voor 4 personen. vlees:4 korteletten,1kg gehakt, 400 gr .gemengd gehakt, 4 halve kippen borsten,+-1kg varkenshaasje, vis: 4 zalm moten,4,800kg mosselen, groenten:erwten en wortelen (in glazen pot)dit gaat sneller en schorseneren( in glazen pot). broccoli 1gr.zak (diepvries). ,stoom groenten diepvries een grote zak daar zitten 4 stoom porties in,1kg witloof,4 rode paprika's,1/2 kg ajuin,2 wortelen,selder, 1 steel prei,2 groote appelsienen,2,50kg friet aardappelen,4kg kook aardappelen overige:1 doos rijst met 4 kook builtje,2x room klein brik verpakking,2xtomaten puree karton brik,pot mayonaise,bloem, boter, melk. spaghetti kruiden,peper,zout,mosterd,ketjap(dikke zoete soja saus)poto,500gr taglitelli,500gr spaghetti, 1 zak kroketten,paneermeel,sambal,1 ei.boullion blokjes kip,pickels,gemalen kaas naar smaak. Dit zijn al de ingrediƫnten om alle menu's voor heel de week klaar te maken. Tip: zoal de selder is te veel maar met de rest maak je een gezond hapje met een dip sausje als voorafje en de porto kan je gebruiken als aperitief. succes.
Allereerst welkom op mijn blog . Even kort uitleggen wat de bedoeling is,voor mensen met weinig tijd of mensen die niet graag veel tijd steken om elke dag boodschappen te doen; ga ik een week menu opstellen die gekoppeld wordt aan een boodschappen lijst. Het dagmenu voorzie ik van de nodige recepten,en zal u ook regelmatig tips en triks te vinden. Zijn er vragen dan stel ze gerust. Boodschappen doen hoeft niet langer te duren dan 60 min per week en voor een hele week voor 4 a 5 personen. En als je budget vriendelijk wil boodschappen doen, dus meer dan een supermarkt is 30 min extra ruim voldoende. En kan je jezelf nog verwenen met een kop koffie of thee als afsluit. tot binnenkort. CJ Marx