Het was een heel geslaagde avond, met een heel enthousiaste groep. Om het afscheid van hun japanse medewerkers te vieren kwamen ze bij ons koken. Voor de gelegenheid had ik een aantal nieuwe recepten gemaakt; eerst begonnen we met een hapje , carpaccio sushi
Dan hebben we een groene aspergesoep met miso gemaakt, gevolgd door een lauw salaatje met ponzu en wakame en tenslotte hebben we op de tepan yaki plaat tonijn gebakken met lekker veel peper en zout, en dit op een bedje van spinazie en puree met wasabi, heerlijk.
De groep was erg cooperatief en ik heb heel leuke respons gehad. Er werd enthousiast meegewerkt en veel vragen gesteld.
Vandaag kwam Aline Lieze laten zien , gelijk al die vrouwen rond dat knoddig schattebolleke, zien jullie meteen de meeste van mijn collegaatjes ook.
Aline zag er prima uit en dat snoesje... daar hebben we geen woorden voor.
Zaterdag zijn we naar de babyborrel geweest van Ziggy en dot van een babyboy.
Papa Juppe en mama Tinne zagen er ook stralend uit.
Libellia heeft baby Ziggy heel lief een kusje gegeven en ze vond het zo'n schatje.
Het was erg druk in het restaurant van Juppe en Tinne, dat sinds de geboorte gesloten was.
De wereld van Kocagne is een zalig restaurantje en ik lik er altijd mijn vingers af.
Het ligt in de graaf van Hoornstraat en is sterk thais beïnvloed.
Je zit er rustig en wordt niet van je plaats wegekeken om je tafel nog snel even dubbel te verkopen.
Dat willen ze niet en geloof me ze zouden er volk genoeg voor hebben.
Nog een fotootje van de kleine snoes en tot gauw weer
karen
Sandra is de langst aanwezige van ons team, niet de oudste en niet de grootste of de kleinste.
Ze is mama en dat zijn we allemaal. Sandra werkt samen met Leslie en ik kan je wel vertellen dat is een kleine vamp met lang donker haar.
Als Sandra naar de kapper is geweest ligt haar haar heel lief en zelf kan ze dat zo niet.
Hier zie je haar aan het werk.