These are 2 canvasses I made myself, or I ordered them at least, but it are our pictures from Australia.
They look good don't they? The pictures from Melbourne and Sydney are from years ago.
As you can see the stoofvlees is looking good, it tastes just fine but needs a bit more cookingso all the flesh falls apart, yummie. Tomorrow it will be even better...
Off course I used a Westmalle to bring to taste. There are also the secret herbes, off course.
Do you have a nice full moon as we have now?
If you like to know where I work you can go to www. mariagaarde.be. If you look at the air photo you can see at the left on the bottom a little building, well I did clean that today for 3 hours. My hands are a bit sore from all the wringing(?)
If you go to rondleiding I work ussually in the j shaped building, number 10 and the one on the athletic piste.
Ja ja ik heb het gedaan, ik ben er een van mijzelf gestart.
Eigenlijk voornamelijk om fotootjes op te zetten voor mijn Ozzie friends. Zo kunnen zij altijd gaan kijken.
Pauline these are for you, finally enjoye
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.