Inhoud blog
  • dag van de arbeid
  • vandaag is het dag van de arbeid
  • spreekbeurt
  • spreekbeurt
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Welkom op mijn blog!
    blog van femke

    12-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Ik heb gisteren de film van one direction Laughing gezien hij was super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    12-01-2014 om 16:18 geschreven door femkegeets  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    10-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een lekker dessertje
    Hey, ik heb een lekker dessertje gevonden  Rolling Eyes       
                                                                                          
                                                                                                                                         bereidingstijd: 50 minuten , exclusief opstijftijd 
                                                   Ingredienten
                                                                                     1 zakje gelatinepoeder,wit
                                                                                     1 zakje gelatinepoeder,rood
                                                                                     750 g bosbessen 
                                                                                     beetje citroensap
                                                                                     200 g gezeefde poedersuiker 
                                                                                     6 eierdooiers 
                                                                                     5 dl slagroom
                                                  


                                                                                         BEREIDING
                                                                                                

                                                                                  MENG : het gelatinepoeder met water in een pannetje en laat
                                                                              
                                                                                                 de gelatine 10 minuten wellen
                                                        SORTEER : de bosbessen, was ze en laat ze goed uitlekken .
                                                                                                                 Pureer ruim de helft van de bosbessen met citroensap en de helft
                                                                                                                 van de poedersuiker .Verwarm de gelatine al roerend tot hij opgelost .
                                                                                                                 Laat de gelatine iets afkoelen en meng hem door de bosbessenpuree.
                                                                                 KLOP :         de eierdooiers met water schuimig. Voeg langzaam de rest
                                                                                                                  van de poedersuiker toe en roer dit mengsel door de bosbessenpuree.
                                                                          
                                                                               KLOP :           de slagroom stijf .Schep hem door de bosbessenpuree zodra die
                                                                                                                   dik begint te worden.Vul met koud water omgespoelde  puddingvorm 
                                                                                                                  (inhoud 1,5 l) met puree en zet hem een paar uur in de koelkast .
                                                                                SORT :                 het stijf geworden dessert op een schotel en
                                                                                                                   garneer dit met de rest van de bosbessen.
                                                                                        
                                                                                        
                                                                                            
               hopelijk is hij lekker !!!!!!!!! gr.femke

    10-01-2014 om 21:27 geschreven door femkegeets  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    09-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN PIZZA RECEPT
    Hey ik heb een recept gevonden voor pizza's te makenSmile
                                         PIZZADEEG
                          6et olijfolie
                                     2 ajuinen,in fijne schijfjes gesneden
                                     1 rode paprika, in blokjes
                                     1 gele paprika, in blokjes
                                     250 gram gehakt
                                     1 teentje knoflook uit de knijper
                                     1/2 groentebouillonblokje
                                     tabasco naar smaak
                                     2 blikjes gecocentreed tomatenpuree (totaal ong. 140 gr. )
                                     200 gr geraspte kaas 
               

                              Bereiding
                   Verhit de olie en fruit de ajuin + de paprika (ong 10 min.)
                                  Kruid het gehakt met knoflook+ verkruimeld groentebouillonblokje + tabasco . Maak er mini-balletjes van. Doe 
                                  de gehaktballetjes bij de ajuin en paprika en bak deze 10 min.mee.
                                   Besmeer de pizzabodem met tomatenpuree en verdeel de groenten en gehaktballetjes over de pizza.
                                   Bestrooi met geraspte kaas.
                                   Bak de pizza met gehaktballetjes gedurende 20 min.in een op  220° voorverwarmde oven .
                 Ik hoop dat hem lekker is !!!!!!!!!
          En veel bakplezier 
       groetjes Femke

    09-01-2014 om 17:33 geschreven door femkegeets  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn blog
    Hey,dit is de eerste keer dat ik op mijn blog kom.
    Het is een super blog .
                           Echtwaar !!!!!!!
                     Groetjes femkegeets

    09-01-2014 om 09:34 geschreven door femkegeets  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)


    Archief per week
  • 28/04-04/05 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !




    Welkom op mijn blog!
    Rondvraag / Poll
    welk is jouw favo sport
    tennis
    voetbal
    dansen
    ballet
    surfen
    skaten
    of iets anders
    Bekijk resultaat



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs