwade geesten )

    Een klopgeest is een verschijnsel waarbij een onzichtbare kracht lawaai maakt en voorwerpen kan doen bewegen.

    De naam beschrijft het voornaamste kenmerk waarmee dit verschijnsel zich manifesteert. Andere uitingen die - naast klopgeluiden - vaak met klopgeesten in verband worden gebracht, zijn voetstappen, onverklaarbare geluiden, stemmen, het gooien met voorwerpen vanuit het niets, het verdwijnen van sleutels en andere gebruiksvoorwerpen die vervolgens op de gekste plaatsen kunnen worden teruggevonden, meubilair dat uit zichzelf beweegt, enz. In Duitssprekende en Engelstalige landen is dit verschijnsel ook wel bekend als poltergeist, wat Duits is voor "luidruchtige geest".

    Klopgeestverschijnselen worden samen met andere paranormale verschijnselen bestudeerd in de parapsychologie. Volgens de meeste parapsychologen zijn klopgeestverschijnselen het gevolg van niet onder controle gebrachte telekinese.

    Wetenschappers stellen dat klopgeesten toe te schrijven zijn aan fysieke oorzaken (die bij oppervlakkige beschouwing over het hoofd worden gezien) of aan aandachttrekkerij en bedrog. Er zijn door nader onderzoek inderdaad vele klopgeestverhalen ontkracht, maar er zijn er ook die niet te verklaren waren. Er is een mogelijk oorzakelijk verband tussen opgroeiende tieners en klopgeesten. Conflicten op het gebied van ontluikende seksualiteit en dergelijke zouden soms ongewild paranormale manifestaties tevoorschijn kunnen roepen.

    Het is de algemeenheid van dit fenomeen en de lange geschiedenis ervan die de interesse blijft wekken: reeds in het oude Egypte werd er melding gemaakt van stenen die uit het niets verschenen en bedden die uit zichzelf bewogen.


    21-01-2008 om 17:52 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (683 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    19-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verschnijningen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen geesten komen vooral voor in koude en vochtige plekke je kan geesten ook op de foto trekke maar der is maar dat is heel moeilijk zelfs als je precies iets ziet in je foto wilt het nog niet zegge dat dat een geest is. 10% van de gevallen is het echt een geest. meestal is het een fout in de camera ofzo

    het ouija bord is 1 van de bekende om geesten op te roepen met het glasje of een dun hart vormig met in het midde een gat in ( van hout )
    ( meer uitleg over het ouija bord vind he bij geest oproep technieken )

    je hebt ook bloody mary het is een techniek om heel lang in een spiegel kijken tot dat je een overledenenziet van u familie of iemand anders die is overleden ( wil je hier meer info over kijk dan ook bij geest oproep technieken )

    nog redenen of andere dingen van verschijningen

    GEESTEN
    Geestverschijningen zijn beelden uit het geheugen van mensen die soms, onder bepaalde omstandigheden, weer worden gezien. Negentig procent van de geestverschijningen is plaatsgebonden. De meeste verschijningen vinden plaats op koude, vochtige plaatsen en in stenen gebouwen. Volgens een theorie zouden bepaalde materialen zoals stenen bouwsels een bepaald geheugen bevatten, die in de vorm van energie erin opgeslagen ligt. Als die energie weer vrijkomt, worden de hersens geprikkeld en denken mensen dat ze geesten zien. Volgens een andere theorie ligt de oorzaak bij emotionele gebeurtenissen zoals verkrachting en moord. Na de dood zouden de ziel van deze mensen nog niet klaar voor het hiernamaals. De zielen (geesten) zijn niet intelligent, want de geest heeft het lichaam met de hersenen verlaten. Deze zielen zouden volgens de eerste theorie worden opgeslagen in stenen.

    19-01-2008 om 20:39 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (213 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.amuletten, orbs en andere voorwerpen

    edelstenen en kristallen

    Hoe ver we ook terug gaan in de geschiedenis, edelstenen hebben steeds een belangrijk onderdeel uitgemaakt in het bestaan van de mens. Aan deze stenen heeft de mens geneeskrachtige en spirituele eigenschappen toegekend. In vroeger tijden gebruikten vorsten edelstenen als statussymbool. Sjamanen gebruikten ze dan weer om ziektes te genezen en bij toekomstvoorspellingen. Al sinds de oudheid worden edelstenen in verband gebracht met astrologie. Zo heeft iedere planeet zijn steen.
    Ook ieder
    dierenriemteken heeft zijn stenen. Deze versterken de goede eigenschappen en verbeteren
    de zwakke. Niet iedereen is geïnteresseerd in kristallen. Toch hebben we er in ons dagelijks leven vaak mee te maken, zonder dat we het zelf beseffen. We vinden ze terug in machines, motoren, meetinstrumenten, verf, medicijnen en zelfs in onze voeding. En iedereen draagt wel een horloge of zet de radio aan.


    Betekenis amuletten
    Een amulet is een voorwerp dat op het lichaam gedragen wordt en de drager op magische wijze dient te beschermen tegen onheil. Een amulet is vaak een sieraad of wordt aan de kleding vastgemaakt. Maar ook op wapens worden amuletten aangebracht. Andere amuletten worden neergezet of opgehangen op plaatsen die extra bescherming nodig hebben: aan de deurpost van een huis, of boven de wieg van een baby, bijvoorbeeld.

    Het woord 'amulet' is afkomstig uit het Latijn. Plinius de Oudere (24-79 n.Chr.) gebruikte in zijn 'Natuurlijke historie' het woord amuletum in dezelfde betekenis als wij nu. Mogelijk is het afkomstig van het werkwoord amoliri, dat 'afwenden' betekent. Een ander woord is talisman, dat via het Arabische tilasm teruggaat op het Griekse telesma, 'gewijd voorwerp'.

    Over het verschil tussen amulet en talisman bestaan meerdere opvattingen. Van oorsprong was volgens velen een amulet vooral gericht op bescherming tegen negatieve krachten, terwijl de talisman juist een positieve kracht moest aantrekken en het gewenste effect bespoedigen. Maar in de praktijk is dat onderscheid niet strikt te maken en tegenwoordig worden de woorden amulet en talisman door elkaar gebruikt.






    Orbs : Zijn licht bollen die in verschillende kleuren voorkomen .

    Orbs : zijn rond, ovaal, net zoals moeder natuur haar bouwsel heeft gemaakt, namelijk atoom oftewel de Mandala.

    Orbs: zijn licht wezens en komen van verre van een andere planeet stelsel, waar ook wij vandaan komen.

    Orbs: een hele mooie fenomeen opzich, het laat zien wie jij daadwerkelijk diep van binnen bent, ook wel genoemd je Ziel.
     

    Orbs: Zijn pure energie deeltjes , welke niet alleen een entiteit kan zijn, maar soms ook gewoon stof, water, of energie uitstoten van bijv. het menselijke lichaam.





    De aura.                                  

    Wat is de aura?

    Een aura is een energieveld dat door de het lichaam wordt uitgestraald. En is een onderdeel van de mens als geheel. Mensen zeggen wel eens wat heeft die persoon een mooie uitstraling.
    Een aura is een krachtveld dat het fysieke lichaam omhult en zo'n twee à drie meter buiten het lichaam strekt. Verschillende lagen gekleurd licht omringen het lichaam van de mensen en dieren en ook planten.
    Aan de kleur en lichtschakering binnen de aura kan van iemand zijn emotionele en spirituele staat worden afgelezen.

    De aura van het stoffelijk lichaam.

    Het stoffelijke lichaam is opgebouwd uit atomen en cellen, alles wat leeft straalt energie uit en dit zien we als ara om het lichaam. Het zogenaamde gezondheidsaura.
    De stralen zijn als haren van een borstel. Als we gezond zijn plakken de haren aan elkaar en vormen één geheel. De aura is bijna kleurloos en de structuur van de stralen vertellen ons iets over de energie en de gezondheid van de persoon.

    De aura van het astraallichaam.
    ( je kunt je dit voorstellen als een exacte kopie van het fysieke lichaam)

    De aura van het astraallichaam is ovaal en valt samen met de aura van het stoffelijke lichaam. De aura is wolkig en half doorzichtig zoals een stoomwolk voordat die oplost.
    Bij een uittreding zien we een nevelige aura met in het midden het astraallichaam vergelijkbaar met de beschrijving van geesten een nevelige verschijning die een zwak licht uitstralen.

    De aura zien of voelen     

    Niet iedereen kan een aura zien, toch kunnen veel mensen de aura voelen.
    Het ook voor veel mensen die al over bepaalde vermogens beschikken aan te leren.
    Door trainen kan men dus leren om een aura te zien of te voelen, je kunt jezelf hierin bekwamen door concentreren op de persoon waarvan je de aura van wilt bekijken, ontspannend kijken dit is niet op papier uit te leggen. Het gebied rond het hoofd is het makkelijkst om een aura waar te nemen en vaak zie je een wit licht/kleur rondom.
    Een aura of chakrahealer is iemand die je kan helpen de verbinding met de bron te maken of te herstellen. Hij/Zij kan blokkades helpen op te lossen en daarmee de stroom tussen de chakra's weer vrij te maken of de kwaliteit van de verschillende aura lagen weer te herstellen.
    Daarmee kunnen geestelijke en lichamelijke klachten worden opgelost.
    Een aura of chakrahealing kan heel goed worden ondersteund met Bachremedies en of stenen.

    Een kleine oefening.

    Neem eens een pit van een appel of een willekeurige pit en leg die eens op een wit vel papier,
     concentreer je hier goed op en sluit je ogen, doe ze weer open, concentreer je op de pit en je zult zien dat er een blauwachtig licht om de pit heen is, dit zal wel snel verdwijnen maar hoe vaker je dit doet des te langer zul je het zien.

    Dit in het kort over aura's, aan te bevelen is het boek:
     =Licht op de aura=  geschreven door
     Barbara Ann Brennan

                                                                                     

    Aura ontdoen van invloed van anderen.

    Je hebt het alvast meegemaakt.
    Winkelen, drukke verjaardag, volle bus vergadering enz....

    Ongemerkt heb je een verzameling resten van energie in je aura afkomstig van alle mensen die in je buurt zijn geweest. Dat kan voor jou een heleboel vervelende effecten hebben.

                  *  hoofdpijn
                  *  opgedraaid gevoel
                  *  uitgeput gevoel
                  *  onrust

    Ontspan je en stel je voor ( visualiseer ) dat er een wervelwind om je heen waait.
    Een wervelwind, die begint op de vloer, vlak langs je lichaam draait en zo breed is dat hij heel je aura vult tot aan je kruin en dan los laat en verdwijnt in de verte.
    Laat hem lekker draaien en alle storende elementen en gedachten, gevoelens en stemmingen van anderen - uit je aura met zich mee voeren.

    Je aura is nu leeg en schoon.

    Boven je hoofd heb je een energiebron, een "zonnetje", laat de stralen van dit zonnetje door je kruin(chakra) naar binnen stromen, met goudkleurige energie en laat het in je lichaam stromen en daarna je hele aura op vullen.
    Goud geeft kracht en energie.
    Je bent schoon en energiek en vooral.....je bent weer jezelf.

    Er is nog een techniek om je aura schoon te wassen, en zegt het al wat word bedoeld.
    Douchen en daarbij visualiseren dat je je aura schoon wast en je kunt nadien je aura vullen met een kleur die op dat moment je als eerste binnen schiet een kleur die op dat moment bij je past.

    Veel mensen gaan na hun werk onder de douche om zich op te frissen.
    Zonder zich bewust te zijn dat ze zo zich ontdoen van de energie die ze van anderen
    bij zich hebben en voelen zich daarna ook veel beter, dus onbewust weten en doen we het eigenlijk al, beste is ook om te douchen voor het slapen gaan.


     

    Er bestaan verschillende technieken om aura's te lezen.
    eerst moet u evenwel de betekenis van de aurakleuren kennen.

    Uw eigen aura zien.
     U hoeft niet paranormaal te zijn om aura's te te kunnen waarnemen.
    Probeer met de volgende oefeningen de kleuren van uw eigen aura te zien.
    1* Doe het licht uit en ga op bed liggen. Laat de gordijnen open voor wat natuurlijk licht.

    2* Lig heel stil en houd uw handen gespreid boven uw hoofd. Ze mogen elkaar niet aanraken.

    3* Focus uw blik niet, maar staar naar uw handen.

    4* Beweeg uw handen langzaam naar elkaar toe, tot uw vindertoppen elkaar bijna raken. U ziet nu een blauwe waas rond uw handen. dit is uw aura.

    Concentreer u op uw gespreide vingers om uw aura te zien.

     

    De aura van een ander zien.
    1 * Laat een vriend(in) tegen een zwak verlichte, witte achtergrond staan(zitten).
    2 * Richt uw blik op één punt. Het midden van het voorhoofd is het beste, want hiet bevindt zich de voorhoofdschakra, ofwel derde oog.
    3 * Richt uw blik minstens 60 seconde op dit punt. Na nog 30 seconde probeert u de contouren van uw vriend(in) te zien, terwijl u blijft staren naar hetzelfde punt. Probeer uw blik niet af te wenden en laat u niet afleiden.
    4 * U merkt nu dat de omtrek van uw kennis lichter wordt en een andere kleur krijgt dan de achtergrond. Het licht dat u ziet is zijn of haar aura.

    De kleuren van een aura verklaart.
                                                                                                                      


    Emotie: Oranje in de aura staat voor emoties . Kleine kleurverschillen kunnen duiden
                                 op emotionele onbalans.
                   Rood  teveel rood in een aura kan duiden op agressie maar ook verwijzen
                                nervositeit of geagiteerdheid. 
                   Groen een aura met donker of troebel groene vlekken erin weerspiegelt vaak een
                                jaloerse of bezitterige aard.
                    Roze   de kleur staat voor betrokkenheid, liefde en zuiverhied. Deze mooie kleur
                                duidt ook op blijdschap en ontspanning.
    Geest: Oranje  in een aura kan betekenen dat u zelfbewuster wordt en meer inzicht
                                gaat krijgen in uw behoeften en verlangens.
                   Geel    Geel staat voor goede ideeën en het ontwaken van latente geestelijke
                                vermogens. Ook duidt geel op verborgen talenten.
                   Blauw  Wordt vaak geassioseerd met spiritualiteit en kan duiden op paranormale
                                gaven als helderziendheid en telepathie.
     Lichaam: Rood  staat voor de bloedsomloop. Teveel rood kan duiden op ontstekingen,
                                onbalans of aandoeningen aan de voortplantingsorganen.
                 Grijs  vooral donkergrijs duidt op lichamelijk onbalans, zeker als de kleur
                                rond bepaalde lichaamsdelen zichtbaar wordt.
                 Bruin    Bruine vlekken in een aura geven aan dat er lichamelijke prolemen 
                                zijn zonder dat zich al symptonen hebben voorgedaan.
                 Zwart   Deze sombere kleur verschijnt soms in de aura's van mensen die zijn
                                misbruikt of die verslaafd zijn aan drugs of alcohol.



    ******                                                                                                      

    Het voelen van energie.                                                        

    Energieveld/aura om iemand heen.

    Doe dit met twee personen:

    Ga een paar meter uit elkaar staan en laat diegene waarbij je de energie/aura gaat proberen te voelen met zijn of haar rug naar je toe gaan staan, dit om niet afgeleidt te worden, loop voetje voor voetje naar de ander toe met je armen gesterkt en je handpalmen naar voren naar de persoon toe. Het kan zijn dat je tinteling in je handen voelt en de ander begint te wiebelen, op dat moment kom je tegen het energieveld/aura van de andere aan.
    Dit verklaard ook gelijk waarom jij je soms niet prettig voelt wanneer je naast iemand zit of staat, die niet lekker in z'n vel zit, je voelt dat dan en de ander kan zich zo bij jou opladen jij bent dan ineens heel moe en begrijpt niet hoe dat komt, dan weet je nu waardoor het kan komen en waarom je al vaker met je armen en benen over elkaar bent gaan zitten, omdat jij je al automatisch afsloot.

    Oefen het voelen met anderen zo gaat het steeds makkelijker, veel plezier en kijk en voel wat het doet, en geen paniek van ik voel niks, dat is iets wat je mag en kan leren.

    VOORZIJDE LICHAAM=======gevoelskant
    ACHTERZIJDE LICHAAM=====wilskracht

    19-01-2008 om 00:00 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (67 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.welkom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    welkom op de site!!!! op de site vind je informatie en verhale over geesten en geesten oproepen. ik zelf geloof volledig in geesten en van hun bestaat natuurlijk. je vind er ook hoe je geesten moet oproepen ( let wel op voor dat je iets doet en lees zeker eerst alles na !!!!!!! er zijn namelijk kwade geesten en als je een foute vraag stelt kan hij allemaal rare dinge doen rond om u en zo en hij zal blijve spoke bij u als je wil wete wat voor vrage je zeker niet moet vrage lees dan ff bij de regeltjes bij het ouija bord!!! )

    er zijn ook verhalen over geesten en paranormale dinge ( meer komt altijd we zoeken nog meer ) heb je vrage , post ze dan hier ergens neer.

    veel plezier!!

     

    19-01-2008 om 00:00 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (73 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DENK GOED NA VOOR DAT JE GEESTEN OPROEPT!!!

    er zijn verschillende technieke om geeste op te roepe zoals bloody mary en het bekende ouija bord hier zie je wat informatie hoe je die dinge kunt doen
    er is nog niet veel maar binnekort volgt er meer (moet nog wat op internet zoeke



    Bloody Mary:

    "Bloody Mary" uit proberen. (Dit is een divinatiemethode die echt werkt om contact te krijgen met overledenen. Het gaat erom in een duister vertrek in een spiegel te blijven kijken, tot je bewustzijn vage mistige wolken begint te zien. Daaruit vormen zich dan dichterbij komende figuren, tot deze beelden bij volle bewustzijn heel duidelijk menselijke overleden verwanten tonen, waarmee men zelfs kan communiceren.



    ouija bord:

    HOE MOET JE GEESTEN OPROEPEN?


    PAS OP VOORDAT JE ER AAN BEGINT.
    wil je dit een keer doen zorg dan dat je maatregelen neemt
    het kan heel gevaarlijk zijn.

    Zoals het meestal gaat… stel je een scène voor van enkele jonge studenten. Meestal is een vijftal ideaal. Daarvan gaat één
    de nota's noteren, en doen de anderen mee om hun vinger op het omgekeerde glas te houden dat temidden van de tafel staat (Glaasje
    draaien). In een cirkel op de tafel, liggen letters van A tot Z, cijfers van 0 tot 9; en enkele kaartjes met ja, nee, stop,
    een vraagteken of nog andere directe woorden. Meestal vat men het geheel op als een spelletje met een curiositeit. Onervaren
    vraagt men of er een geest aanwezig is. Na enkele ogenblikken wachten, begint er beweging in het glas te komen tot het plots
    naar "Ja" schuift. Op deze manier kunnen dan vragen aan die geest gesteld worden, die deze kan antwoorden door de antwoorden
    letter per letter te spellen. Maar, let op als je onervaren bent, is dit zeker geen onschuldig spelletje…

    tips voor geesten oproepen
    -vraag nooit iets over de toekomst ( bv: zal ik volgende week spijbelen )
    -laat het glas nooit los voor dat de sessie is beeindigt
    -geloof niet altijd wat ze zegge ( ze liegen soms gewoon om je aandacht te houden )
    -doe zeker niet wat ze zegge!!!!
    -zorg dat het ligt gedimt is
    -neem vriendelijk afscheid als de sessie afloopt
    -draag wat zilvere sieraden
    -zit niet heletijd te lachen maar blijf serieus
    -         als de geest niet wil weg gaan doe het volgende:

          glas breken

      bord op de grond gooien

      kaars uit blazen

    -toon respect
    -vertel geen leugens
    -blijft ontspannen en toon geen angst ofzo blijf gewoon positief
    -zorg dat de plek waar het glas en de kaartjes is schoon is

    wil je meer tips ga dan naar
    http://www.everyoneweb.com/geesten/ en dan bij tips voor geesten oproepen

    BEGRIJP WAT ER GEBEURT
    Het Ouija-bord is een uitstekende divinatiemethode. Door je af te stemmen, trek je inderdaad mentaal een overledene aan. Alleen
    weet je niet wie, en waarom deze entiteit aardgebonden is gebleven, want Hogere entiteiten trek je slechts uiterst zeldzaam
    aan. Ook de overledenen waarnaar je vraagt komen bijna nooit opdagen omdat zij reeds zijn overgegaan. Zoals er goede en slechte
    mensen zijn, zijn er ook dus goede en slechte aardgebonden entiteiten. Ze hechten zich echter graag vast aan het contact omdat
    het meestal hun enige schakel tot communicatie is met de fysieke mens. Hoewel zij eigenlijk ook nog steeds aardbewoners zijn,
    worden zij niet waargenomen, en leven constant in een soort uitgetreden toestand, tot hun tijd er is dat ze kunnen overgaan.
    Waarom sommige entiteiten niet over gaan, bespreken we in een ander artikel.

    Leugens, bedrog, en verkeerde toekomstvoorspellingen,
    Dit zijn zaken die meestal bij het Ouija-bord zeer veel voorkomen. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom. Wel, meestal wordt
    bijvoorbeeld naar een overleden kennis gevraagd die eigenlijk al is overgegaan. Doch de mentale oproep naar contact met geesten
    wordt opgevangen en dus komen er meestal meerderen op af. Dit is dan hun kans om communicatie te hebben. Vermits je echter
    een bepaald persoon vroeg en terwijl zij dat niet zijn, staan ze voor een moeilijke beslissing. Of zij blijven er af, dan
    missen ze hun broodnodige contact dat ze zo graag wilden, of zij geven zich uit voor de entiteit die je vraagt. Als je dan
    niet naar bewijzen gaat vissen en oude herinneringen ophaalt, kunnen ze dit verschillende sessie volhouden zonder door de
    mand te vallen.

    Een andere verkeerde opvatting is dat deze geesten de toekomst kunnen voorspellen. Nu moet je goed weten, dat zij meestal
    van niet méér op de hoogte zijn dan wij. Maar de nieuwsgierige deelnemers dringen aan. Daarom proberen zij dus een gokje te
    doen, waarvan later zal blijken dat er niets van klopt. Ook zijn er entiteiten, zoals er ook mensen zijn, die graag de gek
    houden met iemand. Omdat deze entiteiten meestal al enkele andere zwervende geesten gevonden hebben en daardoor niet meer
    alleen zijn, kunnen deze met de groep wel enkele grappige scene's uithalen, zoals iemands dood voorspellen, terwijl zij daar
    veel pret over hebben onder elkaar. (Soms spotgeesten genoemd)

    OM GEESTEN OP TE ROEPEN HEB JE EEN BORD NODIG HET OUIJA BORD.
    DEZE KAN JE OOK ZELF MAKEN KIJK MAAR NAAR HET PLAATJE

    Dit bord is GEEN SPEELGOED ! ! !
    Er zijn reeds mensen in de psychiatrie beland die via een ouija-bord poogden contact te maken met overledenen. Dergelijke
    systemen werken ALTIJD - maar begin niet met de geestenwereld te inviteren zonder te weten aan welke gevaren je blootgesteld
    kan worden.
    Wie zonder degelijke ervaring geesten oproept zet een mentale deur open langswaar dolende geesten moeiteloos toegang kunnen
    krijgen tot de psyche - het grootste probleem is er nadien terug vrij van te komen (indien dit al lukt).
    Het gebruik van deze borden wordt ten zeerste afgeraden aan personen die in een labiele gemoedstoestand zijn en/of aanleg
    hebben voor epileptie of schizofrenie.
    Gebruik dit bord enkel voor het doel waarvoor het gemaakt is, namelijk om inzichten te krijgen in situaties of om antwoorden
    te krijgen op je levensvragen.

    18-01-2008 om 00:00 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (65 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    dit verhaal is van mij zelf en heb ik zelf mee gemaakt:

    1:
    het was een vrijdag avond ( we gingen dan altijd naar oma ) en het huis der langs gebeurde rare dinge vonde wij altijd en 1 avond ware we door de struike er naar aan het kijke toen plots het licht aan sprong en der was niemand en plots het ligt gin heel snel aan en uit en der stond iemand ( jordy hij woont daar ) toen ging weer het lcht aan en uit en zijn broer stond daar rob en tot het licht ging weer aan en uit en hun mama stond daar en weer en hun papa stond daar toen ging het ligt heel snel aan en uit en ze ware weg
    het rare is het was z'n heel groot raam van bove tot onder dus je kan er niet zosnel kome staan zonder dan nog iets te bewege en ze zijn niet dood

    2:
    het was weer bij oma maar een andere dag de man die in het huis der langs woonde zat 1 keer hele tijd voorbei te rijde en om de 5-10 minuten kwam hij er voorbij maar dat kan niet want als je helemaal terug vanaf de zelfde richting naar moet rijde dan duurt dat 15 minuten ofz eer jed er weer bent en het was heletijd de zelfde auto maar hij stopte niet ofz he maar hij kwam altijd om de 5 minuten aangereden

    ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩

    mijn nicht bleef slapen en mijn zus ik en mijn nicht lage in bed op mijn mama haar kamer.
    de lichte waren uit en we keken alle 3 naar het raam er kwam in een keer heel fel licht heel kort bij wij riepe mijn mama mijn broer en neef maar toen was het licht weer weg.toen zei weg waren kwam het trug en het raare van al was dat het geen auto of geen fiets was.


    mijn meter is een paar jaar geleden gestorven.en ik voel haar aanwezigheid altijd en overal alsof ze me hoort en ziet me achtervolgd.alsof je niet meer vrij kunt zijn en als je aan het huilen bent is het precies alsof ze ja wilt komen troosten.

    by: hannah


    ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
    algemene verhalen


    er was een een klas van kleine kinderen en die ginge op een schoolreis ofiets ze gingen met de bus op een berg ( ergens in las vegas ) en der liep ook een treinspoor over de berg en de school bus was net stil gevalle op het treinspoor en der kwam een trein aan en iedereen was dood in de bus

    je kan deze plek nu nog bezoeke maar het gekke is als je onder aan de berg staat word de auto van zelf naar boven geduwt en als het mistig is dan staan der zelfs kinderhandjes op de vensters van u auto 



    telefoon en bloed! 

     

    Er was eens een meisje van 14, Evi was haar naam en voor haar 1e keer mocht ze eens echt babysitten. Haar vader gaf voor alle zekerheid het telefoonnummer mee waar zij zaten. Het was 22.00 uur en het kleine meisje van 2 jaar een half lag al in haar bedje te slapen. Terwijl Evi gespannen naar een horror op de TV zat te kijken, ging opeens de telefoon. "tringggg","tringgg". " Met de babysit van Van Elst", zei ze vriendelijk. Een kille en koudbloedige stem zei "IK", en legde neer.
    Evi vroeg af wie dat zou zijn geweest, maar algauw vergat ze het voorval door een geschreeuw van de baby boven te horen. Ze ging kijken en zag dat het kindje haar tutje was gevallen.
    Nadat ze het kleintje had getroost ging ze terug naar beneden. "Tringgg", "tringgg". Evi nam op en opeens hoorde ze terug die kille stem van daarjuist die zei : " BEN". Snel legde Evi op en met paniek belde ze naar haar vader. " Papa, papa, er is een akelige man die al 2 keer heeft gebeld, en de eerste keer zei hij 'IK' en de tweede keer zei hij 'BEN'.
    Ik weet niet wat ik moet doen, wat als hij nog eens belt? Vader antwoorde: ' Ik kom zo snel mogenlijk'.
    Evi legde op en opeens ging de telefoon weer.
    Met een akelige stem zei de man: " HIER" !!!!! Zo snel als ze kon rende ze naar de trap om de baby uit haar kamertje te halen en dan zo snel mogenlijk
    naar buiten te lopen. Maar toen ze aan de trap kwam, stapte er een man met een bloedend mes in zijn linkerhand en het
    kinderhoofdje in zijn rechterhand naar beneden.
    Evi rende naar buiten en kwam in de armen van haar vader terecht. Toen haar vader naar binnen wou gaan, zag hij alleen het kinderhoofdje liggen.
    Evi zit nu in een psychiatrische instelling, omdat ze dit alles niet kon verwerken, en elke nacht nachtmerrie's had. De ouders van de baby zijn nu verhuist naar Amerika, en proberen daar een nieuw leven te beginnen.
    Wat er met de moordenaar is gebeurt weet niemand...?



    heb je zelf verhalen post ze hier!! en ik zet ze na de rand er nog op

    18-01-2008 om 00:00 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (136 Stemmen)
    >> Reageer (8)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Algemeen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen INLEIDING

    op deze site kome de mafste verhale over geeste enzo wil je er iets op toevoege een verhaal reageer dan gewoon:)

    18-01-2008 om 00:00 geschreven door chillerke-95  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (65 Stemmen)
    >> Reageer (7)


    Archief per week
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008

    nog geest sites
  • info geesten


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs