MEDEWERKERS STEAK-
EN SCAMPIFESTIJN ZONDAG 16 feb 2014
KLAARZETTEN
ZAAL(vanaf 09u00): Marc, Werner, Erik,
EETFESTIJN**aanwezig om 11u10**í
KASSA (2) van 11u00 tot 14u00
..
van 14u00 tot 17u00
.
ZAAL
- Noteren
bestellingen (5) Geert VDD, Guido
VDD, Tim VDS,
- Opdienen
dranken (4) Niels, Tom Pollet,
Kevin DM, Wouter M
- Opdienen eten&
afruimen (5) Rik, Stijn, Joeri L, Laurent, Nick V
- Afruimen (3) Thomas T, Andreas,
Mattys V, Rens
- Tombola verkoop(1)
- Koffie &
dessert(1)
.
- Coördinatie zaal(1):
TOOG
- Aperitief -
wijnen - frisdranken & bieren afwas(4)
Arno D, Roel VT,
-Coördinatie
toog(1) Hubert VT
KEUKEN
- Voorbak
frieten(1 vanaf 09u30) Gert Jan
- Frieten (1) Hugo P
-
Kaas-/garnaalkroketten (1) Matthias DR
- Bakken
scampis (1)
- Bakken steaks
(1) Bart De Mol
- Borden/sausen
klaarmaken (3)Ousmane, Timoti, Bono
- Plateaus
klaarmaken(1) Liesbet D
- Coördinatie
bestellingen & keuken(1) Marijke & Pieter
-
Afwas(4 vanaf 12u30) : Quincy, Badr, Anas, Laurens, Pieter
- Opruimen(8 of meer vanaf 16u) :
.
03-02-2014 om 16:10
geschreven door vddrieg 
|