Creations Syriana
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Bloemschikken en decoratie
27-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezellige wintersfeer
Klik op de afbeelding om de link te volgen In huis kun je het met heel eevoudig materiaal gezellig maken voor de herfst. Hier heb ik een lage mand genomen, dennenappels erin gelegd met daartussen theelichtglaasjes en afgewerkt met sneeuwbolletjes. De sneeuw kun je momenteel overal goedkoop verkrijgen.
Let er wel op dat je theelichtjes voldoende hoog zijn en de sneew niet boven de lichtjes ligt. We willen geen brand veroorzaken. Help Smiley Sign

De sfeer is 's avonds heel aangenaam. Het licht kruipt overal tussen de dennenappels en creëert een mooi effect. Simpel maar prachtig.

27-11-2012, 19:09 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

27-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurkenbol
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze bol is een tikkeltje moderner. De grote bol is bekleed met Ijslands mos en kurken. Het geheeld is afgewerkt met steentjes op een bamboeschaal. Het stuk is wel heel decoratief.

27-08-2012, 17:50 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede snoepkransje
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik was zop verlekkerd op mijn eerste snoepjeskrans, dat ik een tweede heb gemaakt, een kleinere versie deze keer. Ik gebruikte enkel hardere fruitsnoepjes. Die kun je vaak goedkoop kopen, in een glazen bokaal.

10-08-2012, 21:44 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Notenkrans
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze krans is gemaakt van noten met een randje krulmos. Ze is afgewerkt met kleine toefjes bleke mos. Deze krans kan opgehangen worden, maar past ook rechtopstaand of plat op tafel met in het midden een windlichtje. Kwestie van het wat romantischer te maken.

10-08-2012, 21:40 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

20-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kransje uit bakuli
Klik op de afbeelding om de link te volgen Eindelijk weer eens tijd gevonden om een krans te maken. De voorbije weken werd er vooral buiten gewerkt, dus moest de binnendecoratie helaas even wachten. Maar nu is het weer zover: er is er een kransje bij! Het kransje is eenvoudig met witte en bruine bakuli, afgewerkt met wat mos ertussen. Het kan opgehangen worden, neergelegd of geplaatst worden op een staandertje.

20-05-2012, 12:06 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

19-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.krans met nepbuxus
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tegenwoordig kun je in veel winkels kransen en bollen vinden van nepbuxus of plastic buxus. Dat bespaart je wel wat werk, want je kunt je krans direct afwerken. Ik heb het hier ook eens geprobeerd, maar persoonlijk werk ik toch liever met echte buxus en bloemen. Wat denken jullie?

19-04-2012, 17:57 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

12-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rechtopstaande schelpenkrans
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze krans met witte schelpen en tillandsia werd bevestigd op een ronde staander. Deze krans is zeer eenvoudig te maken en op korte tijd. Uiteraard kun je ze ook ophangen aan de muur of plat op een tafeltje plaatsen.

12-03-2012, 18:43 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

07-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.paasbollen met veren
Deze bollen heb ik zelf met veren bedekt om te kunnen decoreren voor pasen. Ze zijn best mooi en makkelijk om mee te decoreren. Je hebt alleen veren, piepschuimen bollen en lijmspray nodig. Ook veel geduld en een beetje handigheid zijn vereist.

 

07-03-2012, 00:00 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

05-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eikelbollen
Dit zijn piepschuimen bollen, bedekt met eikels en kleine toefjes mos ertussen. Je kunt ze in verschillende groottes maken. Deze bollen passen ook bij heel veel andere decoratie. De eikels kosten niets als je ze zelf gaat rapen, maar dan moet je wel wachten tot het bijna herfst is. Je kiest het best voor de eikels van de Amerikaanse eik, omdat deze onderaan afgeplat zijn en iets dikker dan de Europese eikels. Het is dan makkelijker om te lijmen en de bollen zijn mooier gevuld. Ik heb de bollen, voor de mos erin ging, eerst bespoten met een beetje vernis. Het geeft een glans aan de eikels en ze zijn beter beschermd tegen het stof.

 

05-03-2012, 16:53 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zelf roosjes maken
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit decoratiestukje  is eigenlijk een experimentje. De bedoeling was om zelf roosjes te maken. Dit is heel eenvoudig met satéstokjes, papieren zakdoekjes en kaarsvet. Je moet gewoon de techniek een beetje zoeken om het zakdoekje rond het stokje te draaien. Als je de vorm van het roosje hebt, kleef je het uiteinde vast en dop je het roosje even in het gesmolten kaarsvet. Even laten drogen en het is klaar om in allerlei bloemstukken gebruikt te worden.

05-03-2012, 16:36 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

23-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.serveerkom versierd
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is een zilveren serveerkom (om bv. soep op te dienen) die ik heb versierd met een krans van gedroogde vruchten, afgewerkt met mos. Decoratief op tafel en origineel. 

23-01-2012, 20:40 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

19-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemstuk Valentijn
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit bloemstuk is wel met echte bloemen gemaakt, in tegenstelling tot de andere Valentijnsdecoratie. Het bloemstuk staat dan ook in een iets koelere ruimte. Wit en rood-roze zijn de hoofdtinten.

19-01-2012, 15:41 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnskrans met beer
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals je misschien al zag op de verbonden blog, maakt mijn moeder handgemaakte beren. Deze krans heb ik samen met haar ontworpen. Opnieuw met heel eenvoudige materialen. Ik omhulde een strokrans met jute en werkte deze af met kunststof rozen en rozenblaadjes en rode juweeltjes. Mijn ma maakte de berenkop. Deze krans kan aan de muur gehangen worden, maar ook aan het venster.

19-01-2012, 15:39 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenvoudige krans voor Valentijn
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze krans is speciaal voor de periode van Valentijn. Ze is heel eenvoudig te maken met eucalyptus, rode roosjes en veertjes, afgewerkst met appeltjes en groen. De roosjes en appeltjes zijn deze keer van kunststof. Het is momenteel erg warm in huis en echte roosjes gaan snel kapot.

19-01-2012, 15:35 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

13-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterkrans met kurken
Klik op de afbeelding om de link te volgen De klassieke krans met kurken heb ik aangepast aan de wintersfeer. In plaats van met mos is de krans afgewerkt met plukjes sneeuw.

13-12-2011, 11:18 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboompje
Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze boompjes kun je in de winkel kopen en naar eigen smaak bewerken. Ik heb ze voor 3 periodes bewerkt: Kerst, valentijn en Pasen. Hier zie je de kerstversie.

12-12-2011, 13:48 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piramides van hulst
Deze piramides zijn bekleed met hulst en afgewerkt met rode speldjes. Zeer decoratief tijdens de kerstperiode en het brengt groen in huis.

 

12-12-2011, 13:45 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

28-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deurkrans kerst
Ook aan de deur mag de kerstsfeer niet ontbreken. Het handige aan deze krans zijn de lichtjes. Deze werken met een batterijtje, dus een stopcontact bij de deur is niet nodig. Bovendien verbruikten de kleine ledlampjes heel weinig. Er wordt dus ook aan de energiebesparing gedacht.

 

28-11-2011, 18:09 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstkrans
Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik heb het even druk gehad met een aantal bestellingen, maar nu heb ik een aantal nieuwigheden. De kerstperiode komt eraan en dus moet er in huis opnieuw gedecoreerd worden. Hiernaast ziet u de eenvoudige krans, die ik maakte om met Kerst op tafel te plaatsen.

28-11-2011, 18:04 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

23-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemstuk met rozen en chrysanten
Dit bloemstukje bestaat voornamelijk uit witte roosjes, groene chrysantjes en wat witte hortensia, afgewerkt met nootjes.

 

23-11-2011, 12:17 geschreven door Syriana  

Reageer (0)

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Gastenboek
 • Tof en origineel!
 • Leuke decoratie

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Hoofdpunten blog tinnekesbeertjes
 • Paaskonijntje Fanny
 • Yani de platvoet
 • Dolly het schaapje
 • Charlie met de pet
 • Het schattige beertje Anthony


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!