Kroatische gerechten
Inhoud blog
  • Dobar tek, laat het smaken.
  • Recept Cevapcici
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Rondvraag / Poll
    Hoe is jou ervaring met de
    De visgerechten zijn mijn grote favoriet
    Ik kies graag heerlijke vleesgerechten
    Typische gerechten uit Istrië
    Traditionele gerechten uit Dalmatia
    Schaaldieren en inktvisgerechten
    Gegrild vlees, met frietjes en verse salade
    Maak mij niet uit, ik laat me graag verrassen
    Ik ga de markt op, en stel alles zelf samen
    Bekijk resultaat

    Inhoud blog
  • Dobar tek, laat het smaken.
  • Recept Cevapcici
    29-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dobar tek, laat het smaken.

    Welkom op het nieuwe recepten-weblog van Kroatiëclub, nu de heerlijkste recepten speciaal geselecteerd voor de echte liefhebber, ik zou zeggen laat het smaken. En heb ook jij een heerlijk en echt kroatisch recept? plaats het dan op deze site, alvast bedankt. Jullie chefkok cleppie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    29-12-2006, 18:11 geschreven door cleppie  
    11-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recept Cevapcici

    Recept Cevapcici 

    IngredientenCevapcici

    500 gram lamsgehakt
    500 gram rundergehakt
    1 geklopt ei
    5-6 druppels tabasco
    1 tl oregano
    1 tl zout
    1 tl paprika
    1 grote teen knoflook, fijngehakt
    3-4 el bouillon

    Bereiding

    Meng alle ingredienten doorelkaar, en kneed hiervan een worstje van ongeveer een vinger dik á 8 cm lang.  Laat e.e.a  in de koelkast opstijven. Je kunt ze dan eventueel invriezen of grillen. 

    heerlijk op de barbeque, maar ook op de een grillpan een dilicatesse. Voeg wat  met rauwe uiringen en ajvar toe (een  mengsel van paprika, ui,en tomaat).Dobat tek,  ik zou zeggen laat het smaken. 

    • 1 lb of GroundLamb (or pork)               Englisch
    • 1 lb of Ground Beef
    • 1 Egg, beaten
    • 1 Tbsp Red Pepper flakes
    • 1 Tbsp Marjoram
    • 1 Tsp Salt
    • 1 Tsp Paprika
    • 2 Cloves of Garlic, chopped
    • 1 Small bunch of Italian Parsley, chopped
    1. Preheat outdoor grill.
    2. Combine all ingredients, mixing well.
    3. Let stand for 15 minutes.
    4. Form mixture into large, thumb-like shapes (3" long).
    5. Place the sausages on the grill, turning after 3-5 minutes (be careful not to burn them).
    6. Serve immediately with yogurt, mustard or ajvar sauces and fresh vegetables. (Serves 4)


     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (74 Stemmen)
    11-09-2006, 00:00 geschreven door cleppie  
    Archief per week
  • 25/12-31/12 2006
  • 11/09-17/09 2006
    Foto
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Archief per jaar
  • 2006
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Laatste commentaren
  • Juga Dalmatia, tomatensoep uit Dalmatië (cleppie)
        op Dobar tek, laat het smaken.
  • Pita met chili (cleppie)
        op Dobar tek, laat het smaken.
  • Pita met spinazieblad, heerlijk (cleppie)
        op Dobar tek, laat het smaken.
  • Scallops and Pasta (cleppie)
        op Dobar tek, laat het smaken.
  • Cevapcici (cleppie)
        op Dobar tek, laat het smaken.
  • Surf ook eens naar http://www,kroatieclub.eu   en dobro dosli welcome by Croatia-club, cleppie
    Over mijzelf
    Ik ben Clemens, en gebruik soms ook wel de schuilnaam cleppie.
    Ik ben een man en woon in een dorp vlak aan de zee (Nederland/nog wel) en mijn beroep is Sport-sjop.
    Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2023 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek/kroatie-Slavonija/sport/formats schrijven/vissen/.
    Zivelji proost! en vergeet je paspoort niet.

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!