Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Huise - Ouwegem
    Huise - Ouwegem  :  0  - 12

Voor den derby konden we geen beroep doen op Odiel en Arthur.
    We begonnen  vrij gedreven aan de partij.
    Op een hoekschop van Quinten nam Freerk de bal in èèn tijd over, en scoorde zo de openingsgoal.
    Daarna  kon Remko met twee doelpunten de scoore opdrijven.
    Nog lieten wij het gaspedaal niet los, het was Remko die met knappe acties en assists uitpakte. Quinten kon zo driemaal scooren.
    Chiel zorgde met een mooie persoonlijke actie en eeen knap afstandschot voor een 0 -  7 ruststand.
    De tweede helft begon met een druk van Huise, maar wij gaven geen grote kansen weg.
    Gaandeweg namen wij terug de match in handen.  Wij konden wel kansen creëren en ook verzilveren.
    Eerst Remko en daarna Quinten (nog vier maal) wisten te scooren.
    De score kon nog hoger zijn, maar een doelpunt van Freerk werd afgekeurd en een afstandschot van Chiel werd knap gered.
    Voor onze doelman Ilja was deze wedstrijd er eentje waarin hij geen werk kreeg.
    We speelden met : Ilja, Remko, Quinten, Chiel en Freerk.

13-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 11

Gavere Asper  -  FC Merelbeke  1 - 10

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende wedstrijd
    Zondag 18/11/2007   om 10.00u

Den derby tegen Huise !!

Huise - Ouwegem

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Ouwegem - Kruishoutem
    Ouwegem - Kruishoutem : 4 - 8

De deby tegen Kruishoutem begonnen we met een stevige tegenwind.
    De bezoekers namen dan ook, gedreven door de wind, de match in handen en konden gemakkelijk tot 0 - 3 uitlopen.
    Wij kwamen maar niet in ons spel, toch konden we tegenscoren via Chiel met een knap afstandschot.
    Op het einde van de eerste helft kregen we ook nog een flinke regenbui te verwerken, maar dat deerde Kruishoutem niet om verder uit te lopen tot 1 - 5 ruststand.
    Na de rust brachten we aanvankelijk beter voetbal, we kregen kansen en konden ook via Remko en Chiel scooren.
    Op de tegenaanval moesten we echter ook enkele  doelpunten slikken, waardoor we de moed weer snel verloren.
    Het was Quinten die nog een vierde doelpunt kan scooren.
    We speelden met Ilja, Quinten(1doelpunt), Chiel (2 doelpunten) , Arthur, Freerk, Remko (1doelpunt) en Odiel.

VC Herop Ouwegem - Kruishoutem

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Jupiter Nokere - Ouwegem
    Jupiter Nokere - Ouwegem: 4 - 7

De wedstrijd kon alweer niet slechter beginnen; de eerste aanval was meteen raak. We vonden nu niet meteen onze drive.
    Remko kon wel tegenscoren, maar wat gestuntel in onze verdedeging en niet aggressief genoeg bij hoekschoppen, zorgden ervoor dat we moesten blijven achtervolgen tot aan de rust 4 - 3.
    De tweede helft was pas begonnen of Freerk werd mooi bediend door Arthur en de bordjes gingen weer gelijk. Kort daarna bracht Freerk ons zelfs op voorsprong voor het eerst in de wedstrijd. Die voorsprong hebben we niet meer afgegeven, meer zelfs; de tegenparij kwam nog amper aan kansen toe. Met nog een doepunt van Arthur en èèn van Quinten werd het alleen nog maar een mooiere zege.
    Voor ons scoorden: Remko 2X, Quinten 2X, Freerk 2X en Arthur.
    We speelden met: Ilja, Quinten, Arthur, Chiel, Remko en Freerk

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Ouwegem - Olsene
    Ouwegem - Olsene : 6 - 3

Tegen Olsene hadden we nog iets recht te zetten na een vrij zware nederlaag in een voorbereidingstornooi.
    De wedstrijd zelf zat lang op slot. Tot Remko Arthur vrij zag staan aan de tweede paal. Waarneer Chiel met een verre inworp de alweer vrijstaande Arthur vond, stond het 2 - 0. Even een foutje in onze verdedeging bracht ons niet van de wijs, en Freerk bracht ons weer op twee doepunten voorsprong. Nog voor de rust werd het 3 - 2.
    Na de rust zorgde opnieuw Freerk met nog twee doelpunten voor een veilige voorsprong.
    Quinten mocht dan de eindstand op het bord schieten 6 - 3
    Voor ons scoorden: Freerk 3X, Arthur 2X en Quinten.
    We speelden met : Ilja, Freerk, Remko, Quinten, Odiel, Arthur en Chiel.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Machelen - Ouwegem
    Machelen - Ouwegem: 12 - 9

Voor de wedstrijd tegen Machelen konden we geen beroep doen op Ilja, Freerk en Odiel.
    Noodgedwongen moesten we op zoek naar een vervang doelman.
    Youssouf was bereid in het doel te staan.
    We begonnen terug wat zwak aan de match en bij de eerste aanval was het meteen raak voor de thuisploeg.
    De motor van onze ploeg sloeg nu wel aan. Toch kwamen we eerst 2 - 0 achter maar wij begonnen beter te voeballen.
    Via Quinten en Remko konden we eerst tegenscoren, en nog voor de rust stonden we op een mooie voorsprong.3 - 5
    Na de rust kregen we onmiddellijk een tegentreffer, maar dat kon ons niet uit ons lood slaan en we boden stevig weerwerk.We konden de voorsprong vasthouden tot 7 - 8 en dat op 10 minuten van het einde. Maar toen ging de scheidsrechter plots zwaar in de fout; een zware overtreding op Remko werd niet gefloten en de stand stond weer in evenwicht. Nu waren onze spelers wel aangeslagen, en doordat we geen reserve spelers mee hadden kwamen we ook fysiek te kort. De thuisploeg met liefst 10 spelers kon nu het verschil maken.
    De nederlaag hadden we niet verdiend, maar positief was zeker en vast onze inzet en vechtlust.
    Voor ons scoorden Quinten 6X, Remko 2X en een mooi afstandschot van Chiel.
    We speelden met Youssouf, Quinten, Remko, Arthur en Chiel.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Ouwegem - FC Merelbeke
    Ouwegem - FC Merelbeke : 0 - 14

Over de wedstrijd tegen FC Merelbeke kunnen we kort zijn; het was eigenlijk nooit een wedstrijd.
    Wij begonnen zeer zwak en de tegenpartij was veel aggressiever.De doelpunten vielen èèn na èèn.
    Vooral op hoekschop waren de tegenstanders veel gevaarlijker.
    Een donderpreek tijdens de rust leverde niet het gewenste resultaat op, integendeel. we mogen van geluk spreken dat de tegenstander de voet van het gaspedaal hield. Zo werden we van een grotere nederlaag gespaard.
    We speelden met : Ilja, Arthur, Chiel, Freerk, Odiel Quinten en Remko

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Dikkelvenne - Ouwegem
    Dikkelvenne - Ouwegem : 6 - 6

Tegen Dikkelvenne hebben wij al meerdere spannende wedstrijden gespeeld.
    Ook dit keer werd het een aangenaam kijkstuk.
    Met kansen voor beide ploegen. De doelpunten volgden dan ook.
    Wij werkten iets beter af dan de thuisploeg en mochten dan ook verdiend met een voorsprong de rust in 3 - 5.
    Na de rust konden we via Quinten eerst nog verder uitlopen tot 3 - 6.
    Maar wat er toen gebeurde, was nauwelijks te geloven.
    We kregen nog zeker 5 open kansen, maar die werden allemaal vakkundig de nek omgewrongen.
    De thuisploeg kwam dan ook stapje per stapje dichter.
    En opnieuw, zoals vorige week kregen wij in de laatste minuut de gelijkmaker tegen. 6 - 6
    Wij blijven zo met een heel wrang gevoel over.
    Maar zolang het spel goed is, mag er geen paniek zijn. De resultaten zullen wel volgen.
    Voor onze ploeg scoorden : Quiten 3X, Chiel, Freerk en Remko
    Wij speelden met : Ilja, Freerk, Remko, Quinten, Chiel, Odiel en Arthur.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Bottelare - Ouwegem
    Bottelare - Ouwegem : 3 - 8:

Na drie nederlagen begon de druk toch wel wat te wegen op de spelers, en met Bottelare kregen we deze keer een tegenstander van ons kaliber voorgeschoteld.
    Maar de schrik om te verliezen was zeer sterk aanwezig, ons voetbal was wat krampachtig.
    Het was onze nieuwste speler Odiel die de veer brak door het eerste doelpunt te scoren.
    Vanaf dan gingen we steeds beter spelen en we konden voor het eerst dit seizoen met een voorsprong de rust in (2-5).
    Na de rust veranderde er niet veel in het spelbeeld, wij waren iets beter in de afwerking dan onze tegenstander.
    Voor onze ploeg scoorden Remko 3X, Quinten 2X, Chiel, Freerk en Odiel.
    In de laatste minuut kregen wij nog een penalty, maar onze doelman Ilja mistte de kans om te scooren.

02-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Ouwegem - Gavere Asper
    Ouwegem - Gavere Asper : 3 - 16

Opnieuw stonden we voor een zware opgave tegen Gavere Asper (Vorig jaar de kampioen in onze reeks).
    We begonnen zonder complexen aan de match, maar toch kwamen we al te gemakkelijk op achterstand.
    Bij 0 - 3 stand namen we even de match in handen, en we kwamen dan ook op 2 -3 terug (doelpunten van Quinten en Remko).
    De kansen op 3 - 3 vergaten we af te maken.
    De laatste 5 minuten van de eerste helft waren we precies van het veld, de tegenstander kon de score opdrijven tot  2 - 8 bij de rust.
    De kloof was dan al te groot en het geloof in eigen kunnen was ver te zoeken.
    Vandaar de bijna onnodige tweede helft

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Sottegem - Ouwegem
    Sottegem - Ouwegem : 11 - 5

Dit moest ons begin van de competitie worden na de blamage van vorige week.
    En alhoewel de uitslag het niet doet vermoeden speelden we een heel sterke wedstrijd.
    Het werd een superspannende eerste helft, met doelpunten aan beide zijden, maar geen van de ploegen kon een voorsprong van meer dan èèn doelpunt maken. De ruststand was dan ook 4 - 4
    In de tweede helft kwamen we vlug 5 - 4 achter.
    Die stand bleef dan ook lang op het bord staan.
    Wij bleven op zoek gaan naar de gelijkmaker maar de tegenstander bleven ook gevaarlijk op de tegenaanval.
    Het waren dan ook zij die erin slaagden om de voorsprong verder uit te diepen.
    De laaste 8 minuten van de wedstrijd zaten wij dan ook volledig op ons tandvlees, met nog enkele tegendoelpunten tot gevolg.
    De klasse van onze tegenstander was dan wel duidelijk zichtbaar.
    Toch konden wij met opgegeven hoofd het terrein verlaten.
    We speelden met : Ilja, Freerk, Arthur, Chiel, Odiel, Remko en Quinten.

15-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.volgende Wedstrijd
    Zaterdag 03/11/2007 om 10.00u

Jupiter Nokere -  Herop Ouwegem

13-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie uitslagen
    Sp. Petegem - Vurste Semmerzake :

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag

Machelen - VC Herop Ouwegem: 12 - 9

Nog voor we wisten dat de wedstrijd begonnen was stonden we al een doelpunt achter.
    We probeerden elkaar wakker te maken bij een 2-0 stand.
    We namen nu de wedstrijd in handen, scoorden eerst de aansluitingstreffer, en gingen op zoek naar de gelijkmaker. Maar we kregen een doelpunt tegen. Bij de 3-1  probeerden we ons nog harder te verzetten, en we slaagden daar  zeer goed in. Met enkele mooie acties en goed samenspel  kwam de thuisploeg niet meer onder onze druk uit. Met doelpunten van Quinten en een van Remko  hadden we dan ook de scheve situatie  nog rechtgezet voor de rust (ruststand 3-5).
    De tweede helft begon zoals de eerste, onmiddellijk een doelpunt tegen.
    We konden ons nu vlugger herpakken, maar we kregen de wedstrijd niet helemaal meer onder controle.
    Door het inbregen van  een nieuwe speler bij de thuisploeg hadden we het knap lastig.
    Maar nog steeds voetbalden we goed mee, en ook de doelpunten volgden (Quinten, Remko en een knap afstandschot van Chiel).
    Bij een 7 - 8 tussenstand vond de scheidsrechter het nodig om de thuisploeg een handje te helpen. Een duidelijke fout op Remko werd niet gefloten, met een tegendoelpunt tot gevolg.
    De spelers waren nu even het noorden kwijt door het over en weer geroep van de supporters naar de scheidsrechter. Met als gevvolg dat we al snel nog enkele doelpunten tegen kregen.
    Er reste  ons nog te weinig tijd om ons te herpakken, waardoor de nederlaag een feit was.
    Dit terwijl we dat eigenlijk niet verdienden te verliezen.
    Toch een pluim voor de ongeloofelijke inzet van onze ploeg, proficiat jongens, doe zo verder.
    We speelden met Youssouf, Remko, Quinten, Chiel en Arthur.

VC Herop Ouwegem - FC Merelebeke: 0 - 14

We begonnen de wedstrijd vol goeie bedoelingen, maar al gauw kwamen we in de problemen door de veel aggressievere bezoekers van Merelbeke.
    Het eerste doelpunt kregen we dan ook tegen bij een hoekschop, maar de aanvallers veel vlugger reageerden dan onze verdedigers. De eerste 10 minuten speelden wij het spel vrank en vrij mee.Daarna waren we bij momenten veel te bang van onze tegenstander. Bij de rust stonden we dan ook al 0 - 7 in het krijt. Na de donderpreek tijdens de rust kregen we nog niet het gewenste effect. Integendeel, heel wat onnodig dom balverlies en slordige passes zorgden ervoor dat de tegenstander niet veel moeite moest doen om ons uit verband te spelen. Gelukkig dat Merelebeke het gaspedaal wat loste, anders had de score veel hoger kunnen oplopen. Wat wij daar tegenover stelden was veel te weinig. Ook werden we door de lat en de paal van een doelpunt gehouden.
    We hopen op een sportieve revanche van al onze spelers de volgende week.
    We speelden met; Ilja, Remko, Odiel, Quinten, Freerk, Chiel en Arthur.

27-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag : Ouwegem - Vurste Semmerzake

Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt.  Het is gewoon zoals je het zélf wenst.  Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed.  Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.

Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat.  Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag : Ouwegem - Sp. Petegem

Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig.  Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.

Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.

Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".

Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen.  In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.

Nu is uw blog aangemaakt.  Maar wat nu???!

Lees dit in het volgende bericht hieronder!