Inhoud blog
  • soorten fruitsap
  • soorten fruitsap
  • soorten fruitsap
  • energie
  • energie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wannesv@techniek

    21-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soorten fruitsap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen pompelmoessap


    De pompelmoes (Citrus maxima) is een citrusvrucht die wel wat lijkt op de grapefruit (Citrus ×paradisii) maar groter is, met een dikkere schil. De pompelmoes is een van de ouders van de grapefruit, die een kruising is; de andere ouder is de sinaasappel (Citrus sinensis). De naam pompelmoes komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit het Tamil (pampa limāsu (பம்பரமாசு) = grote citroen, vgl. Portugees pomposos limões) en is via het Nederlands door andere talen overgenomen, zoals te zien in het Italiaanse pompelmo[1] Franse pamplemousse en het Duitse Pampelmuse.[2]

    21-04-2016 om 11:36 geschreven door verraeswannes  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soorten fruitsap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    appelsap.



    Appelsap is een non-alcoholische drank gemaakt van appels. Het sap wordt geperst uit verschillende soorten appels zoals Elstar, Jonagold, Cox's Orange Pippin en Goudreinette. Als appelsap gepasteuriseerd wordt kan het ongeveer een jaar bewaard worden zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Het sap dat in pakken in de supermarkt wordt verkocht is meestal gefilterd, waardoor het helder wordt, en gemaakt uit een concentraat van appelsap. Dit concentraat komt veelal uit China, Zuid-Amerika, Turkije of Polen. Lokaal wordt het concentraat aangelengd met water, waardoor er weer appelsap ontstaat. Door het concentraat is er minder vervoer nodig, waardoor het appelsap goedkoper is

    21-04-2016 om 11:34 geschreven door verraeswannes  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.soorten fruitsap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu zal ik het hebben over soorten fruitsap.

    een appelsiensap

    Sinaasappelsap is een vruchtensap verkregen door het binnenste van een sinaasappel uit te persen. Sinaasappelsap is in de winkel te koop met en zonder vruchtvlees. Vers sinaasappelsap heeft over het algemeen een fruitig-zure smaak. Soms kan het ook een erg zoete smaak hebben, als er suiker aan toegevoegd wordt, en het is ook afhankelijk van hoe rijp de sinaasappel is. Het bevat veel Vitamine C (ascorbinezuur). Men kan sinaasappelsap ook zelf maken door met een citruspers sinaasappels uit te persen. Door verse sinaasappels te gebruiken en het sap binnen een dag op te drinken, gebruik je vers sap.


    21-04-2016 om 11:32 geschreven door verraeswannes  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/04-24/04 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 02/11-08/11 2015
  • 05/10-11/10 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs