Kook je aardappelen in warme water of neem de rest van een aardappel die je al gekookt is van de voor gerecht van gisteren die je bewaar in de koelkast!
Snijd u aardappelen in keine blokje daarna snijd u ajuin heel fijne. Daarna ontvel de tomaten en verwijder het witte hart. Snijd de tomaten in stukken.
Klop de eieren los in een kommetje en voeg heel kleine beetje
melk en heel beetje licht room. En voeg 2 eetlepel geconcentreed tomaat,
peper en zout, basilicum, oregano, paprika naar smaak toe.
Laat u braadboter in een koekenpan smelten en bak de aardappelen en ajuin en tomaten gedurende 7 min. op een zacht vuurtje.
Regelmatig doorroeren met een houten spatel.
Oven voorverwarmen op 175 °C. Sneetjes op bakplaat leggen en bovenkant eventueel met olie bestrijken. Brood in oven in 5 min. goudbruin roosteren.
En giet in de koekenpan de geklopt eieren.
Bak de omelet op een matig vuur in ca 3 min. aan de onderkant gaar.
En door roeren in de pan alle de ingredienten met de houten spatel in 1 à 2 min. gaar op zachte vuur.
Daarna smeer een kleine beetje olijf olie op u gerooster brood en voeg de roerei omelet op de gerosteer brood.
Ik wens jullie smakkelijk eten als je deze gerecht klaar gemaakt!
Conclusie van deze recept, heb deze een maal willen proberen uit mijn eigen creatie, weet niet als deze recept alle besta, maar het is geslaagd, heb er van genoten van deze toasten.
Deze recept is vandaag opgesteld en klaar gemaakt "07/07/2014"