| 
					
					
 MEDEWERKERS STEAK-
EN SCAMPIFESTIJN ZONDAG 16 feb 2014 
  
KLAARZETTEN
ZAAL(vanaf 09u00):  Marc, Werner, Erik,  
  
EETFESTIJN**aanwezig om 11u10**í 
  
KASSA (2) van 11u00 tot 14u00 
.. 
                    
van 14u00 tot 17u00 
.                                        
  
ZAAL 
- Noteren
bestellingen (5)         Geert VDD, Guido
VDD, Tim VDS,  
- Opdienen
dranken (4)                     Niels, Tom Pollet,
Kevin DM, Wouter M 
- Opdienen eten&
afruimen (5) Rik, Stijn, Joeri L, Laurent, Nick V 
- Afruimen (3)                           Thomas T, Andreas,
Mattys V, Rens 
- Tombola verkoop(1)              
- Koffie &
dessert(1)              
. 
- Coördinatie zaal(1):             
  
TOOG 
- Aperitief -
wijnen - frisdranken & bieren  afwas(4) 
Arno D, Roel VT,  
   
 
-Coördinatie
toog(1)                   Hubert VT 
KEUKEN  
- Voorbak
frieten(1 vanaf 09u30) Gert Jan 
- Frieten (1)                                 Hugo P 
-
Kaas-/garnaalkroketten (1)              Matthias DR 
- Bakken
scampis (1)            
 
- Bakken steaks
(1)                      Bart De Mol 
- Borden/sausen
klaarmaken (3)Ousmane, Timoti, Bono 
- Plateaus
klaarmaken(1)         Liesbet D 
- Coördinatie
bestellingen & keuken(1)  Marijke & Pieter 
-
Afwas(4 vanaf 12u30)        :             Quincy, Badr, Anas, Laurens, Pieter 
          
- Opruimen(8 of meer vanaf 16u) : 
. 
 
					 03-02-2014 om 16:10 
geschreven door vddrieg   
 
					
					
					 |