Inhoud blog
 • Snel geld realiseren
 • snel geld maken
 • Snel geld sparen
 • Vele manieren om snel geld te verdienen via internet,
 • Waarom je geen vrouw kunt vinden
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  buikvet.overgewicht
  buikvet schadelijk
  20-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je geen vrouw kunt vinden

   Waarom je geen vrouw kunt vinden

   

  • Je denkt dat online dating een oplossing kan zijn
  • Je stelt je afhankelijk op van vrouwen
  • Je hebt moeite om met vrouwen om te gaan

  Je kunt jezelf veranderen, je kunt je liefdesleven verbeteren en het geluk vinden. Wil je dat, echt? Wees dan niet pessimistisch en ga jezelf de komende maanden stap voor stap verbeteren. Je bent pas begin dertig, je hebt meer dan voldoende tijd hoor!

  Geduld hebben is noodzakelijk. Je liefdesleven blijft sowieso hetzelfde als je dat niet kunt opbrengen. Alleen jij betaalt de prijs als je geen doorzettingsvermogen hebt en daarom hopeloos opgeeft.

  Online dating is geen oplossing

  Je pakt het werkelijke probleem niet aan,man zoekt vrouw, maar probeert het te omzeilen door aan Internet dating te doen. Daarin ben je niet de enige, massaal proberen mannen het geluk te vinden via het internet. Met de zoekopdracht “Man zoekt vrouw” verwachten ze de oplossing te vinden.

  Zij hopen dat met online dating het gemakkelijker is om een vrouw te vinden. Ze denken dat ze door online contact te zoeken hun onhandigheid met vrouwen kunnen verbergen.

  Maar vrouwen kunnen online prima inschatten met wat voor man ze te maken hebben. Zijn profielfoto en de manier van schrijven geven veel prijs over hoe hij in het leven staat…

  Daarom vraag ik me af wat voor berichten je naar die 1000 (!) vrouwen hebt gestuurd. Dat je slechts een enkele reactie hebt gehad mag je zien als belangrijk waarschuwingssignaal. Waarschijnlijk komt het door iets wat je hebt geschreven in die berichten.

  Of je hebt bijvoorbeeld een standaardbericht verstuurd; sowieso geen aanrader. Vrouwen zien direct dat je met kopieer en plak-werk contact probeert te maken; een teken van niet-oprechte interesse.

  Feit: Internet dating is geen oplossing

  Wat wel nuttig is om een cursus te volgen via internet:

  Man zoekt vrouw, vrouwen versieren etc.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=xaRd-a2vxDg&feature=youtu.be   

  20-12-2012 om 10:29 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit artikel gaat over voeding die je lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen

  Dit artikel gaat over voeding die je lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen, je verbrandingsmotortje aanwakkert en ook nog op andere manieren helpen met afvallen. Je hoeft dus niet te verhongeren om wat pondjes kwijt te raken. Bekijk snel de  voedingsmiddelen die vet verbranden en probeer ze in je huidige eetpatroon toe te passen.

  Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat kaneel indirect helpt bij het verliezen van lichaamsvet. In die onderzoeken bleek dat mensen die ongeveer 6 gram kaneel per dag namen een lagere bloedsuikerspiegel hadden en minder insuline aanmaakten.

  Volgens een studie  uit 2010 zou capsaïcine (een stof die van nature in de chili zit) helpen bij het verbranden van calorieën. Verhoog dus je stofwisseling door chili pepers te gebruiken in bijvoorbeeld salades, een omelet of een hete soep.

  Zorg er dus voor dat je voldoende vitamine C binnenkrijgt. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door het eten van citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen of grapefruits. Of drink eens een glas lauwwarm water met het sap van een halve citroen erin. Super gezond!

  Iedere dag een gekookt eitje is volgens recente onderzoeken zeer gezond. De hoge kwaliteit eiwitten in eieren zorgen snel voor een verzadigd gevoel. En dat maakt het weer makkelijker om wat pondjes te verliezen.

  Havermout zit vol met goede vezels en zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel constant blijft. Je kunt havermout het beste ‘s ochtends bij je ontbijt eten. Dan heeft je lichaam de meeste behoefte aan koolhydraten. ‘s Ochtends havermout eten zorgt er voor dat je verbranding gaat draaien. Je zult gedurende de hele dag meer calorieën verbranden.

  Het binnenste van een kokosnoot – het witte vruchtvlees en het kokoswater – is enorm gezond. Maar ook de kokosolie die hiervan gemaakt wordt is erg goed voor je gezondheid. Kokos bevat enzymen die je stofwisseling verhogen en je helpen met gewichtsverlies.

  Chia zaden worden al duizenden jaren gebruikt voor een gezond lichaam, meer energie en de gevolgen van het ouder worden tegen te gaan Chiazaad bevat meer omaga-3 per gram dan welke andere bron dan ook. Daarnaast zitten ze bomvol met antioxidanten, calcium, vezels en andere mineralen en vitamines. Chia zaden helpen je afvallen

  Doordat chiazaden 9x hun eigen gewicht in water opnemen en veel voedingsvezels bevatten worden koolhydraten langzaam opgenomen. Dit geeft je lang een vol gevoel.Dit komt ten goede voor het vetverbranden.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=j2l9alDjdrk&feature=youtu.be   

  20-12-2012 om 10:24 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:vetverbranden snelvetverbranden vetverbrandenbuik buikvetkwijtraken dikkebuik
  18-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kun je jouw zelfvertrouwen verhogen?

  Hoe kun je jouw zelfvertrouwen verhogen?

  Het verhogen van je zelfvertrouwen doe je niet door middel van een trucje. Blijvende verandering creëer je alleen door te werken aan je authentieke zelf, jouw unieke persoonlijkheid.

  Houd er rekening mee dat zelfvertrouwen, net als alle andere eigenschappen, werkt als een soort spier: alleen door oefening maak je het sterk. Dus je moet aan de slag, maar wel zodanig dat je ook trouw blijft aan jezelf.

  Voordat je zelfvertrouwen kunt tonen aan de buitenwereld, moet je het eerst zelf ervaren en voelen. Onderstaande tips stellen je in staat om je zelfvertrouwen te verhogen:

  Je bent niet de beste, noch de slechtste. Niet de slimste, noch de domste. Niet de oudste, noch de jongste. Niet de knapste, noch de lelijkste. Net zoals de meesten van ons.

  Op je eigen manier ben je uniek en heb je kwaliteiten in een verhouding die niemand anders zo heeft. Je hoeft dus ook niet fundamenteel te veranderen. Net als iedereen faal je soms of doe je iets niet goed. Maar je bevindt je in goed gezelschap: namelijk alle mensen op deze planeet.

  We maken allemaal fouten, dat hoort er nu eenmaal bij. Je hoeft geen Nobelprijs of een Olympische medaille te winnen. Kortom, zoals je bent, ben je prima. Jezelf oké vinden is een geweldige manier om je zelfvertrouwen te verhogen.

  Je gevoel is de verbinding met je diepste zelf. Dus de echte jij, zonder alle extra lagen die je in de loop der jaren hebt opgebouwd door negatieve ervaringen, angsten, de maatschappij, gebroken relaties, enzovoort.

  Je pure zelf. Deze ‘zelf’ weet heel goed wat je wilt en wie je bent. En dit houdt geen rekening met die angsten, die je anders zo belemmeren. In contact komen met je gevoel betekent dan ook dat je je interne kompas niet uit handen geeft, maar zelf bepaalt waar je naartoe wilt.

  Luisteren naar je gevoel doe je door jezelf vragen te stellen als: ‘Wat wil ik nu echt?’ of ‘Welke beslissing voelt het beste?’. Het antwoord is afkomstig uit je diepere zelf en zal je nooit teleurstellen. Door te luisteren naar je gevoel en dat ook te volgen, leer je te vertrouwen op jezelf en ontwikkel je meer zelfvertrouwen!

  Probeer je niet anders voor te doen dan je bent. Zoals iemand ooit zei: ‘Ik kan maar één ding heel erg goed en dat is mezelf zijn.’ Dus blijf jezelf en houd rekening met wie jij bent en wat jij wilt.

  Je wilt toch je eigen leven leiden, niet het leven van iemand anders? Maak dan ook de keuzes die voor jou de beste zijn. De beslissingen die jou verder helpen en waar jij je goed bij voelt.

  Dat betekent dat je soms nee moet zeggen en dat je anderen daardoor teleurstelt. Maar als je iedereen tevreden wilt houden, zijn de anderen allemaal tevreden en wie niet? Precies, jij! Dus blijf trouw aan jezelf.

  Hoe positiever je bent over jezelf, hoe meer je luistert je gevoel, hoe meer je jezelf accepteert en hoe trouwer je blijft aan je eigen wensen en gevoelens, hoe groter je zelfvertrouwen wordt.

  Zelfvertrouwen is niet iets magisch: iedereen kan het ontwikkelen en iedereen verdient het. Ook jij. Op jouw succes!

  18-12-2012 om 16:38 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:zelfvertrouwen vertrouwen zelfvertrouwen krijgen meer zelfvertrouwen vertrpuwen wiinen vertrouwen terug winnen cursus zelfvertrouwen zekerheid vertrouwen relatie
  17-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNEL GELD VERDIENEN: MARKTONDERZOEK

  SNEL GELD VERDIENEN: MARKTONDERZOEK

   

  Het doel is om er achter te komen waar de mensen veel geld aan uitgeven.Een heel veel gemaakte fout is door te beginnen met een product. Dus je denkt: dat is een gaaf product, dat ga ik verkopen! Je gaat allerlei investeringen doen om dat product te verkopen.Dus een pand huren,je gaat voorraad nemen, je gaat zo maar adverteren, etc. etc. Voordat je eigenlijk echt marktonderzoek hebt gedaan. En de markt hebt getest.

  Dit is nr 1 reden waarom de meeste bedrijven niet of nauwelijks van de grond komen. Je kunt dit dus allemaal voorkomen om eerst het juiste marktonderzoek te doen.

  Marktonderzoek bestaat uit 2 stappen: het vinden van potentiele markten en het onderzoeken of deze markt goed is. Waar vind je potentiele markten? Te kijken waar mensen  al geld aan uitgeven en in die markt te stappen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het net iets beter te doen dan de concurrentie.Nou. Hoe weet je waar mensen al geld aan uitgeven? Simpel door op bepaalde websites te kijken.

  Als je snel geld verdienen wilt ga je naar die die sites b.v. Pay Pro. Daar zie je precies de informatie welke informatie producten goed verkocht worden op het internet. Er is een lijst  op score gebaseerd, waaruit je een keuze kan maken.

  Het onderzoeken of deze markt goed is

  Als je stap 1 goed hebt uitgevoerd heb je al een redelijk inzicht gekregen in de cijfers van een specifieke markt. Maar als dat niet  zo is, of als je het zeker wilt weten dan kun je met de Google  keywoord tool bekijken of er veel gezocht word in de markt die je hebt gevonden.Dus stel je bent er achter gekomen dat dieet producten een hete martkt is, dan ga je naar goog;e keywoord tool. Daar kan je precies zien hoeveel mensen er zoeken op een bepaald zoekwoord.

  Dus een goed marktonderzoek bepaalt of je snel geld gaat verdienen.

  17-12-2012 om 17:02 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:snelgeld verdienen, geld verdienen,verdienen online, online geld verdienen,geld verdienen op internet,makkelijk geld verdienen, ik geld,geld,rijk,rijk worden, snel rijk worden


  Archief per week
 • 28/01-03/02 2013
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!