14/11/2011, vandaag gingen we beginnen aan de realisatie van het apendessert. Voor we begonnen kregen we uitleg hoe we het moesten bereiden. Om te beginnen moesten we room opkloppen, bananen pletten en in stukjes snijden. Daarna deden we alles bij mekaar en voegde we er suiker bij. Daarna nog afwerken met hagelslag en ons apendessert was klaar, hier zijn nog een aantal foto's. Groetjes Giel
Hallo, bloggers ik ga jullie vandaag vertellen wat ik en mijn klas de twee uren van vandaag hebben gedaan. Het eerste uur hebben 3 leerlingen Marlies, Elly en Chloƫ het apendessertje gemaakt ze hebben de bananen gesneden en dan de geitenkaas en dan alles bij elkaar gemixt. tijdens dat die 3 leerlingen het apendessertje hebben gemaakt moesten de anderen het kruiswoordraadsel in ons boekje oplossen. Toen het af was was het een mooi resultaat we hebben een lekker dessertje gegeten het was de moeite waard Al was het spijtig dat sommige leerlingen het dessertje niet lusten. Het tweede uur hebben we aan ons eindwerk mogen werken iedereen heeft een schets moeten maken en laten zien en we mochten ook op de laptops dat was heel leuk Het was een leuke les techniek vandaag we hebben een lekker dessertje kunnen eten we hebben aan ons eindwerk kunnen werken. GROETJES JULLIE BLOGMASTER VAN DEZE WEEK VAN 2MWA1 EN 2LA SILKE STROOBANTS