Inhoud blog
 • soorten geesten
 • verschnijningen
 • amuletten, orbs en andere voorwerpen
 • welkom
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  geesten
  ervaring met geesten
  21-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soorten geesten
  je hebt verschillende geesten goede en kwade daarom moet je altijd naar zijn naam vragen als het iets met cijfers is is het waarschijnlijk een kwade geesten (  DUS LET OP!!! )j e weet nooit als geesten liegen soms doen ze dat om gewoon je aandacht te houde ofzo

  :twisted:Klopgeesten:twisted: (:twisted:kwade geesten:twisted:)

  Een klopgeest is een verschijnsel waarbij een onzichtbare kracht lawaai maakt en voorwerpen kan doen bewegen.

  De naam beschrijft het voornaamste kenmerk waarmee dit verschijnsel zich manifesteert. Andere uitingen die - naast klopgeluiden - vaak met klopgeesten in verband worden gebracht, zijn voetstappen, onverklaarbare geluiden, stemmen, het gooien met voorwerpen vanuit het niets, het verdwijnen van sleutels en andere gebruiksvoorwerpen die vervolgens op de gekste plaatsen kunnen worden teruggevonden, meubilair dat uit zichzelf beweegt, enz. In Duitssprekende en Engelstalige landen is dit verschijnsel ook wel bekend als poltergeist, wat Duits is voor "luidruchtige geest".

  Klopgeestverschijnselen worden samen met andere paranormale verschijnselen bestudeerd in de parapsychologie. Volgens de meeste parapsychologen zijn klopgeestverschijnselen het gevolg van niet onder controle gebrachte telekinese.

  Wetenschappers stellen dat klopgeesten toe te schrijven zijn aan fysieke oorzaken (die bij oppervlakkige beschouwing over het hoofd worden gezien) of aan aandachttrekkerij en bedrog. Er zijn door nader onderzoek inderdaad vele klopgeestverhalen ontkracht, maar er zijn er ook die niet te verklaren waren. Er is een mogelijk oorzakelijk verband tussen opgroeiende tieners en klopgeesten. Conflicten op het gebied van ontluikende seksualiteit en dergelijke zouden soms ongewild paranormale manifestaties tevoorschijn kunnen roepen.

  Het is de algemeenheid van dit fenomeen en de lange geschiedenis ervan die de interesse blijft wekken: reeds in het oude Egypte werd er melding gemaakt van stenen die uit het niets verschenen en bedden die uit zichzelf bewogen.
  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (9)

  18-04-2013
  Een demoon is een kater die blijft
  Ik begrijp niet dat sommigen het risico nog nemen om aan glaasje draaien mee te doen.Ze willen zeker niet afdoen voor anderen Er was ooit in een studentenhuis een leerling verpleegster die dat ook heeft gedaan en werd er helemaal afwezig van. Je kunt bevangen worden door een entiteit die met je mee wil. En dan heb je geen controle meer over jezelf. Regelmatig hoor je dat het hier mee verkeerd is afgelopen. En dat het een fatale afloop kan hebben met dat glaasje draaien. Dat hun ouders hun daar niets over zeggen, of hun daar niet in onderrichten.

  18-04-2013 om 01:01 geschreven door Tio


  28-09-2011
  entiteiten en demonen.
  ondanks dat ze zeggen dat je een beschermingsgebed moet doen de hoogste engelen aan te roepen van het witte licht en zoutcirkels om je heen en wierook branden en de poort afsluiten, kritisch vragen stellen, met eerbied. Dan nog vind ik het voor beginnelingen een risicovolle onderneming. Er zijn genoeg ongelukken mee gebeurd, nare verschijnselen tot agressieve demonen die je lichamelijk aanvallen en verwonden, en de djin de vuurgeest die brandwonden bezorgt.

  28-09-2011 om 11:39 geschreven door demonen entiteiten


  demonie en bezetenheid
  er is iemand die zegt dat hoe meer je waarschuwt tegen glaasje draaien en ouijabord des te meer aantrekkingskracht het heeft om het te doen. Je moet je beschermen met een gebed dat beschermt en weer afsluiten. Maar ik heb ook gelezen dat jonge personen het juist niet deden omdat er veel waarschuwingen staan op internet over glaasje draaien en ouija bord. Wat je er van kunt krijgen. Als er een demoon op af komt dan raak je die nooit meer kwijt.

  28-09-2011 om 11:32 geschreven door demonen


  27-09-2011
  een demoon is niet voor de poes, het is een eeuwige kater.
  de demoon is een eeuwige kater.

  27-09-2011 om 03:12 geschreven door een demoon is een kater die blijft


  de demoon is vol hoon
  er gebeuren meer ongelukken met glaasje draaien dan dat je denkt. Je voelt eerst niets en ziet ook nog niets maar daarna voel je het met verschijnselen maar dan is het helaas al te laat. Ook andere mensen en huisgenoten kunnen bevangen worden door entiteiten van geesten. Als zij in dat vertrek komen waar glaasje is gedraaid gaat het ook in hun zitten. Het is een kille koude sfeer, en je kunt angsten gaan krijgen en depressies, plotselinge rare geluiden, verschijnselen. Bewegende stoelen, open en dichtgaande laden en aanduwen zonder dat er een mensenhand aan te pas gekomen is. En de demon kan je aanvallen. En is zeer agressief en die kan ook op dat glaasje draaien afkomen en ouijabord. Ze zeggen als je een gebed opzegt en goed weer afsluit valt het wel wat mee. Dit zijn mensen van paganspace die dat zeggen. Ze verbagatalliseren het helemaal met ouija bord en glaasje draaien. En dit terwijl er zoveel ongelukken mee zijn gebeurd wezen zij het af met van dat het hysterische verhalen zouden zijn. Met een demon ben je in state of shock. Electrified.

  27-09-2011 om 03:10 geschreven door een demoon is een kater die blijft


  candyman bloody mary
  bloody mary is een agressieve spiegelgeest. Met nare verschijnselen als je die oproept. Je krijgt dan last van poltergeist verschijnselen. 3 tot 100 maal oproepen door voor de badkamer te gaan staan en dan in iedere hand een kaars in een donkere badkamer. Ook candyman is een spiegelgeest. Met zo'n haakarm als een zeerover.

  27-09-2011 om 02:56 geschreven door een demoon is een kater die blijft


  16-09-2011
  de kater komt later en die blijft met een demoon.
  jonge leerlingen die onervaren en roekeloos en overmoedig aan glaasje draaien doen en die hierdoor nare verschijnselen kunnen gaan ondervinden omdat zij er niet in thuis zijn vergooien hun jonge leven. In roeselaere dichtbij limburg zijn drie jonge mensen omgekomen bij het glaasje draaien. Als het leven je lief is dan begin je hier niet aan. Men vergooit zijn of haar leven hierdoor. Je hoort vaak genoeg dat er ongelukken mee gebeurd zijn. Een demoon is een eeuwige kater die je aan glaasje draaien kunt overhouden.

  16-09-2011 om 02:00 geschreven door een demoon is een kater die blijft


  poltergeistverschijnselen in huis door het oproepen van de agressieve huisgeest bloody mary
  het lijkt een grapje. Maar dat is het niet. Bloody mary oproepen met in iedere hand een brandende kaars en dan drie keer bloody mary roepen in de spiegel van de badkamer. Deze spiegelgeest kan nare poltergeistverschijnselen met zich mee brengen. Dit is een agressieve huisgeest. Volgens een exorcist is deze geest levensgevaarlijk en mag nooit opgeroepen worden. Ook candyman en het glaasje draaien is gevaarlijk voor mensen die onervaren zijn op dat gebied. Je weet nooit wat er op af komt. Het kan wel een djin of vuurgeest zijn, oftewel een demoon. Volgens exorcisten gaan demonen niet weer weg en kunnen ze voor een hoop overlast zorgen en willen soms een lichaam beschikken. Om zo hun slechte gewoonten voort te zetten die ze hier op aarde hadden. En maken zich kenbaar door stemmen die intern in je hoofd zitten en die je de opdracht geven geweld te gebruiken en agressief te worden. En om wapens te gebruiken. En drugs, likeur, hard drugs, gokken met het aanzetten tot levensdelicten en teren op angst en je leven wordt beheerst door stemmen en agressieve daden en spotten met het leven van de ander en zelfdestructieve opdrachten krijgen. Dit heet multiple persoonlijkheidssyndroom. Daar kun je mee in het psychiatrisch ziekenhuis terecht komen en er de rest van je leven zitten. En dat kan niet meer beter worden. Laatst hebben spiritisten nog enkele entiteiten verwijderd die een multiple persoonlijkheidssyndroom had maar er waren nog meer demonen in die persoon waar diegene niet direct van verlost kan worden.

  16-09-2011 om 01:51 geschreven door geesten


  26-06-2009
  help !
  liefste menneer/ mevrouw,

  ik ben een meisje van 12 jaar, 
  en ik  en vrienden en vriendinnen
  van me hebben pas geleden geesten opgeroepen
  eerst waren het familieleden , goede geesten
  maar vandaag liep het uit de hand ..
  er verscheen een slechte geest ,
  hij is een man van 42 jaar en ik 1jaar dood
  dat vertelde hij allemaal ..
  hij is in een brandend hij vermoord met opzet..
  we schreeuwde allemaal toen hij zei :
  ik ga jana achter jana aan ..
  er vielen dingen , dingen werden verplaatst enzovoort..
  nu daarstrakst roepte we hem ook op ,
  ik probeerde natuurlijk manieren te vinden
  om hem weg te jagen , maar nu zei hij het volgenden:
  ik ga niet meer achter jana aan ,
  ik ga achter de gene aan die me uitdaagde ;
  ZOË ! (mijn naam)  en we gilde allemaal weer..
  nu gebeurt mij precies hetzelfde als jana ...
  maar ik maakte een foto in de spiegel en ik zag
  een veschijnsel ; het was moeilijk te zien , maar het was een lichaam van iemand die naast me stond..

  kunt u me helpen? ik ben doodsbang ;(

  groetjes bangmeisjee..

  26-06-2009 om 16:04 geschreven door onbekend meisje
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief per week
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008

  nog geest sites
 • info geesten


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!