Gelegen op de rand van Waregem, wat weg van de drukte ligt De Peracker. Deze voormalige vlasschuur werd vijftien jaar geleden omgetoverd tot een stijlvol restaurant annex hotel. De locatie is perfect voor wie wat rust zoekt, maar toch lekker wil verwend worden. Waar het eethuis vooral voor staat, is stonegrill. Het is gezellige manier van tafelen . Ideaal als je met een groep op stap bent. En zeker betaalbaar.
Bij het menu De geestige steen kan je kiezen uit drie voorgerechten, krijg je vijf soorten vlees en een dessert of een Irish coffee. Dat voor 30, wijn, aperitief en frisdrank incluis (+ 12) De vrouw des huizes, Kristiana Hanssens, heeft de garantie dat zowel vlees als groenten van een hoge kwaliteit zijn. Het lamsvlees komt bijvoorbeeld uit Nieuw-Zeeland. Ook de ruime wijnkaart spreekt tot de verbeelding. Niet alleen de Franse klassiekers, maar eveneens de wereldwijnen komen aan bod. Een huiswijn heb je al voor 15.
De peracker staat gekend voor zijn ruime terras, waar je een prachtig zicht op de vijver hebt, terwijl de kinderen spelen in de zandbak. De ruime eetzalen, één van honderd plaatsen, de andere van vijfenzeventig, bieden de mogelijkheid om met heel de familie naar hier af te zakken.
Onze stemmige bar zorgt voor aangenaam verpozen en is open vanaf 16 uur.
|