Inhoud blog
 • Snel geld realiseren
 • snel geld maken
 • Snel geld sparen
 • Vele manieren om snel geld te verdienen via internet,
 • Waarom je geen vrouw kunt vinden
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  buikvet.overgewicht
  buikvet schadelijk
  20-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit artikel gaat over voeding die je lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen

  Dit artikel gaat over voeding die je lichaam voorziet van de juiste voedingsstoffen, je verbrandingsmotortje aanwakkert en ook nog op andere manieren helpen met afvallen. Je hoeft dus niet te verhongeren om wat pondjes kwijt te raken. Bekijk snel de  voedingsmiddelen die vet verbranden en probeer ze in je huidige eetpatroon toe te passen.

  Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat kaneel indirect helpt bij het verliezen van lichaamsvet. In die onderzoeken bleek dat mensen die ongeveer 6 gram kaneel per dag namen een lagere bloedsuikerspiegel hadden en minder insuline aanmaakten.

  Volgens een studie  uit 2010 zou capsaïcine (een stof die van nature in de chili zit) helpen bij het verbranden van calorieën. Verhoog dus je stofwisseling door chili pepers te gebruiken in bijvoorbeeld salades, een omelet of een hete soep.

  Zorg er dus voor dat je voldoende vitamine C binnenkrijgt. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door het eten van citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen of grapefruits. Of drink eens een glas lauwwarm water met het sap van een halve citroen erin. Super gezond!

  Iedere dag een gekookt eitje is volgens recente onderzoeken zeer gezond. De hoge kwaliteit eiwitten in eieren zorgen snel voor een verzadigd gevoel. En dat maakt het weer makkelijker om wat pondjes te verliezen.

  Havermout zit vol met goede vezels en zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel constant blijft. Je kunt havermout het beste ‘s ochtends bij je ontbijt eten. Dan heeft je lichaam de meeste behoefte aan koolhydraten. ‘s Ochtends havermout eten zorgt er voor dat je verbranding gaat draaien. Je zult gedurende de hele dag meer calorieën verbranden.

  Het binnenste van een kokosnoot – het witte vruchtvlees en het kokoswater – is enorm gezond. Maar ook de kokosolie die hiervan gemaakt wordt is erg goed voor je gezondheid. Kokos bevat enzymen die je stofwisseling verhogen en je helpen met gewichtsverlies.

  Chia zaden worden al duizenden jaren gebruikt voor een gezond lichaam, meer energie en de gevolgen van het ouder worden tegen te gaan Chiazaad bevat meer omaga-3 per gram dan welke andere bron dan ook. Daarnaast zitten ze bomvol met antioxidanten, calcium, vezels en andere mineralen en vitamines. Chia zaden helpen je afvallen

  Doordat chiazaden 9x hun eigen gewicht in water opnemen en veel voedingsvezels bevatten worden koolhydraten langzaam opgenomen. Dit geeft je lang een vol gevoel.Dit komt ten goede voor het vetverbranden.

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=j2l9alDjdrk&feature=youtu.be   

  20-12-2012 om 10:24 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:vetverbranden snelvetverbranden vetverbrandenbuik buikvetkwijtraken dikkebuik
  18-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kun je jouw zelfvertrouwen verhogen?

  Hoe kun je jouw zelfvertrouwen verhogen?

  Het verhogen van je zelfvertrouwen doe je niet door middel van een trucje. Blijvende verandering creëer je alleen door te werken aan je authentieke zelf, jouw unieke persoonlijkheid.

  Houd er rekening mee dat zelfvertrouwen, net als alle andere eigenschappen, werkt als een soort spier: alleen door oefening maak je het sterk. Dus je moet aan de slag, maar wel zodanig dat je ook trouw blijft aan jezelf.

  Voordat je zelfvertrouwen kunt tonen aan de buitenwereld, moet je het eerst zelf ervaren en voelen. Onderstaande tips stellen je in staat om je zelfvertrouwen te verhogen:

  Je bent niet de beste, noch de slechtste. Niet de slimste, noch de domste. Niet de oudste, noch de jongste. Niet de knapste, noch de lelijkste. Net zoals de meesten van ons.

  Op je eigen manier ben je uniek en heb je kwaliteiten in een verhouding die niemand anders zo heeft. Je hoeft dus ook niet fundamenteel te veranderen. Net als iedereen faal je soms of doe je iets niet goed. Maar je bevindt je in goed gezelschap: namelijk alle mensen op deze planeet.

  We maken allemaal fouten, dat hoort er nu eenmaal bij. Je hoeft geen Nobelprijs of een Olympische medaille te winnen. Kortom, zoals je bent, ben je prima. Jezelf oké vinden is een geweldige manier om je zelfvertrouwen te verhogen.

  Je gevoel is de verbinding met je diepste zelf. Dus de echte jij, zonder alle extra lagen die je in de loop der jaren hebt opgebouwd door negatieve ervaringen, angsten, de maatschappij, gebroken relaties, enzovoort.

  Je pure zelf. Deze ‘zelf’ weet heel goed wat je wilt en wie je bent. En dit houdt geen rekening met die angsten, die je anders zo belemmeren. In contact komen met je gevoel betekent dan ook dat je je interne kompas niet uit handen geeft, maar zelf bepaalt waar je naartoe wilt.

  Luisteren naar je gevoel doe je door jezelf vragen te stellen als: ‘Wat wil ik nu echt?’ of ‘Welke beslissing voelt het beste?’. Het antwoord is afkomstig uit je diepere zelf en zal je nooit teleurstellen. Door te luisteren naar je gevoel en dat ook te volgen, leer je te vertrouwen op jezelf en ontwikkel je meer zelfvertrouwen!

  Probeer je niet anders voor te doen dan je bent. Zoals iemand ooit zei: ‘Ik kan maar één ding heel erg goed en dat is mezelf zijn.’ Dus blijf jezelf en houd rekening met wie jij bent en wat jij wilt.

  Je wilt toch je eigen leven leiden, niet het leven van iemand anders? Maak dan ook de keuzes die voor jou de beste zijn. De beslissingen die jou verder helpen en waar jij je goed bij voelt.

  Dat betekent dat je soms nee moet zeggen en dat je anderen daardoor teleurstelt. Maar als je iedereen tevreden wilt houden, zijn de anderen allemaal tevreden en wie niet? Precies, jij! Dus blijf trouw aan jezelf.

  Hoe positiever je bent over jezelf, hoe meer je luistert je gevoel, hoe meer je jezelf accepteert en hoe trouwer je blijft aan je eigen wensen en gevoelens, hoe groter je zelfvertrouwen wordt.

  Zelfvertrouwen is niet iets magisch: iedereen kan het ontwikkelen en iedereen verdient het. Ook jij. Op jouw succes!

  18-12-2012 om 16:38 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:zelfvertrouwen vertrouwen zelfvertrouwen krijgen meer zelfvertrouwen vertrpuwen wiinen vertrouwen terug winnen cursus zelfvertrouwen zekerheid vertrouwen relatie
  17-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNEL GELD VERDIENEN: MARKTONDERZOEK

  SNEL GELD VERDIENEN: MARKTONDERZOEK

   

  Het doel is om er achter te komen waar de mensen veel geld aan uitgeven.Een heel veel gemaakte fout is door te beginnen met een product. Dus je denkt: dat is een gaaf product, dat ga ik verkopen! Je gaat allerlei investeringen doen om dat product te verkopen.Dus een pand huren,je gaat voorraad nemen, je gaat zo maar adverteren, etc. etc. Voordat je eigenlijk echt marktonderzoek hebt gedaan. En de markt hebt getest.

  Dit is nr 1 reden waarom de meeste bedrijven niet of nauwelijks van de grond komen. Je kunt dit dus allemaal voorkomen om eerst het juiste marktonderzoek te doen.

  Marktonderzoek bestaat uit 2 stappen: het vinden van potentiele markten en het onderzoeken of deze markt goed is. Waar vind je potentiele markten? Te kijken waar mensen  al geld aan uitgeven en in die markt te stappen. Het enige wat je dan hoeft te doen is het net iets beter te doen dan de concurrentie.Nou. Hoe weet je waar mensen al geld aan uitgeven? Simpel door op bepaalde websites te kijken.

  Als je snel geld verdienen wilt ga je naar die die sites b.v. Pay Pro. Daar zie je precies de informatie welke informatie producten goed verkocht worden op het internet. Er is een lijst  op score gebaseerd, waaruit je een keuze kan maken.

  Het onderzoeken of deze markt goed is

  Als je stap 1 goed hebt uitgevoerd heb je al een redelijk inzicht gekregen in de cijfers van een specifieke markt. Maar als dat niet  zo is, of als je het zeker wilt weten dan kun je met de Google  keywoord tool bekijken of er veel gezocht word in de markt die je hebt gevonden.Dus stel je bent er achter gekomen dat dieet producten een hete martkt is, dan ga je naar goog;e keywoord tool. Daar kan je precies zien hoeveel mensen er zoeken op een bepaald zoekwoord.

  Dus een goed marktonderzoek bepaalt of je snel geld gaat verdienen.

  17-12-2012 om 17:02 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:snelgeld verdienen, geld verdienen,verdienen online, online geld verdienen,geld verdienen op internet,makkelijk geld verdienen, ik geld,geld,rijk,rijk worden, snel rijk worden
  13-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikvet kan gevaarlijk zijn

  BUIKVET GEVAARLIJK

   

  Het is niet het hoge aantal kilo's dat overgewicht zo ongezond maakt; riskant zijn de schadelijke vetcellen die zich diep in de buik ophopen.

  Op 21 maart dit jaar maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) het goede nieuws bekend: voor het eerst sinds lange tijd was het afgelopen jaar het percentage volwassenen met overgewicht in Nederland gedaald. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Ook voldeden meer Nederlanders aan de norm voor gezond bewegen. En verder was het percentage rokers en zware alcoholgebruikers onder jongeren in 2011 iets lager dan in vorige jaren. 'Nederlanders leven iets gezonder,' was de blije kop boven het persbericht.

  De optimistische gegevens haalde het CBS uit zijn Permanent onderzoek leefsituatie, een jaarlijks steekproefonderzoek onder circa tienduizend mensen van alle leeftijden. Als we even inzoomen op overgewicht, dan blijkt uit het onderzoek dat in 2011 eindelijk de gestage toename sinds 1981 van het percentage te dikke volwassenen tot staan kwam. Destijds was dat eenderde (33 procent), vorig jaar bijna de helft (45 procent), wat iets minder is dan in 2010. Vooral in de leeftijdsgroep van 20 tot 35 jaar werden naar verhouding minder dikkerds geteld. Maar bij de 55-plussers juist weer meer. Ook in 2012 kampt nog steeds een op de tien volwassenen met ernstig overgewicht, oftewel obesitasen en buikvet.

  Wat het CBS niet heeft uitgezocht, is waar die overtollige vetcellen van mensen met overgewicht en obesitas zich bevinden. Is het op bovenarmen, billen, heupen en dijen? Of hebben ze een dikke buik? Dat is jammer, want die informatie is belangrijk om te kunnen bepalen of de daling van het aantal mensen met overgewicht inderdaad een verbetering van de volksgezondheid betekent

  Het is niet het hoge aantal kilo's dat overgewicht zo ongezond maakt; riskant zijn de schadelijke vetcellen die zich diep in de buik ophopen.

  Een toenemend aantal onderzoeken wijst uit dat buikvet, het vet dat tussen, en soms in, uw inwendige organen zit, het schadelijkst is. Terwijl het vet op uw heupen, dijen en billen vrij onschadelijk is, verhoogt buikvet het risico van hoge bloeddruk, bloedstolsels en een hoog cholesterolgehalte

  Waarom is buikvet schadelijk?

  Buikvet zet ook een reeks biochemische reacties in gang die leiden tot insulineresistentie, een voorloper van diabetes type 2, hartziekten, beroerte, borst- en prostaatkanker, en zelfs nierfalen en alzheimer. Buikvet is zo gevaarlijk omdat het niet wordt gebruikt als reservevoorraad voor het geval uw lichaam extra energie nodig heeft, maar voortdurend in de bloedsomloop wordt vrijgegeven in de vorm van vetzuren die de bloedvaten verstoppen en die door de lever worden omgezet in schadelijk LDL-cholesterol.


  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=vVvRAh7gadk   

  13-12-2012 om 19:00 geschreven door antonjelle7  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Tags:buikvet,overgewicht,vet,vetcellen,dieet,afvallen,
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/antonjelle7

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  13-12-2012 om 18:40 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


  Archief per week
 • 28/01-03/02 2013
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!